XL Sweden Treehotel Harads 7Th Room Aurora
Harads - Svensk Lapland

Treehotel

Sov mellem trækronerne i unikke trætophuse

Treehotel 3+* er en helt unik hoteloplevelse – moderne designede værelser lige midt i den uberørte svenske natur. Glem alt om hverdagen, og nyd roen og øjeblikket i en sofistikeret og familiær atmosfære, indhyllet i unik arkitektur og skovens ro.

Ikonisk arkitektur i svensk Lapland

Britta og Kent, parret, der ejer og driver Treehotels her i det nordlige Sverige, har bygget og indrettet samtlige huse mellem trækronerne i den tilsyneladende endeløse svenske skov. Samtlige trætophuse er holdt i moderne stil og en bemærkelsesværdig arkitektur, og indretningen er en opvisning i det absolut bedste inden for svensk stil og design. Tilsat den varme og hyggelige atmosfære, værtsparrets gæstfrihed naturligt bringer med sig.

XL Sweden Treehotel Harads Ufo In The Forest Hero

Arkitekttegnede trætophuse i vild natur

Uberørt natur, langt fra det meste

Treehotel ligger i Harads, i det svenske Lapland – blot 50 km fra Polarcirklen. Landsbyen har ca. 600 indbyggere og en restaurant, en butik og et gæstehus. I er dermed langt fra det meste, men tæt på det nødvendige.

Allerførst tjekker I ind på Brittas Pensionat. Herfra er der kun en ganske kort gåtur gennem den smukke natur til dit trætopshus. Alle Treehotels huse (der er 8 trætopshuse samt en række hyggelige værelser i selve gæstehuset) har en fantastisk udsigt over Luleälvens dal, kilometervis af skov og den fossende flod. Morgenmad er inkluderet i prisen, og øvrige måltider kan fås i gæstehuset.

Få varmen

Bortset fra i to af trætophusene (The Dragon Fly og 7throom) foregår badning i hotellets to sauna-bygninger. Det perfekte sted at slappe af og få varmen efter jeres natureventyr i vinterkulden eller blot efter en afslappende nat i trækronerne.

Lokal, smagsfyldt gastronomi

Gæstfrihed, lokale råvarer og en unik oplevelse i den svenske ødemark udgør ingredienserne til det perfekte måltid på Treehotels restaurant. En restaurant, der spiller en vigtig rolle i det at være ét med den svenske natur. Hotellets kokke er passionerede omkring mad, helst den lokale af slagsen, og de er dermed det perfekte match for stedet. Retterne tager udgangspunkt i alle slags lokale delikatesser fra det nordlige Sveriges skatkiste. Det er vildt, det er håndplukket, og det er i sæson. Det er kvalitet – og det er bedre end hjemmelavet!

Godt at vide

Treehotel har åbent hele året. I sommermånederne kan I køre dertil med privat transfer eller i en udlejningsbil. I vintermånederne er det nødvendigt med privat transfer, da her ofte er en del sne.

XL Sweden Treehotel Harads Mirrorcube Aurora Hero

Hvilket trætophus bliver jeres favorit?

Der er i alt 8 arkitekttegnede huse mellem trætoppene samt en håndfuld hyggelige værelser i gæstehuset. Alle trætophuse har gulvvarme og eget, simpelt, toilet. Der er køleskab, elkedel til te/kaffe, vask og rindende vand. To af husene har badeværelse med brusebad.

 

  • Biosphere – dobbeltseng
  • Mirror Cube – dobbeltseng
  • Cabin – dobbeltseng
  • Bird’s Nest – dobbeltseng og to enkeltsenge (køjesenge)

 

 

 

  • The UFO – dobbeltseng og tre enkeltsenge
  • The Blue Cone – dobbeltseng og to enkeltsenge på hems
  • The Dragon Fly – to soveværelser med to senge i hvert værelse. Brusebad
  • 7throom – to soveværelser med to senge i hvert værelse samt en ekstraseng i stuen. Brusebad

 

XL Sweden Treehotel Harads Outdoor Cooking
Small Sweden Treehotel Harads Samer
Small Sweden Treehotel Harads Canoe Org

Sommerens aktiviteter

Masser af aktiviteter hele året!

Der er masser at lave i området, uanset om I besøger Treehotel om sommeren eller om vinteren. Fra sen maj til midt i juli er der midnatssol, mens der er mulighed for at se nordlys fra oktober til marts. Vintermånederne giver også mulighed for skiløb, både langrend og alpint – der er blot 15 min. kørsel med taxa eller shuttle til Storklinten, et mindre skiområde.

Vandretur i skoven

Udforsk skoven i det svenske Lapland i selskab med en erfaren guide, der fortæller om den lokale flora og fauna. Pluk bær, og spis dem med det samme, eller lad hotellets restaurant trylle med dem. Og hold pause midt i skoven med en kop kaffe ved bålet. Husk kamera!

Besøg samerne ved Polarcirklen

Besøg den samiske familie Eriksson i Flakaberg, og få en oplevelse for livet. Lars, der er en stor fortæller, beretter om den samiske kultur, sin opvækst og sit liv som rensdyrpasser i det svenske Lapland og skovene der. Mød renerne, der går frit rundt på gården, nyd en kop kogekaffe ved bålet og få en lækker frokost, før turen går videre til Polarcirklen.

Sanketur med vilde urter og bær

Bliv klogere på det svenske Laplands natur og spiselige planter, når Eva Gunnare, der er kulturguide og ekspert i lokale, vilde urter og bær, guider på en sanketur i området omkring hotellet. I smager på det, I plukker, og lærer en masse om planternes brug, både traditionelt og i dag. Nyd en kop hjemmelavet urtete og kager med flere lækre smage at udforske.

XL Sweden Treehotel Harads Sauna2
Small Sweden Treehotel Harads Mini Dogsledding
XL Sweden Treehotel Harads Reindeer

Vinterens aktiviteter

Scooter-safari

Jeres guide henter jer ved hotellets restaurant efter morgenmaden, og når I har fået styr på snescooterne, suser I sammen med guiden på en halvdagstur gennem det snedækkede landskab, der skifter mellem hede og skov. I spiser frokost tilberedt over åben ild og har varme rensdyrskind som siddeunderlag. Er I heldige, ser I måske elge, rensdyr og andre vilde dyr.

Hundeslædetur

Nyd en skøn tur gennem uberørt, snedækket skov og et gnistrende vinterlandskab. Den eneste lyd, der høres de næste 3 timer, er medernes susen gennem sneen og slædehundenes prusten og begejstrede bjæffen. Hvis der er nogen, der elsker deres job, er det dem – her er de for alvor i deres rette element! På turen er der tid til at nyde en snack ved bålet og selvfølgelig til at tage nogle billeder; også sammen med hundene.

Sauna og dampbad for to

Nyd et dampbad, og kom helt ned i gear. Vælg mellem den mindre, runde sauna, der er bygget efter samme model som trætopshuset Bird’s Nest, blot i to plan, eller den større sauna, der ligger godt gemt i skoven.

XL Sweden Treehotel Harads 7Th Room Hero Full Moon
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Sweden Aurora Safari Camp Aurora At Aurora Safari Camp
Sverige, Europa

Svensk Lapland, hvor nordlyset bor

6 dage fra

44.000 kr.

Glæd jer til

Fantastisk vinterstemning omkring Polarcirklen

Glamping i tipi

Rensdyrudflugter og hundeslæde

Arktisk gastronomi af høj kvalitet

Sauna og en iskold dukkert i floden

XL Sweden Arctic Bath Harads The River 23
Sverige, Europa

Glæd jer til

Fantastisk natur omkring Polarcirklen

Besøg hos samefamilie og deres rensdyr

Unikke hoteller i pagt med naturen

Arktisk gastronomi af høj kvalitet

Wellness og forkælelse i flod og sauna

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sverige

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Sverige. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Sverige ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.