XL South Africa Andbeyond Ngala Tented Camp Deck View
Timbavati, Sydafrika

&Beyond Ngala Tented Camp

Stilfulde telte, skøn stemning og intime naturoplevelser med passionerede guides

Med sine blot ni telte, der ligger spredt i et skønt landskab ved bredden af Timbavati-floden, er &Beyond Ngala Tented Camp en eventyrlig og intim verden, der inviterer til store naturoplevelser med små, åbne jeeps og et fremragende team af passionerede guides.

Det kan I se frem til

Helt tæt på dyrelivet

Eksklusiv safari i Timbavati

&Beyond Ngala Tented Camp ligger i det godt 500 km2 store Timbavati Private Nature Reserve – et helt uberørt og privat naturreservat, der grænser op til Sydafrikas store Kruger National Park. Timbavati blev etableret af en gruppe landejere tilbage i 1950’erne og er siden vokset til en forening med i alt 47 landejere.

Timbavati er bl.a. hjem for Afrikas Big Five, flere end 40 forskellige pattedyr, 360 fuglearter og et utal af plantearter, og det store reservat er også internationalt anerkendt for sin bæredygtige tilgang til naturpleje og mange naturbeskyttelsesprojekter, der har været med til at inspirere og vise nye veje for nationalparker og reservater i det sydlige Afrika.  

I 1993 besluttede foreningen og de sydafrikanske myndigheder at rive hegnet ned til naboen Kruger National Park, så dyrene kunne migrere frit mellem de enorme naturområder. Og det gør de!

Intime naturoplevelser i åbne jeeps

Til forskel fra sin store nabo har Timbavati alligevel en række vigtige fordele – her er mange dyr, men meget færre besøgende og fordi det er et privat reservat, må I køre off road og efter mørkets frembrud. Med andre ord kan I både komme tættere på dyrene og opleve flere dyr, fordi I kan følge spor og andre tegn på dyr – og så har I ofte det hele for jer selv.  

Safari med passion

På &Beyond Ngala Tented Camp har I to daglige game drives i små, åbne jeeps, lige som der er mulighed for at tage på walking safaris med campens kyndige og passionerede guides. Glæd jer til at være i godt selskab med et team, der brænder for alt, som har med naturen at gøre – og som elsker at dele deres viden og passion for bushens liv med gæsterne. I har den samme guide under hele jeres ophold – så ved han, hvad I allerede har oplevet, hvad I drømmer om og hvad, han allerede har fortalt jer. 

XL South Africa Andbeyond Ngala Tented Camp Guest Tent
XL South Africa Andbeyond Ngala Tented Camp View Of Guest Tents
XL South Africa Andbeyond Ngala Tented Camp Massage
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Sofistikeret luksus og ægte campstemning

&Beyond Ngala Tented Camp ligger ud til de brede sandbanker i den udtørrede Timbavati-flod, der bruges af mange dyr som en slags hovedvej gennem området. Campen ligger faktisk ikke langt fra reservatets sydlige indgang, men bushen og den frodige skov langs flodbredden har for længst taget over fra den store verden uden for. Her er kun lyden af vinden, der suser i floddalen. Og fuglene, der synger, mens cikaderne varsler mørkets frembrud.

Stilfuld, sofistikeret og helt i pagt med bushen. Som altid med &Beyond er campens ni telte og hovedbygningen med restaurant, bar, lounge og pool bygget med en omtanke og sans for omgivelserne, der i al sin enkelhed bringer jer helt ind i eventyret.

Bushens dyr kigger gerne forbi

På &Beyond Ngala Tented Camp bor I bogstavelig talt i pagt med naturen – antiloper, vildsvin og andre dyr går ofte rundt mellem campens telte, som er beskyttet af et elefanthegn. Af samme grund, bliver I altid eskorteret af en vagt, hvis I bevæger jer mellem jeres telt og hovedbygningen efter mørkets frembrud.  Nu vi er ved campens personale, kan det ikke gentages nok gange. Det hjælpsomme, vidende personale og de passionerede guides på &Beyond Ngala Tented Camp er ganske enkelt fremragende. 

Picnics og middage i lanternernes skær

På &Beyond Ngala Tented Camp er der aldrig langt til en snack, en salat, sandwich eller et godt måltid. Enkelhed, gode råvarer og hjemlig hjertevarme er den røde tråd, uanset om I nyder en picnic på en klippeafsats til morgenmad, en middag i lanternernes skær nede på flodens sandbanker eller en sundowner på vej hjem fra eftermiddagens safari. Om aftenen kan I selv lave jeres egne cocktails i jeres telt, ligesom I bestiller jeres morgenkaffe om aftenen – så er den klar, så I kan nyde den på vej til jeres tidlige game drive. Har I lyst til en drink eller en kop kaffe undervejs? Så har jeepen selvfølgelig bar, espressomaskine, mælkeskummer og croissanter med på safari.

Store telte med badekar og terrasse

&Beyond Ngala Tented Camp har ni vidunderlige telte, der på sublim vis skaber flydende overgange mellem bushen uden for og det luksuriøse interiør, der er smagfuldt indrettet med store senge, fritstående badekar, udendørs brusere i natursten og en skyggefuld terrasse – hvert telt er bygget ved et marula træ med alle de spændende lyde og fuglesang, der hører med. 

Sov under stjernerne i et træhus

Vil I overnatte under stjernehimlen helt for jer selv og langt ude i bushen? &Beyond Ngala Tented Camp har skabt et enestående træhus med tagterrasse, som bringer jer helt ind i bushens favn. Hør med jeres rejserådgiver om campens Treehouse Experience.

Sådan kommer I til Beyond Ngala Tented Camp

&Beyond Ngala Tented Camp ligger cirka 1 time med en lille flyver fra Johannesburg. I lander på flypladsen i Hoedspruit, hvorfra I kører den sidste korte vej til campen.

Børn fra 12 år er velkomne

Selvom børn fra 12 år er velkomne på &Beyond Ngala Tented Camp, anbefaler vi Ngala Safari Lodge, hvis I rejser som en familie. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Alt på denne rejse til Sydafrika kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Sydafrika.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.