Xl Sydafrika Cape Town The Grand Daddy Hotel Airstream Rooftop Safari
Sydafrika

Grand Daddy Boutique Hotel, Cape Town

Hipt boutiquehotel med airstreams på tagterrassen

Grand Daddy Boutique Hotel er hipt, farverigt og et super udgangspunkt for udflugter i og omkring Cape Town. Søger I en hoteloplevelse med kant, så bo i en af de syv Airstreams på tagterrassen. Glæd jer også til god mad og personlig service.

Ikke som de andre i Cape Town

Grand Daddy Boutique Hotel adskiller sig markant fra sine nabohoteller på Long Street i hjertet af Cape Town. Tagterrassen er nemlig designet som en stemningsfuld amerikansk trailerpark med syv vintage Airstream-trailere, der hver især har et absolut unikt design med rødder i Sydafrikas historie og sjæl.

The Grape Escape-trailer er inspireret af vinlandet, To The Beach er indrettet i et farverigt havtema og Join The Gold Rush fortæller historien om Sydafrikas guldfund i 1886. Sådan fortsætter designet med overraskelser og kreativitet. Hotellet har desuden familievenlige værelser og suiter.

Hyggelige oaser og personlig service

Grand Daddy Boutique Hotels passion er at skabe oaser, der indbyder til hygge og komfort på et helt andet niveau. Servicen er naturligvis derefter; personlig og hjertevarm.

Lige uden for hotellet venter pulserende Cape Town, og Long Street er en smeltedigel for restauranter, shopping, markeder og historiske bygninger. Grand Daddy Boutique Hotel er desuden et rigtig godt udgangspunkt for dagsudflugter til vinlandet eller Robben Island. 

Xl Sydafrika Cape Town The Grand Daddy Hotel Food Truck
Xl Sydafrika Cape Town The Grand Daddy Hotel Airstream Gold Rush
Xl Sydafrika Cape Town The Grand Daddy Hotel Airstream Reception

Burgere, milkshakes og sandwiches

Thirty Ate Eatery er en atmosfærefuld restaurant, hvis menukort byder på alt fra gourmet burgere og milkshakes til sunde salater og juices. Om morgenen er det også her, I starter dagen med brunch.

Tro mod hotellets sjæl er restauranten naturligvis integreret i gadebilledet som street art, der ligner en Airstream. En oplagt mulighed for at tage en god kop kaffe eller snack med på farten. 

Moderne airstreams

De syv Airstreams variere i størrelsen og er alle indrettet med en queen size-seng, toilet, bad, tv, aircondition og lille køleskab.

Har I brug for mere plads, har Grand Daddy Boutique Hotel også suiter og værelser fra 25 til 65 m2 med en moderne og farverig indretning, der matcher hotellets øvrige design. De er alle indrettet med Wi-Fi, tv, kaffe- og tefaciliteter samt aircondition og de fleste har enten en lille terrasse eller balkon, som I kan nyde byens summen fra.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Botswana Okavango Delta Balloon Safari River
Botswana, Afrika

Glæd jer til

Stemningsfuld lodge og all inclusive ved Chobe-floden

Safari med The Big Five i Chobe National Park

Luksustelt og all inclusive i Okavango-deltaet

Ballonsafari i solopgangens skær, Okavango-deltaet

Cykeltur og besøg i Cape Towns townships

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.