Xl Botswana Okavango Delta Balloon Safari River

Chobe, Okavango-deltaet og Cape Town med kant

Chobe, Okavango-deltaet og Cape Town med kant

13 dage fra 53.000 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Safari til fods, til vands og fra luften, med unikke lodges fra start til slut

Dette er rejsen for jer, der vil opleve Botswanas bedste safari og have oplevelser i Cape Town, der kryber helt ind under huden på jer. I Chobe og Okavango-deltaet bor I på lodges med kant og oplever safari i jeep, til fods og fra luften. Til sidst udforsker I Cape Town alene og med guide.

Glæd jer til

 • Stemningsfuld lodge og all inclusive ved Chobe-floden
 • Safari med The Big Five i Chobe National Park
 • Luksustelt og all inclusive i Okavango-deltaet
 • Ballonsafari i solopgangens skær, Okavango-deltaet
 • Cykeltur og besøg i Cape Towns townships

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Chobe 3 nætter på Chobe 3 Højdepunkter Jeepsafari og walking safari i Chobe National Park med The Big Five. Sejlture og fisketure på Chobe-floden. Jeepsafari og walking safari i Chobe National Park med The Big Five. Sejlture og fisketure på Chobe-floden.
Okavango-delta 3 nætter på Okavango-delta 3 Højdepunkter Jeepsafari og luftballon over Okavango-deltaet med champagnebrunch. Jeepsafari og luftballon over Okavango-deltaet med champagnebrunch.
Cape Town 4 nætter på Cape Town 4 Højdepunkter Cykeltur i Cape Town med guide og berigende besøg til ikoniske District Six og Langa township. Cykeltur i Cape Town med guide og berigende besøg til ikoniske District Six og Langa township.
Xl Botswana Okavango Delta Balloon Safari River
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Start på stemningsfuld lodge

Rejsen starter i Chobe, hvor I skal bo på den stemningsfulde ECO-lodge Chobe Bakwena 4+*. Chobe-floden strømmer for foden af lodgen, der ellers er helt indhyllet af akacietræer og anden vegetation. 

Med kun 15 bungalows kan I dyrke tosomheden og sætte den rette stemning for resten af jeres Afrikaeventyr. Og så gør det vel intet, at lodgen har to unikke overnatningsmuligheder, hvor I enten bor i en afrikansk-inspireret hytte langs floden eller oppe i et træ!?

I Cape Town bor I på pulserende Long Street på Grand Daddy Boutique Hotel 4*, der adskiller sig markant fra sine nabohoteller. Tagterrassen er nemlig indrettet som en amerikansk trailerpark med vintage Airstreams, og hotellets almindelige værelser har lige så meget farve og personlighed.

Townships og storbyliv i Cape Town

I Cape Town tager I på en guidet cykeltur til de største seværdigheder i byen. Og lærer om Afrikas barske historie og apartheid, når I besøger forskellige townships og møder lokallivet i øjenhøjde. 

Safari og luftballon i det nordlige Okavango-delta

I det mægtige Okavango-delta skal I bo i luksustelt på Kadizora Camp 4+*. Igen er beliggenhed såvel som service og safarioplevelser i top. Deltaet har en unik frodighed, der overrasker de fleste. Palmer og frugttræer vokser vildt mellem flodveje, der spreder sig i landskabet som fingre. Og I kommer de næste par dage til at opleve det både i jeep, kano og på en magisk færd i luftballon – en oplevelse som kun de færreste får på deres rejse i Okavango-deltaet! 

Safari og landsbyliv i Chobe

Chobe National Park er kun 20 minutters kørsel væk. En nationalpark, der er hjem for et utroligt dyreliv og mere end 35.000 vilde elefanter. I skal naturligvis også på safari i båd på floden. Og har I lyst, kan I tage på en guidet cykeltur til en lille, lokal landsby.

XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains
Xl South Africa Cape Town City Hall
Xl South Africa Cape Town Township Children
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Botswana Chobe Bakwena Lodge Panorama

I flyver fra København Lufthavn på dag 1 og ankommer til Kasane Lufthavn i Botswana på dag 2. Her bliver I hentet og kører til Chobe Bakwena Lodge 4+*

Xl Botswana Chobe Bakwena Lodge Pool And Viewing Deck

En oase på kanten af Chobe-floden

Chobe Bakwena Lodge er indhyllet af akacieskov og ligger helt ud til kanten af den brusende Chobe-flod. Lodgen har 15 bungalows; nogle bygget som hytter oppe i et træ, andre med udsigt til Chobe-floden. Samtidig er I tæt på store safarioplevelser i Chobe National Park, der ligger kun 20 minutter væk.

I har tre overnatninger enten i Treetop Charlet eller River View Charlet inkl. all inclusive, soft drinks og udvalgt alkohol, alle safari-oplevelser og landsbybesøg inkluderet.

Dag 3 og 4 bliver fyldt med oplevelser og afslapning på Chobe Bakwena Lodge. I har mulighed for både at tage på safari om morgenen og eftermiddagen. Sejl eksempelvis på safari ad Chobe-floden, der især fra maj til oktober tiltrækker store dyreflokke. Kør på jeepsafari i Chobe National Park, hvor I kan alt fra The Big five til eksotiske fugle. Eller tag på fisketure, besøg landsbyer på cykel og meget mere.

Small Botswana Okavango Delta Balloon Safari Gazelles From Air
Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Guest Area View
Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Tent Bathroom

Fra Chobe går turen nu til Okavango-deltaet. I bliver kørt tilbage til Kasane Lufthavn, hvor et mindre fly bringer jer til Kadizora Campens airstrip (cirka 1,5 times flyvetur). Flyveturen er på alle måder eventyrlig og blot en forsmag på Okavango-deltaets tropiske frodighed. Måske I også spotter dyr fra flyveren?

Luksusoasen Kadizora Camp

Kadizora Camp 4+* er en lille luksus-oase i det nordlige Okavango-delta, der er på alle måder tropisk med figentræer og palmer, som troner mod himlen mellem de mange flodveje og grønt græs.

Campen har pool med udsigt ud over deltaet, stemningen er i top, og I kan glæde jer til tre nætter i et 40 m2 luksustelt (Standard Tent). All inclusive og alle safarioplevelser fra Kadizora Camp er inkluderet.

Har I lyst, kan I allerede tage på safari om eftermiddagen.

I står op før solen for at tage på en uforglemmelig færd i luftballon over Okavango-deltaet. I bliver kørt til udgangspunktet for oplevelsen, og mens I mærker sommerfuglene vokse i maven, fyldes ballonen med luft. 

I stiger om bord i kurven, brænderen sender en ildsøjle op og luftballonen slipper sit tag i græsset. Op, op, op. I spejder ud over den grønne slette og flodvejene på udkig efter flodheste, giraffer, elefanter og mange flere. Husk kamera! 

Small Botswana Okavango Delta Balloon Safari Air Blowing
Small Botswana Okavango Delta Balloon Safari Elephants
Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Pool Sunbeds

Champagne-brunch

Efter en time lander I på jorden, hvor der er dækket op til champagne-brunch, før turen går tilbage til Kadizora Camp i jeep.

Resten af dagen er jeres. Og har I lyst, kan I tage på safari om eftermiddagen igen. Måske I hellere vil slappe af ved poolen?

XL Botswana Okavango Delta Safari Leopard

I vågner op til lyden af fuglefløjt og ser direkte ud over deltaet fra jeres telt. Findes der mere magiske måder at starte dagen på?

Efter en udsøgt morgenmad, der serveres i hjertet af campen, tager I på morgensafari i jeep. Senere slapper I af i campen. Og kan tage på safari om eftermiddagen.

Efter oplevelsesrige safaridage går turen nu til Cape Town. Men først tager I naturligvis på morgensafari og får et sidste glimt af deltaet med!

Xl Botswana Okavango Delta Kadizora Camp Pool
Xl Sydafrika Cape Town The Grand Daddy Hotel Airstream Rooftop Safari
Xl Sydafrika Cape Town The Grand Daddy Hotel Superior Room

Velkommen til Grand Daddy

Fra Kadizora Camp flyver I til Maun Lufthavn, hvor I skifter fly med kurs mod Cape Town. Vel fremme i Cape Town bliver I hentet og kørt til The Grand Daddy Boutique Hotel 4* på Long Street i hjertet af byen, hvor I har 4 nætter i et Superior Room inkl. morgenmad.

Grand Daddy er et hipt hotel med masser af stemning, farve og god service. Hotellet adskiller sig markant fra sine naboer ved at have en amerikansk-inspireret trailerpark med Airstreams på tagterrassen. Søger I en unik overnatningsoplevelser, anbefaler vi, at I opgraderer til at bo i en Airstream!

Xl Sydafrika Cape Town The Grand Daddy Hotel Food Truck

I dag er tiden helt jeres egen. Gå på opdagelse i byen og mærk den helt særlige stemning i Cape Town. Har I lyst kan I også tage på dagsudflugter eksempelvis til Robben Island eller Kap Det Gode Håb.

Xl South Africa Cape Town Erika Stadium Erika Seapoint Promenade Cycle Tour AWOL

Vil I på cykeltur i dag?

I har også en cykeltur i Cape Town inkluderet i rejsen, som ellers er på dag 11. Har I lyst, kan I tage på cykeltur i dag for at få en fornemmelse af byens seværdigheder. En oplagt mulighed for senere at vende tilbage, hvis I vil fordybe jer mere.

Tal med jeres rejserådgiver før afrejse og aftal, hvordan I vil bruge dagen.

Xl South Africa Cape Town Township Aerial View

I bliver hentet på aftalt tidspunkt på Grand Daddy Boutique Hotel. I dag skal I nemlig på besøg i nogle af Cape Towns townships med en guide, der giver jer et indblik i Sydafrikas historie om apartheid. 

Xl South Africa Cape Town Township Mom Child

Townships og lokalliv

I oplever livet i townshipsne i øjenhøjde, besøger det ikoniske District Six, det øde område Zonnebloem og Langa, der er det ældste township i Cape Town. Jeres guide sørger for, at I får historien på plads. I har naturligvis også mulighed for at tale med beboerne, og har I lyst, så smag de traditionelle øl. 

Efter en halv dag er I tilbage på The Grand Daddy Boutique Hotel, hvor resten af tiden er jeres.

Xl South Africa Cape Town Castle Of Good Hope Cycle Tour AWOL

I dag skal I på en guidet cykeltur i Cape Town i et roligt tempo til de mest spændende seværdigheder. Cykelturen går til V&A Waterfront, Castle of Good Hope, Bo-Kaap, The Compagnys Gardens og mange flere. 

Undervejs har I god tid til stop, fordybelse og fotos.

Xl South Africa Cape Town Waterfront

Jeres Afrika-rejse er ved at være ved vejs ende. I får et sidste glimt af Cape Town og mindes de store safarioplevelser, I har med hjem både på kamera og i erindringen. 

I flyver fra Cape Town på dag 12 og lander i København Lufthavn på dag 13. 

Velkommen hjem!

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Kasane // Cape Town – København
 • Al transport mellem lufthavne, airstrips og lodges t/r.
 • 3 nætter på Chobe Bakwena Lodge 4+*, Chobe. Treetop Charlet eller River View Charlet, all inclusive (begrænset alkohol) og al safari
 • Indenrigsfly Kasane – Okavango-delta
 • 3 nætter på Kadizora Camp 4+*, Okavango-delta. Standard Tent, all inclusive og al safari (begrænset alkohol)
 • Oplevelse: Ballonsafari i Botswanas Okavango-delta (kun i perioden 1. apr. - 15. okt.)
 • Indenrigsfly Kadizora – Maun – Cape Town
 • 4 nætter på The Grand Daddy boutique Hotel 4*, Cape Town. Superior værelse inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Besøg i Langa township i Cape Town
 • Oplevelse: Cape Town set fra en cykel
 • Alle gebyrer til nationalparker
Pris per person ved 2 voksne
Chobe, Okavango-deltaet og Cape Town med kant
RejseperiodeDobbeltEnkelt
15.06.24 ‑ 31.10.2459.000‑66.000102.000‑114.000
01.11.24 ‑ 30.04.2552.000‑59.00090.000‑102.000
01.05.25 ‑ 27.10.2562.000‑70.000108.000‑120.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visa

Bemærk

Der er ikke baloon safari med i prisen i perioden 15. okt. - 1. apr.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Afrika

Alle rejser til Afrika kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis ferien med flere unikke safarioplevelser eller udflugter fra Cape Town såsom Robben Island og Kap Det Gode Håb.

Bemærk, at højsæson for denne rejse er september og oktober, hvor der er høj sandsynlighed for godt vejr. 

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Afrika.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.