• Udsigten udover gæsteområdet på Kadizora Camp i Okavango Delta,Botswana
  • Ballonsafari i Okavango-deltaet, Botswana
  • Udsigten ud over Chobe Bakwena Lodge, Botswana
  • Oplev leoparder på safari i Okavango-deltaet, Botswana
  • Township i Cape Town, Sydafrika

Chobe, Okavango-deltaet og Cape Town med kant

13 dage med safari til fods, til vands og fra luften. Og unikke lodges fra start til slut. fra 41.000 kr.

Glæd jer til:

Stemningsfuld lodge og all inclusive ved Chobe-floden

Safari med The Big Five i Chobe National Park

Luksustelt og all inclusive i Okavango-deltaet

Ballonsafari i solopgangens skær, Okavango-deltaet

Cykeltur og besøg i Cape Towns townships

Læs mere

Dette er rejsen for jer, der vil opleve Botswanas bedste safari og have oplevelser i Cape Town, der kryber helt ind under huden på jer. I Chobe og Okavango-deltaet bor I på lodges med kant og oplever safari i jeep, til fods og fra luften. Til sidst udforsker I Cape Town alene og med guide.

Start på stemningsfuld lodge

Rejsen starter i Chobe, hvor I skal bo på den stemningsfulde ECO-lodge Chobe Bakwena 4+*. Chobe-floden strømmer for foden af lodgen, der ellers er helt indhyllet af akacietræer og anden vegetation. 

Med kun 15 bungalows kan I dyrke tosomheden og sætte den rette stemning for resten af jeres Afrikaeventyr. Og så gør det vel intet, at lodgen har to unikke overnatningsmuligheder, hvor I enten bor i en afrikansk-inspireret hytte langs floden eller oppe i et træ!?

Safari og landsbyliv i Chobe 

Chobe National Park er kun 20 minutters kørsel væk. En nationalpark, der er hjem for et utroligt dyreliv og mere end 35.000 vilde elefanter. I skal naturligvis også på safari i båd på floden. Og har I lyst, kan I tage på en guidet cykeltur til en lille, lokal landsby.

Safari og luftballon i det nordlige Okavango-delta

I det mægtige Okavango-delta skal I bo i luksustelt på Kadizora Camp 4+*. Igen er beliggenhed såvel som service og safarioplevelser i top. Deltaet har en unik frodighed, der overrasker de fleste. Palmer og frugttræer vokser vildt mellem flodveje, der spreder sig i landskabet som fingre. Og I kommer de næste par dage til at opleve det både i jeep, kano og på en magisk færd i luftballon – en oplevelse som kun de færreste får på deres rejse i Okavango-deltaet! 

Glæd jer til at opleve alt fra flodheste, giraffer, løver og elefanter til antiloper, zebraer og tropiske fugle.

Townships og storbyliv i Cape Town

I Cape Town bor I på pulserende Long Street på Grand Daddy Boutique Hotel 4*, der adskiller sig markant fra sine nabohoteller. Tagterrassen er nemlig indrettet som en amerikansk trailerpark med vintage Airstreams, og hotellets almindelige værelser har lige så meget farve og personlighed.

I Cape Town tager I på en guidet cykeltur til de største seværdigheder i byen. Og lærer om Afrikas barske historie og apartheid, når I besøger forskellige townships og møder lokallivet i øjenhøjde. 

Skræddersyet rejse til Afrika

Alle rejser til Afrika kan skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis ferien med flere unikke safarioplevelser eller udflugter fra Cape Town såsom Robben Island og Kap Det Gode Håb.

Bemærk, at højsæson for denne rejse er september og oktober, hvor der er høj sandsynlighed for godt vejr. 

Tal med jeres rejserådgiver om en skræddersyet rejse til Afrika.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Botswana

Udsigten ud over Chobe Bakwena Lodge, BotswanaI flyver fra København Lufthavn på dag 1 og ankommer til Kasane Lufthavn i Botswana på dag 2. Her bliver I hentet og kører til Chobe Bakwena Lodge 4+*

Poolen på Chobe Bakwena Lodge, BotswanaEn oase på kanten af Chobe-floden

Chobe Bakwena Lodge er indhyllet af akacieskov og ligger helt ud til kanten af den brusende Chobe-flod. Lodgen har 15 bungalows; nogle bygget som hytter oppe i et træ, andre med udsigt til Chobe-floden. Samtidig er I tæt på store safarioplevelser i Chobe National Park, der ligger kun 20 minutter væk.

I har tre overnatninger enten i Treetop Charlet eller River View Charlet inkl. all inclusive, soft drinks og udvalgt alkohol, alle safari-oplevelser og landsbybesøg inkluderet.

Dag 3-4
Safari til fods og til vands

Giraf ved Chobe Bakwena Lodge, BotswanaDag 3 og 4 bliver fyldt med oplevelser og afslapning på Chobe Bakwena Lodge. I har mulighed for både at tage på safari om morgenen og eftermiddagen. Sejl eksempelvis på safari ad Chobe-floden, der især fra maj til oktober tiltrækker store dyreflokke. Kør på jeepsafari i Chobe National Park, hvor I kan alt fra The Big five til eksotiske fugle. Eller tag på fisketure, besøg landsbyer på cykel og meget mere.

Dag 5
Rejsen fortsætter til Okavango-deltaet

Ballonsafari med udsigt til gazeller i Okavango-deltaet, BotswanaFra Chobe går turen nu til Okavango-deltaet. I bliver kørt tilbage til Kasane Lufthavn, hvor et mindre fly bringer jer til Kadizora Campens airstrip (cirka 1,5 times flyvetur). Flyveturen er på alle måder eventyrlig og blot en forsmag på Okavango-deltaets tropiske frodighed. Måske I også spotter dyr fra flyveren?

Udsigten udover gæsteområdet på Kadizora Camp i Okavango Delta,BotswanaLuksusoasen Kadizora Camp 

Kadizora Camp 4+* er en lille luksus-oase i det nordlige Okavango-delta, der er på alle måder tropisk med figentræer og palmer, som troner mod himlen mellem de mange flodveje og grønt græs.

Badeværelset i teltet på Kadizora Camp i Okavango Delta,BotswanaCampen har pool med udsigt ud over deltaet, stemningen er i top, og I kan glæde jer til tre nætter i et 40 m2 luksustelt (Standard Tent). All inclusive og alle safarioplevelser fra Kadizora Camp er inkluderet.

Har I lyst, kan I allerede tage på safari om eftermiddagen.

Dag 6
Eventyrlig ballonsafari

Tag på ballonsafari i Okavango-deltaet, BotswanaI står op før solen for at tage på en uforglemmelig færd i luftballon over Okavango-deltaet. I bliver kørt til udgangspunktet for oplevelsen, og mens I mærker sommerfuglene vokse i maven, fyldes ballonen med luft. 

I stiger om bord i kurven, brænderen sender en ildsøjle op og luftballonen slipper sit tag i græsset. Op, op, op. I spejder ud over den grønne slette og flodvejene på udkig efter flodheste, giraffer, elefanter og mange flere. Husk kamera! 

Ballonsafari med udsigt til zebraer i Okavango-deltaet, BotswanaChampagne-brunch

Efter en time lander I på jorden, hvor der er dækket op til champagne-brunch, før turen går tilbage til Kadizora Camp i jeep.

Poolen på Kadizora Camp i Okavango Delta,BotswanaResten af dagen er jeres. Og har I lyst, kan I tage på safari om eftermiddagen igen. Måske I hellere vil slappe af ved poolen?

Dag 7
Jeepsafari fra Kadizora Camp

Oplev leoparder på safari i Okavango-deltaet, BotswanaI vågner op til lyden af fuglefløjt og ser direkte ud over deltaet fra jeres telt. Findes der mere magiske måder at starte dagen på?

Efter en udsøgt morgenmad, der serveres i hjertet af campen, tager I på morgensafari i jeep. Senere slapper I af i campen. Og kan tage på safari om eftermiddagen.

Dag 8
Rejsen fortsætter til Cape Town

Poolområdet på Kadizora Camp i Okavango Delta,BotswanaEfter oplevelsesrige safaridage går turen nu til Cape Town. Men først tager I naturligvis på morgensafari og får et sidste glimt af deltaet med!

Airstream Rooftop Safari på The Grand Daddy Hotel i Cape Town, SydafrikaVelkommen til Grand Daddy

Fra Kadizora Camp flyver I til Maun Lufthavn, hvor I skifter fly med kurs mod Cape Town. Vel fremme i Cape Town bliver I hentet og kørt til The Grand Daddy Boutique Hotel 4* på Long Street i hjertet af byen, hvor I har 4 nætter i et Superior Room inkl. morgenmad.

Superior Room på The Grand Daddy Hotel i Cape Town, SydafrikaGrand Daddy er et hipt hotel med masser af stemning, farve og god service. Hotellet adskiller sig markant fra sine naboer ved at have en amerikansk-inspireret trailerpark med Airstreams på tagterrassen. Søger I en unik overnatningsoplevelser, anbefaler vi, at I opgraderer til at bo i en Airstream!

Dag 9
Tid på egen hånd i Cape Town

Kaffe og snack vogn på The Grand Daddy Hotel i Cape Town, SydafrikaI dag er tiden helt jeres egen. Gå på opdagelse i byen og mærk den helt særlige stemning i Cape Town. Har I lyst kan I også tage på dagsudflugter eksempelvis til Robben Island eller Kap Det Gode Håb.

Cykeltur på Erika Seapoint Promenade med Green Point Stadium i baggrundenVil I på cykeltur i dag?

I har også en cykeltur i Cape Town inkluderet i rejsen, som ellers er på dag 11. Har I lyst, kan I tage på cykeltur i dag for at få en fornemmelse af byens seværdigheder. En oplagt mulighed for senere at vende tilbage, hvis I vil fordybe jer mere.

Tal med jeres rejserådgiver før afrejse og aftal, hvordan I vil bruge dagen.

Dag 10
Kom tættere på Cape Town

Township i Cape Town, SydafrikaI bliver hentet på aftalt tidspunkt på Grand Daddy Boutique Hotel. I dag skal I nemlig på besøg i nogle af Cape Towns townships med en guide, der giver jer et indblik i Sydafrikas historie om apartheid. 

Beboer i township i Cape Town, SydafrikaTownships og lokalliv

I oplever livet i townshipsne i øjenhøjde, besøger det ikoniske District Six, det øde område Zonnebloem og Langa, der er det ældste township i Cape Town. Jeres guide sørger for, at I får historien på plads. I har naturligvis også mulighed for at tale med beboerne, og har I lyst, så smag de traditionelle øl. 

Efter en halv dag er I tilbage på The Grand Daddy Boutique Hotel, hvor resten af tiden er jeres.

Dag 11
Cape Town set fra en cykel

Castle of Good Hope - stjerneformet fort i Cape Town, SydafrikaI dag skal I på en guidet cykeltur i Cape Town i et roligt tempo til de mest spændende seværdigheder. Cykelturen går til V&A Waterfront, Castle of Good Hope, Bo-Kaap, The Compagnys Gardens og mange flere. 

Undervejs har I god tid til stop, fordybelse og fotos.

Dag 12-13
I rejser hjem til Danmark

Cape Town by nightJeres Afrika-rejse er ved at være ved vejs ende. I får et sidste glimt af Cape Town og mindes de store safarioplevelser, I har med hjem både på kamera og i erindringen. 

I flyver fra Cape Town på dag 12 og lander i København Lufthavn på dag 13. 

Velkommen hjem!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Chobe, Okavango-deltaet og Cape Town med kant
RejseperiodeDobbeltEnkelt
09.07.20 - 31.10.2045.000-51.00080.000-90.000
01.11.20 - 30.04.2140.000-46.00070.000-80.000
01.05.21 - 31.10.2148.000-54.00084.000-94.000
01.11.21 - 20.11.2142.000-44.00074.000-76.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Visa

Bemærk

Der er ikke baloon safari med i prisen i peridoen 15 oikt. - 1 apr.