Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Suite View Evening
Sydafrika

Madikwe Hills Private Game Lodge, Madikwe Game Reserve

150 m2 luksusvilla - gourmet og malariafri safari

Madikwe Hills Private Game Lodge tilbyder en luksuriøs safarioplevelse. I bor i en 150 m2 suite med lille pool og udsigt til savannen. Nyder gastronomi og spa. Og tager på malariafri safari i reservatet, hvor I blandt andet kan opleve Big Five.

Bo i hjertet af Madikwe Game Reserve

Madikwe Hills Private Game Lodge ligger i hjertet af det private reservat Madikwe Game Reservat. Et 75.000 hektar stort safariland, der er hjem for alt fra løver, elefanter og giraffer til leoparder og små, fine fugle til sjældne dyrearter såsom sorte næsehorn og vilde hunde. Landskabet minder på mange måder om Østafrikas kontrastfulde landskaber med grønne græsmarker, floder, røde sletter og majestætiske bjerge. Og beliggenheden i midten af reservatet gør, at lodgens rangere kan tage jer med til dér, hvor dyrene er set både i nord og syd.

Safari i Madikwe Game Reserve er kun for gæster, der bor på lodges i reservatet. I møder altså færre jeeps på safari i dette område, så oplevelsen føles helt autentisk.

Afslappet luksus på en bakketop

På Madikwe Hills Private Game Lodge kan I forvente luksus og service i verdensklasse på en afslappet måde. Lodgen og dens 10 suiter er designet i naturlige materialer med et afrikansk udtryk, der på naturligvis blender ind i naturen mellem kampesten og store, gamle træer. 

Jeres 150 m2 luksusvilla er en atmosfærefuld oase, hvor I kan nyde roen og tosomheden. På terrassen har i en lille pool med uforstyrret udsigt ud over savannen, hvor I både kan se og høre reservatets dyr. Trænger I til lidt ekstra forkælelse, har lodgen naturligvis også en skøn spa!

 

Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Suite Bedroom
Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Suite Dinner On Deck
Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Suite Bathroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gourmet fra morgen til aften

De kulinariske oplevelser på Madikwe Hills Private Game Lodge er helt på højde med de safarioplevelser, der venter jer i reservatet. Morgenmaden byder på klassikere såsom eggs Benedict, french toast og friskpresset juice eller vegetariske retter, mens menukortet til frokost og aften byder på en fusion af moderne og traditionelle retter fra det afrikanske køkken med friske, smagfulde råvarer. Så er spørgsmålet bare om I vil nyde middagen under den funklende stjernehimmel ved bålet i bomaen, som fine dining indendørs eller i private omgivelser i jeres villa?

Bålhygge og historier

Har I lyst, er der også god mulighed for at lære lodgens andre gæster og rangere at kende. Ryk sammen om bålet og hør om dagens safarioplevelser. Hvem så mon zebraerne, der galoperede af sted på savannen foran lodgen i morges? Og hvem så mon giraf-ungen i den nordlige ende af reservatet? 

En helt almindelig dag på Madikwe Hills

Dyrene sover ikke længe, så vil I opleve savannen vågne, skal I tidligt op. I nyder en kop kaffe eller te og tager så på morgensafari. Tilbage på lodgen står morgenmaden klar og resten af formiddagen er jeres, før I om eftermiddagen tager ud på safari igen.

10 luksusvillaer med lille pool

Alle villaerne er 150 m2 med privat terrasse og lille pool med udsigt til savannen. Store gulv- til-luft vinduer sørger for, at I døgnet rundt kan nyde udsigten og tage oplevelsen helt ind. Villaerne er stilfuldt designet med et afrikansk udtryk og masser af naturmaterialer, der skaber en atmosfærefuld og afslappet stemning. 

Villaerne har store himmelsenge, aircondition, badekar, minibar, udendørs bruser, Wi-Fi og alle nutidens moderne faciliteter, der gør jeres ophold femstjernet.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl South Africa Red Wine Food Restaurant
Sydafrika, Afrika

Sydafrika for livsnydere

13 dage fra

47.500 kr.

Glæd jer til

Malariafri jeepsafari med Big Five i Madikwe Game Reserve

150 m2 poolvilla og all inclusive på Madikwe Hills 5*

Stilfuldt luksushotel ved V&A Waterfront i Cape Town

Cape Towns townships og Kap Det Gode Håb

Gourmet, afslapning og vinsmagning på historisk vingård

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.