Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Suite Bedroom

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere

13 dage fra 47.500 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Safari, forkælelse og gourmet fra Madikwe Game Reserve til Cape Town

Oplev Sydafrikas kontraster fra safari i Madikwe Game Reserve til historiefulde Cape Town og det smukke, frodige Vinland. I bor femstjernet fra start til slut og kan glæde jer til service, gourmet, afslapning, tosomhed og oplevelser i verdensklasse.

Glæd jer til

 • Malariafri jeepsafari med Big Five i Madikwe Game Reserve
 • 150 m2 poolvilla og all inclusive på Madikwe Hills 5*
 • Stilfuldt luksushotel ved V&A Waterfront i Cape Town
 • Cape Towns townships og Kap Det Gode Håb
 • Gourmet, afslapning og vinsmagning på historisk vingård

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Madikwe Game Reserve 3 nætter på Madikwe Game Reserve 3 Højdepunkter Flyvetur over savannen, 150 m2 luksusvilla og jeepsafari med løver, elefanter, leoparder og meget mere. Flyvetur over savannen, 150 m2 luksusvilla og jeepsafari med løver, elefanter, leoparder og meget mere.
Cape Town 4 nætter på Cape Town 4 Højdepunkter Cape Towns townships, trendy kvarterer og udflugt til Kap Det Gode Håb. Cape Towns townships, trendy kvarterer og udflugt til Kap Det Gode Håb.
Constantia 3 nætter på Constantia 3 Højdepunkter Afslapning og forkælelse i vinlandet med vinsmagning i Stellenbosch og Franshhoek. Afslapning og forkælelse i vinlandet med vinsmagning i Stellenbosch og Franshhoek.
XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Big Five og 150 m2 luksusvilla på savannen 

Jeres rundrejse i Sydafrika starter med ultimativ luksus på Madikwe Hills Private Game Lodge 5*, hvor en 150 m2 stor villa venter på jer. Men faktisk starter safarieventyret allerede på flyveturen hertil, som går over Madikwe Game Reserves grønne sletter og savanne. Det er om at holde øje, for lige under jer vandrer elefanter, løver, giraffer og mange flere omkring!

Safari her er kun for gæster i reservatet. Og med 75.000 hektar at boltre sig på, møder I ikke mange andre på jeres vej. I tager på safari morgen og eftermiddag. Og nyder god mad og total afslapning på lodgen.

Bo med stil i Cape Town

I skifter nu safari ud med storbyliv i Cape Towns stilfulde område V&A Waterfront. Bedre beliggenhed i Cape Town findes ikke, og I skal naturligvis bo på Queen Victoria 5* i rolige omgivelser. Så snart I træder indenfor i lobbyen forstår I, at I er kommet til et helt særligt sted. Med lilla løbere rullet ud på marmorgulvet og krystallysekroner i loftet, føler I jer næsten kongelige. Serviceniveauet er derefter. Det samme er de kulinariske oplevelser.

Lige uden for finder I gode shoppingmuligheder med mærkevare og udsøgte restauranter.

Townships og Kap det Gode Håb 

Men Cape Town gemmer også på mere barske sider, som det er svært at lukke øjnene for. I tager derfor på en guidet tur gennem et par af byens townships. Og så skal I på en guidet tur til Kap Det Gode Håb, hvor I møder pingvinkolonier. Mærker kystens lune sand mellem tæerne. Og får historierne på plads!

Forkælelse i vinlandet

Til sidst besøger I Vinlandet, der nås på under en time i bil fra Cape Town. I skal bo på et romantisk boutiquehotel, der er indrettet på den ældste vingård i Constantia, Steenberg Hotel 5*. Luksus, gourmet, afslapning og vinsmagning sætter rammen for resten af jeres ferie for livsnydere i Sydafrika. Og så gør det vel intet, at hotellet har en medrivende historie? Den får I derude.

Xl South Africa Nelson Mandela Statue
Xl South Africa Cape Town Township Aerial View
Xl South Africa Cape Town Township Two Girls People
Det skal I opleve

Dagsprogram

Tal med vores Afrika-eksperter om en skræddersyet rejse til Sydafrika, der matcher jeres drømme eksempelvis med flere safarioplevelser.

Den bedste sæson for rejsen er fra starten af oktober til starten af maj.

Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Waterhole

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Johannesburg i Sydafrika på dag 2. Her går I om bord i et lille fly, der bringer jer videre til Madikwe airstrip. Og faktisk begynder jeres safarieventyr allerede her, for der er god sandsynlighed for, at I spotter reservatets vilde dyr fra flyveren.

Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Suite Bedroom

150 m2 luksusvilla på savannen 

De næste par dage skal I opleve safari i yderste potens, når I tjekker ind på Madikwe Hills Private Game Lodge 5*. En 150 m2 luksusvilla med lille pool på terrassen og fantastisk udsigt ud over savannen venter på jer. Servicen er i top. Det samme er de kulinariske oplevelser. Og safarien! Glæd jer.

Har I lyst, kan I allerede tage på safari i reservatet om eftermiddagen på dag 2.

Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Safari Walk

Xl South Africa Madikwe Hills Private Game Lodge Bush Breakfast

Lodgen ligger i hjertet af det 75.000 hektar store Madikwe Game Reserve, der er malariafrit. På dag 3 og 4 tager I på jeepsafari både om morgenen og eftermiddagen. Og det helt særlige fra Madikwe Hills er, at I både kan opleve nord og syd af reservatet, så I kan få de største safarioplevelser. Samtidig er safari i reservatet kun for gæster, der bor i reservatet. I møder altså færre jeeps på jeres vej.

På safari kan I spotte alt fra løver, elefanter og giraffer til leoparder og små, fine fugle til sjældne dyrearter såsom sorte næsehorn og vilde hunde.

XL South Africa Safari Lazy Leopard Animal
XL South Africa Safari Zebras Drinking From Waterhole
XL South Africa Safari Animal Hippo Mother And Calf

Efter dage med store safarioplevelser, luksus og total afslapning tager I på jeres sidste morgensafari i Madikwe Game Reserve. I nyder en dejlig morgenmad og får et sidste glimt af savannen, når I letter med et lille fly med kurs mod Johannesburg og videre til Cape Town.

XL South Africa Cape Town Overall Aerial View

Stilfulde Queen Victoria 

I Cape Town bliver I budt varmt velkommen og kørt til Queen Victoria 5*, hvor I har fire overnatninger. Et lille luksushotel med kun 35 værelser, fine dining-restaurant og super beliggenhed i rolige omgivelser – kun få minutters gang fra V&A Waterfront, shopping m.m.

Xl South Africa Cape Town Queen Victoria Hotel Junior Mountain Suite Balcony

Xl South Africa Cape Town Township Aerial View

I dag skal I opleve Cape Towns karakteristiske townships i selskab med en guide. I kommer tæt på lokallivet og får historien på plads, når turen går gennem District Six, Zonnebloem og Langa. Midt i det triste møder I menneskene bag bølgeblikket og mange steder også en optimisme helt tæt på. I mærker, hvor meget der kæmpes for at ændre forholdene. Og I vil møde den sydafrikanske Ubuntu-filosofi, der bunder i troen på medmenneskelighed og fællesskab.

Xl South Africa Cape Town Township Mom Child

Xl Southafrica Cape Of Good Hope Nature

Fra Cape Town går turen ud til kysten og halvøen Kap Det Gode Håb i selskab med en lokal guide. Cape Towns kontraster fremstår tydeligt, når I oplever de små fiske- og badebyer i området med bjerge i baggrunden. Halvøen er en fredet nationalpark med rå natur og aber i træerne, og i Simon's Town gør I stop ved en juveler og det berømte Scratch Patch, hvor der er læsset halvædelsten ud over det hele.

Senere oplever I en pingvinkoloni og når frem til Kap Det Gode Håb, hvor I kan tage kabelbanen til Cape Points ikoniske fyrtårn. Til sidst venter en smuk tur i Kirstenbosch Botaniske Have med gangstier i træerne.

Xl Southafrica Jackass Penguin Boulders Beach Animal

Xl South Africa Cape Town Queen Victoria Hotel Junior Mountain Suite View

I vågner op, når I har lyst. Spiser morgenmad, når I har lyst. Og bruger generelt dagen på præcis det, I har lyst til! Udforsk Cape Town eller tage på flere oplevelser eksempelvis til Robben Island.

I kan også låne nabohotellets pool eller måske forkæle jer selv med et besøg i spaen?

Xl South Africa Cape Town Queen Victoria Hotel Restaurant Dash Dinner Food
Xl South Africa Cape Town Waterfront

Xl South Africa Stellenbosch Grape Vine Mountains
Xl South Africa Stellenbosch Colonial Building
Xl South Africa Paarl Fairview Wine And Cheese Winery Wine Tasting

I har oplevet safari i Sydafrika. Udforsket Cape Towns kontraster. Og nu går turen til det frodige Vinland, hvor I har tre overnatninger på den ældste vingård i Constantia, Steenberg Hotel 5*.

Køreturen dertil er fantastisk smuk langs Camps Bay, bjerge og Vinlandets grønne indre. Forude venter et stemningsfuldt ophold, der på mange måder drager tankerne mod et ophold på en gammel, dansk herregård. Bare med stil! Hotellet har udsøgte restauranter, I har en vinsmagning inkluderet i jeres ophold på gården og her er både spa og pool til at gøre det ekstra komfortabelt for jer.

Hele dag 10 er tiden jeres egen.

Xl South Africa Steenberg Hotel Bistro Sixteen82 Outside

Xl South Africa Steenberg Hotel Reception

I er naturligvis ikke kommet helt til Vinlandet uden at skulle smage på herlighederne. I dag skal I derfor på vinsmagning til Stellenbosch og Franshhoek med privat guide. I skal smage sydafrikansk vin direkte fra kilden, oplever smukke historiske byer og storslået natur.

 

Xl South Africa Steenberg Hotel Sauvignon Blancs Own Wine
Xl South Africa Steenberg Hotel Catharinas Restaurant Dessert
Xl South Africa Cape Town Steenberg Hotel Bistro Sixteen82 Bruchetta

Men faktisk starter det hele allerede, før I rejser fra Danmark til Sydafrika. I kan nemlig selv bestemme noget af indholdet af denne oplevelse. Er I til hvidvin og absolut ikke til rødvin, kan vi jo lige så godt tage højde for det sammen med vores lokale samarbejdspartner. Det aftaler I blot med jeres rejserådgiver. Som udgangspunkt inkluderer turen dog 1 kælderbesøg, 3 vinsmagninger og en ostesmagning.

Jeres Afrikaeventyr er ved at være ved vejs ende. I bliver kørt til Cape Town Lufthavn, hvor I flyver hjem på dag 12 og lander i København på dag 13.

XL South Africa Cape Town Lions Head Table Mountain
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København – Johannesburg // Cape Town – København
 • Al transport mellem lufthavne, airstrip og hoteller
 • Indenrigsfly fra Johannesburg – Madikwe Game Reserve
 • 3 nætter på Madikwe Hills Private Game Lodge 5*, Madikwe Game Reserve. 150 m2 suite inkl. al safari og all inclusive (begrænset alkohol)
 • Indenrigsfly fra Madikwe Game Reserve – Johannesburg – Cape Town
 • 4 nætter på Queen Victoria Hotel 5*, Cape Town. Deluxe Room værelse inkl. morgenmad 
 • Oplevelse: Besøg i Langa township i Cape Town
 • Oplevelse: Kap Det Gode Håb fra Cape Town
 • 3 nætter på Steenberg Hotel 5*, Constantia. Superior Room inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Smag på Cape Towns smukke vinland
Pris per person ved 2 voksne
Sydafrika for livsnydere
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.04.24 ‑ 31.10.2447.000‑53.00084.000‑95.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Visa
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.