Xl South Africa Hotel Rhino Ridge Safari Lodge Honeymoon Villa Private Pool
Sydafrika

Rhino Ridge Safari Lodge, KwaZulu-Natal

Tæt på the big five på familievenlig lodge

For enden af poolen breder landskabet sig ud. Utæmmede nuancer af gyldengrønt og hemmelighedsfulde, kuperede højdedrag. Lige der holder de til: The Big Five og en overflod af andre dyr og fugle. Oplev det hele på de to daglige game drives, der er inkluderet i jeres ophold.

Safari i Sydafrika for familier og par

Hluhluwe Imfolozi Park er Sydafrikas ældste safaripark, hvor der kun ligger ganske få lodges. Én af dem er Rhino Ridge Safari Lodge, der ligger i uforstyrrede omgivelser med frit udsyn over safariparkens bushlandskaber.

Her kommer I langt væk fra turistsporet, og med blot 18 værelser er der lagt op til en både afslappende og autentisk oplevelse med fokus på store naturoplevelser og fredfyldt samvær. Rejser I som par, vil I elske de private villaer, og rejser I som familie, kan I glæde jer til rummelige familieværelser. Hertil kommer, at Rhino Ridge Safari Lodge ligger i et område med meget lav malariarisiko.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bushen følger jer overalt

Uanset om du sidder ved middagsbordet, flyder i poolen eller daser i sengen, kan du nyde den utrolige udsigt over safariparken. Tæt, grønt krat og kuperede højdedrag strækker så langt, øjet rækker. Hotellet består af flere individuelle bygninger og villaer, der ligger spredt ud over et højdedrag, og hver eneste placering er nøje udvalgt for at give jer det bedst mulige udsyn.

The Big Five

Men udsigten er naturligvis ikke nok. To gange dagligt inviteres I med på et game drive for at komme helt tæt på safariparken og alle dens beboere. I Hluhluwe Imfolozi Park er der rigtig gode chancer for at se The Big Five – elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard – og parkens bestand af de sjældne hvide næsehorn hører til verdens største. Hertil kommer, at parken har et utroligt rigt fugleliv. Husk både kikkert og kamera, for her bliver nok at se på.

 

På game drive i åben jeep

Den første game drive (safari) finder sted tidligt om morgenen, så I kan opleve bushen komme til live omkring jer. En kop kaffe og lidt frugt at vågne på, og så er det af sted! I gør holdt og får en forfriskning undervejs, og efter jeres eventyr venter der jer en overdådig morgenmad på lodgen. Om eftermiddagen serveres der high tea på terrassen, inden I igen begiver jer ind i nationalparken.

Turen foregår i specialindrettede åbne jeeps, og af sikkerhedshensyn er børn 0-6 år er ikke tilladt. Rejser I med mindre børn, kan I i stedet booke en privat game drive eller tilmelde jer en kiddies drive.

Villaer og værelser

Rhino Ridge har kun eksisteret i et par år, og hele lodgen fremstår funklende flot med en meget hjemlig og varm atmosfære. I kan vælge at bo I jeres egen rummelige Bush Villa, der er indrettet som et kombineret sove- og opholdsrum, eller I kan opgradere til en Honeymoon Villa med privat pool.

Der er også mulighed for indkvartering i værelser med privat terrasse eller i familieværelser med plads til to voksne og to børn. Familieværelserne ligger to og to i samme bygning med egen lobby – det perfekte valg, hvis I er en større gruppe, der rejser sammen.

Opholdet på Rhino Ridge er med helpension. Da hotellet består af flere spredte bygninger, kan der være op til 200 meter fra jeres bygning til hovedbygningen.

Xl South Africa Hotel Rhino Ridge Safari Lodge Pool Sunbeds
Xl South Africa Hotel Rhino Ridge Safari Lodge Game Drive Jeep
Xl South Africa Hotel Rhino Ridge Safari Lodge Restaurant Deck With View
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Wilderness Beach
Sydafrika, Afrika

Glæd jer til

Safari i Sydafrika med The Big 5 og natur i særklasse

Cape Town med storbyliv, historie og Kap Det Gode Håb

Førsteklasses safarilodge væk fra alfarvej

Sydafrikas bedste snorkling

Inkl. udflugter, safari og helpension de fleste dage

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.