• Næsehorn i solnedgang, Sydafrika
 • Fra Rhino ridge Safari Lodge er der en fantastisk udsigt over safariparken
 • Camps Bay ved Cape Town, Sydafrika
 • Dykning ved Thonga Beach Lodge, Sydafrika

Cape Town, safari og strand i Sydafrika

Oplevelsesrig rundrejse med storbyliv, The Big Five og sublim snorkling, 15 dage fra 33.000 kr. børn fra 22.000 kr.

Glæd jer til:

Safari med The Big 5 og natur i særklasse

Storbyliv og naturoplevelser ved Kap Det Gode Håb

Førsteklasses safarilodge væk fra alfarvej

Sydafrikas bedste snorkling

Inkl. udflugter, safari og helpension de fleste dage

Læs mere

Pingvinerne flokkes, og verdenshavene støder brusende sammen ved Kap Det Gode Håb. På safari lunter et hvidt næsehorn forbi og ænser dårligt jeres begejstring. Under havoverfladen venter myriader af kulørte fisk. Tag med på et storslået natureventyr til Sydafrikas skønneste egne.

Natur og byliv i Cape Town

Jeres rejse til Sydafrika begynder i Cape Town, så langt mod syd, som man kan komme. Sydafrikas næststørste by ligger smukt for foden af det majestætiske Taffelbjerg og breder sig ud ned mod Atlanterhavet og Det Indiske Ocean. Havene mødes få kilometer uden for byen ved Kap Det Gode Håb, et dramatisk og forrevet kystområde, som I naturligvis skal opleve på en dagsudflugt. Resten af tiden i Cape Town er I fri til på egen hånd at udforske det alsidige byliv eller tage på udflugter til Garden Route og vinlandet nord for byen.

I Cape Town indkvarteres I i komfortable lejlighedssuiter på Romney Park All Suite Hotel And Spa 4*, hvor I efter en dag med store oplevelser kan slappe velfortjent af ved den dejlige pool. I bor her i fire dage, inden turen fortsætter mod nord.

Safari med The Big Five

Fra Cape Town fortsætter I til Sydafrikas ældste safaripark, Hluhluwe Imfolozi Park i det nordøstlige Sydafrika. Her skal I bo på Rhino Ridge Safari Lodge 4*, der ligger på et højdedrag milevidt fra alfarvej og lige så langt fra de mere trafikkerede safariruter. Området er domineret af den rå, sydafrikanske bush, der er et lige betagende syn under den bagende sol som i den tyste solnedgang. Den kan I opleve fra jeres terrasse, der har frit udsyn over safariparken.

Hluhluwe Imfolozi Park er hjemsted for en lang række af det sydafrikanske dyreriges mest berømte medlemmer, herunder naturligvis The Big Five, hvor særligt det hvide næsehorn er et hyppigt syn. Samtidig er parken et særligt godt udgangspunkt for at opleve en række sjældne afrikanske fugle- og bukkearter i deres naturlige omgivelser.

I tilbringer tre dage på Rhino Ridge, og jeres ophold inkluderer to daglige game drives i åben jeep. I gør holdt undervejs og får i det hele taget god tid til at opleve både safariparken og dens beboere.

Robinson Crusoe-liv ved stranden

Efter jeres safarieventyr er det tid til at dase på den hvide sandstrand og at udforske endnu et helt anderledes naturområde. Når I kommer til den UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park, føles det næsten som at lande på en øde ø, for I er omgivet af op til 150 m høje sandklitter, hav og ufremkommelig skov til alle sider - og den eneste bebyggelse er jeres nye hjem, Thonga Beach Lodge 4*. Her skal I bo i rustikke bungalows, som er opført mellem træerne og blender smukt sammen med omgivelserne.

Thonga Beach ligger så isoleret, at man kun kan komme hertil med 4WD, og frodigheden er overvældende efter dagene i den tørre bush. I løbet af de næste fire dage skal I opleve Sydafrikas smukkeste snorklesteder og vandre eller sejle kajak i det fuglerige vådområde - vi inkluderer to guidede udflugter.

Både for familier og par

Denne rundrejse i Sydafrika er specialudviklet til både at tilgodese jer, der rejser som par, og jer, der har børnene med. Vi har håndplukket jeres hoteller og lodges, så de tilbyder jer private og intime rammer, men også gør det muligt for hele familien at bo samlet. Samtidig er aktiviteter og udflugter tilrettelagt, så alle kan være med - vær dog opmærksom på, at der skal bookes private game drives, hvis I skal have børn på 0-6 år med. Med blot tre stop på 15 dage får I god tid til fordybelse og til at få det fulde indtryk af de meget forskellige områder, som I skal besøge.

Program

Dag 1-2
Afrejse

Lions Head og Table Mountain, Cape Town, SydafrikaI rejser til Sydafrika fra Danmark og har undervejs en mellemlanding i Doha, Qatar. I ankommer til Cape Town på dag 2 og checker ind på Romney Park All Suite Hotel and Spa 4*.

Dag 3-5
Cape Town og Kap Det Gode Håb

Kysten ved Cape Town, AfrikaCape Town regnes for at være en af Sydafrikas smukkeste og mest kulturrige byer med et byliv, der er i konstant udvikling. Bybilledet spænder bredt fra det moderne shoppingområde ved Victoria And Albert Waterfront til de traditionelle sorte townships. Mange townships har set en opblomstring efter afskaffelsen af apartheid-politikken i 1994 og er et spændende og rørende udflugtsmål.

I det hele taget er historien om apartheid tæt knyttet til Cape Town, og I må ikke gå glip af at besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i årtier.

Pingviner og vinstokke

Uden for byen venter de skønneste naturoplevelser. Tag kabelbanen til det karakteristiske Taffelbjerg, eller kør ud til en af de mange pittoreske vingårde, der står bag Sydafrikas succsfulde vinproduktion. Vi inkluderer en heldagsudflugt til Kap Det Gode Håb og pingvinkolonien ved Boulders Beach. Rejser I om sommeren, er der også mulighed for at tage på hvalsafari eller besøge sælkolonierne på øerne ud for kysten.

Romney Park 4*

Under jeres ophold i Cape Town er I indkvarteret i en lejlighedssuite på Romney Park, et lille, elegant hotel med en beliggenhed, der gør det muligt for jer at komme omkring til fods til det meste. Opholdet inkluderer morgenmad.

Dag 6
Fra Cape Town til Rhino Ridge Safari Lodge

Slap af ved poolen på Rhino Ridge Safari Lodge, SydafrikaI tager morgenflyet fra Cape Town til Durban, hvorfra der er ca. 3,5 times kørsel til Rhino Ridge Safari Lodge 4* i Hluhluwe Imfolozi Park. I når frem i tide til at nyde den delikate high tea og komme med på eftermiddagens game drive.

RHINO RIDGE Safari Lodge 4*

Rhino Ridge er en ny lodge med blot 18 værelser, der består af villaer og mindre værelsesbygninger spredt ud over en naturskøn bakkekam. I kan bl.a. bo i et rummeligt familieværelse eller i en romantisk Honeymoon Villa med privat pool, og helpension er inkluderet.

Hver dag tilbydes I to game drives i Hluhluwe Imfolozi Park, og resten af tiden kan I fordrive med at dase ved poolen, nyde freden og studere farvespillet i bushen, der er bredt ud for jeres fødder.

Dag 7-8
Safari i Hluhluwe Imfolozi Park

Game drive i åben jeep indgår i dit ophold på Rhino Ridge Safari Lodge, SydafrikaRhino Ridge er en af de få lodges, der ligger i Hluhluwe Imfolozi Park. Selv om dette er Sydafrikas ældste safaripark, er der ikke mange, der finder vej hertil, og I får derfor god mulighed for helt uforstyrret at nyde de rå bushlandskaber og studere parkens rige dyre- og fugleliv på tæt hold.

Hluhluwe Imfolozi Park blev oprindeligt anlagt som jagtreservat for Zulu-kongerne, og rundt om i parken kan I endnu se de faldgruber, der blev anvendt til at indfange de store dyr.

The Big Five - og alle de andre

Takket være en ihærdig bevaringsindsats har Hluhluwe Imfolozi Park en exceptionelt stor bestand af hvide næsehorn, men også de øvrige Big Five-medlemmer ses ofte. Enorme elefanter troner over landskabet, afrikanske bøfler med deres karakteristiske paryklignende horn flokkes om vandhullerne, majestætiske løver vogter over deres territorium, og elegante leoparder gemmer sig i træerne.

Ud over The Big Five kan I også opleve krokodiller, flodheste, giraffer, flodheste, zebraer, vortesvin, bavianer, skildpadder, antiloper, hyæner, kuduer, impalaer, geparder - ja listen er endeløs.

Dag 9
Ud til kysten

Udsigt over Thonga Beach Lodge til strand og hav, SydafrikaI checker ud fra Rhino Ridge og kører i egen bil med chauffør til Thonga Beach Lodge 4*. Turen tager ca. 4,5 time. Thonga Beach ligger helt isoleret, og den sidste del af turen tilbagelægges offroad i hotellets 4WD.

Thonga Beach Lodge 4*

Meterhøje sandklitter, Det Indiske Ocean og tæt, ufremkommelig skov omgiver jer til alle sider. Der hersker en fortryllende Robinson Crusoe-agtig stemning på Thonga Beach, og alt handler om at nyde hinanden og den rige natur både til lands og til vands. I bor i bungalows mellem træerne, og helpension er inkluderet.

Dag 10-13
Aktiv badeferie ved Thonga Beach

Dykning ved Thonga Beach Lodge, SydafrikaEfter den støvede bush er det skønt med en dukkert i det lune, salte vand. Thonga Beach er kendt for at gemme på Sydafrikas smukkeste koralrev, og snorklingen er intet mindre end sublim. Hvis I er heldige, dukker der måske også et par hvaler op til overfladen.

UNESCO-beskyttet naturreservat

Thonga Beach ligger i den naturskønne Isimangaliso Wetland Park, der er registreret som World Heritage Site af UNESCO, og jeres ophold inkluderer to udflugter i det frodige vådområde.

I kan eksempelvis sejle kajak på Sydafrikas største ferskvandssø eller tage på guidede vandreture og betragte områdets overvældende og eksotiske fugleliv. I vintermånederne kan I også komme på guidede vandreture langs med stranden, når havskildpadderne kommer i land for at lægge æg.

Dag 14-15
Hjemrejse

Skildpadde på stranden ved Thonga Beach Lodge, SydafrikaAlt for hurtigt er jeres eventyr slut. I forlader Thonga Beach og kører til lufthavnen i Durban, en tur på ca. 4 timer. Fra Durban flyver I hjemover mod Danmark med en mellemlanding i Doha, Qatar. I lander i Danmark om morgenen på dag 15 - og mon ikke, I allerede længes tilbage.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksne

Cape Town, Safari og strand i Sydafrika
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.05.18 ‑ 31.07.1833.000‑35.00041.000‑43.000
01.08.18 ‑ 31.10.1838.000‑40.00047.000‑49.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børn (2-11 år)

Cape Town, Safari og strand i Sydafrika, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
23.05.18 ‑ 31.07.1821.000‑23.00021.000‑23.000
01.08.18 ‑ 31.10.1824.000‑26.00024.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København-Cape Town / Durban- København med Qatar Airways (flyskift i Doha)
 • Indenrigsfly Cape Town-Durban
 • Lufthavnsafgifter
 • 4 nætter i Cape Town på Romney Park 4* i en luxury suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kap Det Gode Håb fra Cape Town
 • 3 nætter på Rhino Rhino Ridge Safari Lodge 4* med fuld pension og 2 x daglig safari
 • 5 nætter Thonga Beach Lodge 4* med fuld pension og alle aktiviteter (med få undtagelser)
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller/lodges m.m.
 • Alle gebyrer til nationalparker.

Ikke inkluderet

 • Drikkevarer ved de inkludere måltider
 • Enkelte aktiviteter på de 2 lodges (som fx bush walk på Rhino Ridge og dykning på Thonga Beach)
 • Rejseforskring
 • Andet ikke nævnt