Xl South Africa Hotel Rhino Ridge Safari Lodge Honeymoon Villa Private Pool

Cape Town, safari og strand i Sydafrika

Cape Town, safari og strand i Sydafrika

15 dage fra 36.000 kr. | BØRN fra 15.500 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Det vildeste safari- og natureventyr i Sydafrika

Pingvinerne flokkes, og verdenshavene støder brusende sammen ved Kap Det Gode Håb. På safari lunter et hvidt næsehorn forbi og ænser dårligt jeres begejstring. Under havoverfladen venter myriader af kulørte fisk. Tag med på et storslået natureventyr til Sydafrikas skønneste egne.

 

Rejse til Sydafrika for både familier og par

Denne rejse til Sydafrika er velegnet både for familier og par. Vi har håndplukket hoteller og lodges med private og intime rammer, som samtidig gør det muligt for hele familien at bo samlet. 

Aktiviteter og udflugter er tilrettelagt, så alle kan være med - vær dog opmærksom på, at der skal bookes private game drives, hvis I skal have børn på 0-6 år med. Med blot tre stop på 15 dage får I god tid til fordybelse og til at få det fulde indtryk af de meget forskellige områder i Sydafrika, I skal besøge.

Glæd jer til

 • Safari i Sydafrika med The Big 5 og natur i særklasse
 • Cape Town med storbyliv, historie og Kap Det Gode Håb
 • Førsteklasses safarilodge væk fra alfarvej
 • Sydafrikas bedste snorkling
 • Inkl. udflugter, safari og helpension de fleste dage

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Cape Town 4 nætter på Cape Town 4 Højdepunkter V&A Waterfront, Table Mountain, Kap Det Gode Håb og Nelson Mandelas Robben Island. V&A Waterfront, Table Mountain, Kap Det Gode Håb og Nelson Mandelas Robben Island.
Kwazulu-Natal 3 nætter på Kwazulu-Natal 3 Højdepunkter safari med The Big 5 i Hluhluwe Imfolozi Park - Sydafrikas ældste safaripark. safari med The Big 5 i Hluhluwe Imfolozi Park - Sydafrikas ældste safaripark.
Kwazulu-Natal 5 nætter på Kwazulu-Natal 5 Højdepunkter Snorkling, vandreture og kajak i Isimangaliso Wetland Park med strandferie på Thonga Beach. Snorkling, vandreture og kajak i Isimangaliso Wetland Park med strandferie på Thonga Beach.
Xl South Africa Nelson Mandela Statue
South Africa Cape Town View From Table Mountain
XL South Africa Safari Animal Elephants Fighting
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Historie og natur i Cape Town

Jeres rejse til Sydafrika begynder i Cape Town, næsten så langt mod syd i Afrika, I kan komme. Cape Town, der er den næststørste by i Sydafrika, ligger smukt for foden af det majestætiske Table Mountain, og Cape Town breder sig ud mod Atlanterhavet og Det Indiske Ocean. 

Havene mødes få kilometer uden for Cape Town ved Kap Det Gode Håb, et dramatisk og forrevet kystområde, som I naturligvis skal opleve på en dagsudflugt. Cape Town er også fyldt med historie, så I skal også på udflugt til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget. 

Resten af tiden i Cape Town kan I udforske den spændende by eller tage på udflugter til Garden Route eller vinlandet mod nord. I bor fire nætter på stilfulde The Cape Milner 3+*, hvor I kan vende hjem til fred og pool. 

Big Five i Sydafrika

Fra Cape Town går jeres rejse til Sydafrika mod Sydafrikas ældste safaripark, Hluhluwe Imfolozi Park. Her ligger Rhino Ridge Safari Lodge 4* på et højdedrag milevidt fra de mere trafikkerede safariruter. I har fascinerende udsigt over den rå bush fra jeres terrasse og fra den lækre pool.

I Hluhluwe Imfolozi Park er Big Five safari. Det hvide næsehorn er et hyppigt syn, og her er mange sjældne fugle- og bukkearter. I har tre nætter på Rhino Ridge Safari Lodge med safari i åben jeep to gange hver dag. 

Robinson Crusoe-liv ved stranden

Rejsens tema skifter nu fra dyreliv i Sydafrika til strandliv i Sydafrika. I skal dase i sandet og udforske endnu et vildt naturområde, UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park. I er omgivet af op til 150 meter høje sandklitter, ufremkommelig skov og havet. Eneste bebyggelse er Thonga Beach Lodge 4*

Glæd jer til vandreture, kajakture og Sydafrikas smukkeste snorkling. Vi inkluderer to guidede udflugter.

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Beach Deck Private Dining
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL South Africa Cape Town Overall Aerial View

I rejser til Sydafrika, hvor I lander i Cape Town dag 2.

Xl South Africa Cape Town The Cape Milner Outdoor Dining

Allerede fra starten af jeres rejse til Sydafrika mærker I, hvordan der vil blive taget godt hånd om jer. I ankomsthallen står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at hjælpe jer til hotellet. 

The Cape Milner 3+*, Cape Town

I skal bo de næste tre nætter på The Cape Milner, der er et stilfuldt hotel i Cape Town i et fredeligt kvarter. Der er udsigt til Table Mountain. Skulle I få lyst til at gå hen til bjerget, tager det kun ½ time. Samme tid tager det at gå til Clifton Beach. 

I bor fire nætter I et Luxury Room med morgenmad samt Wi-Fi (200 MB pr. dag).

Xl South Africa Cape Town Robben Island Prison Aerial View

Apartheidstyret er en ulykkelig del af Sydafrikas historie. De grusomme konsekvenser af race-adskillelsen præger Sydafrika og Cape Town den dag i dag fra dagligdagen i townships til historien på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget. Han er om nogen ikonet på de sortes kamp for deres rettigheder.

I skal på en tankevækkende udflugt til Robben Island, der ligger ude i havet 12 kilometer fra havnen i Cape Town.

Xl South Africa Cape Town Robben Island Prison Entrance

Udflugt til Robben Island

I begiver jer selv ned til den livlige havnefront ved V&A Waterfront, men lige nu gælder det ikke molernes butikker, restauranter og søløver, men færgen til Robben Island. Der er 3,6 kilometer fra hotellet, så vi anbefaler en taxa.

Xl South Africa Cape Town Robben Island Prison Mandela Cell

XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains

I har denne dag til selv at udforske Cape Town. Det er en af verdens smukkeste byer med en fantastisk beliggenhed ud til havet ved foden af det mægtige Table Mountain, som I kan tage kabelbanen op på.

Xl South Africa Cape Town Green Point Lighthouse 1824
Xl South Africa Cape Town Bo Kaap Street Coloured Houses
Southafrica Capetowwn Carsten Kyster Drinks Pale Kloofstreets

Seværdigheder i Cape Town

Cape Town har masser af kultur, spændende shopping, gode restauranter og meget mere, som jeres rejserådgiver kan give tips til ud fra jeres interesser. Overvej for eksempel et besøg i et township som opfølgning på jeres besøg på Robben Island. Så får I endnu større indsigt i historien. 

Vi kan også hjælpe med at arrangere en cykeltur i Cape Town, og uden for byen er de smukke vinområder. Måske frister V&A Waterfront til endnu et besøg?

XL South Africa One&Only Cape Town Resort V A Waterfront

Xl South Africa False Bay Gordon Nature Sea

Når man siger Cape Town, siger man også Kap Det Gode Håb. Billeder af rå natur og historiens søfarere, der har rundet den store pynt og sydspidsen af Afrika lidt derfra, dukker automatisk op for det indre øje. I dag skal I selv opleve Kap Det Gode Håb syd for Cape Town.

Xl Southafrica Cape Of Good Hope Nature

Klipper, pingviner og blomster

Turen til Kap Det Gode Håb er meget mere end bare en tur til klipperne og hjem igen. I kører langs rå kyst og forbi hyggelige badebyer med fine strande. En særlig oplevelse er mødet med de mange pingviner ved Boulders Beach. 

Ved Kap Det Gode Håb tager I kabelbanen op til Kap Det Gode Håbs fyrtårn, der sørger for, at skibene kommer trygt omkring den forræderiske kyst. På vej tilbage besøger I Kirstenbosch Botaniske Have, hvor I kan gå tur i trætoppene eller slappe af på en plæne omgivet af smukke blomster og planter.

Xl Southafrica Jackass Penguin Boulders Beach Animal

Xl South Africa Hotel Rhino Ridge Safari Lodge Restaurant Deck With View

I tager morgenflyet fra Cape Town til Durban, hvorfra der er ca. 3,5 times kørsel til Rhino Ridge Safari Lodge 4* i Hluhluwe Imfolozi Park. I når frem i tide til at nyde den delikate high tea og komme med på eftermiddagens game drive.

Rhino Ridge Safari Lodge 4* 

Rhino Ridge er en ny lodge med blot 18 værelser, der består af villaer og mindre værelsesbygninger spredt ud over en naturskøn bakkekam. I kan blandt andet bo i et rummeligt familieværelse eller i en romantisk Honeymoon Villa med privat pool, og helpension er inkluderet.

Hver dag tilbydes I to game drives (safari-ture) i Hluhluwe Imfolozi Park, og resten af tiden kan I fordrive med at dase ved poolen, nyde freden og studere farvespillet i bushen, der er bredt ud for jeres fødder.

XL Southafrica Kruger &Beyond Ngala Lodge Safari

Xl South Africa Hotel Rhino Ridge Safari Lodge Game Drive Jeep

Rhino Ridge er en af de få lodges, der ligger i Hluhluwe Imfolozi Park. Selv om dette er Sydafrikas ældste safaripark, er der ikke mange, der finder vej hertil, og I får derfor god mulighed for helt uforstyrret at nyde de rå bushlandskaber og studere parkens rige dyre- og fugleliv på tæt hold.

Hluhluwe Imfolozi Park blev oprindeligt anlagt som jagtreservat for Zulu-kongerne, og rundt om i parken kan I endnu se de faldgruber, der blev anvendt til at indfange de store dyr.

XL South Africa Safari Animal Elephants Fighting

The Big Five - og alle de andre 

Takket være en ihærdig bevaringsindsats har Hluhluwe Imfolozi Park en exceptionelt stor bestand af hvide næsehorn, men også de øvrige Big Five-medlemmer ses ofte. Enorme elefanter troner over landskabet, afrikanske bøfler med deres karakteristiske paryklignende horn flokkes om vandhullerne, majestætiske løver vogter over deres territorium, og elegante leoparder gemmer sig i træerne.

Ud over The Big Five kan I også opleve krokodiller, flodheste, giraffer, flodheste, zebraer, vortesvin, bavianer, skildpadder, antiloper, hyæner, kuduer, impalaer, geparder - ja listen er endeløs.

Xl Namibia Etosha National Park Black Rhinoceros Animal

I tjekker ud fra Rhino Ridge og kører i egen bil med chauffør til Thonga Beach Lodge 4*. Turen tager cirka 4,5 time. Thonga Beach ligger helt isoleret, og den sidste del af turen tilbagelægges offroad i hotellets 4WD.

Thonga Beach Lodge 4* 

Meterhøje sandklitter, Det Indiske Ocean og tæt, ufremkommelig skov omgiver jer til alle sider. Der hersker en fortryllende Robinson Crusoe-agtig stemning på Thonga Beach, og alt handler om at nyde hinanden og den rige natur både til lands og til vands. I bor i bungalows mellem træerne, og helpension er inkluderet.

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Wilderness Beach

Xl South Africa Cape Town Gansbaai White Shark Tour Two Humpback Whales Mother And Child

Efter den støvede bush er det skønt med en dukkert i det lune, salte vand. Thonga Beach er kendt for at gemme på Sydafrikas smukkeste koralrev, og snorklingen er intet mindre end sublim. Hvis I er heldige, dukker der måske også et par hvaler op til overfladen.

UNESCO-beskyttet naturreservat 

Thonga Beach ligger i den naturskønne Isimangaliso Wetland Park, der er registreret som World Heritage Site af UNESCO, og jeres ophold inkluderer to udflugter i det frodige vådområde.

I kan eksempelvis sejle kajak på Sydafrikas største ferskvandssø eller tage på guidede vandreture og betragte områdets overvældende og eksotiske fugleliv. I vintermånederne kan I også komme på guidede vandreture langs med stranden, når havskildpadderne kommer i land for at lægge æg.

Alt for hurtigt er jeres eventyr slut. I forlader Thonga Beach og kører til lufthavnen i Durban, en tur på cirka fire timer. Fra Durban flyver I hjemover mod Danmark med en mellemlanding i Doha, Qatar. I lander i Danmark om morgenen på dag 15 - og mon ikke, I allerede længes tilbage.

Xl South Africa Thonga Beach Lodge Turtle On Beach
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Cape Town / Durban- København med Qatar Airways (flyskift i Doha)
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller/lodges m.m.
 • 4 nætter på The Cape Milner Hotel 3+*, Cape Town. Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Kap Det Gode Håb fra Cape Town
 • Oplevelse: Gribende udflugt til Mandelas Robben Island
 • Indenrigsfly Cape Town-Durban
 • 3 nætter på Rhino Ridge Safari Lodge 4*, Kwazulu-Natal. Inkl. fuld pension og 2 x daglig safari
 • 5 nætter Thonga Beach Lodge 4*, Kwazulu-Natal. Inkl. fuld pension og alle aktiviteter (med få undtagelser)
 • Alle gebyrer til nationalparker.
Pris per person ved 2 voksne
Cape Town, Safari og strand i Sydafrika
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.02.24 ‑ 31.07.2435.000‑41.00052.000‑60.000
01.08.24 ‑ 19.12.2441.000‑44.00059.000‑63.000
20.12.24 ‑ 24.12.2448.000‑50.00067.000‑69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Cape Town, Safari og strand i Sydafrika, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
22.02.24 ‑ 30.04.2416.000‑18.00016.000‑18.000
01.05.24 ‑ 31.07.2415.000‑17.00015.000‑17.000
01.08.24 ‑ 19.12.2418.000‑20.00018.000‑20.000
20.12.24 ‑ 24.12.2423.000‑25.00023.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer ved de inkludere måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Enkelte aktiviteter på de 2 lodges (som fx bush walk på Rhino Ridge og dykning på Thonga Beach)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.