• Næsehorn i solnedgang, Sydafrika
  • Fra Rhino ridge Safari Lodge er der en fantastisk udsigt over safariparken
  • Camps Bay ved Cape Town, Sydafrika
  • Dykning ved Thonga Beach Lodge, Sydafrika

Cape Town, safari og strand i Sydafrika

Rundrejse med storbyliv, Big Five safari og sublim snorkling, 15 dage fra 36.500 kr. børn fra 14.500 kr.

Glæd jer til:

Safari i Sydafrika med The Big 5 og natur i særklasse

Cape Town med storbyliv, historie og Kap Det Gode Håb

Førsteklasses safarilodge væk fra alfarvej

Sydafrikas bedste snorkling

Inkl. udflugter, safari og helpension de fleste dage

Læs mere

Pingvinerne flokkes, og verdenshavene støder brusende sammen ved Kap Det Gode Håb. På safari lunter et hvidt næsehorn forbi og ænser dårligt jeres begejstring. Under havoverfladen venter myriader af kulørte fisk. Tag med på et storslået natureventyr til Sydafrikas skønneste egne.

Jeres rejse til Sydafrika begynder i Cape Town, næsten så langt mod syd i Afrika, I kan komme. Cape Town, der er den næststørste by i Sydafrika, ligger smukt for foden af det majestætiske Table Mountain, og Cape Town breder sig ud mod Atlanterhavet og Det Indiske Ocean. 

Historie og natur ved Cape Town

Havene mødes få kilometer uden for Cape Town ved Kap Det Gode Håb, et dramatisk og forrevet kystområde, som I naturligvis skal opleve på en dagsudflugt. Cape Town er også fyldt med historie, så I skal også på udflugt til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget. 

Resten af tiden i Cape Town kan I udforske den spændende by eller tage på udflugter til Garden Route eller vinlandet mod nord. I bor 4 nætter på stilfulde The Cape Milner 3+*, hvor I kan vende hjem til fred og pool. 

Big Five safari i Sydafrika

Fra Cape Town går jeres rejse til Sydafrika mod Sydafrikas ældste safaripark, Hluhluwe Imfolozi Park. Her ligger Rhino Ridge Safari Lodge 4* på et højdedrag milevidt fra de mere trafikkerede safariruter. I har fascinerende udsigt over den rå bush fra jeres terrasse og fra den lækre pool.

I Hluhluwe Imfolozi Park er Big Five safari. Det hvide næsehorn er et hyppigt syn., og her er mange sjældne fugle- og bukkearter. I har tre nætter på Rhino Ridge Safari Lodge med safari i åben jeep to gange hver dag. 

Robinson Crusoe-liv ved stranden

Rejsens tema skifter nu fra dyreliv i Sydafrika til strandliv i Sydafrika. I skal dase i sandet og udforske endnu et vildt naturområde, UNESCO-beskyttede Isimangaliso Wetland Park. I er omgivet af op til 150 m høje sandklitter, ufremkommelig skov og havet. Eneste bebyggelse er Thonga Beach Lodge 4*

Glæd jer til vandreture, kajakture og Sydafrikas smukkeste snorkling. Vi inkluderer to guidede udflugter.

Rejse til Sydafrika for både familier og par

Denne rejse til Sydafrika er velegnet både for familier og par. Vi har håndplukket hoteller og lodges med private og intime rammer, som samtidig gør det muligt for hele familien at bo samlet. 

Aktiviteter og udflugter er tilrettelagt, så alle kan være med - vær dog opmærksom på, at der skal bookes private game drives, hvis I skal have børn på 0-6 år med. Med blot tre stop på 15 dage får I god tid til fordybelse og til at få det fulde indtryk af de meget forskellige områder i Sydafrika, I skal besøge.

Program

Dag 1
I rejser til Sydafrika

Lions Head og Table Mountain, Cape Town, SydafrikaI rejser til Sydafrika, hvor I lander i Cape Town dag 2.

Dag 2
Velkommen til Cape Town

Udendørs middag ved poolen til fantastisk udsigt til Table Mountain fra The Cape MilnerAllerede fra starten af jeres rejse til Sydafrika mærker I, hvordan der vil blive taget hånd om jer i alt. I ankomsthallen står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at hjælpe jer til hotellet. 

The Cape Milner 3+*, Cape Town

I skal bo de næste 3 nætter på The Cape Milner, der er et stilfuldt hotel i Cape Town i et fredeligt kvarter. Der er udsigt til Table Mountain. Skulle I få lyst til at gå hen til bjerget, tager det kun ½ time. Samme tid tager det at gå til Clifton Beach. 

I bor 4 nætter I et Luxury Room med morgenmad samt Wi-Fi (200 MB pr. dag).

Dag 3
Nelson Mandelas Robben Island i Cape Town

Indgang til fængslet på Robben Island, SydafrikaApartheidstyret er en ulykkelig del af Sydafrikas historie. De grusomme konsekvenser af raceadskillelsen præger Sydafrika og Cape Town den dag i dag fra dagligdagen i townships til historien på Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget. Han er om nogen ikonet på de sortes kamp for deres rettigheder.

I skal på en tankevækkende udflugt til Robben Island, der ligger ude i havet 12 km fra havnen i Cape Town.

Nelson Mandelas celle i fængslet på Robben Island, SydafrikaUdflugt til Robben Island

I begiver jer selv ned til den livlige havnefront ved V&A Waterfront, men lige nu gælder det ikke molernes butikker, restauranter og søløver, men færgen til Robben Island. Der er 3,6 km fra hotellet, så I tager nok en taxa.

Dag 4
På egen hånd i Cape Town

Cape Town, SydafrikaI har denne dag til selv at udforske Cape Town. Det er en af verdens smukkeste byer med en fantastisk beliggenhed ud til havet ved foden af det mægtige Table Mountain, som I kan tage kabelbanen op på.

Beboer i township i Cape Town, SydafrikaSeværdigheder i Cape Town

Cape Town har masser af kultur, spændende shopping, gode restauranter og meget mere, som jeres rejserådgiver kan give tips til ud fra jeres interesser. Overvej f.eks. et besøg i et township som opfølgning på jeres besøg på Robben Island. Så får I endnu større indsigt i historien. 

Vi kan også hjælpe med at arrangere en cykeltur i Cape Town, og uden for byen er de smukke vinområder. Måske frister V&A Waterfront til endnu et besøg?

Dag 5
Heldagstur til Kap Det Gode Håb

Kap Det Gode Håb syd for Cape Town i SydafrikaNår man siger Cape Town, siger man også Kap Det Gode Håb. Billeder af rå natur og historiens søfarere, der har rundet den store pynt og sydspidsen af Afrika lidt derfra, dukker automatisk op for det indre øje. I dag skal I selv opleve Kap Det Gode Håb syd for Cape Town.

Oplev Kap Det Gode nær Cape Town i Sydafrika

Klipper, pingviner og blomster

Turen til Kap Det Gode Håb er meget mere end bare en tur til klipperne og hjem igen. I kører langs rå kyst og forbi hyggelige badebyer med fine strande. En særlig oplevelse er mødet med de mange pingviner ved Boulders Beach. 

Ved Kap Det Gode Håb tager I kabelbanen op til Kap Det Gode Håbs fyrtårn, der sørger for, at skibene kommer trygt omkring den forræderiske kyst. På vej tilbage besøger I Kirstenbosch Botaniske Have, hvor I kan gå tur i trætoppene eller slappe af på en plæne omgivet af smukke blomster og planter.

Dag 6
Fra Cape Town til Rhino Ridge Safari Lodge

Slap af ved poolen på Rhino Ridge Safari Lodge, SydafrikaI tager morgenflyet fra Cape Town til Durban, hvorfra der er ca. 3,5 times kørsel til Rhino Ridge Safari Lodge 4* i Hluhluwe Imfolozi Park. I når frem i tide til at nyde den delikate high tea og komme med på eftermiddagens game drive.

RHINO RIDGE Safari Lodge 4*

Rhino Ridge er en ny lodge med blot 18 værelser, der består af villaer og mindre værelsesbygninger spredt ud over en naturskøn bakkekam. I kan bl.a. bo i et rummeligt familieværelse eller i en romantisk Honeymoon Villa med privat pool, og helpension er inkluderet.

Hver dag tilbydes I to game drives i Hluhluwe Imfolozi Park, og resten af tiden kan I fordrive med at dase ved poolen, nyde freden og studere farvespillet i bushen, der er bredt ud for jeres fødder.

Dag 7-8
Safari i Hluhluwe Imfolozi Park

Game drive i åben jeep indgår i dit ophold på Rhino Ridge Safari Lodge, SydafrikaRhino Ridge er en af de få lodges, der ligger i Hluhluwe Imfolozi Park. Selv om dette er Sydafrikas ældste safaripark, er der ikke mange, der finder vej hertil, og I får derfor god mulighed for helt uforstyrret at nyde de rå bushlandskaber og studere parkens rige dyre- og fugleliv på tæt hold.

Hluhluwe Imfolozi Park blev oprindeligt anlagt som jagtreservat for Zulu-kongerne, og rundt om i parken kan I endnu se de faldgruber, der blev anvendt til at indfange de store dyr.

Næsehorn i Hluhluwe Imfolozi Park, SydafrikaThe Big Five - og alle de andre

Takket være en ihærdig bevaringsindsats har Hluhluwe Imfolozi Park en exceptionelt stor bestand af hvide næsehorn, men også de øvrige Big Five-medlemmer ses ofte. Enorme elefanter troner over landskabet, afrikanske bøfler med deres karakteristiske paryklignende horn flokkes om vandhullerne, majestætiske løver vogter over deres territorium, og elegante leoparder gemmer sig i træerne.

Ud over The Big Five kan I også opleve krokodiller, flodheste, giraffer, flodheste, zebraer, vortesvin, bavianer, skildpadder, antiloper, hyæner, kuduer, impalaer, geparder - ja listen er endeløs.

Dag 9
Ud til kysten

Udsigt over Thonga Beach Lodge til strand og hav, SydafrikaI checker ud fra Rhino Ridge og kører i egen bil med chauffør til Thonga Beach Lodge 4*. Turen tager ca. 4,5 time. Thonga Beach ligger helt isoleret, og den sidste del af turen tilbagelægges offroad i hotellets 4WD.

Thonga Beach Lodge 4*

Meterhøje sandklitter, Det Indiske Ocean og tæt, ufremkommelig skov omgiver jer til alle sider. Der hersker en fortryllende Robinson Crusoe-agtig stemning på Thonga Beach, og alt handler om at nyde hinanden og den rige natur både til lands og til vands. I bor i bungalows mellem træerne, og helpension er inkluderet.

Dag 10-13
Aktiv badeferie ved Thonga Beach

Dykning ved Thonga Beach Lodge, SydafrikaEfter den støvede bush er det skønt med en dukkert i det lune, salte vand. Thonga Beach er kendt for at gemme på Sydafrikas smukkeste koralrev, og snorklingen er intet mindre end sublim. Hvis I er heldige, dukker der måske også et par hvaler op til overfladen.

UNESCO-beskyttet naturreservat

Thonga Beach ligger i den naturskønne Isimangaliso Wetland Park, der er registreret som World Heritage Site af UNESCO, og jeres ophold inkluderer to udflugter i det frodige vådområde.

I kan eksempelvis sejle kajak på Sydafrikas største ferskvandssø eller tage på guidede vandreture og betragte områdets overvældende og eksotiske fugleliv. I vintermånederne kan I også komme på guidede vandreture langs med stranden, når havskildpadderne kommer i land for at lægge æg.

Dag 14-15
Hjemrejse

Skildpadde på stranden ved Thonga Beach Lodge, SydafrikaAlt for hurtigt er jeres eventyr slut. I forlader Thonga Beach og kører til lufthavnen i Durban, en tur på ca. 4 timer. Fra Durban flyver I hjemover mod Danmark med en mellemlanding i Doha, Qatar. I lander i Danmark om morgenen på dag 15 - og mon ikke, I allerede længes tilbage.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksne

Cape Town, Safari og strand i Sydafrika
RejseperiodeDobbeltEnkelt
16.01.21 - 31.08.2136.000-42.00054.000-62.000
01.09.21 - 24.12.2143.000-48.00064.000-69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børn (2-11 år)

Cape Town, Safari og strand i Sydafrika, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
16.01.21 - 30.04.2115.000-17.00015.000-17.000
01.05.21 - 31.07.2114.000-16.00014.000-16.000
01.08.21 - 19.12.2117.000-19.00017.000-19.000
20.12.21 - 05.01.2220.000-22.00020.000-22.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Drikkevarer ved de inkludere måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Enkelte aktiviteter på de 2 lodges (som fx bush walk på Rhino Ridge og dykning på Thonga Beach)