Xl South Africa Leadwood Lodge Room Plunge Pool Evening
Sydafrika

Sabi Sand Lodges, Sabi Sand

4 eksklusive lodges i Sydafrikas ældste safariområde

Sabi Sand Game Reserve, der ligger uden indhegning lige op til Kruger Nationalpark, er et af Sydafrikas ældste og mest etablerede safariområder. Vi har udvalgt fire lodges, der inviteter til de største safarioplevelser i det 65.000 hektar store naturområde, der udover skønne landskaber har en af Sydafrikas største dyrekoncentrationer.

Tæt på The Big Five

Sabi Sand Game Reserve er Big Five-område, og ydermere er safariparken verdenskendt for de fantastiske muligheder for at se leoparder. Safarien foregår i åbne 4x4 jeeps med uddannede rangers og trackers. Sabi Sand er malariaområde.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

&Beyond Kirkman's Kamp 5*

Beliggende på 6.300 hektar, fem timers kørsel på gode veje fra Johannesburg. Lodgen er bygget i 1920'erne, og den oprindelige elegante kolonitidsstil er bevaret på smukkeste vis.

Værelser

18 suiter, som alle har aircondition og loftsvifte, egen veranda og badeværelse ensuite med brusebad og fritstående badekar. I suiterne er der hårtørrer og telefon.

Lodgefaciliteter

Morgenmad og frokost nydes i skyggen på de smukke verandaer, mens middagen nydes i bomaen eller i bushen. Swimmingpool, safarishop, børnepasningsmuligheder (for egen regning).

Exeter River Lodge 5*

Beliggende på 10.000 hektar, fem timers kørsel på gode veje fra Johannesburg ligger denne smukke lodge gemt af vejen i et stille hjørne af Sabi Sand Game Reserve.

Alle suiter ligger på bredden af Sand River.

Værelser

Otte meget store luksuriøse suiter med fantastisk udsigt over Sand River. Alle suiter har aircondition og loftsvifte, privat opvarmet plunge pool, egen veranda og badeværelse ensuite med dobbelt vask, indendørs- og udendørs brusebad. I suiterne er der hårtørrer, deponeringsboks og telefon.

Lodgefaciliteter

Måltiderne nydes enten i bomaen eller i bushen med udsigt over Sand River. Safarishop. Børnepasningsmuligheder (for egen regning).

Leadwood Lodge 5*

Beliggende på 10.000 hektar, fem timers kørsel på gode veje fra Johannesburg ligger denne fantastiske lodge med kun fire suiter i Sabi Sand Game Reserve. Alle suiter er designet i smukke råmaterialer såsom knuste sten, granit og glas. Leadwood Lodge er med sin intime størrelse det perfekte valg, hvis I er en familie eller en mindre gruppe.

Værelser

Fire suiter. Alle suiter har aircondition og loftsvifte, privat plunge pool, egen veranda og badeværelse ensuite med inden- og udendørs brusebad, brændeovn og stue. I suiterne er der hårtørrer, deponeringsboks og telefon.

Lodgefaciliteter

Måltiderne nydes enten i faklernes lys i bomaen eller ved en romatisk middag i bushen. Stor swimmingpool. Børnepasningsmuligheder (for egen regning).

Arathusa Safari Lodge 4*

Fantastisk beliggenhed lige ud til et stort vandhul, hvor fugle og dyr kommer for at stille tørsten og få sig en dukkert. I kan følge livet ved vandhullet fra poolen og restauranten eller fra jeres private veranda.

Værelser

Fem standardværelser og otte luxury-værelser, der vender mod vandhullet eller bushen. Værelserne er individuelt indrettet i traditionel stil, og alle har egen veranda samt badeværelse ensuite med udendørs brusebad. Luxury-værelser mod bushen har endvidere egen plunge pool. I værelserne er der minibar, deponeringsboks, hårtørrer, aircondition, telefon samt te- og kaffefaciliteter.

Lodgefaciliteter

Måltiderne nydes i restauranten, i bushen eller i bomaen. Swimmingpool og spa.

Børn er velkomne

Børn er velkomne i lodgene, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks.

Arathusa Lodge tager kun imod børn over 12 år, medmindre hele lodgen bookes til et privat arangement.

South Africa LEADWOOD LODGE Guestarea11 Breakfast
Xl South Africa Leadwood Lodge Food
South Africa LEADWOOD LODGE Drinkstop3
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.