Xl South Africa Kruger National Park Lodge Kapama Southern Camp Pool

Fra Big Five safari til Cape Towns sjæl

Fra Big Five safari til Cape Towns sjæl

11 dage fra 38.500 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Safari i Sydafrika med Cape Town

Oplev Big Five safari i Sydafrika fra eksklusiv lodge i privat reservat ved Kruger National Park. Fortsæt til Cape Town med gribende historie, besøg i township og også spændende cykeltur til de største seværdigheder i Cape Town. 

Glæd jer til

 • Big Five safari i Kapama Private Game Reserve ved Kruger National Park
 • Suite på eksklusive Kapama Southern Camp 4*
 • Hotel i Cape Town i fredeligt kvarter tæt på seværdighederne
 • Berigende udflugt til District Six og Langa township ved Cape Town
 • Afslappet cykeltur og tid på egen hånd i Cape Town

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kapama Private Nature Reserve 3 nætter på Kapama Private Nature Reserve 3 Højdepunkter Enestående safari i reservat med 42 pattedyrarter og flere end 350 fuglearter, inkl. The Big Five. Enestående safari i reservat med 42 pattedyrarter og flere end 350 fuglearter, inkl. The Big Five.
Cape Town 5 nætter på Cape Town 5 Højdepunkter Cape Town rundt på cykel med guide og berigende besøg til District Six og Langa Township. Cape Town rundt på cykel med guide og berigende besøg til District Six og Langa Township.
XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Masser af historie

Cape Town er også fyldt med vidnesbyrd om Sydafrikas dramatiske historie med apartheidpolitikken. I får mulighed for at forstå lidt af konsekvenserne på besøg i blandt andet District Six og Langa township, hvor historiens skæbner og livet i dag er en vigtig del af Cape Towns og Sydafrikas sjæl.

Vil I fuldende den historiske del, kan I tage færgen til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget. 

Big Five safari i Kapama Private game Reserve

I Kapama Private Game Reserve oplever I fortrinlig Big Five Safari med base på den eksklusive lodge Kapama Southern Camp 4*. I får de store safarioplevelser, og kan samtidig nyde afslapning og forkælelse i de skønneste omgivelser. 

 

Skønhed og eftertænksomhed i Cape Town

I Cape Town kan I nyde en af verdens smukkeste byer med mangfoldige seværdigheder fra den livlige havnefront over det store Taffelbjerg til Kap Det Gode håb og pingvinerne på Boulders Beach. I kommer på cykeltur med guide rundt i den dejlige by.

 

Håndplukket med hjertet

Nyhavn Rejsers safarieksperter har håndplukket de lodges, I bor på i Sydafrika. Selvfølgelig for de bedste dyreoplevelser, men absolut også for stemning, gastronomi og service. I er her for at se dyr, men tiden mellem safarierne er mindst lige så eventyrlig. 

XL South Africa Safari Animal Male Elephant
XL South Africa Safari Zebras Drinking From Waterhole
Xl Southafrica Cape Of Good Hope Nature
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. Jeres rejserådgiver kan hjælpe med ekstra oplevelser i Cape Town fra flere udflugter til reservation af bord på nogle af de bedste restauranter på Cape Towns pulserende madscene. Og I kan forlænge med flere dage i det smukke vinland eller badeferie på Mauritius.

XL South Africa Cape Town Overall Aerial View

I rejser til Sydafrika, hvor I lander dag 2 klar til Big Five safari og både storslåede og gribende oplevelser i Cape Town.  

XL South Africa Safari Animal Elephant Herd

I lander i Johannesburg, hvor I straks bliver budt velkommen af en repræsentant for Menzies Aviation, som hjælper jer videre til næste fly. I skal flyve videre med et mindre fly den sidste lille time til Hoedspruit Airport. Herfra mangler der kun 30 minutters køretur, så er I fremme og klar til Big Five safari i Sydafrika. 

Xl South Africa Kruger National Park Lodge Kapama Southern Camp Lounge

Kapama Southern Camp 4*, Kapama Private Game Reserve

I skal bo de næste tre nætter på Kapama Southern Camp. Den eksklusive lodge ligger i et privat reservat på grænsen til Kruger National Park. 

Xl Southafrica Hippos Fighting Animal

I har en lækker suite med terrasse, og på lodgen kan I nyde en fredfyldt loungestemning og safari med et rigt dyreliv. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet, også premium brands, men dog ikke champagne. 

Er det nu, I skal hænge på poolkanten og se på elefanter? Eller skal I lige pakke ud først? I er fremme, så I kan nå jeres første safari i en åben jeep sidst på eftermiddagen.

Xl South Africa Kruger National Park Lodge Kapama Southern Camp Suite

XL South Africa Hotel Kapama River Lodge Game Drive 1

Dagen starter med en tidlig safari i åben jeep. Meget tidlig, for I skal ud for at mærke morgenstemningen i bushen. Teen damper i jeres krus, når I står op i den kølige morgenluft klar til safari.

Fødekæden på savannen 

En safari om morgenen afslører ofte resultatet af rovdyrenes jagt i nattens mørke. En løve ligger med at kadaver af en antilope. Gribbene har måske taget over. Fødekæden er tydelig og barsk. Dyrene er vant til at se mennesker i jeeps og ignorer dem. Her er I trygge. 

Xl Southafrica Hippo With Baby Animal

Privat reservat betyder bedre safari 

I er i et privat reservat, så jeres professionelle rangers har større frihed til at søge dyrene end inde i Kruger National Park – også væk fra vejene. Senere sidst på eftermiddagen tager I på en ny safari.

I vil opleve, at ikke to safarier er ens. Glæd jer til spændingen om, hvad der måtte dukke på denne gang. Til lyde og dufte. Og til at suge til jer af skønne minder, som I vil tage med jer videre på jeres rejse til Sydafrika. 

Xl South Africa Leopard Mom And Cub Animal

Big Five safari i Sydafrika 

Kapama Private Game Reserve er 120 km2 stort med afvekslende landskaber, som sikrer det rige dyreliv. I kan opleve The Big Five safari - løve, leopard, elefant, bøffel og næsehorn - og meget mere end det. Kapama Private Game Reserve er hjem for 42 pattedyrarter og flere end 350 fuglearter!

XL South Africa Safari Animal White Rhino

Afslapning på Kapama Southern Camp 

Mellem jeres safarier kan I slappe af på Kapama Southern Camp. Pooldækket bliver hurtigt en favorit, hvor det så pludselig er dyrene, der kommer til jer – på behørig afstand, selvfølgelig. 

Morgenmaden serveres i det elegante dining room uden vægge, og om aftenen kan I nyde mad lavet over bål ude under den imponerende stjernehimmel. 

 

Xl South Africa Kruger National Park Lodge Kapama Southern Camp Pool

Prøv også lodgens high tea med kager og andre lækre sager. Her vil I opdage, at safari i Sydafrika i virkeligheden handler om meget mere end dyr. Der er masser af afslapning og forkælelse oveni.

Xl South Africa Kruger National Park Lodge Kapama Southern Camp Dining Room Wine Cellar

XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains

Nu går jeres rejse til skønne Cape Town. Inden I siger farvel til Kapama Southern Camp, vil dagen dog normalt byde på endnu en morgensafari ud for at nyde Sydafrikas vilde dyr. Det afhænger af, hvornår jeres fly videre går. 

Efter jeres sidste Big Five safari i denne omgang bliver I kørt tilbage til Hoedspruit Airport, og 2½ times flyvning bringer jer til Cape Town. I bliver budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. 

Xl South Africa Cape Town The Cape Milner Entrance

The Cape Milner 3+*, Cape Town 

I skal bo de næste fem nætter på det stilfulde hotel The Cape Milner i Cape Town. I skal har et Luxury Room, og morgenmad samt Wi-Fi er inkluderet.

Hotellet ligger i et fredeligt kvarter med udsigt til Table Mountain, som I kan gå til på en halv time. Samme tid tager det at gå til Clifton Beach. Vandets temperatur nærmer sig dog nogle gange temperaturen på de drinks, der serveres på strandens mange cocktailbarer.

Xl South Africa Cape Town The Cape Milner Outdoor Dining

Xl South Africa Cape Town Township Mom Child

Når talen falder på Sydafrika, er der et utal af emner at tage fat på. Safari i Sydafrika kender I allerede til nu. Sydafrikansk vin. Sydafrikas natur med for eksempel Kap Det Gode Håb og Garden Route. Og så er der emnet, som helt naturligt dukker op: Apartheid. Raceadskillelse. Nelson Mandela. Kampen for frihed og ligeret. 

Det er det emne, der vil præge jeres første dag i Cape Town. Følgevirkningerne af apartheid for de mange sorte, der blev tvangsflyttet til townships.

Xl South Africa Cape Town Township Aerial View

Besøg District Six og Langa Township 

I skal på en halvdagstur i Sydafrikas og i særdeleshed Cape Towns historie. 60.000 sorte blev tvangsflyttet fra District Six tæt på vandet til Townships uden for Cape Town. Deres hjem blev jævnet med jorden, og et stort område står den dag i dag øde hen. I besøger det.

Det bliver en dag med stor indsigt og endnu større følelser på museumsbesøg og ikke mindst i Langa Township, hvor I kommer tæt på de lokales liv inkl. besøg hos en traditionel healer. 

Xl South Africa Cape Town Langa Township Pre School Kids

I vil ikke bare se ”usle kår”, men også stor virkelyst og aktivitet med blandt andet kunsthåndværk. Også en norsk støttet børnehaveklasse bliver der tid til at besøge. Uddannelse er vejen ud af townships i Cape Town. 

Tilbage på hotellet kan I slappe af ved poolen eller tage en tur ned til V&A Waterfront med de mange butikker og restauranter.

Xl South Africa Cape Town Waterfront Cycle Tour Family AWOL

I starter dagen med at tage ned til V&A Waterfront, hvor der venter cykler. I skal nemlig på en spændende cykeltur i Cape Town

Cape Town set fra en cykel 

I skal rundt i den smukke og farverige by på cykel med guide. Cape Town er en nem by at cykle rundt i. Dermed kommer I til de mest spændende seværdigheder i Cape Town på en afslappende tur i stille og roligt tempo. 

Xl South Africa Cape Town Bo Kaap Cycle Tour AWOL

På turen oplever I den gamle bastion The Castle of Good Hope, hovedgaden Adderley Street og den farverige bydel Bo-Kaap. I kommer også til Green Point kvarteret med det ældste aktive fyrtårn i Sydafrika. Hele vejen fortæller jeres guide om det, I ser, og der er tid til at stoppe for at tage fotos.

 
Small South Africa Cape Town City Hall Cycle Tour AWOL

Xl South Africa Cape Town Tablle Mountain Beach Sea
South Africa Cape Town View From Table Mountain
Xl Southafrica Boulders Beach African Penguins Animal

De næste to dage er til at udforske dejlige Cape Town. Som udgangspunkt på egen hånd, men sig endelig til, hvis jeres rejserådgiver skal arrangere en eller flere udflugter for eksempel en guidet tur til Kap Det Gode Håb med et smut omkring pingvinerne ved Boulders Beach. 

Xl South Africa Cape Town Green Point Lighthouse 1824
Xl South Africa Cape Town Bo Kaap Street Coloured Houses
Xl South Africa Cape Town Township Two Girls People

Waterfront, vinland, townships og Table Mountain 

I har kun en halv times gang til Table Mountain, hvor I kan tage kabelbanen op. Måske mangler I at se nogle butikker på V&A Waterfront? Hør også jeres rejserådgiver om andre måske mere autentiske shoppingmuligheder i Cape Town. 

Xl South Africa Cape Town Waterfront

I har allerede stiftet bekendtskab med et af resultaterne af apartheid-perioden, townships. En naturlig forlængelse af dette ville være at besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fanget. 

Endelig er der de smukke vinområder tæt på Cape Town. Jo, mulighederne er mange. Jeres ferie i Cape Town kunne sagtens have mange flere dage.

Xl South Africa Cape Town Robben Island Prison Aerial View

Jeres rejse til Sydafrika er desværre ved vejs ende. Alt kan dog skræddersys til jeres ønsker, så vil I videre ad smukke Garden Route eller have nogle dage i vinlandet, arrangerer jeres rejserådgiver det gerne. 

Ellers bliver I hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra turen går hjemad. I lander i Danmark dag 11.

Xl South Africa Mountain Road Nature
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

På begge lodges er alle måltider og ”husets drikkevarer” inkluderet, så I blot kan nyde gastronomi og gode vine uden at tænke mere på pengene. To af de tre lodges drives af Nyhavn Rejsers samarbejdspartner &Beyond, der er kendt for både højeste kvalitet og stor fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og autenticitet.  

Hvornår er det bedste sæson at rejse til Cape Town? 

Sydafrika har vinter, når vi har sommer. Den varmeste tid i Cape Town er derfor december-januar, men I kan sagtens strække perioden lidt ind i skuldersæsonerne på begge sider. Tidsforskel mellem Danmark og Sydafrika? Ingen i denne periode. Så I slipper for jetlag!

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Johannesburg / Cape Town-København
 • Lufthavnsskatter
 • Indenrigsfly Johannesburg-Hoedspruit
 • Transport fra Hoedspruit Airport til Kapama Southern Camp t/r
 • 3 nætter på Kapama Southern Camp 4*, Kapama Private Reserve. Suite, inkl. alle måltider og drikkevarer
 • 2 daglige game drives på Kapama Southern Camp
 • Indenrigsfly Hoedspruit-Cape Town
 • Transport fra Cape Town lufthavn til hotellet t/r
 • 5 nætter på The Cape Milner 3+*, Cape Town. Luxury Room, inkl. morgenmad og Wi-Fi (200 MB pr. dag)
 • Oplevelse: Besøg i Langa Township i Cape Town
 • Oplevelse: Cape Town set fra en cykel
Pris per person ved 2 voksne
Fra Big Five safari til Cape Towns sjæl
RejseperiodeDobbeltEnkelt
13.06.24 ‑ 19.12.2437.000‑41.00055.000‑60.000
05.01.25 ‑ 31.03.2540.000‑45.00060.000‑65.000
01.04.25 ‑ 25.10.2538.000‑42.00057.000‑63.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.