Xl South Africa Hermanus The Marine Aerial View Tidal Pool
Sydafrika

The Marine, Hermanus

Stilfuldt hotel i Western Cape med mulighed for at opleve hvaler

The Marine er et stilfuldt hotel med top service, gourmet, to pools og spa i kystbyen Hermanus, der er et af de bedste steder i verden at opleve hvaler.

En kombination, der gør The Marine til et absolut must på jeres rejse i Sydafrika – eksempelvis som et stop på Garden Route.

Som et badehotel på kysten

Det Sydlige Atlanterhavs bølger slår mod klipperne, mens træer og grønne plæner spreder sig mellem byens huse, og bjerge troner mod himlen i baggrunden. Netop her, helt ud til kysten ved Walker Bay, finder I The Marine, der trods sine storslåede omgivelser på mange måder minder om et klassisk badehotel i Skagen. Her er højt til loftet, masser af lys og alle de faciliteter der gør, at I kan komme helt ned i gear og nyde bare at være til. Samtidig er I kun to timers kørsel fra Cape Town, hvis I ønsker at besøge byen eller tage videre hertil på jeres rejse.

Det ældste hotel i Hermanus

The Marine var det første hotel i Hermanus, og er i dag byens anden ældste bygning. Op gennem 1900-tallet blev hotellet brugt som et frirum for Sydafrikas elite. En årrække stod det tomt, men er i dag totalt renoveret og et af de bedste hoteller i området.

Fra juni til november kan I opleve hvaler direkte fra kysten, og det er en på alle måder uforglemmelig oplevelse at se giganterne så tæt på. I kan også sejle ud med en lokal båd på hvalsafari. Husk kamera!

Xl South Africa Hermanus The Marine Pool
Xl South Africa Hermanus The Marine Premier Suite Bathroom
Xl South Africa Hermanus The Marine Pavilion Restaurant
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Start dagen i elegante omgivelser

Kulinariske oplevelser bliver I ikke snydt for på The Marine, der har to gourmetrestauranter og et loungeområde med bar. På The Pavillion kan I starte dagen med udsøgt brunchbuffet i elegante omgivelser inspireret af 1920’erne – med mindre I vil nyde morgenmaden uden for i hotellets hyggelige have? Friskbagt brød, juicer, omelet med valgfrit fyld og vafler med bærkompot og vaniljeis er blot nogle af mulighederne.

Lokale retter med et twist

Origins Restaurant byder på moderne retter i stemningsfulde omgivelser. Retterne tilberedes med fokus på sæsonens lokale ingredienser, der både kan nydes med udsigt til det åbne køkken eller med havudsigt. Sæt prikken over i’et med et godt glas vin fra hotellets store vinsamling.

 

Store, lyse værelser og suiter

I kan vælge mellem forskellige værelsestyper og suiter, der alle er elegant indrettet med masser af naturligt lys og stemning. Nogle af dem har balkon med udsigt til bugten og havet, hvor I kan være så heldige at spotte hvaler og delfiner! Bedre bliver det vist ikke? 

Alle suiter og værelser har moderne faciliteter såsom minibar, TV, Wi-Fi, Nespresso-maskine og te-faciliteter m.m.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.