XL South Africa Cape Town Lions Head Table Mountain

Cape Town, vinlandet og vintage safari

Cape Town, vinlandet og vintage safari

11 dage

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Suveræn safari i Sabi Sand, Cape Town med stil og fortryllende Franschhoek

Eventyrlige game drives i private reservater. Morgenkaffe på verandaen, mens bushen vågner til en ny dag. Gastronomi, fortrinlige vine og fredfyldt forkælelse – med franske aner, storbyens puls og en svimlende udsigt på kanten af verden. Velkommen til essensen af Sydafrika. På første klasse. Væk fra mængderne. Og med god tid til bare at være jer selv – og nyde hele eventyret.

Glæd jer til

 • Det bedste af Sydafrika med safari, vinlandet og Cape Town
 • Vintage safari med Big 5 i &Beyond Kirkman’s Kamp 5*
 • Forkælelse, gastronomi og skønne vine på Leeu House 4+* i Franschhoek
 • Stilfulde suiter på Queen Victoria Hotel 5* tæt på V&A Waterfront i Cape Town
 • Heldagsudflugter i vinlandet og til Kap Det Gode Håb med pingviner

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sabi Sand 3 nætter på Sabi Sand 3 Højdepunkter Suveræn stemning og safari med åbne jeeps i det private naturreservat Sabi Sand, hvor I bl.a. kan opleve The Big Five. Suveræn stemning og safari med åbne jeeps i det private naturreservat Sabi Sand, hvor I bl.a. kan opleve The Big Five.
Franschhoek 3 nætter på Franschhoek 3 Højdepunkter Skønt boutiquehotel i hjertet af Franschhoek med vinsmagning, gourmet, golf, pool og smuk have med udsigt til bjergene. Skønt boutiquehotel i hjertet af Franschhoek med vinsmagning, gourmet, golf, pool og smuk have med udsigt til bjergene.
Cape Town 3 nætter på Cape Town 3 Højdepunkter Luksuriøse suiter, høj service og kulinariske oplevelser – med rolig beliggenhed tæt på restauranter og shopping i V&A Waterfront. Luksuriøse suiter, høj service og kulinariske oplevelser – med rolig beliggenhed tæt på restauranter og shopping i V&A Waterfront.
Xl South Africa Cape Town The Companys Garden Delville Wood Memorial Table Mountain
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Suveræn safari-stemning med Big Five i Sabi Sand

Jeres rundrejse i Sydafrika begynder på &Beyond Kirkman’s Kamp 5*, hvor der venter jer en safarioplevelse af de helt sjældne. Vi tør godt sige det - I kan roligt glæde jer til noget af Sydafrikas allerbedste safari med alt fra elefanter, næsehorn og bøfler, til hyæner og en sjælden stor bestand af leoparder.

Det hele foregår naturligvis i åbne jeeps i selskab med passionerede guider, der lever og ånder for bushens magiske verden. Hvis I har lyst, kan I også begive jer ind i bushen til fods på en såkaldt walking safari – og uanset, hvad I vælger, har I nærmest det hele for jer selv. Sabi Sand er nemlig et privat reservat, så her er langt færre besøgende end andre steder, lige som I gerne må køre off road og spejde efter dyr efter mørkets frembrud!

Og så har vi ikke engang nævnt selve lodgen – et stykke ægte sydafrikansk safarihistorie med al dem nostalgiske charme, man kan drømme om.

Søde druer, gourmet og boutique-luksus i vinlandet

Efter jeres safari, er det tid til at ryste støvet af jer, pakke støvlerne væk, finde en god bog frem, og sætte de finere sanser fri. Leeu House 4+* er et vidunderligt lille boutiquehotel, der ligger i hjertet af Franschhoek i Sydafrikas vinland – cirka 1 times kørsel øst for Cape Town. Glæd jer til at nyde stemningen i den charmerende kolonitidsby, når I ikke er på vinsmagninger eller slapper af hjemme på hotellet, hvor den skønne have med pool og jeres værelse med terrasse, inviterer til fredfyldte stunder – med bjergudsigt, perfekt klima og kulinariske oplevelser på alle dagens tidspunkter.

Cape Town på første klasse – og Kap Det Gode Håb

Jeres rejse til Sydafrika fuldendes i ophøjet stil, med et Deluxe Room på Queen Victoria Hotel 5*, der ligger centralt, men roligt i Cape Town – i kort gåafstand til bl.a. V&A Waterfront og Beach Road med den skønne promenade langs kysten til Mouille Point og Green Point. I Cape Town har vi inkluderet en heldagsudflugt til Kap Det Gode Håb, der også bringer jer til lokale kystbyer, vilde pingviner ved Boulders Beach og de historiske botaniske haver i Kirstenbosch.

XL South Africa Cape Town Camps Bay Beach Mountains
XL South Africa Safari Animal Male Elephant
Xl South Africa Stellenbosch Grape Vine Mountains Girl
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres rejse med en strandferie eller opleve noget helt særligt i Sydafrika? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og står klar til at skræddersy den rejse til Sydafrika, som opfylder netop jeres drømme. 

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Johannesburg i Sydafrika på dag 2. Her går I om bord i en lille flyver, der bringer jer videre til lufthavnen i Skukuza, hvorfra I kører det sidste stykke til &Beyond Kirkman’s Kamp 5*. Velkommen til Sabi Sand.

De næste par dage kan I glæde jer til safari i absolut verdensklasse – jeres lodge ligger perfekt placeret på en højderyg med betagende udsigt over Sand River og Sabi Sand Game Reserve, et 65.000 hektar stort naturområde, der ligger uden indhegning lige op til Sydafrikas ikoniske Kruger Nationalpark. Samtidig er safari i reservatet kun for gæster, der bor i reservatet, hvorfor I møder færre jeeps på jeres vej, end i de store nationalparker.  

Glæd til at nyde jeres morgenmad i skyggen på jeres smukke veranda. I har to daglige game drives, lige som I også kan vælge at tage på walking safari med lodgens fremragende guider.  

XL South Africa Kirkmans Kamp Experience Game Drive Leopard Andbeyonder Tracker 5

Mellem jeres game drives kan I slappe af og nyde stemningen tilbage på lodgen – I kan f.eks. finde vej til spaen, der byder på forskellige kropsterapier og massager med lokale, sydafrikanske olier og urter – eller længe jer tilbage med en god bog ved poolen, hvor I har en skøn udsigt over Sand River og bushen. &Beyond Kirkman’s Kamp har også en tennisbane, en butik og en lille bar – og efter alt dette, er vi tilbage ved jeres veranda. 

Her kan I nyde roen og skyggen i middagssolen. Drømme. Læse. Snakke. Mærke den sitrende stilhed. Sidst på dagen kan I afrunde dagen med drink lige her, mens aftenen sænker sig over bushen. Snart tændes verdens største stjernehimmel over jer. Det er ved at være tid til en velfortjent buffetmiddag i bedste boma-stil - med levende ild og rige mængder af grillet kød, lokale specialiteter og karryretter. Skal I have en nightcap ved ildstedet bagefter – eller er I ved at være klar til en god nats søvn, inden morgens game drive inviterer til nye eventyr?  

Det er det særlige ved bushen. Man keder sig aldrig – uanset, hvor meget eller hvor lidt, man laver. 

XL South Africa Kirkmans Kamp Guest Area Deck Dining Area 6 (1)

Jeres safari er ved vejs ende, men jeres eventyr er først lige begyndt. Sydafrika er i sandhed kontrasternes land og det oplever til fulde på dag 5, hvor I flyver fra Skukuza til Cape Town, hvor jeres chauffør venter på jer i lufthavnen. Det tager lidt mere end en time at køre den smukke tur gennem vinlandet til Franschhoek, hvor I skal bo tre nætter på Leeu House 4+*, der ligger på hovedgaden i den lille charmerende by.

Leeu House 4+*, Franschoek    

Efter jeres dage i bushen, er der noget særligt berusende over den friske, tørre luft i vinlandet omkring Cape Town. De grønne bjergdale og forrevne klippebjerge - med Western Cape-provinsen unikke Fynbos-vegetation. Duften af blomster, kølige vandløb, friske græsplæner, nåletræer og de skønneste haver i fuldt flor. Leeu House er netop det – en oase, der alle steder emmer af det milde og skønne liv – med den gamle verdens charme og stil, gode vine, vidunderlige udsigter og et fortrinligt køkken på restauranten The Conservatory, som I har god tid til at nyde til fulde. Men alt det er kun begyndelsen.  

Xl South Africa Leeu House Facade Exterior

Det franske hjørne i vinlandet 

Franschhoek bliver ofte kaldt Sydafrikas kulinariske hovedstad og der er ikke noget bedre sted at være, hvis man elsker mad og gode vine. Byen blev grundlagt i 1688 af franske huguenotter, der var flygtet fra Frankrig – deraf navnet ”det franske hjørne” eller Franshchoek. Og der gik ikke længe, før hele dalen blev kendt for sine mange vingårde, der i dag tæller 45 vingårde og endnu flere restauranter, hvoraf mange hører til de bedste i Sydafrika. Men andre ord er mulighederne endeløse – og det er kun i og omkring Franschhoek.  

Vin, vin og mere vin 

Hele Western Cape huser mere end 500 vingårde – og op til 1000, afhængig af, hvem man tæller med. Læg dertil godt 4000 producenter, der alle bidrager til det, som med årene er blevet en af verdens store og anerkendte vinområder med en exceptionel variation i vintyper og stilarter.   

Alt det, de unikke vejr- og jordforhold og meget mere, kan I høre mere om på jeres heldagsudflugt i vinlandet, som vi har inkluderet i rejsen. I bestemmer selv indholdet og hvilke vinruter og vingårde, I gerne vil besøge – men normalt vil en udflugt inkludere flere vinsmagninger, kælderbesøg og måske en ostesmagning. Hør mere med jeres rejserådgiver, som sammensætter det program, der passer netop jer.  

Tilbage I Franschhoek kan I også besøge nogle af de lokale museer og vinbutikker, hvor I kan fordybe jer i regionens vine og købe nogle flasker med hjem. Hver lørdag afholdes også The Franschhoek Village Market, mens Huguenot Chocolate Factory hele ugen inviterer til chokoladesmagning og en kort tour, der blot varer 20-30 minutter.

Xl South Africa Paarl Fairview Wine And Cheese Winery Wine Tasting

Jeres rejse til Sydafrika slutter på toppen – og helt ude på kanten – i vidunderlige Cape Town, hvor vi også har inkluderet en heldagstur til Kap Det Gode Håb.  

Queen Victoria Hotel 5*  

Tilbage i ”The Mother City” kan I nyde jeres eventyrlige og elegante hotel Queen Victoria Hotel 5*, som ligger i tæt gåafstand til V&A Waterfront, hvor I finder et væld af butikker, barer og restauranter omkring den stemningsfulde havnepromenade. Her kan I også opleve Two Oceans Aquarium og flere spændende muséer, lige som det også er herfra, at båden til Robben Island sejler fra – øen, hvor Nelson Mandela sad indespærret i 18 ud af sine 27 år i fængsel.  

Cape Town byder på et væld af oplevelser og mangeartede kvarterer med butikker, caféer, gallerier og restauranter for enhver smag. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige interesser og ønsker til jeres ophold i Cape Town.

Xl South Africa Cape Town Green Point Lighthouse 1824

I dag rejser I hjem til Danmark, hvor I lander samme dag – medmindre I selvfølgelig har valgt at forlænge jeres rejse med flere dage i Sydafrika eller en strandferie i f.eks. Mozambique eller Mauritius?

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Skukuza / Cape Town - København 
 • Al transport mellem lufthavne, airstrips og lodges t/r. 
 • 3 nætter i Kirkman’s Kamp 5*. Suite inkl. al safari, gebyrer, alle måltider og udvalgte drikkevarer 
 • Indenrigsfly Skukuza – Cape Town  
 • 3 nætter på Leeu House 4+*, Franschhoek. Deluxe Room inkl. morgenmad 
 • Oplevelse: Smag på Cape Towns smukke vinland 
 • 3 nætter på Queen Victoria Hotel 5*, Cape Town. Deluxe Room inkl. morgenmad 
 • Oplevelse: Kap Det Gode Håb fra Cape Town  
 • Lufthavnsskatter 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres rejse med en strandferie eller opleve noget helt særligt i Sydafrika? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og står klar til at skræddersy den rejse til Sydafrika, som opfylder netop jeres drømme. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.