Xl South Africa Cape Town The Silo Exterior
Sydafrika

The Silo Hotel, Cape Town

Det mest ikoniske designhotel

The Silo Hotel sætter helt nye standarder for et luksusophold i Cape Town. Tag en gammel kornsilo og tilsæt et absolut unikt design, service i verdensklasse og alt, hvad der ellers hører til et femstjernet ophold. Så har I The Silo. Velkommen til!

Nytænkende design i gammel kornsilo

Designet i en gammel kornsilo gør The Silo til det mest ikoniske designhotel i hele Cape Town. Det troner stolt mod himlen med sine 57 meter og kan næsten ses fra alle hjørner af byen. Tredimensionelle, diamantformede gulv-til loft vinduer og rå beton skåret i kunstneriske linjer er blot en del af designoplevelsen. Hertil kommer en absolut unik indretning med øje for detaljer og komfort, service i verdensklasse, kulinariske oplevelser, pool på tagterrassen, fantastisk spa og den bedste udsigt i Cape Town. Ikke svært at forstå, at netop The Silo er på Condé Nast Travelers Hot List 2018.

Afrikas største, moderne kunstsamling

Det er derfor heller ingen overraskelse, at stueetagen huser Afrikas største, moderne kunstsamling (Museum of Contemporary Art Africa). Siloen var i sin oprindelige form opført som 42 høje cylindre, der under designet af hotellet og museet fik fjernet de inderste lag. Resultatet er imponerende rum, der drager tankerne mod en rustik katedral. Det opleves bedst i hjertet af museet.

Xl South Africa Cape Town The Silo Family Suite Lounge And Dining Room
Xl South Africa Cape Town The Silo The Granary Cafe Coffee
Xl South Africa Cape Town The Silo The Granary Cafe Food
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gourmet fra morgen til aften

Som gæst på The Silo er kulinariske oplevelser på højde med designoplevelsen. Start dagen med brunch på The Granary Cafe, hvor Eggs Benedict, friskbagt brød og kager, smoothies og juicer i alskens smage og farver kun er noget af det, I kan glæde jer til. Til frokost kan I nyde køkkenchefens specialiteter såsom tuntatar, gnocchi, skaldyr eller en 300 grams ribeye steak. Om eftermiddagen kan I forkæle jer selv med en overdådig high tea-oplevelse. Og aftenmenuen er mindst ligeså vild – for ej at tale om udsigten herfra!

 

En drink i baren eller på tagterrassen?

I kan selvfølgelig også nyde udsigten ved poolen på tagterrassen, hvor loungen The Silo Rooftop byder på drinks og snacks såsom østers og sandwichs. 

Hotellet har desuden The Willaston Bar, der er opkaldt efter det første skib, der eksporterede korn fra siloen i 1924. Her serveres alt fra lette a la-carte retter om morgenen til udsøgte drinks om aftenen.

 

28 værelser med byens bedste udsigt

The Silo har 28 unikt designede værelser og suiter fra 41 m2 til 132 m2. Skal det være ekstra vildt, så book The Penthouse på 211 m2, hvor oplevelsen er lige så stor som prisen. De er alle indrettet med hotellets ikoniske gulv-til-loft vinduer, der sørger for masser af naturligt lys og en spektakulær udsigt. Vinduernes runde form gør, at I kan gå så tæt på, at det føles som om, at I bogstaveligtalt læner jer ud over kanten. Indretningen leger med farver og detaljer, og intet er overladt til tilfældighederne. Møbler og kunst med et retro udtryk kombineret med nutidens høje komfort er blot noget af det, der gør værelsesoplevelsen femstjernet.

 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.