XL South Africa Cape Town Hotel Victoria And Alfred Hotel Evening
Cape Town, Sydafrika

Victoria & Alfred Hotel

Et stemningsfyldt og charmerende hotel ved Cape Towns waterfront

Med en perfekt beliggenhed i hjertet af Cape Town indbyder det førsteklasses hotel, Victoria & Alfred Hotel, til et væld af oplevelser. Et godt valg for jer, der vil opleve smukke Cape Town på allernærmeste hold.

I bor på havnepromenaden i Cape Town

Lige uden for Victoria & Alfred Hotel ligger den berømte Waterfront – kendt for de gode shoppingmuligheder samt utallige restauranter og forlystelser. Og så snart I træder ind i hotelfoyeren, mærker I den helt særlige stemning, som kendetegner dette smagfulde hotel.

Victoria & Alfred Hotel er præget af moderne og elegant design, såvel værelserne som de offentlige arealer. Udenfor kan I indsnuse atmosfæren og studere folkelivet, mens I nyder frokosten eller en kop kaffe på hotellets terrasse.

Et gammelt pakhus med en særlig stemning

Bygningen blev opført på kajen i 1904, hvor den i mange år fungerede som pakhus. Først i 1990 blev pakhuset ombygget til et luksuriøst og elegant hotel, Victoria & Alfred Hotel, som i dag er blandt de bedste i Cape Town.

Hotellet er opkaldt efter dronningen af England og hendes søn, som besøgte byen i 1870, da prins Alfred officielt åbnede byggeriet af Cape Towns havnefront..

Med den centrale beliggenhed er I tæt på mange restauranter og seværdigheder - et perfekt udgangspunkt, hvis I ønsker at udforske Cape Town.

XL Victoria & Alfred Hotel Location
Small Victoria & Alfred Hotel Outdoor Romance
Small Victoria & Alfred Hotel Mountain View Room Interior
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Værelserne på Victoria & Alfred Hotel

94 rummelige og smagfuldt indrettede værelser fordelt over tre etager. Alle med separat bad og toilet. Fra værelserne er der udsigt over den charmerende havnefront eller til de imponerende bjerge.

Desuden findes der telefon, aircondition, fladskærms TV, internet adgang, elektronisk sikkerhedsboks, minibar, buksepresser samt te- /kaffefaciliteter på alle værelser.

24-timers roomservice. Gratis velkomstdrik ved ankomst og daglig gratis avis. Mulighed for at bestille ryger eller ikke-ryger værelse.

Faciliteter og et væld af muligheder

Victoria & Alfred Hotel i Cape Town har flere faciliteter, såsom: Restaurant, cocktailbar, terrasse med udsigt over havnekajen, parkeringsplads, spa, pool og fitness på det nærliggende Dock House, valutaveksling og konferencefaciliteter. Desuden mulighed for babysitning, vask/rens, transfer til/fra lufthavnen. Bordbestilling til restauranter og lignende kan arrangeres.

Nær hotellet findes et væld af aktiviteter, prøv for eksempel golf, tennis, squash, ridning, cykling eller sejlture. Desuden findes der et væld af udflugtsmuligheder – hør nærmere med personalet i receptionen, som gerne hjælper med at arrangere ture.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Alt på denne rejse til Sydafrika kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Sydafrika.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.