Xl Southafrica Hermanus Humpback Whale Tail
Oplevelse i Sydafrika

Oplev hvalerne danse i Hermanus

Hvalsafari i mindre gruppe eller privat

Hermanus er et af de bedste steder i Sydafrika at opleve forskellige hvalarter og delfiner. I højsæsonen fra juni til november kan I opleve dem direkte fra land, men I skal naturligvis også ud at sejle. Her kommer I helt tæt på denne heldagsudflugt i Hermanus!

En smuk køretur langs kysten

I bliver hentet tidlig morgen på jeres hotel i Cape Town og sætter kurs mod Hermanus (cirka to timers kørsel). Mens solen står op, erstattes storbyen med kystens betagende strande, glitrende hav og grønne bjerge. I kører også gennem små landsbyer.

Har I lyst, kan I tage et stop for at strække benene halvvejs på turen i den botaniske have Harold Porter ved Bettys Bay og Kogelberg Nature Reserve. Hold øje med træerne på vejen, for området er især kendt for at være hjem for nysgerrige bavianer. 

Xl Southafrica Hermanus Humpback Whale
Xl South Africa Hermanus Garden Route Southern Right Whale Calf
Small Southafrica Hermanus Whale

Tæt på rethvalernes parringsdans

Vel fremme i Hermanus går I en tur på stierne langs Walker Bay, og allerede her kan I opleve hvalerne danse. Majestætiske rethvaler kommer hertil fra juni til november for at finde en mage, parre sig og kælve. Fra land kan I opleve parringsdansen med imponerende spring, der blotter de tonstunge kroppe i legende lette piruetter. Før de sekunder efter bryder havoverfladen i et festfyrværkeri af et springvand. 

Sejl ud for at komme tættere på

Senere sejler I ud på havet – en unik mulighed for at komme endnu tættere på Det Sydlige Atlanterhavs fantastiske undervandsliv. Her er nemlig både rethvaler, pukkelhvaler, brydehvaler og forskellige arter af delfiner samt spækhuggere. 

Praktisk information

Husk praktisk påklædning efter vejret. Og kamera! Der er naturligvis ingen garanti for at se hvaler, men chancerne for at opleve dem i Hermanus er rigtig gode. Tilbage på land har I tid til at udforske Hermanus, før turen går tilbage til Cape Town. 

Transport Cape Town – Hermanus t/r. er inkluderet i oplevelsen. Afsæt en hel dag til oplevelsen, der både kan arrangeres i mindre grupper og privat med lokal guide.

Tal med en ekspert

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.