Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Family Suite Exterior Sunset

Den ultimative safari i Sydafrika

Den ultimative safari i Sydafrika

12 dage fra 51.000 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Sydafrikas bedste safari i tre private reservater

Oplev noget af Sydafrikas mest mangfoldige og dyrerige safari. I nyder eksklusive lodges med alt inkluderet, og jeres rangers har friheden til at søge de bedste oplevelser, fordi I udelukkende er på safari i private reservater. 

Glæd jer til

 • Safari i Phinda, Timbavati og Sabi Sand
 • Game drives i åbne jeeps og bush walks med bedste rangers
 • Private reservater med Big Five og store koncentrationer af dyr
 • Eksklusive lodges, der fuldender eventyret
 • Måltider og drikkevarer inkluderet på alle lodges

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Phinda 3 nætter på Phinda 3 Højdepunkter To daglige game drives med The Big Five og enestående natur i Phinda Private Game Reserve. To daglige game drives med The Big Five og enestående natur i Phinda Private Game Reserve.
Timbavati 3 nætter på Timbavati 3 Højdepunkter Autentisk safari i det ægte vildnis i Timbavati Private Nature Reserve i Limpopo-provinsen. Autentisk safari i det ægte vildnis i Timbavati Private Nature Reserve i Limpopo-provinsen.
Sabi Sand 3 nætter på Sabi Sand 3 Højdepunkter Løver og rigt dyreliv i et af Sydafrikas ældste reservater, Sabi Sand Game Reserve. Løver og rigt dyreliv i et af Sydafrikas ældste reservater, Sabi Sand Game Reserve.
Xl South Africa Lodge Phinda Private Game Reserve Lion Jeepsafari

Safari i Phinda, Timbavati og Sabi Sand

I oplever Big Five safari i nogle af Sydafrikas bedste reservater Phinda, Timbavati og Sabi Sand. De er alle rige på dyreliv, men også vidt forskellige, så I hele tiden oplever nyt. Lige fra højdedragenes fantastiske udsigter over de åbne sletter til livet omkring floderne. 

Alle game drives (safari-ture) foregår i åbne jeeps, så I ikke bare får det bedste udsyn, men også alle lyde og dufte med. 

Safari i Sydafrika er safarirejser, hvor alt bare fungerer. Når I så - som på denne rejse - samtidig udelukkende er i private reservater, med stor mangfoldighed, bliver oplevelsen fuldendt. Her kører I ikke i kø på asfalterede veje, men følges med professionelle rangers og trackers, der fører jer direkte til de største oplevelser. 

De kender samtidig de perfekte steder at stoppe for at nyde en drink i solnedgangen. 

Southafrica Kruger &Beyond Ngala Lodge Safari 6
Xl South Africa Acacia Tree Mkuze Game Reserve Nature
XL South Africa Safari Animal Impala Gazelle
Det skal I opleve

Dagsprogram

I Nyhavn Rejser kan rejsen altid skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, hvis i f.eks. vil forlænge med ophold i f.eks. Cape Town eller vinlandet. 

Xl South Africa Lodge Phinda Private Game Reserve Rock Lodge View

I rejser til Sydafrika, hvor I lander i Johannesborg på dag 2. Herfra går det videre i et lille fly med plads til 12 personer. Turen tager to timer og 45 minutter, og på det sidste stykke begynder forventningens glæde for alvor at røre på sig. 

I flyver ind over savannen i Phinda Game Reserve. Er der dyreflokke? Kan man se en løve fra luften? I lander midt i sceneriet på en lille ”lufthavn”, Phinda Airstrip, der består af et stykke vej anlagt til formålet. I er fremme. 

Allerede her begynder jeres første safari faktisk, for I kører gennem savannen til lodgen på udkig efter de første dyr. Velkommen til safari i Sydafrika. 

Xl South Africa Lodge Phinda Private Game Reserve Mountain Lodge Sunset

&Beyond Phinda Mountain Lodge 4+* 

I skal bo tre nætter på &Beyond Phinda Mountain Lodge i det private reservat &Beyond Phinda Private Game Reserve. Kun få steder kan I opleve så mangfoldig en safari på grund af den meget afvekslende natur. Det er virkelig helt unikt.  

&Beyond Phinda Mountain Lodge ligger med formidabel udsigt til bjerge og bush. Stilen er en dynamisk blanding af avantgarde og etnisk design. I har en suite med privat plunge pool på verandaen, og lodgen har også en stor pool, hvorfra I kan nyde natursceneriet.

XL South Africa Safari Lazy Leopard Animal

&Beyond Phinda Private Game Reserve adskiller sig fra mange af Sydafrikas andre reservater med sine syv forskellige landskaber – derfra tilnavnet: "Seven Worlds of Wonder". Her er floder, sumpområder, marker, dale, skovstrækninger, bjerge og fordybninger. 

I tager på safari med professionelle rangers og trackers. Der er dagligt to game drives (safariture) i åbne 4x4 jeeps tidlig morgen og sen eftermiddag. Tal eventuelt med jeres rangers om muligheden for at tilkøbe bush walks eller særlige fugleture. 

I kommer vidt omkring i det afvekslende terræn på udkig efter Big Five - løve, bøffel, leopard, næsehorn og elefant. Alle de andre dyr og fugle er absolut ikke mindre oplevelser, selv om de ikke er med i det fine Big Five selskab, der oprindeligt var jægernes top fem. Her er for eksempel gode chancer for at se geparder.

 

Xl Southafrica Hippos Fighting Animal

Glæd jer til at mærke spændingen. Hvad ser vi i dag? Til lydene og duftene, der skærper opmærksomheden. Og til synet af både landskaber og dyr. Tilbage på lodgen venter pool, måske en kølig drink og helt sikkert skøn mad i restauranten. 

XL South Africa Andbeyond Phinda Mountain Lodge Guest Area Boma South Africa Safari

XL South Africa Safari Zebras Drinking From Waterhole

I kører en sidste lille safari i KwaZulu-Natal hen til startbanen i lufthavnen og flyver til Timbavati Private Nature Reserve i Limpopo-provinsen. I er fremme efter et par timer. 

Timbavati Private Nature Reserve 

Timbavati Private Nature Reserve er et privat reservat mellem Swaziland, Zimbabwe og Mozambique og lige op til Kruger National Park.

Reservatet er på 18.000 hektar og blev skabt allerede i 1956. Store områder har altid ligget uberørt hen, så I er ikke bare i genskabt natur, men I et ægte vildnis. Der er ingen hegn ind til Kruger National Park, så dyrene kan bevæge sig frit. 

Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge View Waterhole Elephants Lounge

&Beyond Ngala Safari Lodge 4+*, Timbavati

I skal bo tre nætter på &Beyond Ngala Safari Lodge, der er medlem af Small Luxury Hotels of the World. Alt er i særklasse her. Ikke kun safari, men også service og gastronomi. I bor i en smuk palmetækket hytte med masser af plads og komfort.

Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Family Suite Bed Terrace

Safarien ved Ngala Safari Lodge er ekstraordinær med en overflod af elefant, bøffel, kudu, zebra, gnu, giraf, impala, vandbuk og vortesvin. Med dem følger rovdyr som løve, leopard, gepard og hyæne. De store antiloper er i fremgang i området, og den truede afrikanske vilde hund kommer her jævnligt.

I har game drives i åbne jeeps tidlig morgen og sen eftermiddag, og resten af dagen kan I nyde stemningen og poolen på Ngala Safari Lodge. Lodgen ligger lige ud til et flodleje, hvor elefanterne ofte kommer forbi. 

XL Southafrica Kruger &Beyond Ngala Lodge Safari

Måltiderne er et eventyr for sig på Ngala Safari Lodge: smagfuld gastronomi i de skønneste omgivelser.  Om aftenen tændes bålet og de mange levende lys i restauranten som supplement til nattehimlens stjerner. Uendeligt romantisk.

Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Courtyard Dining Evening

Xl Southafrica Male Lion Drinking Water Animal

I starter dagen med endnu en safari fra Ngala Safari Lodge. Ngala betyder løve, og der er rig mulighed for at se dyrenes konge her. Efter morgenmaden kører I et par timer til nye eventyr og nye safarier i Sabi Sand Game Reserve. 

Sabi Sand Game Reserve SABI SAND GAME RESERVE

Sabi Sand Game Reserve ligger også uden indhegning lige op til Kruger Nationalpark. Reservatet er et af Sydafrikas ældste og dækker 65.000 hektar skønne landskaber med en af Sydafrikas største dyrekoncentrationer. 

Xl Southafrica Yawning Baboon Teeth Animal

Arathusa Safari Lodge 4* 

I skal bo tre nætter på Arathusa Safari Lodge, der ligger fantastisk lige ud til et stort vandhul, hvor fugle og dyr kommer for at stille tørsten og få sig en dukkert. I kan følge dyrelivet ved vandhullet fra poolen og restauranten eller fra jeres private veranda. Der er blot 13 værelser på lodgen.

XL South Africa Arathusa Lodge Waterhole

XL South Africa Sabi Sand Game Reserve Safari Animal Lions In The Sand

Sabi Sand Game Reserve byder på nye safarieventyr på jeres rejse til Sydafrika. Det kan godt være, at nogle af dyreracerne er de samme, som I har oplevet på de øvrige lodges, I har været på, men omgivelserne og sammensætningen af dyr er nye, og ikke to game drives er ens selv i samme reservat. Man ved aldrig, hvad der venter, når man er på safari. 

Xl Southafrica Kudu Antelopes Animal

Safari i åbne jeeps og bush walks

Sabi Sand Game Reserve åbner for safari i åbne jeeps og også spændende bush walks, hvor I blandt andet kan vandre mellem floder med flodheste. Her er en enorm koncentration af dyr, og det er et af de absolut bedste steder, hvis I drømmer om at se leoparder på safari i Sydafrika.

XL South Africa Arathusa Pool
XL South Africa Arathusa Luxury Room Exterior
Xl Southafrica Ostriches Herd Animal

Mellem oplevelserne frister lodgens pool, spa, bar og bare det at sidde og lytte til og snuse til bushens liv. Det kan i sig selv være ren terapi.  

 

Xl Southafrica Whitefaced Owl Close Up Animal

I starter dagen med endnu en safari i åben jeep, men det er tid at sige farvel til dyrene. I har oplevet noget af den absolut bedste og mest mangfoldige safari i Sydafrika med ophold på skønne lodges. Ikke bare dyreoplevelserne, men alt har været en ekstraordinær oplevelse. Nu går turen hjemad. 

I bliver kørt i lufthavnen i Nielspriut og flyver via Johannesborg til Danmark, hvor I lander dag 12. Velkommen hjem! 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Nyhavn Rejsers safarieksperter har håndplukket de lodges, I bor på i Sydafrika. Selvfølgelig for de bedste dyreoplevelser, men absolut også for stemning, gastronomi og service. I er her for at se dyr, men tiden mellem safarierne er mindst lige så eventyrlig. 

På alle tre lodges er alle måltider og ”husets drikkevarer” inkluderet, så I blot kan nyde gastronomi og gode vine uden at tænke mere på pengene. To af de tre lodges drives af Nyhavn Rejsers samarbejdspartner &Beyond, der er kendt for både højeste kvalitet og stor fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og autenticitet.  

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Johannesborg t/r
 • Indenrigsfly Johannesborg-Phinda airstrip-Ngala airstrip // Nielspruit-Johannesborg
 • Transport til/fra lufthavne & airstrips
 • 3 nætter på &Beyond Phinda Mountain Lodge 4* i Suite inkl. safari, måltider og drikkevarer 
 • 3 nætter på &Beyond Ngala Lodge 4+* i Cottage inkl. safari, måltider og drikkevarer
 • 3 nætter på Arathusa Lodge 4* i Luxery værelse inkl. safari, måltider og drikkevarer
 • Alle gebyrer til nationalparkerne
Pris per person ved 2 voksne
Den ultimative safari i Sydafrika
RejseperiodeDobbelt
21.02.24 ‑ 31.12.2450.000‑55.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Visum
 • Drikkepenge
 • Champagne & Premium brands spiritus
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.