• Oplev løver i Sabi Sand Game Reserve på safari i Afrika
 • Pool på &Beyond Phinda Mountain Lodge i Sydafrika
 • Safari i Sydafrika - truende hanelefant
 • Bush dinner på &Beyond Ngala Safari Lodge
 • Zebraer - hvor der er vand, er der dyr
 • Poolområdet på Arathusa Safari Lodge i Sabi Sand Game Reserve, Sydafrika

Den ultimative safari i Sydafrika

Oplev Sydafrikas bedste safari i tre private reservater fra 53.000 kr.

Glæd jer til

Safari i Phinda, Timbavati og Sabi Sand

Game drives i åbne jeeps og bush walks med bedste rangers

Private reservater med Big Five og store koncentrationer af dyr

Eksklusive lodges, der fuldender eventyret

Måltider og drikkevarer inkluderet på alle lodges

Læs mere

Oplev noget af Sydafrikas mest mangfoldige og dyrerige safari. I nyder eksklusive lodges med alt inkluderet, og jeres rangers har friheden til at søge de bedste oplevelser, fordi I udelukkende er på safari i private reservater. 

Safari i Sydafrika er safarirejser, hvor alt bare fungerer. Når I så - som på denne rejse - samtidig udelukkende er i private reservater, med stor mangfoldighed, bliver oplevelsen fuldendt. Her kører I ikke i kø på asfalterede veje, men følges med professionelle rangers og trackers, der fører jer direkte til de største oplevelser. 

De kender samtidig de perfekte steder at stoppe for at nyde en drink i solnedgangen. 

SAFARI I PHINDA, TIMBAVATI OG SABI SAND

I oplever Big Five safari i nogle af Sydafrikas bedste reservater Phinda, Timbavati og Sabi Sand. De er alle rige på dyreliv, men også vidt forskellige, så I hele tiden oplever nyt. Lige fra højdedragenes fantastiske udsigter over de åbne sletter til livet omkring floderne. 

Alle game drives (safari-ture) foregår i åbne jeeps, så I ikke bare får det bedste udsyn, men også alle lyde og dufte med. 

EKSKLUSIVE LODGES MED ALL INCLUSIVE

Nyhavn Rejsers safarieksperter har håndplukket de lodges, I bor på i Sydafrika. Selvfølgelig for de bedste dyreoplevelser, men absolut også for stemning, gastronomi og service. I er her for at se dyr, men tiden mellem safarierne er mindst lige så eventyrlig. 

På alle tre lodges er alle måltider og ”husets drikkevarer” inkluderet, så I blot kan nyde gastronomi og gode vine uden at tænke mere på pengene. To af de tre lodges drives af Nyhavn Rejsers samarbejdspartner &Beyond, der er kendt for både højeste kvalitet og stor fokus på bæredygtighed, social ansvarlighed og autenticitet.  

SKRÆDDERSYET SAFARI I SYDAFIKA

I Nyhavn Rejser kan rejsen altid skræddersys efter jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, hvis i f.eks. vil forlænge med ophold i f.eks. Cape Town eller vinlandet. 

Program

Dag 1
I rejser til safari i Sydafrika

Udsigt fra Phinda Private Game Reserve - Rock Lodge, SydafrikaI rejser til Sydafrika, hvor I lander i Johannesborg på dag 2. Herfra går det videre i et lille fly med plads til 12 personer. Turen tager to timer og 45 minutter, og på det sidste stykke begynder forventningens glæde for alvor at røre på sig. 

I flyver ind over savannen i Phinda Game Reserve. Er der dyreflokke? Kan man se en løve fra luften? I lander midt i sceneriet på en lille ”lufthavn”, Phinda Airstrip, der består af et stykke vej anlagt til formålet. I er fremme. 

Allerede her begynder jeres første safari faktisk, for I kører gennem savannen til lodgen på udkig efter de første dyr. Velkommen til safari i Sydafrika. 

Pool på &Beyond Phinda Mountain Lodge i Sydafrika&BEYOND PHINDA MOUNTAIN LODGE 4+*

I skal bo tre nætter på &Beyond Phinda Mountain Lodge i det private reservat &Beyond Phinda Private Game Reserve. Kun få steder kan I opleve så mangfoldig en safari på grund af den meget afvekslende natur. Det er virkelig helt unikt.  

&Beyond Phinda Mountain Lodge ligger med formidabel udsigt til bjerge og bush. Stilen er en dynamisk blanding af avantgarde og etnisk design. I har en suite med privat plunge pool på verandaen, og lodgen har også en stor pool, hvorfra I kan nyde natursceneriet.

Dag 3-4
Safari i Phinda Game Reserve

Gå på safari i &Beyond Phinda Private Game Reserve, Sydafrika&Beyond Phinda Private Game Reserve adskiller sig fra mange af Sydafrikas andre reservater med sine syv forskellige landskaber – derfra tilnavnet: "Seven Worlds of Wonder". Her er floder, sumpområder, marker, dale, skovstrækninger, bjerge og fordybninger. 

Afslappet leopard - oplev den på safari i SydafrikaTo GAME DRIVES OM DAGEN

I tager på safari med professionelle rangers og trackers. Der er dagligt to game drives (safariture) i åbne 4x4 jeeps tidlig morgen og sen eftermiddag. Tal eventuelt med jeres rangers om muligheden for at tilkøbe bush walks eller særlige fugleture. 

I kommer vidt omkring i det afvekslende terræn på udkig efter Big Five - løve, bøffel, leopard, næsehorn og elefant. Alle de andre dyr og fugle er absolut ikke mindre oplevelser, selv om de ikke er med i det fine Big Five selskab, der oprindeligt var jægernes top fem. Her er for eksempel gode chancer for at se geparder.

Når solen sænker sig, stiger hyggen på &Beyond Phinda Mountain Lodge i SydafrikaGlæd jer til at mærke spændingen. Hvad ser vi i dag? Til lydene og duftene, der skærper opmærksomheden. Og til synet af både landskaber og dyr. Tilbage på lodgen venter pool, måske en kølig drink og helt sikkert skøn mad i restauranten. 

Dag 5
Til safari i Timbavati

Vortesvin på savannen i SydafrikaI kører en sidste lille safari i KwaZulu-Natal hen til startbanen i lufthavnen og flyver til Timbavati Private Nature Reserve i Limpopo-provinsen. I er fremme efter et par timer. 

TIMBAVATI PRIVATE NATURE RESERVE 

Timbavati Private Nature Reserve er et privat reservat mellem Swaziland, Zimbabwe og Mozambique og lige op til Kruger National Park.

Afrikanske elefanter - oplev dem på safari i Timbavati i SydafrikaReservatet er på 18.000 hektar og blev skabt allerede i 1956. Store områder har altid ligget uberørt hen, så I er ikke bare i genskabt natur, men I et ægte vildnis. Der er ingen hegn ind til Kruger National Park, så dyrene kan bevæge sig frit. 

Poolen på &Beyond Ngala Safari Lodge&Beyond NGALA SAFARI LODGE 4+*, TIMBAVATI

I skal bo tre nætter på &Beyond Ngala Safari Lodge, der er medlem af Small Luxury Hotels of the World. Alt er i særklasse her. Ikke kun safari, men også service og gastronomi. I bor i en smuk palmetækket hytte med masser af plads og komfort.

Dag 6-7
Safari fra Ngala Safari Lodge

Safari i Sydafrika - den enes brød, den andens ... Hyæner mod gazelle

Safarien ved Ngala Safari Lodge er ekstraordinær med en overflod af elefant, bøffel, kudu, zebra, gnu, giraf, impala, vandbuk og vortesvin. Med dem følger rovdyr som løve, leopard, gepard og hyæne. De store antiloper er i fremgang i området, og den truede afrikanske vilde hund kommer her jævnligt.

I har game drives i åbne jeeps tidlig morgen og sen eftermiddag, og resten af dagen kan I nyde stemningen og poolen på Ngala Safari Lodge. Lodgen ligger lige ud til et flodleje, hvor elefanterne ofte kommer forbi. 

Nyd de smukke omgivelser under middagen på &Beyond Ngala Safari LodgeMåltiderne er et eventyr for sig på Ngala Safari Lodge: smagfuld gastronomi i de skønneste omgivelser.  Om aftenen tændes bålet og de mange levende lys i restauranten som supplement til nattehimlens stjerner. Uendeligt romantisk.

Dag 8
Safari og videre til Sabi Sand Game Reserve

Drikkende løve, SydafrikaI starter dagen med endnu en safari fra Ngala Safari Lodge. Ngala betyder løve, og der er rig mulighed for at se dyrenes konge her. Efter morgenmaden kører I et par timer til nye eventyr og nye safarier i Sabi Sand Game Reserve. 

SABI SAND GAME RESERVE

Sabi Sand Game Reserve ligger også uden indhegning lige op til Kruger Nationalpark. Reservatet er et af Sydafrikas ældste og dækker 65.000 hektar skønne landskaber med en af Sydafrikas største dyrekoncentrationer. 

Bomaen på Arathusa Safari Lodge i Sabi Sand Game Reserve, SydafrikaARATHUSA SAFARI LODGE 4*

I skal bo tre nætter på Arathusa Safari Lodge, der ligger fantastisk lige ud til et stort vandhul, hvor fugle og dyr kommer for at stille tørsten og få sig en dukkert. I kan følge dyrelivet ved vandhullet fra poolen og restauranten eller fra jeres private veranda. Der er blot 13 værelser på lodgen.

Dag 9-10
Safari i Sabi Sand Game Reserve

Oplev løver i Sabi Sand Game Reserve på safari i AfrikaSabi Sand Game Reserve byder på nye safarieventyr på jeres rejse til Sydafrika. Det kan godt være, at nogle af dyreracerne er de samme, som I har oplevet på de øvrige lodges, I har været på, men omgivelserne og sammensætningen af dyr er nye, og ikke to game drives er ens selv i samme reservat. Man ved aldrig, hvad der venter, når man er på safari. 

Flodhestemor med kalv set på safari i Sydafrika

Safari i åbne jeeps og bush walks

Sabi Sand Game Reserve åbner for safari i åbne jeeps og også spændende bush walks, hvor I blandt andet kan vandre mellem floder med flodheste. Her er en enorm koncentration af dyr, og det er et af de absolut bedste steder, hvis I drømmer om at se leoparder på safari i Sydafrika.

Poolområdet på Arathusa Safari Lodge i Sabi Sand Game Reserve, SydafrikaMellem oplevelserne frister lodgens pool, spa, bar og bare det at sidde og lytte til og snuse til bushens liv. Det kan i sig selv være ren terapi.  

 
Dag 11-12
Safari og hjem fra rejse til Sydafrika

To elefanter toppes - tag på safari i Sydafrika i åben jeepI starter dagen med endnu en safari i åben jeep, men det er tid at sige farvel til dyrene. I har oplevet noget af den absolut bedste og mest mangfoldige safari i Sydafrika med ophold på skønne lodges. Ikke bare dyreoplevelserne, men alt har været en ekstraordinær oplevelse. Nu går turen hjemad. 

I bliver kørt i lufthavnen i Nielspriut og flyver via Johannesborg til Danmark, hvor I lander dag 12. Velkommen hjem! 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Den ultimative safari i Sydafrika
RejseperiodeDobbelt
21.09.21 - 31.12.2252.000-59.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Johannesborg t/r
 • Indenrigsfly Johannesborg-Phinda airstrip-Ngala airstrip // Nielspruit-Johannesborg
 • Transport til/fra lufthavne & airstrips
 • 3 nætter på &Beyond Phinda Mountain Lodge 4* i Suite inkl. safari, måltider og drikkevarer 
 • 3 nætter på &Beyond Ngala Lodge 4+* i Cottage inkl. safari, måltider og drikkevarer
 • 3 nætter på Arathusa Lodge 4* i Luxery værelse inkl. safari, måltider og drikkevarer
 • Alle gebyrer til nationalparkerne

Ikke inkluderet

 • Visum
 • Drikkepenge
 • Champagne & Premium brands spiritus
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda