Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Boma
Madikwe Game Reserve, Sydafrika

Tuningi Safari Lodge

Malariafri safari i Sydafrika for børn og deres forældre

Malariafri safari i Sydafrika fra en lodge perfekt til familier med børn. Se Big Five fra åbne jeeps i privat reservat og kom hjem til fortrinlig mad og stor komfort. Indhegnet lodge, så børn kan tumle frit, med unikt hide out helt tæt på dyrene.

At tage på safari med børn kan være en udfordring. De færreste vil bo i en camp med elefanter gående rundt ved teltene. De færreste vil rejse til områder med risiko for malaria med børn. Og mange lodges har strenge begrænsninger for børnenes alder. De bekymringer findes ikke når man bor på Tuningi Safari Lodge i Sydafrika.

Malaria fri safari i Sydafrika med børn

Lad os først give et enkelt eksempel på, hvordan Tuningi Safari Lodge tænker børnene helt ind i alt. Lodgen er indhegnet, så dyrene holdes ude, og børnene trygt kan løbe omkring. Alligevel har Tuningi Safari Lodge fundet formlen til at komme helt tæt på dyrene mellem safarierne.

Børnevenligt hide out tæt på dyrene

I kan gå gennem en tunnel til et skjul, lavet i en høj ved et vandhul. Det er ZOO’s kaninbjerg overført til den virkelige verden. I sidder i sækkestole og ser dyrene lige foran jer. Der er en lille sprække, så elefanterne kan lugte jer og stikker snablen hen for at tjekke. 

Holdere til kameraet sikrer perfekte fotos. Og man behøver ikke have børn med for at elske det.

Madikwe Game Reserve - privat reservat med big five

Tuningi Safari Lodge ligger i det 750 km2 store Madikwe Game Reserve, der er malariafri. Det private reservat ligger op mod grænsen til Botswana. 

Landskabet er meget varieret fra bjerge til slette. Det giver et mangfoldigt dyre- og fugleliv inkl. Big Five med løve, bøffel, leopard, elefant og hvide næsehorn. Her er også antiloper, zebraer, hyæner, geparder, bavianer og truede arter som sorte næsehorn og vilde hunde. I alt 86 arter pattedyr og 420 arter fugle!

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Main Deck Pool
Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Suite Bathroom
Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Family Suite Double Bed

Safari med børn fra Tuningi Safari Lodge

Børn fra fem år kan køre med forældrene og de øvrige gæster på safari. Om morgenen er der kaffe/te og varm chokolade til børnene på vejen, og om eftermiddagen er der snacks.

For de mindre børn er der et hav af aktiviteter fra legerum og malebøger til "bumples", småbørnssafarier med trænet personale, så de også kommer ud til dyrene. I kan endda bede en uddannet babysitter om at sidde ved jeres barn i suiten, mens I er på den tidlige safari, så der er en, hvis barnet vågner. 

Børn, der ikke er med på eftermiddagssafari, kan være med på for eksempel skattejagt. Om aftenen kan børn få mad på værelset eller selv deltage i madlavning med en kok og for eksempel sammensætte deres egen pizza, hvis I selv gerne vil spise lidt senere. 

Også for par uden børn

Til sidst må vi hellere tilføje, at Tuningi Safari Lodges malariafri safari og store komfort også er til par uden børn. Glæd jer til den lækre suite, til middag under stjernerne, gastronomiske oplevelser og fortrinlig safari i Sydafrika.

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Elephant Waterhole
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Smukke suiter Tuningi Safari Lodge

Tuningi Safari Lodge har plads til blot 16 gæster fordelt på seks suiter, hvoraf de to er familiesuiter. De ligger meget privat forbundet med boardwalks hævet over bushen. I har fantastisk udsigt fra jeres suite, så I føler jer i nærkontakt med bushen. 

Indretningen er som i hjem fra tidligere tiders storvildtjægere. Gennemført smukt. Der er et loungeområde med gaspejs til kølige nætter og aircondition til varme dage. I har også tekøkken med køleskab og fryser, kaffe/te-faciliteter, stort badeværelse med badekar og også stort udendørs brusebad.  

Pool, restaurant og udsigt til dyrene

Mellem jeres malariafri safarier kan I slappe af ved poolen og på udsigtsdækket, hvor I skuer lige ud over et vandhul, hvor mange dyr kommer for at drikke. Når jeres egen sult og tørst melder sig, kan I glæde jer til fortrinlig mad. Alle måltider er inkluderet, og I kan spise både inde og ude alt efter temperaturen. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl South Africa Tuningi Safari Lodge Kids Activity
Sydafrika, Afrika

Glæd jer til

Malariafri safari i Madikwe Game Reserve

Indhegnet lodge med unik fokus på familier

Big Five safari i åbne jeeps

Luksus og børnevenlig strand på Mauritius

Suite, halvpension og mange aktiviteter på JW Marriott Mauritius 5+*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.