Xl Tanzania Lodge Kambi Ya Tembo Breaktast Set Up
Kilimanjaro, Tanzania

Kambi ya Tembo Lodge

Lille safaricamp med uforlignelig udsigt til Kilimanjaro

På Kambi ya Tembo Lodge 3* er der langt til horisonten og højt til himlen. I kan nyde udsigten mod den endeløse savanne og mod den snedækkede top af mægtige Kilimanjaro.

14 safaritelte

Kambi ya Tembo Lodge har 14 safaritelte, der alle har privat bad og toilet, og fra jeres terrasse kan I nyde naturens liv passere lige udenfor. Campen ligger som eneste overnatningssted i det private reservat Sinya på 600 km2, der støder op til Kenya ved Amboseli National Park. 

Store hanelefanter

Sinya er blandt andet hjem for nogle af de største hanelefanter i Østafrika. Elefantflokkene migrerer mellem Amboselis sumpe og akacieskovene efter vand og føde. Det er en af de sundeste elefantpopulationer i Afrika. 

Også zebra, gnu, gazeller, giraf og antiloper kan I se. Og selvfølgelig følges de af rovdyr som løve, leopard, gepard og hyæner, der dog ofte er sky i dette reservat. Som deres sande natur nu er. 

Mødet med Masai-folket

Der bor omkring 2.000 masaier i området på bopladser spredt ud i det store område. De lever stadig på traditionel vis uden den store indflydelse fra turismen som i andre egne, men der er muligheder for berigende møder med folket og deres kultur.

Fra lodgen kan I tage på safari i jeep og til fods eskorteret af masai-krigere. I kan også overvære ceremonier hos masaierne, hvis det foregår under jeres ophold.

Xl Tanzania Lodge Kambi Ya Tembo Tent
Xl Tanzania Lodge Kambi Ya Tembo Twin Tent
Xl Tanzania Lodge Kambi Ya Tembo Group People View From Kopje
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.