Xl Kenya Kubu Kubu Tented Lodge Swimming Pool
Serengeti, Tanzania

Kubu Kubu Tented Lodge

Moderne og charmerende lodge ude på Serengetis sletter

Serengeti betyder ”endeløse sletter” på Masai-sproget, og det oplever I til fulde fra kanten af poolen på Kubu Kubu Tented Lodge 3+*, når I skuer ud over de store vidder, der bare fortsætter så langt øjet rækker.

Familievenlig lodge med fabelagtig placering

Tanzanias verdensberømte nationalpark Serengeti er mere end noget andet sted indbegrebet af Afrikas mægtige dyrerige. Det her er naturens store skueplads, hvor selv elefanter kan være små prikker i horisonten - og hvor livet, naturen og himlen bare føles større end de fleste steder. 

Det oplever I til fulde på Kubu Kubu Tented Lodge, som ligger sublimt på et lille bakkedrag med udsigt over Serengetis endeløse sletter. Lodgen har 25 rummelige og moderne telte med stråtækt tag, herunder flere familietelte, der sammen med den vidunderlige pool gør Kubu Kubu Tented Lodge særdeles velegnet til såvel familier som par.

Xl Kenya Kubu Kubu Tented Lodge Standard Tent Exterior
Xl Kenya Kubu Kubu Tented Lodge Sunset View
Xl Kenya Kubu Kubu Tented Lodge Standard Tent Aerial View

Game drives og ballonsafari over Serengeti

Kubu Kubu Tented Lodge arrangerer dagligt game drives i åbne jeeps med afgang om morgenen og eftermiddagen, og så kan I også vælge heldagsture, hvor I virkelig kommer rundt i nationalparken. I kan også begynde dagen med en uforglemmelig tur i luftballon over savannen. 

Det er en magisk oplevelse, at svæve i luftballon over Serengetis endeløse sletter i daggryet, mens zebraer, gnuer, Thomsons gazeller, bøfler og impalaer græsser under jer. Med lidt held, får I også øje på en løve eller to. Eller en flok elefanter. Og så runder I selvfølgelig det hele af med en champagne-morgenmad midt ude på savannen. 

Fra januar til april er det også i dette område, at I kan opleve et at dyrerigets mest spektakulære opvisninger: Den store migration med millioner af gnuer og hundredetusinder zebraer, der vandrer gennem Serengeti.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store telte med balkon og udsigt

Kubu Kubu Tented Lodge har store 25 telte, der alle er enkelt og stilfuldt indrettet i naturlig safaristil i en moderne fortolkning med komfortable senge, smukke trægulve, camp møbler, rene linjer og moderne kant. Alle telte har eget badeværelse og en stor balkon med betagende udsigter over Serengeti. Lodgens har også familietelte. Hør med jeres rejserådgiver, hvilket telt, som passer jer bedst.  

Et ophold på Kubu Kubu Tented Lodge er helpension og inkluderer alle måltider og drikkevarer. Børn i alle aldre er velkomne.

Restaurant, pool og lounge med wi-fi

Kubu Kubu Tented Lodge har et stemningsfyldt fælleshus, bygget på pæle, med store udsigter, en god restaurant og en hyggelig lounge, hvor I finder bøger, brætspil og ikke mindst Wi-Fi.

Men lodgens allerbedste deltalje er alligevel den store terrasse med pool og udsigt over Serengetis sletter. Det er ganske enkelt en enestående oplevelse, at sidde på kanten af poolen og skue ud over horistonen – om morgenen, i løbet af dagen og ikke mindst til solnedgangen over savannen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.