XL Tanzania Namiri Plains Lion Pride Sunrise
Serengeti, Tanzania

Namiri Plains

Stilfuld safaristemning og store katte i det uberørte, østlige Serengeti

Ti elegante teltsuiter, fritstående badekar på terrassen, intim camp-stemning og en suveræn beliggenhed i det østlige Serengeti, der huser en af Østafrikas største koncentrationer af store katte. Namiri Plains er safari med stil i ordets bedste forstand – ægte, eksklusivt og i fuldkommen kontakt med naturens store skueplads.

Glæd jer til

Stilfuld camp i et uberørt hjørne af Serengeti

Smukke suiter, store katte og passionerede guider

Namiri betyder “store katte” på Swahili - et passende navn for et område, der har en af Østafrikas højeste koncentrationer af geparder. Før Namiri Plains blev etableret, var de enorme græsarealer omkring campen lukket for besøgende i mere end 20 år – som led i et naturbeskyttelsesprojekt for områdets geparder. Og det gav pote. I dag huser Namiri store bestande af såvel geparder som løver, der nyder godt af det korte græs, som gør det lettere at jage deres bytte – for ikke at nævne de mange vandkilder og Ngare Nanyuki-floden, hvor savannens dyr kommer for at slukke deres tørst.   

Namiri Plains byder med andre ord på safari i verdensklasse – med forrygende guider, unikke safarityper og endda et særligt videnscenter om verdens hurtigste løber, geparden. Men vi er også nødt til at nævne campen. Poolen. Spaen. Loungen. Biblioteket. Og de fabelagtige teltsuiter, der kombinerer ægte, smagfuld forkælelse med den fulde forbindelse til de storslåede omgivelser.

Oplev den store migration – og en meget sjælden kat

Namiri Plains har en af de bedste beliggenheder til jer, der ønsker at opleve den store migration i november og december – en af verdens store naturvidundere, hvor mindst halvanden millioner gnuer, 200.000 zebraer og et stort antal gazeller årligt vandrer med uret i en cirkel gennem Serengeti i Tanzania og Masai Mara i det sydlige Kenya.  

Når I drager på safari i græslandet omkring Namiri Plains, kan I også være heldige at opleve den såkaldte Manja, en sort vildkat, der kun er blevet spottet i dette område.

Game drives, walking safaris, fotosafari – og luftballonsafari

Safari på Namiri Plains består normalt af to daglige game drives i åbne jeeps – en om morgenen og en sidst på dagen, lige som I også kan vælge at tage på fotosafari og walking safari, hvor I begiver jer ud på savannen til fods med jeres ranger og tracker – en nervepirrende, men sikker form for safari, der bringer jer helt ind i bushen magi.  

Namiri Plains arrangerer også fortryllende luftballonsafarier (tilkøb), som skal reserveres på forhånd inden ankomst.

Familiesafari på Namiri Plains

Namiri Plains byder varmt velkommen til familier med børn over 5 år – campen har et familietelt med plads til fire personer (børn under 12 år skal dele telt med en voksen). Campen tilbyder ikke specifikke aktiviteter til børn, med det venlige personale gør altid deres bedste for at børnene også føler sig set og velkommen.

XL Tanzania Namiri Plains Serengeti Morning Game Drive
Small Tanzania Namiri Plains Tent Interior Sunset
XL Tanzania Namiri Plains Cheetahs In Rain
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Picnic og middag under stjernerne

Køkkenet på Namiri Plains byder bl.a. på engelsk morgenmad og en let frokostbuffet, mens campens kokke inviterer til velsmagende tre-retters middage i spiseteltet og under stjernerne - hvis I vælger at forlænge jeres game drive i løbet af dagen, kan personalet pakke jeres frokost til en picnic i bushen. 

Namiri Plains tager højde for de fleste diæter og allergier. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige behov eller ønsker til maden under jeres ophold. 

Pool, spa og bibliotek

Hvis I kan slippe jeres vidunderlige teltsuiter, har Namiri Plains også nogle skønne fællesområder, der bl.a. tæller en spa og et vidunderligt poolområde med loungestole, store puder og solsenge, hvor I kan køle af mellem game drives – eller tage en sidste dukkert, inden mørket falder på over Serengetis endeløse sletter.

Hør historien om de geparder, I ser

Namiri Plains har også en stemningsfuld lounge med bibliotek – og et videnscenter, hvor I kan lære meget mere om områdets flora og fauna. Under jeres ophold vil der også være mulighed for en aften i selskab med en forsker fra The Serengeti Cheetah Project, som bl.a. kan fortælle jer præcis, hvilke geparder, I har ser på jeres game drives (hvis I har billeder af dem), hvad deres historie er – og hvordan han kan kende forskel på den enkelte gepard.

10 overdådige teltsuiter med jacuzzi

Namiri Plains har ti suveræne teltsuiter, herunder et familietelt med plads til fire mennesker.  

De rummelige suiter er stilfuldt indrettet i jordfarver og naturmaterialer med skydedøre, der løber i bredden af hvert værelse - og åbner ud til en terrasse med en jacuzzi, hvor I kan læne jer tilbage med et glas champagne og udsigt over Serengetis sletter. Det kan ikke gøres bedre.  

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken teltsuite, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Tanzania Rubondo Island Camp Chimp 1
Tanzania, Afrika

Glæd jer til

Et unikt natureventyr, der kombinerer Big 5 safari med Lake Victorias vilde chimpanser

Nationalparkerne Ngorongoro, Serengeti og Rubondo Island National Park

Glamping i trætoppene, teltsuiter på savannen og magisk camp-stemning ved Lake Victoria

Åbne jeeps, bådsafarier og walking safaris med passionerede guider

Transport med små fly over savannen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Zanzibar

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Zanzibar. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.