XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Car

Ultimativ glamping, safari og Lake Victorias chimpanser

Ultimativ glamping, safari og Lake Victorias chimpanser

11 dage fra 86.000 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Et enestående natureventyr i Ngorongoro, Serengeti og uberørte Rubondo Island

Fra glamping og Big Five på Ngorongoro-kraterets skovklædte bjergskråninger og overdådige teltsuiter på Serengetis sletter - til vilde chimpanser og magisk camp-stemning på Lake Victorias uberørte Rubondo Island, er dette safari-rejsen for jer, der søger et ekstraordinært natureventyr i Østafrika, hvor sted, stil, stemning og intime dyreoplevelser går op i en højere enhed.

Glæd jer til

 • Et unikt natureventyr, der kombinerer Big 5 safari med Lake Victorias vilde chimpanser
 • Nationalparkerne Ngorongoro, Serengeti og Rubondo Island National Park
 • Glamping i trætoppene, teltsuiter på savannen og magisk camp-stemning ved Lake Victoria
 • Åbne jeeps, bådsafarier og walking safaris med passionerede guider
 • Transport med små fly over savannen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Ngorongoro 3 nætter på Ngorongoro 3 Højdepunkter Glamping, safari med The Big Five i Ngorongoro-krateret, og magiske vandreture til vulkaner og saltvandssøer. Glamping, safari med The Big Five i Ngorongoro-krateret, og magiske vandreture til vulkaner og saltvandssøer.
Serengeti 3 nætter på Serengeti 3 Højdepunkter Løver, geparder og et væld af store dyreoplevelser i et roligt hjørne af Serengeti, hvor I bor i smukke teltsuiter med jacuzzi på jeres terrasse. Løver, geparder og et væld af store dyreoplevelser i et roligt hjørne af Serengeti, hvor I bor i smukke teltsuiter med jacuzzi på jeres terrasse.
Rubondo Island 3 nætter på Rubondo Island 3 Højdepunkter Vidunderlig camp-stemning, bådsafarier, skovvandringer og vilde chimpanser i et bortgemt hjørne af Lake Victoria. Vidunderlig camp-stemning, bådsafarier, skovvandringer og vilde chimpanser i et bortgemt hjørne af Lake Victoria.
XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Zebras
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Det ultimative safarieventyr i Ngorongoro, Serengeti og Lake Victoria

Fra bådsafari med flodheste og sovende krokodiller langs Victoria-søens bred til magiske solnedgange over Serengeti og strejfende løver i Ngorogoro-krateret, er Tanzania lig med nogle af verdens største og mest magiske naturoplevelser. Det er naturens store skueplads, hvor himlen altid er lidt større og roen bare føles dybere, end de fleste andre steder.   

Vi har skabt en rejse til Tanzania, der bringer jer helt ind i sjælen af dette fantastiske land – med ægte, intime safarioplevelser, uforlignelige camps og sjældne steder, som de færreste oplever. Det er mere, end en safari – vi vil hellere kalde det for et østafrikansk natureventyr, der bringer jer fra glamping i kupler på Ngorongoro-kraterets jungleklædte bjergskråninger til luksuriøse teltsuiter i et afsidesliggende hjørne af Serengeti, hvor I kan nyde solnedgangen over savannen med et glas champagne - i jeres egen jacuzzi på terrassen. Men der er mere. Meget mere.  

For I skal videre til en oplevelse af de helt sjældne på den uberørte ø Rubondo Island, der ligger i Afrikas største sø, Lake Victoria. Her venter jer eventyrlig camp-stemning og enestående udflugter – til vands og til lands - der bl.a. bringer jer på sporet af vilde chimpanser i skovens dyb.

The Big Five, gepardernes land og Lake Victorias chimpanser

Savannens dyr, skovens dyr og søens dyr. På denne rejse får I mulighed for at opleve det fulde spektrum af Tanzanias fortryllende dyreliv – fra The Big Five i Ngorongoro, hvor der lever mere end 25.000 større pattedyr fra bøfler og flodheste til gazeller og løver – og til Serengeti savanne, hvor hver dag byder på nye overraskelser på de endeløse græssletter. I bor i Namiri Plains, der også er kendt som ”gepardernes land” og der findes ikke et bedre sted at opleve – og lære mere om – de majestætiske kattedyr.  

Sidst, men ikke mindst venter Rubondo Island, hvor der bl.a. bor flodheste, oddere, colobusaber, krokodiller og den flygtige Sitatunga-antelope. For ikke at nævne skovens vilde chimpanser og mere end 300 fuglearter!  Velkommen til dyrenes rige.

Ekstraordinære camps, som de færreste oplever

Vi har nøje udvalgt tre camps, der ophøjer jeres rejse til det ekstraordinære – på hver deres måde. Det er steder, der skabt med sans for sted og omgivelser. Steder, der bringer jer helt ind i magien og forbinder jer med den storslåede og rå skønhed, som er Tanzania. På The Highlands Ngorongoro 5* kan I glæde jer til uforglemmelig glamping i kuppeltelte, mens Namiri Plains 5* inviterer til stilfuld safari med chikke teltsuiter, pool og jacuzzi på terrassen. På Rubondo Island Camp 4* venter jer ægte camp-stemning med følelsen af at være på en opdagelsesrejse i Østafrikas dyb – med den særlige romantik og ro, som kun Afrikas store søer kan skabe.

Fortryllende flyveture over savannen

Vi har naturligvis sørget for komfortabel og nem transport mellem alle jeres camps, med transfers i bil til små flyvepladser, hvor I flyver med mindre fly – ofte ret lavt - over Tanzanias savanner, skove, søer og landsbyer. Den bedste rejsetid er den, som er en oplevelse i sig selv!

XL Tanzania Ngorongoro Crater Sisse Fisker Safari
XL Tanzania Namiri Plains Serengeti Lion Portrait
Small Tanzania Namiri Plains Tent Exterior At Dawn
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver til Tanzania, hvor I lander på dag 2 i Lake Manyara lufthavn, der ligger cirka 60 km fra Ngorongoro-krateret. Jeres chauffør venter på jer i lufthavnen, hvorfra I kører til The Highlands Ngorongoro 5*.

Et 600 meter dybt hul i jorden, der strækker sig over 260 km2., omgivet af stejle bjergsider til alle sider. Ngorongoro-krateret er et af Afrikas store naturvidundere - et enormt og frodigt naturområde, der huser mere 25.000 store pattedyr fra elefanter, bøfler og flodheste til zebraer og løver. Her græsser antiloper og zebraer, mens flamingoer tager fodbad i saltsøen, og leoparder gemmer sig i træerne. I er ikke nået frem til jeres camp endnu, men jeres safari er allerede begyndt. Velkommen til Tanzania.

The Highlands Ngorongoro 5*  

The Highlands Ngorongoro 5* ligger på skråningen af Olmoti-vulkanen i den nordlige ende af krateret, et område, der er så afsides, at stort set ingen andre finder vej hertil. Fra det store vinduesparti i jeres telt - og fra jeres hævede veranda – har I den mest utrolige udsigt over de frodige vulkanlandskaber, der fylder jer med forventningens glæde. Hvilke dyr får I mon øje på de næste dage, når I begiver jer ud på game drives i campens åbne jeeps?

Xl Tanzania The Highlands Dome With Terrasse

I regntiden migrerer kæmpemæssige flokke af gnuer og zebraer også gennem krateret, og året rundt kan I både opleve The Big 5 og et stort antal forskellige kødædere såsom leoparder, sjakaler, hyæner, servaler og geparder.  

Fra jeres camp kan I også følge de lokale stammefolks gamle kvægrute til toppen af Olmoti-vulkanen gennem tæt skov, strid bush og barske klippelandskaber. I kan også vandre gennem Empakaai-krateret ved siden af Olmoti-vulkanen og aflægge visit hos flamingoerne i saltsøen på kraterets bund.

XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Zebras

Tilbage i campen kan I glæde jer til solide gourmetmåltider, og historier om dagens oplevelser, der udveksles foran ildstedet i loungen. Med blot otte teltkupler og højst 20 beboere lærer I hurtigt både hinanden og campens personale at kende.  

Og så har vi ikke engang nævnt jeres kuppeltelte endnu. De fredfyldte aftener med udsigt over det uendelige land. Lyde af fugle og ingenting. Afrikas store stilhed. Duften af træ, når der bliver tændt op i brændeovnen. Og en funklende stjernehimmel af en anden verden, som I kan nyde, mens I ligger i sengen. Det er ren magi.

Xl Tanzania The Highlands Dome Dinner

På dag 5 tager I afsked med The Highlands Ngorongoro 5* og sætter kurs mod Serengeti og Namiri Plains 5* med et mindre fly fra Lake Manayara Lufthavn.

At flyve over Serengeti er en af de oplevelser, der brænder sig fast i sindet. At svæve over de endeløse sletter – og med lidt opleve nogle af de mange dyr græsse under jer. Thomsons gazeller, bøfler og impalaer. Og måske en flok elefanter. De store katte må I vente med at opleve – her skal I tættere på. Ud på sletterne, hvor geparderne ligger på lur i det gyldne græs. Og ind i bushen, hvor leoparderne sover middagslur i ibenholt-træerne. De er derude, de store katte. Og der er intet bedre sted at opleve dem, end Namiri Plains. 

XL Tanzania Namiri Plains Cheetahs In Rain

Namiri Plains Camp 5*

Namiri betyder “store katte” på Swahili - et passende navn for et område, der har en af Østafrikas højeste koncentrationer af geparder. Det er lige her i bor. I de mest fabelagtige teltsuiter – den intime og stilfulde camp har tilmed pool, spa, bar og et bibliotek med et videnscenter, hvor I bl.a. kan møde en lokal forsker fra The Serengeti Cheetah Project, som kan fortælle jer meget mere om områdets store katte. Han kan også fortælle jer præcis, hvilke geparder, I har ser på jeres game drives - hvis I har billeder af dem! 

Small Tanzania Namiri Plains Tent Interior Sunset

Safari på Namiri Plains består normalt af to daglige game drives i åbne jeeps – en om morgenen og en sidst på dagen, lige som I også kan vælge at tage på fotosafari og walking safari, hvor I begiver jer ud på savannen til fods med campens dygtige guider. Namiri Plains arrangerer også luftballonsafarier over Serengeti, som dog skal reserveres på forhånd – inden afrejse.

Small Tanzania Namiri Plains Walking With Elephant

Uanset, hvilken type safari, I vælger, kan I glæde jer til at komme hjem til jeres vidunderlige teltsuite, lave en drink og sætte jer ud på terrassen med udsigt over sletterne. Måske I glider ned i jacuzzien, mens himlen skifter farve og skumringen inviterer til en jeres middag under stjernehimlen?   

Få steder vækker drømmen om fortidens opdagelsesrejser, som de store afrikanske søer; Lake Albert. Lake Edward. Og den største af dem alle – Lake Victoria. I dag flyver I direkte fra Serengeti og Namiri Plains til Rubondo Island, der ligger i det sydvestlige hjørne af Lake Victoria.  

Efter fortryllende dage i Ngorongoro og Serengeti, venter jer en anderledes og sjælden oplevelse, som de færreste får med på deres rejse til Østafrika. Den enorme og lunefulde sø, der er blikstille det ene øjeblik og livlig det næste. Lyden af brummende insekter langs den endeløse søbred, der mange steder er helt ufremkommelig. Ubeboede småøer med navne, som få levende mennesker kender. Enorme sump- og vådområder, der hverken har ende eller begyndelse. Og den dybe ro, der nærmest sitrer mellem træerne – kun afbrudt af fuglenes sang og abernes skrig over skovens tag. Nu er I fremme. Skulle det være en gin og tonic omkring det store ildsted?

Rubondo Island Camp 4*  

De næste dage er jeres. Og jeres alene. I dette lille stykke af paradis. Langt inde i Tanzanias dyb. Er det i dag I vandrer en tur gennem skoven på sporet af de vilde chimpanser, vores nærmeste slægtning? Eller skal I på fisketur og bådsafari med solnedgang over søen? Måske var jeres skovvandring i den tidlige morgen nok for i dag. Måske vil I bare ligge i hængekøjen med en god bog resten af eftermiddagen. Køle ned i poolen. Og nyde en sundowner nede ved søbredden, mens de første flodheste kommer i land for at spise aftensmad tæt på campen…

XL Tanzania Rubondo Island Camp Private Dining Set Up Around The Pool Overlooking Lake Victoria (1)

Hvis I ikke har valgt at forlænge jeres safari i Tanzania med f.eks. strandferie på Zanzibar, er det nu tid at sætte kurs mod Danmark. I flyver fra Rubondo Island til Kilimanjaro International Airport, hvorfra I flyver hjem. I lander i København på dag 12.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Kilimanjaro t/r. 
 • Al transport mellem lufthavne, airstrips og lodges t/r. 
 • Indenrigsfly Kilimanjaro – Lake Manyara  
 • 3 nætter på The Highlands Ngorongoro 5*, i en teltsuite inkl. al safari, alle måltider og udvalgte drikkevarer 
 • Indenrigsfly Lake Manyara – Serengeti 
 • 3 nætter Namiri Plains Tented Camp, Serenti, 5* inkl. al safari, alle måltider og udvalgte drikkevarer 
 • Indenrigsfly Serengeti – Rubondu Island 
 • 3 nætter Rubondo Island Camp, 4+* i en Waterfront Cottage inkl. al safari, alle måltider og udvalgte drikkevarer  
 • Indenrigsfly Rubondu Island - Kilimanjaro 
 • Alle gebyrer til nationalparker 
 • Lufthavnsskatter 
Pris per person ved 2 voksne
Ultimativ glamping, safari og Lake Victorias chimpanser
RejseperiodeDobbelt
15.06.24 ‑ 23.06.2497.000‑99.000
24.06.24 ‑ 31.10.24113.000‑125.000
01.11.24 ‑ 15.12.2485.000‑87.000
16.12.24 ‑ 31.12.24127.000‑129.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.