XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Room Tent Interior Bedroom
Tarangire National Park, Tanzania

Oliver's Camp

Safaritelte med fantastisk udsigt til rigt dyreliv

Det er en camp for dem, der vil føle Afrikas støv under støvlerne på en safari til fods, tage en drink i den kølige luft på en nattesafari i bil og nyde duften af den varme regn på den endnu varmere jord. Dette er Afrika - utæmmet, som det bør være.

Oliver's Camp er en camp, hvor de store dyreoplevelser er i fokus. En camp for entusiaster og dyreelskere.

Det betyder ikke manglende komfort, men for pioneren Paul Oliver, der etablerede campen tilbage i 1992, var det afgørende at sikre "back-to-basics luxury", så dyrene forblev det væsentlige.

Som campen selv udtrykker det: Det er en camp for dem, der vil føle Afrikas støv under støvlerne på en safari til fods, tage en drink i den kølige luft på en nattesafari i bil og nyde duften af den varme regn på den endnu varmere jord. Dette er Afrika - utæmmet, som det bør være.

XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Deck Sunset Guests View
XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Outdoor Dining
XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Fly Camping Fire Evening

Tarangire National Park

Oliver's Camp ligger i den uberørte sydlige del af Tarangire National Park, der er kendt for et virkelig rigt dyreliv, som mange nyere lodges må se misundeligt efter. Dem, der vælger placering først, vælger som regel også det bedste sted.

Tarangire National Park er lidt overset I forhold til det mere berømte og mere besøgte Serengeti. Ganske ufortjent, for dette hjørne af Afrika er beriget med alt fra store flokke af bøfler til skove med baobabtræer. Kun næsehorn mangler fra The Big Five.

Elefantflokke og baobabskove

Hovedattraktionen i nationalparken er de store elefantflokke, og her er også en stor population af de store katte som løver og geparder. Endelig byder Tarangire National Park på Østafrikas måske bedste fugleliv.

Det rå landskab veksler fra sumpe til baobabskove, der i følge legenden blev plantet med kronen nedad og rødderne op, da de blev for høje og for stolte.

Oliver’s Camp ligger perfekt for at opleve dyrene med spektakulære udsigter over nationalparken og et flodleje, hvor dyrene samles.

XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Breakfast Deck
XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Dining Terrace Under Baobab
Xl Tanzania Lodge Tarangire National Park Olivers Camp Safari Zebra Animal

Safari året rundt

Man kan tage på safari fra Oliver's Camp året rundt. Når det er sagt, så er safari til fods enestående i april og maj, når regntiden er slut, og græsset står saftigt, og de vilde blomster står i fuldt flor. 

Oliver's camp tilbyder safari til fods og i bil - både i dagslys og om natten, hvor stærke lygter søger efter lysende øjnene i mørket.

I den tørre sæson fra august til oktober kommer store dyreflokke til nationalparkens vådområder ved Oliver’s Camp. På denne årstid har Tarangire den største koncentration af dyr af alle nationalparker i Tanzania.

Komfortable safari telte

Lodgens størrelse er med til at sikre jer en autentisk oplevelse med dyrene i fokus. Med kun 10 safaritelte er det en meget intim og intens oplevelse at bo her. 

Teltene står med 20-30 meters afstand, så man har stort privatliv. Teltene har fast bund, privat badeværelse med udendørs bad og møbleret veranda med fantastisk udsigt.

Der er fælles spisning i hovedbygningen, og hyggen fortsætter om aftenen omkring lejrbålet.

Her er et familietelt med plads til 4. Børn skal være over 6 år.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Tanzania Lodge Tarangire National Park Olivers Camp Safari Zebra Animal
Zanzibar, Tanzania, Afrika

Glæd jer til

Førsteklasses lodges valgt for deres dyreliv

Nationalparkerne Tarangire og Serengeti

Safari i åbne jeeps og til fods, i dagslys og mørke

Fredfyldt lodge på Zanzibar

Flyveture over savannen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.