• Elefanter ved Olivers Camp, Tarangire National Park, Tanzania
 • Lounge område på Olivers Camp, Tarangire National Park, Tanzania
 • Poolen om aftenen på Matemwe Lodge, Zanzibar, Tanzania
 • Værelse/hytte set udefra, Matemwe Lodge, Zanzibar, Tanzania

Tanzania: Utæmmet safari og afslapning på Zanzibar

Autentisk safari i Østafrika på udvalgte lodges med rigt dyreliv, 12 dage fra 56.000 kr.

Glæd jer til:

Førsteklasses lodges valgt for deres dyreliv

Nationalparkerne Tarangire og Serengeti

Safari i åbne jeeps og til fods, i dagslys og mørke

Fredfyldt lodge på Zanzibar

Flyveture over savannen

Læs mere

Safari i Tanzania på førsteklasses lodges udvalgt for deres rige dyreliv. Oplev flyveture over Serengeti og safari til fods og i åbne jeeps - i dagslys og i nattens mørke. Slut ved Zanzibars koralrev og hvide strande.

At stå ansigt til ansigt med det vilde dyreliv på safari i Afrika er altid en kæmpe oplevelse. Men når det er sagt, så er der den friserede safari bag høje hegn – og den utæmmede safari med et autentisk dyreliv og en intensitet, der går lige i hjertet. Det er den sidste, I skal opleve på denne rejse.

LODGES UDVALGT FOR DYRELIVET

Denne rejse til safari i Tanzania bringer jer til små, vidunderlige lodges, men de er ikke valgt, bare fordi de tilbyder stor komfort og unik atmosfære.

De er valgt, fordi I her får de bedste og mest ugenerte dyreoplevelser. F.eks. i Serengeti, hvor man kun kan flyve til med små lokalfly, med mindre man er frisk på en meget, meget lang køretur. Det sætter helt naturligt en begrænsning på antallet af besøgende.

Af samme grund har vi valgt små lodges med ganske få værelser – som i øvrigt begge steder er store safaritelte med eget bad og privat terrasse.

Vi kunne med andre ord godt have gjort dette billigere. Og vi kunne modsvarende også have valgt lodges, der overrasker jer med champagneglas hængt op i træerne, hvor I tilfældigt kører forbi. Men vi har haft den bedste safari i fokus, da vi planlagde denne rejse.

2 NATIONALPARKER MED MASSER AF DYR

I skal opleve Tarangire National Park, hvor I bor på Oliver's Camp 4* med udsigt til et flodleje, hvor dyrene samles. Her kan I opleve safari i åbne jeeps – både i dagslys og mørke, hvor lysende øjne i lygternes skær fortæller, at der er liv lige omkring jer. Når sikkerhedsforholdene er til det - dvs. græsset ikke er for højt - er her også safari til fods.

Senere går turen til hjertet af nationalparken Serengeti, hvor i bor eksklusivt og elegant langt ud i bushen på Dunia Camp 4*, der ligger strategisk rigtig godt placeret i forhold til at opleve den store migration mellem februar og marts, hvor enorme dyreflokke på hundredtusinder af gnuer, zebraer, gazeller og flere andre dyr hvert år passerer lige forbi campen.

Endelig venter en dejlig finale ved Zanzibars strande, hvor I slapper af i en stor, smuk bungalow. I bor lige ud til Det Indiske Ocean omgivet af strande og koralrev.

TRANSPORT ER EN DEL AF OPLEVELSEN

I kommer på flere flyvninger i små lokalfly hen over savannen med udsigt til de store naturscenerier. Også på landjorden kommer I tæt på det lokale liv, så pak endelig ikke kameraet ned, når I skal fra det ene sted til det andet.

Hvis der er plads, anbefaler vi i øvrigt at flyve om dagen til Tanzania. I får en mellemlanding færre og kommer frem til et dejligt måltid mad og en behagelig seng på en lodge med udsigt til Kilimanjaro.

Tal med vores rejsekonsulenter om jeres ønsker til både flyrejse og safari. I kan forlænge opholdet på Zanzibar, hvis I vil.

Program

Dag 1
I rejser til Tanzania

Udsigt til Kilimanjaro, AfrikaI rejser til Tanzania, hvor I bliver budt velkommen i Kilimanjaro Airport og kørt til Mt. Meru Game Lodge. Her skal I bo første nat, før I tager videre på safari.

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary 4*

Mount Meru Game Lodge 4* er dog langt fra bare et sted at sove en nat. Lodgen ligger mellem Mount Meru og snedækkede Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg.

Lodgen bestyres af et svensk/engelsk par, og I kan få en lille forsmag på de næste dages safari, for omkring lodgen går antiloper, bøfler, zebraer, strudse og de smukke sort/hvide colobus-aber.

Før I går til ro efter flyveturen til Tanzania, kan I nyde en middag fra lodgens glimrende køkken. Tilbage er kun at drømme om alt det, I skal opleve på safari i Afrika.

1 overnatning på Mt. Meru Game Lodge inkl. halvpension.

Dag 2
Fra foden af Kilimanjaro til safari

Safari i Tarangire National Park i TanzaniaI vågner til en betagende udsigt mod Kilimanjaro, nyder morgenmad i haven og tager så afsted med kurs mod Tarangire National Park.

Transport er en oplevelse

I vil nu se, at transport på denne rejse er en stor del af oplevelsen i sig selv. På vejen til lufthavnen ved byen Arusha Airport får I indblik i det lokale liv.

Frugt og grønt bliver transporteret til markedet, og børn går mod skolen i deres fine uniformer. Arusha er en by fyldt med liv. Fra lufthavnen flyver I nu 20 minutter hen over savannen i et lille fly til den lille lokale lufthavn Kuro Airstrip. Som navnet antyder, er den blot en stribe på savannen inde i Tarangire National Park. Her bliver I budt velkommen af jeres safari guide fra Oliver`s Camp 4*, hvor I skal bo de næste 2 nætter.

Med kun 10 safaritelte er det en meget intim og intens oplevelse at bo i Oliver's Camp, Tarangire National Park i TanzaniaOliver's Camp 4*, Tarangire National Park

Tarangire National Park er lidt overset I forhold til vidt berømte Serengeti. Ganske ufortjent, for her er et fantastisk dyreliv. I vil hurtigt begynde at se Thompson gazeller, bøfler og giraffer. Hovedattraktionen i nationalparken er dog de store elefantflokke, og her er også en stor population af de store katte som løver og geparder.

Samtidig har Oliver's Camp stor fokus på selve safarioplevelsen. Målet er ikke bare at tage postkortsmukke fotos af dyr,. Man skal ud og have støv under støvlerne for at opleve det utæmmede Tanzania, som lodgen selv udtrykker det.

Endelig byder Tarangire National Park på Østafrikas måske bedste fugleliv.

Solnedgang og aftenhygge i Oliver's Camp, Tarangire National Park i TanzaniaOliver’s Camp ligger perfekt for at opleve dyrene med spektakulære udsigter over nationalparken og et flodleje, hvor dyrene samles. Her er 10 komfortable safaritelte med fast bund, privat badeværelse med udendørs bad og møbleret veranda med fantastisk udsigt. Campens lille størrelse gør det til en meget intim og intens oplevelse at bo her.

Elefanter ved Olivers Camp, Tarangire National Park, TanzaniaSafari i bil med lys og lygte

Efter frokost begynder jeres safari for alvor, når I skal på jeres første safari i bil.

I kører ud på savannen med rangers, der har stor erfaring I at opsøge de bedste dyreoplevelser for jer. Når solnedgangen nærmer sig, stopper I ved et af jeres rangers favoritsteder og nyder en kold drink.

Når solen er gået ned, fortsætter i gennem nattemørket med stærke lamper. Lysende øjne på jorden og i træerne skaber en ganske særlig stemning i mørket. En unik oplevelse.

2 overnatninger på Oliver's Camp med all inklusive (ikke champagne & branded spirits).

Dag 3
Oliver's Camp, Tarangire National Park

Kom helt tæt på dyrerne på en safari walk, når I bor på Olivers Camp, Tarangire National Park, TanzaniaI bestemmer I virkeligheden selv, hvad dagen skal bringe. I kan slappe af og nyde campen, men vi anbefaler selvfølgelig at tage med ud at se efter dyr. Denne morgen sker det til fods, hvilket giver en helt anden oplevelse end i bil.

Der er mulighed for at fokusere på små detaljer og økosystemer, og samtidig har man en særlig spænding og forventning i kroppen.

Efter frokost kan I slappe af, og senere er der igen safari i bil mod sumpene og de store dyr.

Dag 4
Mod den uberørte del af Serengeti

Oplev de store dyreflokke i Serengeti på safari i TanzaniaI dag skal I opleve et af de absolut største ikoner for safari i Afrika, nationalparken Serengeti. Og I skal langt ind, helt ind i hjertet af Serengerti, hvor man kun kan flyve til, med mindre man vil ud på en meget, meget lang køretur. Det betyder væsentligt færre besøgende at dele de store oplevelser med.

Efter den sidste frokost i Oliver's Camp bliver I kørt tilbage til Kuro Airstrip for at flyve over savannen til Serengeti Airstrip i hjertet af Serengeti. I bliver budt velkommen med en kølig drink og nogle snacks, før I kører af sted på den første safari i bil, der ender ved Dunia Camp 4*, hvor I skal bo.

Der er tid til at vaske ansigtet i jeres safaritelt, før I skal nyde en god buffet frokost.

Dunia Camp 4*

Dunia Camp er strategisk rigtig godt placeret i forhold til den store migration fra december til marts, hvor enorme flokke af gnuer, zebraer, gazeller og andre dyr hvert år passerer lige forbi campen på deres vandring fra Ngorongoro-krateret i syd til Grumeti-floden i nord – og tilbage. 

Det er også denne tid på året at gnuerne føder – cirka 500.000 gnukalve bliver det til om året. I det hele taget er mængden af dyr på sletterne nærmest ufattelig i denne periode – det er ganske enkelt en bevægende og uforglemmelig oplevelse, der venter jer her.  

Migrationen i Serengeti National Park i TanzaniaHer er dog mange dyr året rundt, herunder mange løver og geparder, der konstant er på lur efter et måltid. Her er mange elefanter og en overflod af fugleliv.

I dag regnes omkring Dunia Camp for et af de bedste steder at tage på safari i det østlige Afrika – her folder savannens liv sig ud lige på den anden side af teltdugen, og en eftermiddag på jeres egen veranda kan være lige så fuld af naturoplevelser som en hel dag på udflugt.

Dag 5-6
Safari fra Dunia Camp

De næste to dage har I mulighed for to daglige safarier i enten bil eller til fods – walking safaris er dog kun for voksne. 

Jeres ranger vækker jer tidligt og fører jer ud i bushen for at spejde efter dyr for så at være tilbage i campen til frokost. Efter frokost, kan I slappe af, sove siesta, læse eller bare nyde en drink og det skønne camp liv, mens middagssolen driver over og I sidst på eftermiddagen drager ud i bushen igen. Tilbage i campen venter jeres middag under den afrikanske stjernehimmel. Det bliver ikke bedre.

Dag 7
Over savannen og videre til Zanzibar

Morgenmad med udsigt til solopgang fra Matemwe Lodge på ZanzibarEfter morgenmaden siger I farvel til Sayari Camp og dyrelivet I Tarangire National Park. Nu venter smukke Zanzibar, de hvide strande og badeture i Det Indiske Ocean.

I flyver direkte fra Kogatende Airstrip til Zanzibar, hvor Nyhavn Rejsers repræsentant star klar til at køre jer til Matemwe Lodge 4*, der ligger fredfyldt på den nordøstlige del af Zanzibar.

Øverste pool med udsigt på Matemwe Lodge, Zanzibar i TanzaniaMatemwe Lodge 4*

I har 4 overnatningerne på Matemwe Lodge 4* med alle måltider, som er en lille lodge, der ligger på en klippe med vidunderlig udsigt over lagunen. I er væk fra de mere turistede steder på Zanzibar og omgivet af autentisk lokalt liv.

Dag 8-10
Matemwe Lodge, Zanzibar

Nyd en cocktail i baren på Matemwe Lodge, Zanzibar, TanzaniaKorallerne omkring Matemwe Lodge inviterer til super snorkling og dykning. Frisk seafood, kølige cocktails og afslappende massage krydres med masser af aktiviteter til lands og til vands.

Nyd det klare blå hav ved Matemwe Lodge på ZanzibarSejl en tur i kajak, besøg nærliggende landsbyer og se livet passere forbi på stranden. Matemwe er en fiskerlandsby, så fiskerne krydser lagunen i sin dhow-både, mens lokale kvinder høster tangplanter i havet.

I kan også bede om at besøge en skole i landsbyen, som resortet støtter.

Dag 11-12
I rejser fra Tanzania

Smuk strand og fantastiske omgivelser ved Matemwe Lodge, Zanzibar i TanzaniaI rejser fra Tanzania og lander i Danmark dag 12. Tal med vores rejsekonsulenter, hvis I ønsker at forlænge opholdet i Tanzania.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Utæmmet safari og afslapning på Zanzibar
RejseperiodeDobbelt
21.09.21 - 31.10.2167.000-69.000
01.11.21 - 19.12.2155.000-57.000
20.12.21 - 31.12.2173.000-75.000
06.01.22 - 30.06.2257.000-66.000
01.07.22 - 31.10.2270.000-77.000
01.11.22 - 19.12.2258.000-60.000
20.12.22 - 31.12.2277.000-79.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Tanzania / Zanzibar-København
 • Alle indenrigsflyvninger
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og lodges/camps
 • Gebyr til nationalparker
 • 1 nat på Mount Meru Game Lodge & Sanctuary 4*, Kilimanjaro. Hotelværelse, inkl. halvpension 
 • 2 nætter på Oliver's Camp 4*, Tarangire National Park. Safari telt, inkl. safari samt all inclusive med lokale drikkevarer
 • 3 nætter på Dunia Camp 4*, Serengeti. Safari telt, inkl. safari samt all inclusive med lokale drikkevarer
 • 4 nætter på Matemwe Lodge 4*, Zanzibar. Hytte, inkl. halvpension

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge, øvrige måltider og drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Visum

Bemærk

 • På de mindre fly må I maksimum medbringe 15 kg. som skal være pakket i en blød taske. De 15 kilo er inkl. håndbagage