Xl Tanzania Lodge Tarangire National Park Olivers Camp Elephants Dramatic Sky Nature Animals

Tanzania: Utæmmet safari og afslapning på Zanzibar

Tanzania: Utæmmet safari og afslapning på Zanzibar

12 dage fra 71.500 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Autentisk safari med intime lodges og rigt dyreliv

Safari i Tanzania på førsteklasses lodges udvalgt for deres rige dyreliv. Oplev flyveture over Serengeti og safari til fods og i åbne jeeps - i dagslys og i nattens mørke. Slut ved Zanzibars koralrev og hvide strande.

At stå ansigt til ansigt med det vilde dyreliv på safari i Afrika er altid en kæmpe oplevelse. Men når det er sagt, så er der den friserede safari bag høje hegn – og den utæmmede safari med et autentisk dyreliv og en intensitet, der går lige i hjertet. Det er den sidste, I skal opleve på denne rejse.

Glæd jer til

 • Førsteklasses lodges valgt for deres dyreliv
 • Nationalparkerne Tarangire og Serengeti
 • Safari i åbne jeeps og til fods, i dagslys og mørke
 • Fredfyldt lodge på Zanzibar
 • Flyveture over savannen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Arusha 1 nat på Arusha 1 Højdepunkter Middag og morgenmad med udsigt til Mt. Kilimanjaro. Middag og morgenmad med udsigt til Mt. Kilimanjaro.
Tarangire 2 nætter på Tarangire 2 Højdepunkter Fantastisk dyreliv og store elefantflokke i Tarangire National Park inkl. aftensafari i bushen. Fantastisk dyreliv og store elefantflokke i Tarangire National Park inkl. aftensafari i bushen.
Serengeti 3 nætter på Serengeti 3 Højdepunkter Flyvetur over savannen og uforglemmelig safari i en uberørt del af Serengeti. Flyvetur over savannen og uforglemmelig safari i en uberørt del af Serengeti.
Zanzibar 4 nætter på Zanzibar 4 Højdepunkter Strandliv, snorkling og seafood i et autentisk og roligt hjørne af Zanzibar. Strandliv, snorkling og seafood i et autentisk og roligt hjørne af Zanzibar.
XL Zanzibar Woman Walking Jambiani Beach Low Tide
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

To nationalparker med masser af dyr 

I skal opleve Tarangire National Park, hvor I bor på Oliver's Camp 4* med udsigt til et flodleje, hvor dyrene samles. Her kan I opleve safari i åbne jeeps – både i dagslys og mørke, hvor lysende øjne i lygternes skær fortæller, at der er liv lige omkring jer. Når sikkerhedsforholdene er til det - dvs. græsset ikke er for højt - er her også safari til fods.

Senere går turen til hjertet af nationalparken Serengeti, hvor i bor eksklusivt og elegant langt ud i bushen på Dunia Camp 4*, der ligger strategisk rigtig godt placeret i forhold til at opleve den store migration mellem februar og marts, hvor enorme dyreflokke på hundredtusinder af gnuer, zebraer, gazeller og flere andre dyr hvert år passerer lige forbi campen.

Endelig venter en dejlig finale ved Zanzibars strande, hvor I slapper af i en stor, smuk bungalow. I bor lige ud til Det Indiske Ocean omgivet af strande og koralrev.

Transport er en del oplevelsen 

I kommer på flere flyvninger i små lokalfly hen over savannen med udsigt til de store naturscenerier. Også på landjorden kommer I tæt på det lokale liv, så pak endelig ikke kameraet ned, når I skal fra det ene sted til det andet.

Hvis der er plads, anbefaler vi i øvrigt at flyve om dagen til Tanzania. I får en mellemlanding færre og kommer frem til et dejligt måltid mad og en behagelig seng på en lodge med udsigt til Kilimanjaro.

Tal med vores rejsekonsulenter om jeres ønsker til både flyrejse og safari. I kan forlænge opholdet på Zanzibar, hvis I vil.

Residence Zanzibar Beach 3
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Tanzania, hvor I bliver budt velkommen i Kilimanjaro Airport og kørt til Mt. Meru Game Lodge. Her skal I bo første nat, før I tager videre på safari.

Mount Meru Game Lodge & Sanctuary 4* 

Mount Meru Game Lodge 4* er dog langt fra bare et sted at sove en nat. Lodgen ligger mellem Mount Meru og snedækkede Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg.

Lodgen bestyres af et svensk/engelsk par, og I kan få en lille forsmag på de næste dages safari, for omkring lodgen går antiloper, bøfler, zebraer, strudse og de smukke sort/hvide colobus-aber.

Før I går til ro efter flyveturen til Tanzania, kan I nyde en middag fra lodgens glimrende køkken. Tilbage er kun at drømme om alt det, I skal opleve på safari i Afrika.

1 overnatning på Mt. Meru Game Lodge inkl. halvpension.

 

Xl Kenya Kilimanjaro At Sunrise. View From Amboseli Nature

Xl Tanzania Tarangire Girafs Wildlife Animal

I vågner til en betagende udsigt mod Kilimanjaro, nyder morgenmad i haven og tager så afsted med kurs mod Tarangire National Park.

Transport er en oplevelse 

I vil nu se, at transport på denne rejse er en stor del af oplevelsen i sig selv. På vejen til lufthavnen ved byen Arusha Airport får I indblik i det lokale liv.

Frugt og grønt bliver transporteret til markedet, og børn går mod skolen i deres fine uniformer. Arusha er en by fyldt med liv. Fra lufthavnen flyver I nu 20 minutter hen over savannen i et lille fly til den lille lokale lufthavn Kuro Airstrip. Som navnet antyder, er den blot en stribe på savannen inde i Tarangire National Park. Her bliver I budt velkommen af jeres safari guide fra Oliver`s Camp 4*, hvor I skal bo de næste 2 nætter.

XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Room Tent Interior Bedroom
XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Outdoor Dining
XL Tanzania Tarangire Olivers Camp Fly Camping Fire Evening

Olivers's Camp 4*, Tarangire National Park 

Tarangire National Park er lidt overset I forhold til vidt berømte Serengeti. Ganske ufortjent, for her er et fantastisk dyreliv. I vil hurtigt begynde at se Thompson gazeller, bøfler og giraffer. Hovedattraktionen i nationalparken er dog de store elefantflokke, og her er også en stor population af de store katte som løver og geparder.

Samtidig har Oliver's Camp stor fokus på selve safarioplevelsen. Målet er ikke bare at tage postkortsmukke fotos af dyr,. Man skal ud og have støv under støvlerne for at opleve det utæmmede Tanzania, som lodgen selv udtrykker det.

Endelig byder Tarangire National Park på Østafrikas måske bedste fugleliv.

XL Tanzania Tarengire Safari Elephants

Safari i bil med lys og lygte

Efter frokost begynder jeres safari for alvor, når I skal på jeres første safari i bil.

I kører ud på savannen med rangers, der har stor erfaring I at opsøge de bedste dyreoplevelser for jer. Når solnedgangen nærmer sig, stopper I ved et af jeres rangers favoritsteder og nyder en kold drink.

Når solen er gået ned, fortsætter i gennem nattemørket med stærke lamper. Lysende øjne på jorden og i træerne skaber en ganske særlig stemning i mørket. En unik oplevelse.

2 overnatninger på Oliver's Camp med all inklusive (ikke champagne & branded spirits).

Xl Tanzania Lodge Tarangire National Park Olivers Camp Safari Walk People Elephants (1)

I bestemmer I virkeligheden selv, hvad dagen skal bringe. I kan slappe af og nyde campen, men vi anbefaler selvfølgelig at tage med ud at se efter dyr. Denne morgen sker det til fods, hvilket giver en helt anden oplevelse end i bil.

Der er mulighed for at fokusere på små detaljer og økosystemer, og samtidig har man en særlig spænding og forventning i kroppen.

Efter frokost kan I slappe af, og senere er der igen safari i bil mod sumpene og de store dyr.

Xl Tanzania Serengeti National Park Giraffs

I dag skal I opleve et af de absolut største ikoner for safari i Afrika, nationalparken Serengeti. Og I skal langt ind, helt ind i hjertet af Serengerti, hvor man kun kan flyve til, med mindre man vil ud på en meget, meget lang køretur. Det betyder væsentligt færre besøgende at dele de store oplevelser med.

Efter den sidste frokost i Oliver's Camp bliver I kørt tilbage til Kuro Airstrip for at flyve over savannen til Serengeti Airstrip i hjertet af Serengeti. I bliver budt velkommen med en kølig drink og nogle snacks, før I kører af sted på den første safari i bil, der ender ved Dunia Camp 4*, hvor I skal bo.

Der er tid til at vaske ansigtet i jeres safaritelt, før I skal nyde en god buffet frokost.

XL Tanzania Dunia Camp Guest Tea HR Eliza Deacon

Dunia Camp 4* 

Dunia Camp er strategisk rigtig godt placeret i forhold til den store migration fra december til marts, hvor enorme flokke af gnuer, zebraer, gazeller og andre dyr hvert år passerer lige forbi campen på deres vandring fra Ngorongoro-krateret i syd til Grumeti-floden i nord – og tilbage. 

 

XL Tanzania Dunia Camp Outdoor Dining Table Setting Eliza Deacon HR

Det er også denne tid på året at gnuerne føder – cirka 500.000 gnukalve bliver det til om året. I det hele taget er mængden af dyr på sletterne nærmest ufattelig i denne periode – det er ganske enkelt en bevægende og uforglemmelig oplevelse, der venter jer her.  

Xl Tanzania Serengeti National Park Migration Lots Of Animals Safari

XL Tanzania Dunia Camp Guests HR Eliza Deacon

De næste to dage har I mulighed for to daglige safarier i enten bil eller til fods – walking safaris er dog kun for voksne. 

Jeres ranger vækker jer tidligt og fører jer ud i bushen for at spejde efter dyr for så at være tilbage i campen til frokost. Efter frokost, kan I slappe af, sove siesta, læse eller bare nyde en drink og det skønne camp liv, mens middagssolen driver over og I sidst på eftermiddagen drager ud i bushen igen. Tilbage i campen venter jeres middag under den afrikanske stjernehimmel. Det bliver ikke bedre.

Efter morgenmaden siger I farvel til Serengeti. Nu venter smukke Zanzibar og strandliv ved Det Indiske Ocean.

I flyver direkte  til Zanzibar, hvor Nyhavn Rejsers repræsentant star klar til at køre jer til Matemwe Lodge 4*, der ligger fredfyldt på den nordøstlige del af Zanzibar.

XL Tanzania Zanzibar Matemwe Lodge Lodge Pool Seaview

Matemwe Lodge 4* 

I har 4 overnatningerne på Matemwe Lodge 4* med alle måltider, som er en lille lodge, der ligger på en klippe med vidunderlig udsigt over lagunen. I er væk fra de mere turistede steder på Zanzibar og omgivet af autentisk lokalt liv.

Xl Tanzania Zanzibar Hotel Matemwe Lodge Room Exterior
Small Tanzania Zanzibar Matemwe Lodge Plunge Pool View Palms
Xl Tanzania Zanzibar Matemwe Lodge Breakfast Sunset

XL Tanzania Zanzibar Matemwe Lodge Guests Snorkeling Ocean Beach

Korallerne omkring Matemwe Lodge inviterer til super snorkling og dykning. Frisk seafood, kølige cocktails og afslappende massage krydres med masser af aktiviteter til lands og til vands.

Sejl en tur i kajak, besøg nærliggende landsbyer og se livet passere forbi på stranden. Matemwe er en fiskerlandsby, så fiskerne krydser lagunen i sin dhow-både, mens lokale kvinder høster tangplanter i havet.

I kan også bede om at besøge en skole i landsbyen, som resortet støtter.

XL Tanzania Zanzibar Matemwe Lodge Beach Coastline

I rejser fra Tanzania og lander i Danmark dag 12. Tal med vores rejsekonsulenter, hvis I ønsker at forlænge opholdet i Tanzania.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Tanzania / Zanzibar-København
 • Alle indenrigsflyvninger
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og lodges/camps
 • Gebyr til nationalparker
 • 1 nat på Mount Meru Game Lodge & Sanctuary 4*, Kilimanjaro. Hotelværelse, inkl. halvpension 
 • 2 nætter på Oliver's Camp 4*, Tarangire National Park. Safari telt, inkl. safari samt all inclusive med lokale drikkevarer
 • 3 nætter på Dunia Camp 4*, Serengeti. Safari telt, inkl. safari samt all inclusive med lokale drikkevarer
 • 4 nætter på Matemwe Lodge 4*, Zanzibar. Hytte, inkl. halvpension
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Utæmmet safari og afslapning på Zanzibar
RejseperiodeDobbelt
20.07.24 ‑ 31.10.2486.000‑94.000
01.11.24 ‑ 19.12.2471.000‑73.000
20.12.24 ‑ 31.12.2493.000‑95.000
06.01.25 ‑ 30.06.2573.000‑84.000
01.07.25 ‑ 31.10.2590.000‑98.000
01.11.25 ‑ 01.12.2574.000‑76.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkepenge, øvrige måltider og drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Visum

Bemærk

 • På de mindre fly må I maksimum medbringe 15 kg. som skal være pakket i en blød taske. De 15 kilo er inkl. håndbagage
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.