XL Tanzania Rubondo Island Camp Private Dining Set Up Around The Pool Overlooking Lake Victoria (1)
Rubondo Island, Tanzania

Rubondo Island Camp

Tag en uberørt ø i et fjernt hjørne af Afrikas største sø, Lake Victoria. Et ukendt land, indhyllet i regnskov og endeløse vådområder, hvor elefanter, giraffer, chimpanser og mere end 300 fuglearter lever upåagtet af den store verdens hast og jag. Et af de sjældne slags steder, hvor eventyret begynder i samme øjeblik, I ankommer. Velkommen til safari, som I ikke har oplevet det før. Velkommen til Rubondo Island Camp. Åben juni til marts.

Glæd jer til

Uforglemmelig safari ved Lake Victoria

Eventyrlig camp-stemning og vilde chimpanser

Et uberørt hjørne af Afrikas største sø, Lake Victoria. En ubeboet ø. Midt i et enestående naturområde, som de færreste har hørt om. Otte luksuriøse hytter, en pool og et stort ildsted på stranden, hvor I kan nyde sundowners og middage med bare fødder i sandet - under verdens største stjernehimmel.  

På Rubondo Island Camp venter jer en safarioplevelse af de helt sjældne – til fods, i jeep og til vands - med alt fra giraffer og elefanter til flodheste, oddere, colobusaber, krokodiller og den flygtige Sitatunga-antelope. Men det er et andet dyr, der indtager hovedrollen på Rubonda – nemlig de truede vilde chimpanser, der blev bragt hertil fra Vestafrika i 1960’erne som led i det legendariske Noahs Ark-projekt. Og chancen for at opleve menneskets nærmeste slægtning? Den er cirka ni ud af ti gange!

Magiske dage midt i naturens rige

Forestil jer, at komme hjem fra formiddagens bådsafari – eller en vandretur gennem junglen - og nyde eftermiddagen i en hængekøje, hvor I kan lade dagens mange indtryk og naturoplevelser bundfælde sig. I kan også køle ned ved poolen. Måske med en drink. Og en kikkert og fugleguide i hånden. Rubondo huser nemlig flere end 300 forunderlige fuglearter, når der er flest…det kan også være I ser en flodhest eller to mod aftenen, de ynder nemlig at komme op fra vandet for at græsse i området omkring lejren – hele året! 

Hvordan ser en dag ud på Rubonda?

Mere end 75 procent af Rubondo består af sub-tropisk skov, som I kan udforske til fods og med jeep, hvorefter I ofte fortsætter til fods, så I kan komme helt tæt på dyre. Og plantelivet i skovens dyb. De fleste dage vil I tage en eller to udflugter, herunder en kanotur eller en bådsafari på søen, der også kan kombineres med en fisketur. Vandet omkring Rubondo er fyldt med tilapia og enorme nilaborrer, som I kan genudsætte igen efter fangst.  

I kan begynde dagen med en rolig morgen i campen med friskbrygget kaffe på jeres veranda – og morgenmad med udsigt over søen. Eller tage på en bådsafari mens søen stadig er mest rolig, og luften endnu er kølig og frisk. I kan også finde vej ind i skoven i den tidlige morgen – og vende tilbage til campen for at nyde en frokost, efterfulgt af en siesta eller en god bog ved poolen.    

Senere kan I nyde en afternoon tea med friskbagte kager, inden I eksempelvis tager på en guidet skovvandring eller en sejltur i solnedgangen over Lake Victoria. Tilbage på campen venter der drinks omkring lejrbålet nede på stranden – og en middag under stjernerne i den afrikanske nat. 

Oplev Rubondos vilde chimpanser

Den tyske professor Bernhard Grzimeks bragte i 1966-1969 flere truede arter til Rubondo, herunder 16 vestafrikanske chimpanser. I dag har øen en sund bestand af de fantastiske menneskeaber, som I får mulighed for at opleve i selskab med en kyndig guide, der vil fortælle jer alt om aberne og det såkaldte Noahs Ark-projekt, der bragte dem til dette bortgemte hjørne af verden. Ifølge Rubondo Island Camp lykkedes det gæster at opleve de vilde chimpanser på 92 procent af udflugter - afhængigt af hvor chimpanserne befinder sig på jeres rejsetidspunkt, kan det være nødvendigt at køre i jeep eller tage en bådtur for derefter at fortsætte til fods for at møde dem. 

Fugle, orkidéer og sommerfugle - fra november til marts

Der er flest fugle i Rubondo National Park fra december til marts, hvor mange trækfugle mellemlander på Rubondo på deres færd sydpå fra Europa. Når sæsonen er på sit højeste, er der mere end 300 fuglearter, men Rubondo Island Camp er ikke alene et paradis for ornitologer - fra november til marts blomstrer vilde orkidéer nemlig overalt på øen - med den bonus, at det også tiltrækker et væld af fortryllende sommerfugle.

Safari for hele familien – børn fra 5 år

Rubondo Island Camp byder varmt velkommen til familier med børn over 5 år. Campen har en større familiehytte og tilbyder særlige aktiviteter for børn, som bl.a. identifikation af dyrespor, undervisning om lokale kulturer, børnevenlige natur- eller sommerfugleture, samt et ”overlevelseskursus” til livet i bushen. Hør mere med jeres rejserådgiver.

XL Tanzania Rubondo Island Camp Beach Dinner On The Shores Of Lake Victoria
XL Tanzania Rubondo Island Camp Chimp 1
Xl Tanzania Karatu Gibbs Farm Bird Animal
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Opladning, Wi-Fi og åbent køkken

På Rubondo Island Camp er alle måltider hjemmelavet af campens kok, som også inviterer til madlavningskursus om formiddagen, hvor campens frokostbuffet forberedes. Morgenmad serveres på terrassen med udsigt over søen, mens campens fælles middage serveres på stranden - under stjernerne. Køkkenet er altid åbent, hvis I har lyst til en snack eller sandwich i løbet af dagen.   

Opholds- og spiseområdet ligger på en forhøjet klippeskråning blandt træer – og med udsigt over søen og bugten. 

I har mulighed for at oplade telefoner, computere, kamerabatterier og andet under jeres ophold, lige som der også er adgang til Wi-Fi i campens fællesområder, dog bør I ikke forvente streaming-hastighed.

Otte skønne hytter

Rubondo Island Camp har otte hytter, der er håndbygget med traditionelle metoder og lokale materialer. Hytterne har højt til loftet og er smagfuldt indrettet i naturlige farver, der afspejler søen og skoven. Alle hytterne har komfortable senge med myggenet, eget badeværelse med varmt vand og en skøn terrasse med udsigt over søen.

En hytte i trætoppen

Forestil jer, at det er sidst på eftermiddagen. I sidder højt oppe i tæerne. På en lille balkon med bløde puder, bobler i glasset og fjerne abeskrig, der runger over regnskovens tag. Dagens sidste solstråler danser på grenene og bladene omkring jer. Om lidt bliver det nat. Men I kan bare blive her. Lige midt i eventyret. Sammen. I skovens favn. Med en king-size seng, myggenet, funklende lanterner og det eventyrlige bagtæppe af bushens nattesang. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I drømmer om at overnatte i Rubondo Island Lodges Treehouse Sleepout.

Sådan ankommer I til Rubondo Island Camp

Et ophold på Rubondo Island Camp kombineres ofte med safari i Serengeti – I flyver normalt direkte fra Serengeti til Rubondo Island. I de fleste tilfælde vil flyveturen tage mellem 40 minutter og 1 time.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Tanzania Rubondo Island Camp Chimp 1
Tanzania, Afrika

Glæd jer til

Et unikt natureventyr, der kombinerer Big 5 safari med Lake Victorias vilde chimpanser

Nationalparkerne Ngorongoro, Serengeti og Rubondo Island National Park

Glamping i trætoppene, teltsuiter på savannen og magisk camp-stemning ved Lake Victoria

Åbne jeeps, bådsafarier og walking safaris med passionerede guider

Transport med små fly over savannen

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.