XL Tanzania Serengeti Safari Cheeta

Nyhavns Tanzania – et ægte safarieventyr

Nyhavns Tanzania – et ægte safarieventyr

11 dage fra 37.500 kr. | BØRN fra 17.000 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Den komplette rejse til verdens bedste safariland - med alt inkluderet

Kom tæt på dyrelivet fra ægte safaricamp ved Tarangire, oplev Ngorongoro-krateret fra en lille kaffefarm og nyd ultimativ safari i Serengeti fra en camp med kun 11 telte. I har privat guide på hele turen og besøger desuden Hadzabe-folket, et af Afrikas sidste naturfolk. Super pris for safari fra så små camps og lodges.

Safari i Tanzania er store vidder, kæmpe dyreflokke og en unik mulighed for at komme tæt på Afrikas sidste naturfolk. Men safari i Tanzania er også et vidt begreb, når det gælder overnatning. Der er en verden til forskel på at opleve safari i Serengeti fra et hotel med 100 værelser og fra en camp med 11 telte, der kommer helt tæt på dyrenes vandringer.

Glæd jer til

 • Autentisk safari i Tanzania med privat guide og kæmpe dyreflokke
 • Oplev safari til fods fra ægte safaricamp
 • Udforsk Ngorongoro-krateret med base på en lille kaffefarm
 • Kom tæt på de store dyreflokke i Serengeti fra en camp med kun 11 telte
 • Mød et af Afrikas sidste naturfolk, Hadzabe-folket

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tarangire 2 nætter på Tarangire 2 Højdepunkter Jeepsafari og safari til fods med fantastisk dyreliv og mange elefanter. Jeepsafari og safari til fods med fantastisk dyreliv og mange elefanter.
Ngorongoro 2 nætter på Ngorongoro 2 Højdepunkter Møde med Hadzebe-folket og storslået safari i Ngorongoro-krateret. Møde med Hadzebe-folket og storslået safari i Ngorongoro-krateret.
Serengeti 3 nætter på Serengeti 3 Højdepunkter Safari på Serengetis enorme sletter med The Big Five og meget mere. Safari på Serengetis enorme sletter med The Big Five og meget mere.
Arusha 1 nat på Arusha 1 Højdepunkter Charmerende bungalows, farverige fugle og udsigt til Mt. Kilimanjaro. Charmerende bungalows, farverige fugle og udsigt til Mt. Kilimanjaro.
XL Tanzania Ngorongoro Crater Hippo
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Safari i Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro og Serengeti 

På denne safari har vi udvalgt en mindre camp ved Tarangire, en hyggelig, lille kaffefarm ved Ngorongoro-krateret og en telt camp i Serengeti til jeres overnatninger, så I kan opleve safari, når det er bedst.

I skal med andre ord besøge 4 af Tanzanias mest fascinerende nationalparker, og selv om mange af dyrearterne måske går igen, er der tale om vidt forskellige safarier både i bil og til fods helt tæt på naturen. Læs mere om alle oplevelserne under de enkelte camps og lodges.

Unikt møde med naturfolk 

Jeres safari i Tanzania vil også rumme et besøg hos et af Afrikas få tilbageværende naturfolk, Hadzabe-folket ved Eyasi-søen.

Glæd jer til at få indblik i livet hos jæger- og samlerfolket, hvor kun få hundrede i dag lever på traditionel vis. Et liv, der er langt fra det liv, vi selv lever, og som sker i et samspil med naturen, vi nok kunne lære af. En kæmpe og meget autentisk oplevelse.

Privat guide på hele turen 

Når I ankommer til Tanzania, bliver I budt velkommen af en professionel ranger, der er jeres private guide på hele turen. Der er kun jer i bilen. I har ingen andre at tage hensyn til, og I har guidens fulde opmærksomhed.

I kører i en 4WD landcruiser med faste sider, så I undgår støv på de længere strækninger, men taget kan løftes op, så I har frit udsyn til dyrene, kan mærke duftene og ikke mindst tage perfekte billeder. Venskaber er blevet knyttet på disse ture, hvor I har en enestående chance for at føre spændende samtaler om livet for både mennesker og dyr og om historien og fremtiden i Tanzania.

Bilen og guiden koster stort set det samme, om I er 2 eller 4. Så har I gode venner eller familie, der drømmer om at opleve ægte safari i Tanzania, så hør, om I ikke skal følges. Og hør os om en lavere pris! Der kan være op til 7 personer i samme bil.

XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Game Drive
Xl Kenya Kilimanjaro At Sunrise. View From Amboseli Nature
XL Tanzania Lake Manyara Safari Blue Monkey
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver til Tanzania, hvor I lander dag 2 i Kilimanjaro-lufthavnen.

Xl Tanzania Kilimanjaro Gigant Senecio Trees 3700 M Camp Horombo Africa

Velkommen til Tanzania. Til safari i Tarangire, Ngorongoro og Serengeti. Jeres personlige guide står klar til at møde jer i Kilimanjaro-lufthavnen, og sammen kører I straks ud over savannen til Maramboi Tented Camp 3+ ved Tarangire National Park.

Xl Tanzania Lodge Tarangire National Park Olivers Camp Elephants Dramatic Sky Nature Animals

Tarangire National Park

Hvor der er vand, er der planteædende dyr. Og hvor der er planteædende dyr, er der rovdyr. Tarangire National Park er opkaldt efter floden Tarangire, der skaber grundlaget for livet på savannen.

I den tørre tid skraber elefantflokke på op til 300 individer i den tørre flod for at komme ned til vandet under jordoverfladen, mens gnuer, zebtaer, bøfler, antiloper og gazeller deler vandhullerne med det rige fugleliv. I den våde tid spredes dyrene mere, men elefanter er her altid mange af. Tarangire har nemlig den største koncentration af dyr uden for Serengeti.

Safari til fods

Allerede den første eftermiddag skal I på safari til fods. En ganske særlig og intens oplevelse! I går med jeres private naturguide fra lejren ned til bredden af Manyara-søen og hører om området, dyreliv og planteliv.

XL Tanzania Safari Maramboi Tented Camp Zebra

Maramboi Tented Camp 3+*

Maramboi Tented Camp 3+* ligger med fantastisk udsigt over savannen og vådområdet Manyare. Og dermed også med uhindret udsigt til det utrolige dyreliv.

Hvor lodges i området kan have op til 100 værelser, har Nyhavn Rejser valgt Maramboi Tented Camp bl.a. fordi campen har valgt at begrænse antallet af gæster. Her er 40 rummelige telte sat på hævede dæk af træ.

2 nætter på Maramboi Tented Camp 3+* inkl. alle måltider og al safari.

Xl Tanzania Tarangire Girafs Wildlife Animal

Efter morgenmaden skal i med jeres guide på safari i Tarangire National Park. Det er Tanzanias tredjestørste nationalpark og kendt for bl.a. sine mange elefanter - her er 6.000 individer af de store dyr!

Hold også udkig efter giraffer, løver, geparder, leoparder og de mange andre dyr og fugle, jeres guide er klar til at fortælle meget mere om. I er tilbage på campen ud på eftermiddagen, hvor poolen inviterer til en dukkert.

I forlader Maramboi Tented Camp og kører på safari i Lake Manyara National Park. Øst for jer åbner de store vidder sig med søen, mens Rift Valleys store forsænkning viser sig mod vest med de høje skrænter op til det højereliggende plateau.

I vil kunne nyde storslåede udsigter over naturscenerier med junglelignende skov og åbne vidder med akacietræer, baobabtræer, varme kilder, sumpe og søen selv.

Her er store flokke af bl.a. bøfler, gnuer, zebraer og giraffer på de græsklædte vidder. Også små hjorte, kan I se, og her er registreret flere end 400 arter fugle med tusindevis af flamingoer og storke, pelikaner og skarver.

XL Tanzania Lake Manyara Safari Flamingos

Farm House Valley Lodge 3+*, Ngorongoro 

Dagens køretur ender tæt på Ngorongoro. Her skal I opleve safari i Ngorongoro-krateret med base på en kaffefarm med 28 smukke værelser. I bor med udsigt til vulkanen Oldeani i Rift Valley og kan slappe af ved poolen after dagens aktiviteter

2 nætter på Farm House Valley Lodge 3+* inkl. alle måltider og al safari.

XL Tanzania Ngorongoro Farm House Valley Terrace

XL Tanzania Lake Eyasi Hunter From Hadzabe Tribe

Når I bor på Farm House Valley Lodge, har I en enestående mulighed for at krydre jeres safari i Tanzania med indblik i, hvordan et af Afrikas få tilbageværende naturfolk lever.

I skal sammen med jeres private guide på udflugt til Hadzabe-folket, som bor ved Eyasi-søen. Dette jæger- og samlerfolk er unikt i forhold til andre stammefolk lige fra gener til sprog. De har levet isoleret og har holdt fast i deres traditioner, selv om mange har ønsket at tage deres land, tvinge dem til at dyrke landbrug eller omvende dem til kristendom. Der er ca. 1.000 Hadzabe tilbage, og kun omkring 300 lever stadig som egentligt naturfolk.

XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Nice View

Dagen starter med safari i Ngorongoro. Nationalparken er på 8.300 km2 med anslået 20-30.000 vilde dyr, men den helt store attraktion er det 265 km2 store Ngorongoro-krater, som I kører ned i. Her er store dyreflokke og også tusindevis af flamingoer i Magade-søen.

Blandt dyrene, I skal holde udkig efter, er elefanter, bøfler, næsehorn, gnuer, bavianer, zebraer, hyæner og løver.  Det meget sjældne sorte næsehorn lever også i krateret.

XL Tanzania Ngorongoro Crater Safari Zebras

Ultimativ safari i Serengeti 

Om eftermiddagen fortsætter I med jeres private guide til Kati Kati Tented Camp 3* i Serengeti. Og det er ikke hvilken som helst camp. Kati Kati er en camp med kun 11 telte. Jo mindre camp, jo tættere på kommer dyrene, og desto mere intens er stemningen. Dette er den ultimative måde at nyde safari i Tanzania! Glæd jer.

3 nætter i Kati Kati Tented Camp 3* inkl. alle måltider og al safari.

XL Tanzania Serengeti Kati Kati Tent

Serengeti er som Masai Mara et ikon for den mest fantastiske safari i Afrika.

I skal på safari om morgenen og eftermiddagen. Den næsten 13.000 km² store nationalpark har bl.a. flere end 2.000.000 gnuer, 500.000 gazeller og 250.000 zebraer. Serengeti er kendt for den store migration, hvor dyrene vandrer fulgt af rovdyr på udkig efter svage eller syge individer, men hele året er her et uforligneligt dyreliv.

Masai-folket kalder området Serengetu - stedet, hvor landet går videre for evigt. Og det er også den følelse, man får, når man bevæger sig ud på de endeløse sletter.

Xl Tanzania Serengeti National Park Giraffs

Big Five i Serengeti

Serengeti byder på enestående safari med The Big Five. The Big Five var oprindeligt de 5 arter, jægerne helst ville nedlægge. Nu om dage er vildtet noget, der skal nydes, filmes og fotograferes. Og hvem vil ikke også gerne have en smuk antilope, elegant gepard eller smuk giraf i linsens søger?

Forskerne i Serengeti taler af samme grund bevidst også om The Little Five, der omfatter så forskellige arter som næsehornsbille, mus, fugle og leopardskildpadder. Verden er mangfoldig, og alt kan og skal nydes for deres særegenhed.

En af de fascinerende ting ved safari er netop, at man aldrig ved præcis, hvad dagens game drive vil bringe. Man venter i endeløs spænding - og skuffes sjældent.

Xl Tanzania Serengeti National Park Male Lions Rock Safari Animals

Xl Tanzania Serengeti National Park Hyena

Om morgenen er der tid til endnu en safari, inden I kører mod Arusha, som I ankommer til ud på dagen. Her har I en sidste overnatning.

Arumeru River Lodge 3+* 

Arumeru River Lodge 3+* er en charmerende logde med bungalows spredt ud i en tropisk have med fantastiske udsigter til Kilimanjaro og Mt. Meru. Her er en pool, og de små dik dik-hjorte kommer på besøg i haven sammen med mange farverige fugle. Lodgen var tidligere en kaffeplantage.

1 nat på Arumeru River Lodge med halvpension.

Xl Tanzania Arumeru River Lodge Kilimanjaro

Hvis I ikke har valgt at forlænge jeres safari i Tanzania med strandferie på Zanzibar, er det nu tid at vende hjemad. I kører den sidste strækning med jeres private guide, som I nok har lært godt at kende på nuværende tidspunkt. Målet for køreturen er Kilimanjaro International Airport, hvorfra I flyver hjem

XL Zanzibar Hammock Beach Ocean
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Forlæng evt. med strandferie på Zanzibar 

Efter jeres safari i Tanzania kommer I nemt videre til Zanzibars hvide strande i Det Indiske Ocean. Tal med vores Afrika-eksperter, hvis I vil fordøje alle oplevelserne fra jeres safari i palmernes skygge.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kilimanjaro t/r.
 • Privat safaribil (4wd landcruiser) og guide fra start til slut.
 • 2 nætter ved Tarangire National Park på Maramboi Tented Camp 3+*  (inkl. al safari samt alt inklusiv - dog kun lokale drikkevare).
 • 2 nætter ved Ngorongoro-krateret på Farm House Valley 3+* (inkl. al safari samt fuldpension).
 • Oplevelse: Besøg det oprindelige Hadzabe-folk i Tanzania
 • 3 nætter på Kati Kati Tented Camp 3* (inkl. al safari samt fuldpension).
 • 1 nat på Arumeru River Lodge 3+* med halvpension.
 • Lufthavnsafgifter
Pris per person ved 2 voksne
Nyhavns Tanzania – et ægte safarieventyr
Rejseperiode4 rejsende2 rejsende
21.05.24 ‑ 19.12.2437.000‑43.00046.000‑52.000
20.12.24 ‑ 31.12.2445.000‑47.00054.000‑56.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Nyhavns Tanzania – et ægte safarieventyr Børn
Rejseperiode1. barn2. barn
21.05.24 ‑ 23.06.2416.000‑18.00019.000‑21.000
24.06.24 ‑ 31.10.2419.000‑21.00022.000‑24.000
01.11.24 ‑ 19.12.2416.000‑18.00019.000‑21.000
20.12.24 ‑ 31.12.2423.000‑25.00025.000‑27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Visum til Tanzania
 • Drikkevarer på nogle lodges
 • Drikkepenge
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.