XL Zanzibar Local Man Boat Beach Tanzania

Zanzibar for eventyrere

Zanzibar for eventyrere

11 dage fra 29.000 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Strandliv, snorkling, skildpadder og stolte traditioner

Oplev et skønt strandresort på Zanzibar på en rejse, der er meget mere end sol, sand og vand. I møder watumbatu-folket, udforsker Stone Town, besøger kæmpe skildpadder på øen Changuu og kommer på dejlig snorkeludflugt.

Dette er rejsen til Zanzibar for jer, der elsker skønne strande og charmerende resorts, men som vil meget mere end det. Det er drømmen om det autentiske og unikke Zanzibar.

Glæd jer til

 • Afslapning på Next Paradise Beach Resort 4*
 • Mødet med det isolerede watumbatu-folk på Tumbatu Island
 • Stone Towns gamle gader og markeder
 • Historie og kæmpeskildpadder på øen Changuu
 • Snorkeludflugt med frokost på ubeboet ø
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Watumbatu-folket, snorkling og skildpadder 

I bliver nogle af de få, der får lov til at komme helt tæt på Watumbatu-folket på øen Tumbato ud for Zanzibar. Det er en isoleret og autentisk verden så langt fra det liv, vi selv lever. 

I kommer også på en skøn snorkeltur med frokost på stranden på en ubeboet ø, I udforsker Stone Towns gamle gader og markeder og sejler til øen Changuu, Prison Island, hvor det trods navnet ikke er gamle straffefanger, der venter, men kæmpe skildpadder. Glæd jer til at høre historien om øen. 

Spændende udflugter til det autentiske Zanzibar 

Vi inkluderer som udgangspunkt tre spændende udflugter på Zanzibar. På dem alle bliver I hentet på hotellet og kørt tilbage igen senere. I skal bare slappe af og nyde det.

XL Zanzibar Fishermen And Their Dhow Boat
XL Tanzania Zanzibar Stone Town Art For Sale
XL Tanzania Zanzibar Blue Ocean Safari Dolphins In Menai Bay
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse til Zanzibar kan skræddersys til jeres ønsker fra hotelstandard til udflugter. Tal med jeres rejserådgiver og få sammensat netop den ferie på Zanzibar, I drømmer om. Bedste rejseperiode er juli-oktober.

XL Africa Tanzania Zanzibar Next Paradise Boutique Resort Palms Beach Chairs

I flyver mod Tanzania og Zanzibar, hvor I lander dag 2. I lufthavnen bliver I budt velkommen Af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. Der er tid til at se nærmere på stranden og vandet. 

Next Paradise Boutique Resort 4*, Zanzibar 

I skal bo 8 nætter på Next Paradise Boutique Resort, der ligger ud til en af de smukkeste og mest fredfyldte strande på østkysten af Zanzibar. Her er kun 20 værelser og en dejlig atmosfære. I er væk fra de mange turister og alligevel kun 45 minutter fra Stone Town.

XL Africa Tanzania Zanzibar Next Paradise Boutique Resort Beach Ocean Sand

Dagen er afsat til at ryste pelsen oven på flyturen og til at slappe af og nyde god mad og tid til at være sammen. Der er selvfølgelig masser af muligheder for at komme på ekstra udflugter, hvis I ønsker det. 

Et stykke nede ad stranden finder I både kitesurfing og dykkercenter, og der er også kun nogle få hundrede meter til den lokale fiskerlandsby. Det er fiskerne herfra, der sikrer jer frisk sea food i restauranten.

XL Tanzania Zanzibar Tumbatu Island Fisherman With His Boat

I skal på en utrolig udflugt, der i bogstavelig forstand vil bringe jer til en anden verden. Ud for Zanzibar ligger den lille ø Tumbatu. Her lever Watumbatu-folket. Det kræver særlig tilladelse at besøge dem.

Selv om Nyhavn Rejser arrangerer tilladelsen, er kun halvdelen af øen tilgængelig. Watumbatu-folket har nemlig som sådan ikke brug for turister. De er glimrende søfarere, og de sejler deres friske fisk ind til Zanzibar hver dag, så helt isolerede er de ikke. De har bare ikke behov for den moderne verden. 

XL Tanzania Zanzibar Tumbatu Island Handicraft

Der er f.eks. ikke en bil på øen, og mange af øens ældre beboere har aldrig været væk fra Tumbatu. I får mulighed for at besøge et privat hjem, høre om deres heksekunst og måske også blive spået af medicinmanden.  

XL Africa Tanzania Zanzibar Next Paradise Boutique Resort Beach Palms Ocean

Der er tid til mere afslapning, gode bøger, dejlig mad og skønne badeture. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en udflugt, hvor I lærer om frugter og krydderier på Zanzibar, der jo er kendt som krydderiøen.  

XL Tanzania Zanzibar Spice Farm Breadfruit

XL Tanzania Zanzibar Blue Ocean Safari Boat

Zanzibar er kendt for god snorkling og dykning. Derfor inkluderer vi en hyggelig snorkeltur, hvor I sejler i en traditionel dhow til Manai-bugten, hvor sandbankerne rejser sig med kridhvidt sand i det turkisblå vand.

XL Tanzania Zanzibar Blue Ocean Safari BBQ With Slipper Lobster Food

I snorkler på koralrev, svømmer i mangrove og får frokost på en ubeboet ø. Glæd jer til en helt i gennem herlig og smuk dag. I kan låne snorkeludstyr, hvis I ikke har det med hjemmefra.

Selv om der er meget at opleve på Zanzibar, er jeres rejse som udgangspunkt sammensat, så I får en god balance mellem afslapning og oplevelser. Derfor er der ikke fastlagt program for denne dag på forhånd, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil på ekstra udflugter.

Hotellet kan også hjælpe med ekstra ture, hvor der stadig er plads. 

XL Zanzibar Hammock Beach Ocean

XL Tanzania Zanzibar Stone Town Rooftops

Som I allerede har oplevet på udflugten til Tumbatu, er Zanzibar meget mere end strande og dejligt vand. I dagens udflugt går turen de 45 minutter til hovedbyen på Zanzibar, farverige Stone Town. Byen var en gang et af de vigtigste handelscentre i Det Indiske Ocean. I får en guidet tur i de smalle gader og til byens markeder. 

XL Tanzania Zanzibar Stone Town Rooftop Restaurant

Efter en 3-retters frokost på en tagterrasse med udsigt over byen, sejler I til øen Changuu, der også kaldes Prison Island, da den blev brugt som fængsel for oprørske slaver. Nu om dage er det dog kæmpe landskildpadder, der bor her. Glæd jer til at møde dem og til at høre om øens historie fra slaver til skildpadder. 

XL Tanzania Zanzibar Stone Town Heading To Prison Island

Jeres rejse til Zanzibar nærmer sig sin afslutning, men I har hele dagen til at få den sidste sol på næsen og at nyde pools og hav og ikke mindst restaurantens skønne mad. Skal det være en grillet fisk i dag? Gå en sidste tur langs stranden til fiskerlandsbyen og sug til jer af palmesus og havets brise.

Det er lige nu tanken om at komme tilbage, begynder at melde sig for alvor. Next Paradise Boutique Resort er ikke bare et paradis af navn, men sandelig også af gavn.

XL Zanzibar Children Fishing Boats

Residence Zanzibar Beach 1

I bliver hentet på hotellet af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner og kørt til lufthavnen ved Stone Town. Herfra går turen hjemad. I lander i Danmark dag 11. Velkommen hjem fra en oplevelsesrig ferie på Zanzibar.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

En fredfyldt oase

I skal bo på det stemningsfulde hotel Next Paradise Boutique Resort 4* lige ud til en af øens smukkeste og mest fredfyldte strande. Her kan I nyde hvide strande, lækre pools og førsteklasses komfort. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København – Zanzibar t/r 
 • Transport lufthavn – hotel t/r
 • 8 nætter på Next Paradise Boutique Resort 4* i Ocean Front værelse inkl. halvpension 
 • Oplevelse: Heksekunst, fiskere og medicinmand på Tumbati Island
 • Oplevelse: Stone Town og skildpaddernes ø
 • Oplevelse: Snorkling og frokost i Paradis ved Zanzibar
Pris per person ved 2 voksne
Zanzibar for eventyrere Voksen
RejseperiodeDobbeltEnkelt
28.06.24 ‑ 23.09.2426.000‑29.00034.000‑39.000
24.09.24 ‑ 21.12.2429.000‑32.00037.000‑42.000
22.12.24 ‑ 31.12.2435.000‑37.00046.000‑48.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Visa til Tanzania
 • Drikkepenge på udflugter
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Tanzania

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Tanzania. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.