Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 01
Koh Phangan, Thailand

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas

Eventyrlig oase med skønne villaer og sublim strand

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas forener til perfektion et moderne, naturtro udtryk og en afslappet atmosfære med en skøn følelse af at være lige midt i naturen. Glæd jer til at bo i skønne suiter eller villaer – alle med plunge pool - direkte ud til en af Koh Phangans allerbedste strande.

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas ligger lige midt på den sublime Thong Nai Pan Noi-strand i det nordøstlige Koh Phangan, der er kendt for sin autentiske charme med lokalt liv, landsbyer, hyggelige markeder, templer, plantager og fredfyldte skove, som I bl.a. kan udforske med cykel på øens mange landeveje og junglestier.

En magisk bid af Koh Phangan

På Anantara Rasananda Koh Phangan Villas venter jer en fortryllende oase, der på én gang føles gennemført kosmopolitisk og fyldt med al den thailandske charme og lokale stemning, I kan ønske jer. I bor nemlig i gåafstand til en hyggelig landsby med lokale restauranter og caféer, og alligevel gemmer resortet sig helt uforstyrret under den tætte regnskov, der rejser sig bag stranden – forestil jer en verden af skønne villaer og suiter med eventyrlige gårdhaver, palmer, stier, vandløb med Koi-fisk, vadesten og små træbroer, der alle steder skaber en intim og eventyrlig følelse af at være i jeres helt egen oase.

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Yukinoya 01
Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Yukinoya 02
Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Yukinoya 03
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Vidunderligt verdenskøkken og japansk gourmet

På Anantara Rasananda Koh Phangan Villas kan I begynde dagen med sand mellem tæerne og en vidunderlig morgenmadsbuffet på The Bistro @ the Beach, der hele dagen serverer skønne retter og snacks fra det thailandske og internationale menukort – spørg efter dagens fangst og glæd jer også til restaurantens kulinariske temaaftener, der byder på alt fra brasiliansk grillmad, thailandske buffeter og franske middelhavsmenuer, der kan være ledsaget af alt fra ildshows og traditionelle dansere til klassisk jazzsang.

Glæd jer også til restaurantens såkaldte Pak Thai menu, der tager jer med på en kulinarisk rejse gennem det sydlige Thailand sjældne specialiteter som pla meuk phad kai kem (lynstegt blæksprutte med saltede æg og ris). The Bistro @ the Beach tilbyder veganske og/eller vegetariske versioner af flere retter, ligesom I også finder en børnemenu.

På japanske Yukinoya kan I glæde jer til vanedannende lækkerier fra Teppanyaki-grilllen, mens den stemningsfulde restaurant også byder på sushi af høj kvalitet, der også kan nydes hjemme i jeres private pool – på en flydende sushibakke, naturligvis!

På trods af alle disse muligheder, er Edge2O muligvis stedet, hvor I kommer til at tilbringe det meste af jeres tid. Resortets chikke strand- og poolbar byder på skønne snacks og drinks hele dagen – det halve af baren vender direkte ud til poolen, så I kan blive i vandet, hvis I har lyst.

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas tilbyder både In-Villa Dining og romantiske gourmetmiddage under stjernehimlen. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Yoga og spa i regnskovens dyb

De store Koi-karper svømmer fredfyldt mellem de vadesten, der fører jer ind i junglens dyb og Anantara Koh Phangan Spa, der gemmer sig eventyrligt mellem jungle, havedamme, vandløb og klippesten. Herinde venter en verden af velvære og harmoni med et skønt udvalg af kropsbehandlinger, et fabelagtigt dampbad indrettet i en grotte, udendørs brusere, en traditionel sala til thai-massage, pedicure og manicure samt en vidunderlig yoga-terrasse, der hænger på en klippeside med udsigt over junglen og havet.

Anantaras egen yogalærer inviterer til lektioner tre gange om ugen, men I kan naturligvis altid booke private lektioner.

Kajak, kokkeskole og snorkling i marinepark

Kajakture, paddleboard, beach volley, tennis, fitness, biograf på stranden, sushi kursus og sydthailandsk kokkeskole med besøg til resortets krydderihave. Anantara Rasananda Koh Phangan Villas byder på et væld af skønne aktiviteter, men glæd jer også til at udforske Koh Phangan – besøg bl.a. den lokale landsby, den kinesiske helligdom Kuan Yin Shrine eller grottetemplet Koh Tham, inden I finder vej til de mange gadekøkkener på Thong Sala-natmarkedet.

Koh Phangan er et paradis for alle, der elsker snorkling og dykning. Tag en speedbåd til øens bedste rev eller fortryllende Ang Thong Marine National Park, hvor I kan snorkle, svømme og nyde de uberørte strande mellem marineparkens 40 idylliske øer.  

I kan også tage på snorkeltur til Koh Phangans naboøer Koh Tao og Koh Nang Yuan, der er berømte for deres rige marineliv med alt fra havskildpadder til farverige koralfisk, små revhajer, rokker og hvalhajer.

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas arrangerer naturligvis også romantiske sejlture, kystfiskeri i solnedgangen eller private cruises i en luksusyacht. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Pop-up børneklub

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas arrangerer en pop-up børneklub, når der er flere børn og unge på resortet. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Suiter og villaer med pool

Anantara Rasananda Koh Pha Ngan Villas byder på 64 suiter og villaer fordelt på 8 kategorier – alle med pool. Alle suiter og villaer der er indrettet i moderne thailandsk stil med hvidmalede vægge, mørke træmøbler, luksuriøse senge med romantiske myggenet og smukke terrasser eller gårdhaver, skærmet af bambushegn og tropehaver. Nogle suiter og villaer vender direkte ud mod stranden, mens andre vender ind mod junglen og resortets lagune-lignende havedamme. Både suiter og villaer har lyse og komfortable badeværelser, mens villaerne også har udendørs brusere.

Til par anbefaler vi en Pool Suite (80 m2) - og en Ocean Pool Suite (80 m2), hvis I ønsker havudsigt. Til familier anbefales en Ocean Garden Pool Suite 200 m2 - her er 48 m2 indenfor og 152 m2 udenfor med plungepool, stor terrasse med sala og direkte adgang til den skønne strand. Børn sover i en daybed og rollaway.

Alle værelserne har aircondition, Wi-Fi, tv, Apple TV-boks og kaffebord. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst. 

Hvordan ankommer I til Anantara Rasananda Koh Pha Ngan Villas?

Det tager cirka 30 minutter at køre til øens mere travle sydkyst, men mange gæster ankommer med resortets speedbåd direkte fra naboøen Koh Samui – en skøn sejltur på cirka 45 minutter.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Beach 04
Bangkok, Thailand, Asien

Familieluksus og ø-hop i Siambugten

15 dage fra

28.500 kr.

Glæd jer til

Ø-hop og eventyrlig strandferie med oplevelser for alle aldre

Eventyrlig Ocean Garden Pool Suite (200 m2) på Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5*

Sublim strand, gastronomi og skønne aktiviteter på Koh Phangan

Overdådig poolvilla (130 m2) på Banyan Tree Samui 5+*

Gourmetmiddag og 60 min. spa inkluderet på Banyan Tree Samui 5+*

Xl Thailand Six Senses Samui Drift At The Beach
Bangkok, Thailand, Asien

Glæd jer til

Bangkoks gadekøkkener og Michelin-gastronomi på Sra Bua Kiin Kiin

Palmestrand, smuk strand og snorkling på Koh Tao

Sublim strand og hyggelig suite med pool på Koh Pha Ngan

Suveræn barfodsluksus og poolvilla på Six Senses Samui

Økologisk kokkeskole på Koh Samui

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Thailand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.