Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 04

Familieluksus og ø-hop i Siambugten

Familieluksus og ø-hop i Siambugten

15 dage fra 28.500 kr. | BØRN fra 8.500 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Strandluksus for hele familien på to eventyrlige resorts

Tag på en familierejse til Thailand med skønne strande, spændende oplevelser og masser af tid til bare at være sammen. I bor på familievenlige resorts på Koh Pha Ngan og Koh Samui i Siambugten, hvor vejret er skønt fra februar til juli - en dermed oplagt til en uforglemmelig sommerferie i Thailand.

Glæd jer til

 • Ø-hop og eventyrlig strandferie med oplevelser for alle aldre
 • Eventyrlig Ocean Garden Pool Suite (200 m2) på Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5*
 • Sublim strand, gastronomi og skønne aktiviteter på Koh Phangan
 • Overdådig poolvilla (130 m2) på Banyan Tree Samui 5+*
 • Gourmetmiddag og 60 min. spa inkluderet på Banyan Tree Samui 5+*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Koh Pha Ngan 5 nætter på Koh Pha Ngan 5 Højdepunkter Eventyrlige Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5* med sublim strand, skønne aktiviteter og gåafstand til hyggelig landsby med lokale restauranter og caféer. Eventyrlige Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5* med sublim strand, skønne aktiviteter og gåafstand til hyggelig landsby med lokale restauranter og caféer.
Koh Samui 7 nætter på Koh Samui 7 Højdepunkter Overdådig poolvilla på resortet Banyan Tree Koh Samui 5+ , der byder på privat strand spa, gastronomi og et væld af skønne aktiviteter for alle aldre. Overdådig poolvilla på resortet Banyan Tree Koh Samui 5+ , der byder på privat strand spa, gastronomi og et væld af skønne aktiviteter for alle aldre.
Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 02
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

En eventyrlig oase på Koh Pha Ngan

Jeres rejse begynder på Koh Pha Ngan, hvor I bor på 5 nætter i en Garden Pool Suite (90 m2) på det fabealgtige strandreort Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5*, der ligger ud til en af øens allersmukkeste strande.

Både store og små vil sætte stor pris på den beliggenhed fra morgen til aften, mens familien også kan glæde sig til et væld af aktvititeter - fra fantastisk snorkling og kajakture til kokkeskole og spændende udflugter til templer, markeder og lokale landsbyer. Og så er der maden. Den er forrygende på resortet - med børnemenuer - og i landsbyen tæt på, finder I også hyggelige lokale restauranter og caféer.

Sublim strandluksus på Koh Samui

Banyan Tree Samui 5+* er en sublim finale på denne strandferie i Thailand. her er I oppe i den øverste luksuskategori 5+* med fortryllende poolvillaer, der rejser sig i det grønne på tre bakkedrag ned mod en privat strand i en lille bugt. Alt her er så uendeligt smukt.

Jeres Deluxe Pool Villa på 130 m2 gemmer sig eventyrligt i de frodige omgivelser, mens resortet hele dagen lokker med et overdådigt udvalg af aktiviteter for alle aldre - med bl.a. børneklub, pizza ved stranden og autentisk thailandsk gastronomi på restauranten Saffron, hvor vi har inkluderet en romantisk middag for to.

På denne rejse er såvel de store som de små i højsæde, men der skal netop også være tid og plads til de voksne. Derfor har vi, udover middagen, også inkluderet 60 minutters uforstyrret forkælelse i resortets  vidunderlige spa.      

 

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Pool 01
Xl Thailand Banyan Tree Samui Pool Floating Dining
Thailand Banyan Tree Samui Restaurant Saffron Day Interior
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver til Koh Samui i Siambugten med en mellemlanding i Bangkok. I lander på Koh Samui på dag 2, hvor I bliver hentet i bil og kørt til en nærliggende hav. Herfra sejler I med speedbåd direkte til naboøen Koh Phangan – en skøn sejltur på cirka 45 minutter. Findes der en bedre måde at ankomme til sit resort på?

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Speedboat Arrival

Det er blevet tid til at nyde vidunderlige strande, ægte afslapning og masser af tid sammen. det kan ikke gøres bedre, end på Koh Phangan og inde på øen venter fredfyldte skove og et autentisk lokalt liv, der folder sig blandt plantager, rismarker, templer og hyggelige landsbyer. 

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Aerial View 03

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5*, Koh Phangan

Forestil jer en verden af skønne villaer og suiter med frodige gårdhaver, palmer, stier, vandløb med Koi-fisk, vadesten og små træbroer, der alle steder skaber en intim og eventyrlig følelse af at være i jeres helt egen oase.

Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5* er et fabelagtigt resort - med en sublim strand, et væld af aktiviteter, kulinariske oplevelser og et hyggeligt lokalområde, der er fyldt med thailandsk sjæl og stemning.

Heldigvis har I god tid til at nyde det hele. I har hele 5 nætter i en fortryllende Ocean Garden Pool Suite på 48 m2 indenfor og 152 m2 udenfor med plungepool, stor terrasse med sala og direkte adgang til den skønne strand. Lad eventyret begynde. 

 

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Ocean Pool Villa Bathroom

Fiskerture, sejlture, snorkling og kajak. Kokkeskole, paddleboard og en god biograffilm på stranden. Hvad skal I lave i dag? Og hvor skal I spise? Bliver det verdenskøkken, thailandsk eller japansk gourmet? Og hvad finder de små mon på restaurantens børnemenu? Hver dag på Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5* er et eventyr for alle sanser. For hele familien. Men det er kun begyndelsen.

 

 

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas Pool 01

Cykelture og lokale oplevelser på Koh Phangan

I bor i tæt gåafstand til en lokal landsby, så I er aldrig langt fra ægte thailandsk stemning og lokalt liv med butikker, caféer og restauranter. Men I kan også tage en taxa eller en cykel og gå på opdagelse i det, som er en af Siambugtens mest autentiske øer.  

Aghængig af jeres børns alder, kan vi anbefale en cykeltur på øen, hvor I begiver jer længere ind på Koh Phangans landeveje og junglestier, der fører jer gennem plantager, skove og landsbyer, hvor I kommer helt tæt på det lokale liv. Her venter hyggelige markeder, gadekøkkener, templer - ved Maduawan-templet går en trappe op ad bjerget til øens højeste punkt, Khao Ra. 

Måske finder I et smukt udkigssted på jeres vej - dem er der mange af på Koh Phangan - hvor I kan nyde en picnic med de lokale snacks, I lige har købt i landsbyen?   

I ved selv bedst, hvad jeres børn er klar til, men tal evt. med jeres rejserådgiver, som kan fortælle mere om mulighederne på Koh Phangan.

Ang Thon Marine National Park

Koh Phangan er også et paradis for alle, der elsker snorkling og dykning. Fra jeres resort kan I tage speedbåd til øens bedste rev, men vil I have det helt store eventyr under vandet, er der ikke ikke langt til mageløse Ang Thong Marine National Park, hvor I kan snorkle, svømme og nyde de uberørte strande mellem marineparkens 40 idylliske øer. 

 

Xl Thailand Anantara Rasananda Koh Phangan Villas The Bistro At The Beach 03

Thailand Banyan Tree Samui Resort Overview Panoramic3

Det er tid til at tage afsked med Koh Phangan, men det er ikke en afsked med Thailand. Så langt fra. I sejler tilbage til Koh Samui, hvor I bliver kørt til jeres næste resort. Og hvilket resort.

Banyan Tree Samui 5+*, Koh Samui 

Banyan Tree Samui er et mageløst resort, der på samme tid er super romantisk og som skabt til familier. Det smukke resort ligger i en fredfyldt bugt ned til en fantastisk sandstrand og omgivet af jungleklædte bjergsider. 

I har 7 nætter i en smukt indrettet Ocean Pool Villa (130 m2), der ligger indhyllet i tropisk have tættest på resortets private strand - lad jer forkæle med gastronomi, spa og afslapning på stranden og i jeres egen skønne pool. 

 

 

Thailand Banyan Tree Samui Deluxe Pool Villa 1

Thailand Banyan Tree Samui Kayaking

De næste 6 dage kan I lave lige så meget og lige så lidt, som I har lyst til. 

Begynd f.eks. med den store morgenmadsbuffet i restauranten The Edge, der ligger med forrygende udsigt - børnene opdager nok hurtigt, at der både er sushi og hjemmelavet is! Børn spiser i øvrigt gratis fra børnemenuen hele dagen. 

Senere kan I kigge forbi den skønne spa - vi har inkluderet 60 minutter til de voksne - tage en dukkert i den kæmpe fælles pool eller en finde solstol på stranden, hvor I også kan låne vandsportsudstyr. Her er snorkling langs klipperne, mens strandrestaurantens Sands altid er klar med sprøde og velsmagende pizzaer direkte fra ovnen.

Glæd jer også til fortrinlig thailandsk gourmet på Saffron, der ligger på modsatte bakkedrag i forhold til The Edge - vi har inkluderet en gourmetmiddag for to på Saffron, som I kan bruge som introduktion til den fortrinlige thai-restaurant.

Alt dette kræver selvfølgelig, at I kan løsrive jer fra jeres villa.

Snorkling på skildpaddeøen Koh Tao

I kan også sejle til naboøen Koh Tao eller Ang Thon Marine National Park fra Koh Samui - begge steder byder på snorkling og dykning i absolut verdensklasse. Hør mere med jeres rejserågiver. 

Xl Thailand Banyan Tree Samui Exterior Evening

Xl Thailand Banyan Tree Samui Family Ocean Pool Villa Night

Det er blevet tid til at sige farvel til Koh Samui og Thailand for denne gang. I bliver hentet på resortet og kørt i lufthavnen, hvor en åben butiks- og cafégade danner afgangsterminalen. I lander i Danmark på dag 15 efter en mellemlanding Bangkok på hjemvejen.  

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Koh Samui t/r (via Bangkok)
 • Lufthavnsskatter
 • Transport til hotel på Koh Pha Ngan fra Koh Samui lufthavn
 • 5 nætter på Anantara Rasananda Koh Phangan Villas 5*, Koh Phangan. Ocean Garden Pool Suite, inkl. morgenmad
 • Transport med bil og speedbåd fra Koh Pha Ngan til hotel på Koh Samui
 • 7 nætter på Banyan Tree Samui 5+*, Koh Samui. Deluxe Pool Villa inkl. morgenmad, 60 min. spa pr. voksen og gourmetmiddag for to på Saffron.
 • Transport fra Banyan Tree Samui til Koh Samui lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Familieluksus og ø-hop i Siambugten
RejseperiodeDobbelt
29.05.24 ‑ 30.06.2430.000‑33.000
01.07.24 ‑ 31.07.2436.000‑39.000
01.08.24 ‑ 31.08.2444.000‑46.000
01.09.24 ‑ 25.10.2429.000‑34.000
26.10.24 ‑ 31.10.2436.000‑38.000
01.11.24 ‑ 13.12.2428.000‑30.000
14.12.24 ‑ 15.12.2436.000‑38.000
16.12.24 ‑ 23.12.2456.000‑58.000
24.12.24 ‑ 10.01.2562.000‑71.000
11.01.25 ‑ 28.02.2541.000‑47.000
01.03.25 ‑ 25.03.2538.000‑42.000
26.03.25 ‑ 30.04.2543.000‑49.000
01.05.25 ‑ 30.06.2532.000‑37.000
01.07.25 ‑ 31.07.2538.000‑41.000
01.08.25 ‑ 31.08.2548.000‑50.000
01.09.25 ‑ 03.10.2532.000‑35.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieluksus og ø-hop i Siambugten, børn (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
29.05.24 ‑ 13.12.248.000‑10.0008.000‑10.000
14.12.24 ‑ 24.12.2414.000‑16.00015.000‑17.000
25.12.24 ‑ 31.12.2418.000‑20.00019.000‑21.000
01.01.25 ‑ 28.02.2511.000‑13.00011.000‑13.000
01.03.25 ‑ 14.03.259.000‑11.0009.000‑11.000
15.03.25 ‑ 31.03.2511.000‑13.00011.000‑13.000
01.04.25 ‑ 03.10.258.000‑10.0008.000‑10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere oplevelser, vil se flere øer i Siambugten eller måske forkæle jer selv med et ekstra godt hotel. Hvad med f.eks. at slutte på Six Senses Samui 5*, hvor børn bor og spiser gratis? Alt kan skræddersys efter jeres ønsker.

Rejsen kan gøres hele året, men er bedst i sommerhalvåret fra februar til september i forhold til vejr og vind.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.