• Stranden ud for Khaolak Wanaburee Resort, Thailand
  • En voksen elefant ved Elephant Hills Tented Camp i Khao Sok National Park, Thailand
  • Rainforest Camp, Elephant Hills, Thailand
  • New Star Beach Resort, Koh Samui

Familieeventyr i Sydthailand

15 dage, tropestrande og regnskov, fra 18.000 kr., børn fra 6.000 kr.

Glæd jer til:

Wanaburee 3* ud til den bedste strand i Khao Lak

Nærkontakt med elefanter - bade og fodre

Dyrelivet i Khao Sok National Park

Flydende safaritelte på spektakulære Cheow Larn Lake i junglen

New Star Beach Resort 3+* ud til den bedste strand på Koh Samui

Læs mere

Kombiner ophold på to familievenlige strandresorts med eventyrlige oplevelser i regnskoven. I skal bl.a. i nærkontakt med elefanter og overnatte i flydende telte på den magiske Cheow Larn Lake.

Glæd jer til en herlig blanding af afslapning og oplevelser på en rejse til Thailand, der byder på et stort eventyr i junglen.

Men det er naturligvis ikke alt. Når I rejser til Thailand, starter I med badeferie i det rolige Khao Lak, og I slutter også ved stranden på kokosnøddernes ø, Koh Samui. I bor på håndplukkede 3* og 4* hoteller med masser af plads og god familiestemning ved nogle af Thailands vidunderligste strande.

Flydende telte i regnskoven

Rejsen mellem paradisstrandene bringer jer gennem en af Sydøstasiens mest spektakulære regnskovsområder, Khao Sok. Her kommer I bl.a helt tæt på parkens elefanter og sejler på Sokfloden.  

Glæd jer til både at overnatte I luksuriøse safaritelte på land og ikke mindst på flydende rafter på den spektakulære Cheow Larn Lake.

Og på Koh Samui, vil I besøge et bæredygtig landbrug, hvor I bl.a. skal tilberede lækre thailandske retter på en økologisk kokkeskole.

Hvis I vil have flere eventyrlige oplevelser på jeres Thailand-rejse, så tal med jeres rejserådgiver. Alle vores rejser kan skræddersyes til jeres ønsker. I kan eksempelvis tage på denne tur, hvor I skal opleve det autentiske landsbyliv i Old Takua og sejle kano gennem regnskoven Little Amazon ved Khao Lak.

Charmerende hoteller og børnevenlige strande

Både i Khao Lak og på Koh Samui har vi prioriteret atmosfærefulde resorts på de bedste og mest børnevenlige strande, som I bor lige ud til.

Khaolak Wanaburee Resort 3* og New Star Beach Resort 3+* er gode resorts, som vi har udvalgt ikke blot for den gode og familievenlige atmosfære , men også for en super beliggenhed lige ud til strande, der ikke er overrendte.

4* eller 5* Hoteller?

Tal med vores Thailand-eksperter, hvis I foretrækker udelukkende 4* eller måske 5* hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker!

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark

Stranden ud for Khaolak Wanaburee Resort, ThailandAfhængig af årstid og ugedag, så flyver I enten direkte til Phuket med aftenflyet kl. 20.40 eller via Bangkok med dagsflyet kl. ca. 14.30

Dag 2
Ankomst, Khao Lak

Hils på det smilende personale på Khaolak Wanaburee, ThailandI bliver modtaget i lufthavnen og kørt en lille time mod nord, hvor Khao Lak og jeres resort for de kommende 3 nætter venter direkte på stranden.

Dag 3-4
Badeferie i Khao Lak

Stranden ved Khaolak Wanaburee Resort, ThailandPå kanten af den kuperede regnskov og ud til Khao Laks bedste strand ligger Khaolak Wanaburee Resort 3* som en lille landsby.

Her er den helt rigtige blanding af en smule liv og rolig strandatmosfære. Trænger I til lidt mere liv, kan I gå til Nang Thong-stranden på 5 min og Khao Laks lille centrum på 15 min.

Poolen ved strandkanten ved Khaolak Wanaburee Resort, ThailandHotellets små bygninger med 2 eller 4 værelser i hver ligger i et frodigt område omkring bl.a. en lille lagune, så uanset om I bor ved stranden eller i parken, mærker I naturen tæt på.

Glæd jer til at bade og lege i vandkanten og i de 2 pools. Og selvfølgelig til at spise hyggelige middage på strandrestauranten, hvorfra I nemt kan holde øje med børnene, der leger i sandet.

The Estate værelse med balkon på Khaolak Wanaburee Resort, ThailandI skal bo i et Estate-værelse, der ligger i 2-etagers bygninger med to værelser på hver etage. I kan få redt op til 2 børn, alternativt kan I få værelser med "connecting doors", så I har en hel etage sammen.

Dag 5-7
På eventyr i Khao Sok

En lille pige fodrer elefanter ved Elephant Hills Tented Camp i Khao Sok National Park, ThailandFra Khao Lak er der blot en times kørsel til centrum af den spektakulære Khao Sok Nationalpark. I skal på en 3-dages tur ind i Khao Sok, hvor jungleklædte kalkstenbjerge rejser sig stejlt fra de lavere liggende plateauer. Ind i mellem snegler den grumsede Sok-flod sig med gigantiske bambus hængende dovent ud over sig. Fra trækroner i det fjerne lyder gibbonabernes karakteristiske morgensang, mens nattens dis stille fordamper og åbenbarer den lyseblå himmel.

Afslapning på Elephants Hills Rainforest Camp i Khao Sok i Sydthailand

Glæd jer til både at overnatte I luksuriøse safaritelte på land og ikke mindst på flydende rafter på den spektakulære Cheow Larn Lake.

Efter frokost på dag 7 forlader i Khao Sok og sætter kursen med bil og færge mod Koh Samui.

Dag 8-13
Koh Samuis bedste strand

Pool og strand på New Star Beach Resort, Koh Samui ThailandKokosnøddeøen er den sydlige Siambugts tropiske hovedø. Her kæmper en stor eksport af kokosnødder med turisthvervet om at brødføde øens indbyggere.

Øens indre er bevokset med bølgende regnskov, der af og til strækker sig helt ud til vandkanten og på den måde deler strande og bugte fra hinanden.

Her er noget for enhver smag. På Chaweng og Lamai kæmper et væld af resorts, strandrestauranter og barer om de mange besøgendes gunst, mens livet på nogle af de mindre strande er mere afslappet og en behagelig mellemting mellem det meget turistede og det helt isolerede.

Den økologiske have på kokkeskole på Koh Samui i ThailandGlæd jer også til at besøge Organic Island i den nordlige del af Koh Samui – et lille økologisk landbrug for I bl.a. skal på rov i de økologiske køkkenhaver, inden I selv skal prøve kræfter med at tilberede lækre thailandske retter. 

New Star Beach Resort på Koh SamuiNew Star Beach Resort ved fredelige Chawaeng Noi

I skal bo i nabobugten til Chawaeng, Chawaeng Noi, der har den efter vores mening bedste strand på Koh Samui. Chawaeng Noi er præget af fredeligt strandliv med lokale hoteller og restauranter.

Hyggelige Cottages på New Star Beach Resort, Koh SamuiGemt bag en tæt, levende bambustunnel finder I New Star Beach Resort 3+*. Hotellet består af flere mindre bygninger, der er spredt ud rundt om poolområdet ned til stranden, og den autentiske, rustikke stil skaber den helt rigtige, afslappede atmosfære.

I skal bo i en charmerende Cottage bungalow, som står på pæle i den frodige have. Alle værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og der er mulighed for flere opredninger, så I kan sove to voksne og to børn.

Dag 14-15
Hjemrejse

New Star Beach Resort strand, Koh Samui ThailandEventyret i Sydthailand er slut, og I ankommer til Danmark på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Familieeventyr i Sydthailand
RejseperiodeDobbelt
24.04.21 - 25.10.2117.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Familieeventyr i Sydthailand, børnepriser (4-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
24.04.21 - 31.10.215.000-7.0005.000-7.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet