• Små grupper giver de største oplevelser - også på kokkeskole
 • Chili, Thailand

Økologisk kokkeskole på Koh Samui

Lærerigt og velsmagende møde med bæredygtigt landbrug i Thailand

Friske krydderurter til det nordthailandske køkken
Læs mere

Kom på kokkeskole på et økologisk landbrug ud over det sædvanlige. Gå med i de økologiske haver, tilbered lækre thailandske retter og nyd til sidst det skønne måltid, I har skabt.

Salat og kyllinge suppe i ThailandI den nordlige del af Koh Samui i Thailand ikke langt fra Bophut ligger Organic Island. Det er et lille økologisk landbrug med store oplevelser for gæsterne, der besøger det dels for at lære om økologisk landbrug, dels for at tage på kokkeskole. 

Det spirer med krydderurter i den økologiske have på kokkeskole på Koh SamuiFå indblik i fremtidens landbrug

Da den australske fotograf Cameron med det danskklingende efternavn Hansen og hans kone Rattanaphorn flyttede hertil, tog store kokospalmer al næring fra jorden på deres grund. De omlagde stedet, lavede terrasser og etablerede en økologisk farm med bæredygtige og avancerede produktionsformer.

Den økologiske have på kokkeskole på Koh Samui i ThailandAkvaponisk dyrkning – hvad er nu det?

Et eksempel er såkaldt akvaponisk dyrkning. Uden at vi skal blive alt for tekniske her, er det en bæredygtig dyrkningsform, der skaber en symbiose mellem akvakulturer med f.eks. fisk og planteavl. Planterne udnytter næringen fra akvakulturen og sender rent vand tilbage. Win-win. 

Rygtet løb, mange ville se det, og at modtage gæster blev en del af livet og starten på den kokkeskole, I nu skal besøge. 

Mad med et smil - oplev det på Koh Samui i ThailandStart i den økologiske have

I samles i en mindre klasse af forventningsfulde ”kokkeelever”. Sammen går I ud i de økologiske haver, hvor der dyrkes flere end 70 slags frugt og grønt. I samler, hvad I skal bruge til madlavningen, og så er I klar. 

Friske krydderurter til det nordthailandske køkkenThailandsk kokkeskole - 4 retter og masser af sjov

Alle deltagere har deres egen kogestation og får ud over opskrifter al den hjælp og inspiration, der er brug for. I lærer om de enkelt ingredienser, og hvordan de skal behandles i tilberedningen, så I kan brillere over for familie og venner, når I kommer hjem. 

Der tilberedes chilipasta på økologisk kokkeskole på Koh Samui i ThailandI løbet af de næste timer tilbereder I 4 lækre thairetter – og I slutter med at nyde dem sammen. At stå ved gryderne, snakke sammen, måske grine over fejl og helt sikkert juble over resultaterne, er super hyggeligt for alle aldre. 

Plads til særlige ønsker

Har I allergier eller er I f.eks. vegetarer, så sig til på forhånd. Så informerer vi kokkeskolen, så alle kan være med. Kurset varer fra 10.30 – 14.00. I afhentes fra jeres hotel ca. kl. 9:30.

Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.