Xl Thailand Chiang Dao Hill Village Houses
Oplevelse i Thailand

På opdagelse i Nordthailands højland

Smuk vandretur, rafting og spændende kulturmøder med Thailands bjergminoriteter

Oplev et autentisk møde med Nordthailands bjergminoriteter og kom ud i smuk natur på vandretur og tømmerflåde. Mødet med Nordthailands bjergminoriteter har nogle steder udviklet sig til turistfælder. På denne udflugt får I den autentiske oplevelse i afsides landsbyer og en skøn naturoplevelse oveni. 

Dagen begynder på markedet

I bliver hentet cirka 7.30 om morgenen på jeres hotel i Chiang Mai og kører først 40 km nordpå til landsbyen Mae Malai, hvor I skal på marked med jeres guide. I hører om grøntsager og urter, der bruges i det thailandske køkken, og bliver introduceret til flere lokale specialiteter, som I med god sandsynlighed aldrig har hørt om før.

Mød Thailands bjergminoriteter

Fra Mae Malai, kører I videre til landsbyen Baan Thong Youa, hvor jeres trek starter. I skal vandre i cirka 2,5 timer gennem regnskov, rismarker og små bjerglandsbyer, hvor flere af Nordthailands forskellige bjergminoriteter bor, bl.a. Karan, Lahu, Palong, Hmong, Kayaw, Akha og Yao-folket.

Undervejs vil I møde folk fra de forskellige minoriteter, som I kan snakke med og lære lidt at kende – og så vil jeres guide også fortælle jer om de forskellige minoriteters historie og levevis.  

Glæd jer også til at høre mere om skovens liv og hemmeligheder – og så skal I på et tidspunkt finde et godt sted i det skønne bjerglandskab, hvor I kan nyde jeres frokost. 

Xl Thailand Chiang Dao Nature Tour Hill Walk Group
Xl Thailand Chiang Dao Corn Village
Xl Thailand Chiang Dao Village Tribe Fireplace House

Bambusflåde på floden

Efter godt 2,5 times vandring, er det nu tid til en af de klassiske oplevelser på rejser til Thailand, rafting på en bambusflåde. Det er ikke bare afslappende at glide af sted ad en stille flod, men også smukt i disse omgivelser i Nordthailand.

Nyd solen, naturen, fuglelivet – og måske nogle badende bøfler på jeres vej. Bliver man lidt våd, er man hurtigt tør igen, men I kan også medbringe en ekstra t-shirt på denne udflugt, hvis I foretrækker det. I sejler i cirka 1,5 time til er mødested, hvor jeres 4x4 venter på at køre jer tilbage til jeres hotel i Chiang Mai.   

Udflugten egner sig også godt til familier med børn over 10 år. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I rejser med mindre børn og gerne vil opleve Nordthailands bjergminoriteter.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.