Xl Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Narrow Road
Oplevelse i Thailand

Kør-selv eventyr i egen tuk tuk

Nordthailands bagveje og landsbyliv i Tuk Tuk fra Chiang Mai til Pai

Med to dage bag rattet i egen Tuk Tuk kommer I helt væk fra alfarvej - ud i små thai-landsbyer og tæt på det lokale hverdagsliv. Med jer har I vores lokalguide, som viser vej gennem Nordthailands smukkeste natur fra Chiang Mai til Pai, med frihed til at stoppe og fordybe jer, når I vil. 

På eventyr i egen Tuk Tuk

At køre sin egen tuk tuk lyder måske helt skørt – men samtidig også pirrende interessant, ikke? Her kommer I virkelig tæt på. I mærker vinden i ansigtet, vinker til de lokale og gør jeres transport til en oplevelse.

Ønsker I ikke selv at køre, så står en chauffør også til rådighed, så I kan læne jer tilbage og nyde turen.

I starter i Mae Wang uden for Chiang Mai, hvor I lærer at håndtere tuk tuk’en i trygge omgivelser. Over de næste to dage kører I ad småveje gennem bjergene til den stemningsfulde bjergby Pai.

Det kan i se frem til

Program

Dag 1: Køretræning og kurs mod bjergene

I hentes på jeres hotel i Chiang Mai og kører mod landsbyen Mae Wang med den mest nødvendige bagage for de næste dage. I Mae Wang bliver I introduceret til tuk tuk’en, og når I er blevet dus med den, starter det rigtige eventyr.

Ad små landsbyveje kører I til et lokalt tempel og har tid til at kigge rundt. Herfra snor jeres rute sig gennem Mae Wang-dalen, forbi smukke landsbyer, lokal frokost i vejsiden og til frem jeres overnatningssted i byen Samoeng. Der er selvfølgelig rig mulighed for at stoppe undervejs for at tage billeder og nyde de betagende udsigter. 

Jeres overnatning for natten er simpel, men komfortabel med aircondition og dobbeltværelse på et lille resort, der ligger ud til en flod. Om aftenen begiver I jer ud i den lille provinsby, hvor I spiser aftensmad på en lokal BBQ-restaurant - det smager fantastisk og der er ingen bedre måde at komme under huden på den lokale kultur. 

Dag 2: Højlandets landsbyliv og den smukke vej til Pai

Efter en simpel morgenmad fortsætter I tuk tuk-turen dybere ind i højlandet. Ad små, snoede veje går turen gennem de smukkeste bjerglandskaber. Helt derude, hvor rejsende normalt aldrig finder vej. Undervejs kan i observere livet på landet; scootere højt belæsset med markedsvarer og hverdagens hårde slid i rismarkerne. Lokale caféer i vejkante, hvor I kan gøre hold og nyde en traditionel thailandsk kaffe med et par snacks.

Omkring frokost gør I stop ved en lille gaderestaurant i landsbyen Wat Chan, hvis fine tempel i teaktræ er et besøg værd. Herfra går turen mod flere landsbyer og varme kilder, inden I kører ned fra bjergene mod byen Pai og jeres hotel - I ankommer til jeres hotel i Pai midt/sidst på eftermiddagen.  

XL Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Rain Clouds
Xl Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Village
XL Thailand Chiang Mai Pai Bridge River

Høj sikkerhed og tryghed

Vores samarbejdspartner er den eneste, der tilbyder, at I kan køre jeres egen tuk tuk i Nordthailand. De går hverken på kompromis med sikkerheden eller trygheden, og forsikring er en selvfølge.

En person kører tuk tuk’en, mens 1-3 medpassagerer kan sidde på bagsædet og nyde udsigten. I vil altid have en guide i tuk tuk foran jer, I kører ikke mere end 50 km/t. og alle love og regler holdes til punkt og prikke. Det eneste, I skal bekymre jer om, er faktisk at nyde turen. Hele vejen!

Det skal I medbringe:

  • T-shirts og shorts
  • Et par lange bukser / skjorte (der kan forekomme en del myg om aftenen)
  • Mellem november og februar kan det blive køligt i bjergene efter solnedgang. I disse måneder kan det være en fordel at medbringe en varm trøje.
  • Sneakers/behagelige sko til køredage
  • Kørekort og international køretilladelse (IDP)
  • Mod på eventyr!

 

Xl Thailand Group Of Cows Animal
Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Thailand Chiang Mai Tuk Tuk Road
Bangkok, Thailand, Asien

Thailand på afveje

17 dage fra

31.500 kr.

Glæd jer til

Kør selv-eventyr i tuk tuk fra Chiang Mai til Pai

Opdag det autentiske og rolige Thailand i Pai

Bo i Bangkok med flodudsigt og opdag livet bag skyskraberne på cykel

Suite med jacuzzi på pragtfulde Koh Yao Noi

Boutiquehoteller med atmosfære og unikke beliggenheder

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.