• Kør på eventyr fra Chiang Mai til Pai i egen tuk tuk
 • Tham Lod-grotterne i Pai, Thailand
 • Kør-selv eventyr i egen tuk tuk i Chaing Mai, Thailand
 • Oplev Chiang Mais frodige natur i jeres egen tuk tuk

Kør-selv eventyr i egen tuk tuk

Nordthailands bagveje og landsbyliv i tuk tuk fra Chiang Mai til Pai – 4 dage

Oplev Chiang Mais frodige natur i jeres egen tuk tuk
Læs mere

Bag rattet i egen tuk tuk kommer I helt væk fra alfarvej, ud i små thai-landsbyer og tæt på det lokale hverdagsliv. Med jer har I vores lokalguide, som viser vej gennem Nordthailands smukkeste natur fra Chiang Mai til Pai, med frihed til at stoppe og fordybe jer, når I vil.

En parkeret tuk tuk i Chiang Mai, ThailandPÅ EVENTYR I EGEN TUK TUK

At køre sin egen tuk tuk lyder måske helt skørt – men samtidig også pirrende interessant, ikke? Her kommer I virkelig tæt på. I mærker vinden i ansigtet, vinker til de lokale og gør jeres transport til en oplevelse.

I starter i Mae Wang uden for Chiang Mai, hvor I lærer at håndtere tuk tuk’en i trygge omgivelser. Over de næste tre dage kører I ad småveje gennem bjergene til bjergbyen Pai, før I den sidste dag bliver kørt tilbage til Chiang Mai i bil.

3 dage i tuk tuk i Thailand med dig ved rattet - nyd den skønne oplevelseDAG 1: KØRETRÆNING OG KURS MOD BJERGENE

I hentes på jeres hotel i Chiang Mai og kører mod landsbyen Mae Wang med den mest nødvendige bagage for de næste dage.  I Mae Wang bliver I introduceret til tuk tuk’en, og når I er blevet dus med den, starter det rigtige eventyr.

Ad små landsbyveje kører I til et lokalt tempel og har tid til at kigge rundt. Herfra snor jeres rute sig gennem bjergene, forbi smukke landsbyer og til jeres overnatningssted i Bo Kaew-distriktet. Der er selvfølgelig rig mulighed for at stoppe undervejs for at tage billeder og nyde udsigten.

Jeres overnatning for natten er simpel og rustik i en lokal landsby. Her er ingen aircondition, men det savnes sjældent, da temperaturen er lavere i bjergene.

Oplev Chiang Mais frodige natur i jeres egen tuk tukDAG 2: Højlandets landsbyliv ad bagvejene

Efter en simpel morgenmad fortsætter I tuk tuk-turen dybere ind i højlandet. Ad små, snoede veje går turen gennem de smukkeste bjerglandskaber. Helt derude, hvor rejsende normalt aldrig finder vej. Undervejs kan i observere livet på landet; scootere højt belæsset med markedsvarer og hverdagens hårde slid i rismarkerne.

Omkring frokost gør I stop ved en lille gaderestaurant i en landsby, hvis fine tempel i teaktræ er et besøg værd, før turen går det sidste stykke mod bjergbyen Pai.

I Pai skal I overnatte de følgende to nætter på Phu Pai Art Resort 3* i særdeles komfortable omgivelser og nyde en dejlig middag.

Tham Lod-grotterne i Pai, ThailandDAG 3: Bjergbyen Pai og Tham Lod-grotterne

Efter morgenmaden sætter I kurs mod Tham Lod-grotterne 50 km udenfor Pai. Turen foregår i minivan ad en smal, scenisk bjergvej og ender ved nogle af de mest spektakulære grotter i Thailand. Tham Lod-grotterne er mere end 1.500 meter dybe, og I udforsker dem både til fods og i gummibåd. Udover jeres tuk tuk-guide har I nu også selskab af en lokal guide, som er ekspert i grotterne.

Efter grotteekspeditionen er det blevet tid til frokost, som I spiser på en lokal restaurant. Midt på eftermiddagen er I tilbage i Pai med god tid til at nyde poolen, en traditionel thai-massage eller gå på opdagelse i bjergbyens gader, hvor I finder en masse små, spændende butikker og markedsboder.

Swimming poolen på Phu Pai Art Resort i Nordthailand

Dag 4 : AFSLAPPENDE MORGEN OG RETUR TIL CHIANG MAI

Nyd morgenmaden på Phu Pai Art Resort. I behøver ikke at tjekke ud før klokken 11, så I kan nyde morgenen i et roligt tempo, inden I bliver hentet i bil og kørt i bil tilbage til Chiang Mai. I stopper ved den ikoniske bambusbro på vejen og et par lokale caféer. Og hvis noget fanger jeres opmærksomhed på vejen, har I god tid til at stoppe og fordybe jer.

Sidst på eftermiddagen er I tilbage på jeres hotel i Chiang Mai og kan fordøje de mange indtryk og oplevelser.

Kør-selv eventyr i egen tuk tuk i Chaing Mai, Thailand

HØJ SIKKERHED OG TRYGHED

Vores samarbejdspartner er den eneste, der tilbyder, at I kan køre jeres egen tuk tuk i Nordthailand. De går hverken på kompromis med sikkerheden eller trygheden, og forsikring er en selvfølge.

En person kører tuk tuk’en, mens 1-2 medpassagerer kan sidde på bagsædet og nyde udsigten. I vil altid have en guide i tuk tuk foran jer, I kører ikke mere end 50 km/t. og alle love og regler holdes til punkt og prikke. Det eneste, I skal bekymre jer om, er faktisk at nyde turen. Hele vejen!

Hytter på en mark i Chiang Mai, ThailandDET SKAL I MEDBRINGE:

 • T-shirts og shorts
 • Et par lange bukser / skjorte (der kan forekomme en del myg om aftenen)
 • Mellem november og februar kan det blive køligt i bjergene efter solnedgang. I disse måneder kan det være en fordel at medbringe en varm trøje.
 • Sneakers/behagelige sko til køredage
 • Kørekort og international køretilladelse (IDP)
 • Mod på eventyr!
Margit Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.