XL Thailand Chiang Mai Raya Heritage Laan Cha Tea Terrace

Chiang Mais harmoni
og Krabis strande

Chiang Mais harmoni og Krabis strande

14 dage fra 25.500 kr. | BØRN fra 10.000 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Fra boutiquehotel i nord
til strandluksus i syd

Oplev Thailands mangfoldighed og strande. Nyd først fred og harmoni på boutiquehotel ved Chiang Mai med vandreture, rafting og kulturmøder i Nordthailands højland. Og fortsæt så til strandluksus på Thailands smukkeste adresse i Krabi.

Dette er rejsen til Thailand til jer, der dels lægger vægt på unik komfort i de smukkeste omgivelser, og som vil nyde Thailands mangfoldighed fra højlandets Lanna-kultur til nogle af de bedste strande. 

Glæd jer til

 • Raya Heritage 5* i tropisk have ved Ping-floden, Chiang Mai
 • Vandretur, rafting og spændende kulturmøder i højlandet
 • Rayavadee 5* blandt strande og kalkstensklipper i Krabi
 • 2-etagers villa under palmerne i Krabi
 • 3 skønne middage og high-tea inkluderet

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Chiang Mai 4 nætter på Chiang Mai 4 Højdepunkter Smuk vandretur, rafting og spændende kulturmøder med Thailands bjergminoriteter Smuk vandretur, rafting og spændende kulturmøder med Thailands bjergminoriteter
Krabi 7 nætter på Krabi 7 Højdepunkter Luksus og afslapning med tre vidunderlige strande, herunder den fortryllende Phra Nang-strand. Luksus og afslapning med tre vidunderlige strande, herunder den fortryllende Phra Nang-strand.
Xl Thailand Chiang Mai Phra That Doi Suthep Temple
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Thailand Chiang Mai Raya Heritage Rin Terrace Suite Exterior

I rejser til Thailand, hvor I lander i Chiang Mai på dag 2. I bliver budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale partner, der kører jer til hotellet. I kan nu hvile ud oven på flyrejsen, og I kunne ikke have valgt meget smukkere rammer at gøre det i. 

Raya Heritage 5*, Chiang Mai

I skal bo 4 nætter på det luksuriøse boutiquehotel Raya Heritage, der ligger omgivet af stille haver ud til Ping-floden lidt uden for Chiang Mai. Alt er stilfuldt og smukt skabt med inspiration fra den lokale Lanna-kultur, så man bare nyder at suge indtryk til sig, mens man bliver forkælet med fortrinlig service og gastronomi. 

Hop en tur i poolen, udforsk den smukke have eller sæt jer til rette på den dejlige balkon i jeres 75 m2 store Rin Terrace Suite. Velkommen til Thailand og Chiang Mai. 

Inkl. 1 dejlig middag og high tea på Raya Heritage

Vi inkluderer en middag på Raya Heritage, så I kan nyde hotellets køkken, og også en af deres berømte high teas med alt, hvad dertil hører. I aftaler dagene med hotellet, men husk at tage hensyn til, at I den ene aften skal på cykel til gadekøkkener og markeder med god appetit.

XL Thailand Chiang Mai Raya Heritage Prahok Ktiss Khamen Cambodian Style Spicy Minced Pork Dip

Start dag 3 med en dejlig morgenmad på Raya Heritage. Bagefter kan I slappe af ved poolen og i haven, så I kommer ind i rytmen. Der er spa, hvis krop og sjæl trænger til at bliver forkælet lidt – og fitnesscenter, hvis I har siddet nok ned i flyet og nu skal røre musklerne lidt. 

Hvis I vil på opdagelse i Chiang Mai, er der gratis shuttleservice ind til centrum 20 minutter væk. Den gamle bydel er skøn at slentre rundt i.

XL Thailand Chiang Mai Raya Heritage Raya Heritage Entrance

Xl Thailand Chiang Mai Foodie Tour Market Thai Person

I bliver hentet cirka 7.30 om morgenen på jeres hotel i Chiang Mai og kører først 40 km nordpå til landsbyen Mae Malai, hvor I skal på marked med jeres guide. I hører om grøntsager og urter, der bruges i det thailandske køkken, og bliver introduceret til flere lokale specialiteter, som I med god sandsynlighed aldrig har hørt om før.

Velkommen til en dag, der bringer jer helt ind i Nordthailands sjæl - med rafting, vandreture og spændende kulturmøder med lokale samfund, der endnu lever med dybe rødder i deres unikke historie og traditioner.

Xl Thailand Chiang Mai Foodie Tour Sausauge Food

Xl Thailand Chiang Mai Handicraft Silversmith

Denne dag er til at udforske Chiang Mai noget mere. Måske så I steder på cykelturen, som fortjener et ekstra besøg?

Templer, værksteder, caféer i Chiang Mai

Chiang Mai har flere end 300 templer og sprudler samtidig af et kreativt liv præget af byens mange kunstnere, håndværkere og iværksættere. Læg vejen forbi gallerier og værksteder, og hvil benene på en af de utallige cafeer – eller ved et af de mange steder, der tilbyder en fodmassage! 

Når sulten melder sig, er I efterhånden eksperter i Chiang Mais mange restauranter og gadekøkkener. Hvis I vil vide endnu mere om det lokale køkken og kulturen bag, kan vi arrangere en kokkeskole i Chiang Mai.

Xl Thailand Chiang Mai Handicraft Umbrella Making

Jeres rejse til Thailand går nu fra Raya Heritage og Chiang Mai til de skønne strande i Krabi. I bliver hentet på Raya Heritage og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver direkte til Krabi. 

Også her bliver der taget godt hånd om jer med velkomst og en halv times køretur til havnen, hvor en båd venter på jer.

Rayavadee 5*, Krabi

I skal bo 7 nætter på luksusresortet Rayavadee, der gemmer sig så godt mellem tre strande og dramatiske kalkstensklipper på spidsen af Phranang-halvøen, at I kun kan sejle dertil. I får derfor nu en halv times introduktion til Krabis formidable natur set fra havet. Nyd det. 

I skal bo i en dejlig Deluxe Pavilion, der står i palmernes skygge. Villaen er på 2 etager. Nederst er dagligstue, øverst er soveværelse og badeværelse, og I har også en lille møbleret terrasse.

XL Thailand Krabi Rayavadee The Railay Peninsula
Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Railay Beach Lounge
Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Pavilions Coconut Trees

I skal nu slappe af under palmerne og nyde strandliv, mad, frodighed, fugleliv og dyreliv med de mange aber. Tag evt. på smukke sejlture til de lokale øer og snorkelsteder. Phi Phi er kun 35 minutters sejlads væk. 

3 smukke strande og fantastisk pool

Fra den store pool er en fantastisk udsigt til klipperne og Railay-bugten. I har også tre strande at vælge mellem. Især den postkortsmukke Phra Nang-strand får besøg udefra i løbet af dagen, men om morgenen og når aftenen falder på, vil I føle jer privilegerede ved at have det hele for jer selv. 

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Terrace Pavilions Downstairs
Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee View From Pool
XL Thailand Hotel The Shellsea Krabi Beach

4 restauranter

Rayavadee har fire dejlige restauranter. I kan f.eks. indtage middagen i en grotte med fødderne i sandet og udsigt til solnedgangen!

Middag eller spabehandlinger?

Vi inkluderer også 75 minutters spa-behandling for 2 i The Rayavadee Spa eller en middag for 2 på Krua Phranang Restaurant. Vi ved godt, det kan være svært at vælge.

Mange muligheder for udflugter

I befinder jer i et af Thailands smukkeste områder. Der er mange muligheder for oplevelser mens I bor på Rayavadee. I kan fx. prøve kræfter med den thailandske madlavning på kokkeskole eller jagte flere paradisstrande på sejltur i øhavet ved Krabi.

Det er blevet tid til at sige farvel til Rayavadee. Jeres rejse til Thailand er nået til afslutningen, men heldigvis er det jo med en smuk finale i form af endnu en sejltur med udsigt til Krabis kalkstensklipper. I land venter en bil på at køre jer i lufthavnen i Krabi, hvorfra turen går hjemad. I lander i Danmark dag 14. 

Xl Thailand Krabi Hotel Rayavadee Happy Island Sunset
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Jeres ferie i Thailand starter i charmerende Chiang Mai, hvor templer, gadekøkkener, cafeer og kunsthåndværkernes værksteder ligger side om side. Under jeres ophold inviterer vi på et autentisk møde med Nordthailands kultur og skønne natur, som I bl.a. ufdorsker på en vandretur og med rafting på en traditionel tømmerflåde.

Efter oplevelser i Chiang Mai flyver I til Krabi, der er kendt for sine smukke strande og imponerende kalkstensklipper. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I Chiang Mai bor I på det smukke boutiquehotel Raya Heritage 5*, der er smukt indrettet med kunst og antikviteter inspireret af den lokale Lanna-kultur. 

Derefter skal I videre til Rayavadee 5*, der efter vores mening ligger på Thailands smukkeste adresse. Nemlig på spidsen af en halvø omgivet af palmer, 3 smukke strande og store klipper, der gør, at man kun kan sejle til. En sejltur, der i den grad sætter stemningen og forventningen højt. På Rayavadee har I en luksuriøs 2-etagers villa mellem palmerne, der er befolket af bl.a. fugle og aber. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly, København - Chiang Mai , Chiang Mai – Krabi og Krabi - København.
 • Lufthavnsafgifter
 • 4 nætter på Raya Heritage 5*, Rin Terrace suite, inkl. morgenmad
 • 1 middag for 2 personer på Khu Khao Restaurant, Raya Heritage
 • High tea for 2 personer på Raya Heritage
 • Oplevelse: På opdagelse i Nordthailands højland
 • 7 nætter på Rayavadee 5*, Deluxe pavillion, inkl. morgenmad
 • 1 middag på Krua Phranang restaurant, Rayavadee, for 2 personer
 • 1 middag på valgfri restaurant på Rayavadee (undtaget The Grotto) for 2 personer
 • 2 børn op til og med 16 år spiser gratis fra børnemenu på Rayavadee (max 2 børn)
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller
Pris per person ved 2 voksne
Chiang Mais harmoni og Krabis strande
RejseperiodeDobbelt
01.05.24 ‑ 24.09.2425.000‑27.000
25.09.24 ‑ 10.10.2433.000‑38.000
11.10.24 ‑ 25.10.2426.000‑28.000
26.10.24 ‑ 31.10.2433.000‑36.000
01.11.24 ‑ 13.12.2430.000‑32.000
14.12.24 ‑ 27.12.2458.000‑68.000
28.12.24 ‑ 31.12.2470.000‑72.000
01.01.25 ‑ 10.01.2558.000‑60.000
11.01.25 ‑ 20.01.2534.000‑36.000
21.01.25 ‑ 02.02.2541.000‑43.000
03.02.25 ‑ 11.04.2531.000‑35.000
12.04.25 ‑ 21.04.2536.000‑38.000
22.04.25 ‑ 30.04.2531.000‑33.000
01.05.25 ‑ 07.09.2527.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Chiang Mais harmoni og Krabis strande, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
01.05.24 ‑ 09.11.249.000‑11.0009.000‑11.000
10.11.24 ‑ 17.11.2411.000‑13.00011.000‑13.000
18.11.24 ‑ 13.12.249.000‑11.0009.000‑11.000
14.12.24 ‑ 24.12.2421.000‑24.00021.000‑24.000
25.12.24 ‑ 31.12.2427.000‑29.00027.000‑30.000
01.01.25 ‑ 10.01.2519.000‑21.00019.000‑21.000
11.01.25 ‑ 28.02.2512.000‑14.00012.000‑14.000
01.03.25 ‑ 14.03.2510.000‑12.00010.000‑12.000
15.03.25 ‑ 31.03.2512.000‑14.00012.000‑14.000
01.04.25 ‑ 07.09.2510.000‑12.00010.000‑12.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Drikkevarer til middage er ikke inkluderet 
 • I perioderne 20.dec-10.jan, 7.-16. apr, 1.-10. okt er følgende IKKE inkluderet: 1 x middag og high-tea på Raya Heritage, samt 1 x middag på Rayavadee
 • I perioden 20.dec-.10.jan, 19.-24.jan, 7.-10. apr er følgende IKKE inkluderet: 75 mins. massage, middag på Krua Phranang og børn op til 16 år spiser gratis på Rayavadee

Bemærk

Børn skal være 6 år eller derover for at bo på Raya Heritage. Rejser I med mindre børn kan I sagtens fortsat tage til Chiang Mai og fx bo på søsterhotellet Tamarind Village istedet.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Alt på denne rejse til Thailand kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Thailand.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.