• Emerald Beach på Pangkor Laut i Malaysia
 • Familie-pool på The Slate på Phuket
 • Skyline i Kuala Lumpur, Malaysia

Familieøhop i Thailand og Malaysia

Oplev Phuket, pulserende Kuala Lumpur og privat paradisø, 15 dage fra 19.000 kr., Børn fra 8.500 kr.

Glæd jer til:

Stor suite på The Slate 5* på Phuket ved landsby og smuk strand

Udflugt til Phuket Old Towns markeder og gadekøkkener

Luksus i Kuala Lumpur tæt på alle seværdigheder

Pangkor Laut 4+* på privat paradisø i Malaysia

Spabehandling, cruise eller picnic efter eget valg

Læs mere

Nyd designresortet The Slate 5* på Phuket med udflugt til gadekøkkener og markeder. Udforsk storbyjunglen i Kuala Lumpur. Og lad jer forkæle på Pangkor Laut 4+* på privat paradisø. En rejse til Thailand og Malaysia for hele familien.

Denne rejse er ikke nogen almindelig familieferie. Den er så meget mere end det. Vi har håndplukket hoteller og resorts, der er en oplevelse i sig selv for både børn og voksne, og det samme gælder de oplevelser, I kan få med på vejen.

Alt er tilrettelagt i en perfekt balance for hele familien, og alt kan samtidig skræddersys efter jeres særlige ønsker.

Designresort på Phuket

I starter på designresortet The Slate 5*, der er indrettet med inspiration fra Phukets tidligere tinmineindustri. Kreativiteten sprudler ned til de mindste detaljer. Resortet ligger ved en landsby og en smuk strand væk fra Phukets mere turistede steder.

Historisk hotel i Kuala Lumpur

I Kuala Lumpur venter det stolte og traditionsrige luksushotel Hotel Majestic Kuala Lumpur 5*, der på samme tid er en tidslomme og en oase i storbyen. I er tæt på alle attraktioner og kan vende hjem til pool og forkælelse.

Pangkor Laut på privat paradisø

Jeres familieøhop i Thailand og Malaysia slutter på Pangkor Laut 4+* omgivet af strande og tæt jungle med aber og paradisfugle. Lad freden sænke sig, nyd tiden sammen og glem alt om hverdagen.

Gadekøkkener, spa og sunset cruise

Vi inkluderer udflugter til gadekøkkener og markeder i Phuket Old Town, og på Pangkor Laut venter spabehandling og sunset cruise til de voksne. Sidstnævnte kan byttes til en picnic for hele familien. I er her jo for at være sammen.

Program

Dag 1-2
I rejser til Phuket i Thailand

Lobby og reception på The Slate, PhuketJeres rejse til Thailand og Malaysia er i gang. I flyver til Phuket, hvor I lander dag 2 lokal tid. Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner står klar til at byde velkommen og køre jer til hotellet blot et kvarters tid derfra.

D-Buk Suite på The Slate på PhuketThe Slate 5*, Phuket

I skal bo 5 nætter på The Slate, der ligger ved en landsby og den smukke Nai Yang-strand på Phuket. The Slate 5* er ikke bare et familievenligt luksushotel, det er en totaloplevelse for store og små.

The Slate er indrettet med inspiration i Phukets historiske tinmineindustri med et utal af kreative og sjove detaljer, så I bliver fyldt med nye indtryk dagen igennem. I har en D-buk suite på 74 m2, så der er masser af plads til alle.

Dag 3-6
Badeferie og gadekøkkener på Phuket

Restauranten Tin Mine på The SlateDe næste dage går med afslapning ved stranden og poolen på Phuket. Der er mange aktiviteter på hotellet fra tennis til yoga, og måske frister en tur i spaen for de voksne og i børneklubben for resten af familien.

Endelig kan I glæde jer til en række madoplevelser. For det første har The Slate flere restauranter at vælge mellem, og I kan også spise på en af de lokale restauranter ved stranden. Men det er ikke det hele, vi arrangerer også en ekstra kulinarisk oplevelse for jer.

Lokal bod på marked i Phuket Old TownSmag på Phuket Old Town

Selv om Phuket er blevet et populært turistmål, kan I stadig finde det autentiske liv f.eks. i smukke Phuket Old Town. En af dagene vil en guide derfor tage jer på en halvdagstur til farverige markeder og byens bedste gadekøkkener, hvor I får smagsprøver, mens I hører om Phuket Old Towns historie.

Dag 7
I rejser til Malaysia

Nyd klassisk musik i loungen om aftenen på Hotel MajesticJeres ferie går nu fra strandenes fred til pulserende storbyliv fyldt med nye indtryk. I bliver kørt i lufthavnen og flyver direkte til Kuala Lumpur. Det er en tur, der blot tager 1½ time. Også i Kuala Lumpur bliver I budt velkommen og kørt til hotellet.

Soveværelset i jeres Deluxe Room på Hotel Majestic i Kuala Lumpur, Malaysia

Hotel Majestic Kuala Lumpur 5*, Kuala Lumpur

Hotel Majestic Hotel Kuala Lumpur er fra 1930 og et stykke levende historie. Dørmanden iført tropehjelm og hvid uniform fører jer mentalt direkte tilbage til den britiske kolonitid. Indenfor lever indretningen helt op til første indtryk af imperiets storhed, men værelserne er naturligvis topmoderne.

Dag 8
Kuala Lumpur på egen hånd

Petronas tårnene i Kuala Lumpur, MalaysiaI bor centralt i Kuala Lumpur i det multikulturelle centrum og lige over for den gamle banegård, der også oser af historie.

Også Kuala Lumpurs shoppingcentre er et besøg værd, hvis I har plads i kufferten. Chinatown og den gamle bydel med Little India er andre spændende muligheder, hvor også børnene vil fascineres af de mange indtryk, og selvfølgelig også Petronas Twin Towers, der strækker sine 2 tårne 452 meter over jorden.

Street food marked i Kuala LumpurVil I blive lidt længere i Kuala Lumpur?

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker ekstra dage i Kuala Lumpur. Byen er en smeltedigel af kulturer, hvilket blandt andet ses og smages i de mange gadekøkkener. Vi kan arrangere en guidet tur til de bedste.

Dag 9
Til paradisøen Pangkor Laut

Pangkor Laut ResortOm morgenen bliver I hentet på jeres hotel i Kuala Lumpur. Herfra kører I 3 timer mod nordvest til kysten, hvor en speedbåd venter på at sejler jer det sidste stykke til den private tropeø Pulau Pangkor, hvor jeres resort Pangkor Laut 4+* gemmer sig.

Pangkor Laut ResortPangkor Laut 4+*, Pulau Pangkor

I løbet af de 15 minutter, sejlturen tager, kan I nyde at se den lille tropeø komme nærmere og nærmere. Øen er dækket af jungle, der er hjem for aber og næsehornsfugle, og resortet er den eneste bebyggelse.

I skal bo 7 nætter i en Garden Villa. Trods navnet er det ikke en selvstændig villa, da der er fire værelser i hver bygning, som ligger omgivet af de store palmer. Værelser i stueetagen har et skønt badekar i en privat gårdhave, mens badeværelserne i værelserne på første sal åbner ud til regnskoven.

Har I store børn, anbefaler vi at opgradere til to Garden Villa-værelser. Hør, om I kan få to ved siden af hinanden med dør imellem.

Dag 10-15
Strandliv, spa og anden afslapning på tropeøen

Pangkor Laut Resort Spa VillageDe næste dage er til præcis så meget eller lidt, I har lyst til. Nyd den lange strand. Gå på opdagelse i junglen med de smukke paradisfugle. Sejl ud i kajak og se det hele lidt på afstand. Og glæd jer til god mad og helt sikkert masser af befriende dejlig tid sammen.

Få Thai massage på Pangkor Laut Resort, MalaysiaSpabehandlinger og sunset cruise eller picnic

De voksne har mulighed for at blive lidt ekstra forkælede på Pangkor Laut. Med i opholdet er nemlig 50 minutters spabehandling pr. voksen og også et cruise i den smukke solnedgang, hvor I får serveret kanapéer og små snacks samt lidt koldt at drikke.

Et sunset cruise er jo mest romantisk, hvis man tager det sammen, så ønsker I ikke at lade børnene være alene eller blive passet, ændrer vi cruiset til en hyggelig picnic, hvor I alle kan være med.

Dag 16-17
Hjem fra rejse til Thailand og Malaysia

Pangkor Laut Resort, MalaysiaDet er blevet tid at vende hjem fra rejsen til Thailand i Malaysia. I tager speedbåden ind til fastlandet, hvor en bil venter på at køre jer til lufthavnen. I lander hjemme i Danmark dag 17 dansk tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Familieøhop i Thailand og Malaysia
RejseperiodeDobbelt
24.07.21 - 27.10.2118.000-20.000
28.10.21 - 14.12.2121.000-23.000
15.12.21 - 19.12.2126.000-28.000
20.12.21 - 04.01.2232.000-37.000
05.01.22 - 23.01.2224.000-26.000
05.02.22 - 28.02.2224.000-26.000
01.03.22 - 31.03.2221.000-23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Familieøhop i Thailand og Malaysia, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
24.07.21 - 14.12.218.000-10.0009.000-11.000
15.12.21 - 31.12.2113.000-15.00013.000-15.000
01.01.22 - 23.01.2210.000-12.00010.000-12.000
05.02.22 - 28.02.2210.000-12.00010.000-12.000
01.03.22 - 31.03.228.000-10.0008.000-10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Prisen er ikke gældende 24. januar til 4. februar 2020, og det kan være svært at få plads i denne periode.

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Phuket / Phuket – Kuala Lumpur / Kuala Lumpur - København
 • Lufthavnsskatter
 • 5 nætter på The Slate 5*, Phuket. D-buk suite inkl. morgenmad
 • Børn 0-6 år spiser gratis fra børnemenuen på The Slate, når forældrene også spiser
 • Oplevelse: Smag på Phuket Old Town
 • 2 nætter på Hotel Majestic Kuala Lumpur 5*, Kuala Lumpur. Deluxe Room inkl. morgenmad
 • 7 nætter på Pangkor Laut Resort 4+*, Pangkor Laut. Garden Villa inkl morgenmad 
 • 1 x 50 minutters spabehandling for 2 voksne på Pangkor Laut 4+*
 • Oplevelse: 1 x picnic på stranden på Pangkor Laut 4+*
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller i privat bil

Ikke inkluderet

 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat på 10 MYR per værelse per overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved check ud

Bemærk

 • Max. 2 voksne og 2 børn under 12 år i en villa. 1. barn får opredning på sofa, 2. barn skal sove i eksisterende seng.
 • Ved flere / større børn anbefaler vi to villaer ved siden af hinanden med connecting doors. Få attraktiv rabat på villaen til børnene.
 • I har mulighed for at opgradere til helpension på Pangkor Laut Resort for blot 550 kroner pr. voksen og 275 kroner pr. barn. pr. nat.