Small Thailand Buri Rasa Village Koh Pha Ngan Beach Chairs

Sommer med familien i Siambugten

Sommer med familien i Siambugten

17 dage fra 21.000 kr. | BØRN fra 9.500 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Luksus direkte på stranden krydret med eventyr i Bangkok

Tag på en familierejse til Thailand med skønne strande, spændende oplevelser og masser af tid til bare at være sammen. I skal opleve pulserende Bangkok og tropeøerne Koh Pha Ngan og Koh Samui på familievenlige hoteller.

Denne rejse til Thailand er til jer, der vil nyde Thailands skønne strande i sommerferien, men som også vil have nogle ekstra oplevelser med på vejen. 

Glæd jer til

 • Boutiquehotel i Bangkok med roof top pool
 • Hyggelig introduktion til jeres lokalområde med guide
 • Koh Pha Ngan med værelse ud til sandet
 • Luksusvilla og afslapning på Koh Samui
 • Særligt udvalgte børnevenlige hoteller og strande

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Bangkok 3 nætter på Bangkok 3 Højdepunkter Pulserende og evigt livlige Bangkok venter. Byen, hvor templer, paladser, markeder og gadekøkkener forenes i ægte thailandsk autencitet Pulserende og evigt livlige Bangkok venter. Byen, hvor templer, paladser, markeder og gadekøkkener forenes i ægte thailandsk autencitet
Koh Pha Ngan 5 nætter på Koh Pha Ngan 5 Højdepunkter Op ad trappen og til øens højeste punkt Khao Ra, hvor udsigten over Koh Pha Ngan er helt fantastisk Op ad trappen og til øens højeste punkt Khao Ra, hvor udsigten over Koh Pha Ngan er helt fantastisk
Koh Samui 5 nætter på Koh Samui 5 Højdepunkter Fredag aften, tæt på Jeres resort, åbner Night Market i Bophut. Her finder I liv og autentiske oplevelser og madboder. En dejlig afveksling fra afslapningen i palmernes skygge, der omkredser Santiburi Koh Samui Fredag aften, tæt på Jeres resort, åbner Night Market i Bophut. Her finder I liv og autentiske oplevelser og madboder. En dejlig afveksling fra afslapningen i palmernes skygge, der omkredser Santiburi Koh Samui
Xl Thailand Bangkok Nonthaburi Province Wat Rat Prakhong Tham Temple Biggest Buddha
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Bangkok og boutique i børnehøjde

Når I lander I Bangkok, sender vi jer ikke videre med det samme med trætte børn og kufferter. I stedet bliver I kørt til et hyggeligt boutiquehotel i en lille sidegade, hvor stemningen og udsigten fra rooftop bar og pool er fantastisk. I har selvfølgelig familieværelse, så der er plads til alle.

En guide viser jer rundt i lokalområdet, så I hurtigt bliver hjemmevandte i det nye. En perfekt start på Thailand-ferien, så I kommer ind i rytmen, slapper af og oplever sammen. 

Koh Pha Ngan med værelse ud til sandet

Fra Bangkok går rejsen så videre til tropeøen Koh Pha Ngan. Her skal I ikke bare bo på et skønt strandresort, Buri Rasa Village 4*, ud til en børnevenlig strand, vi reserverer også et værelse, hvor I træder lige ud i sandet fra jeres terrasse. Både store og små vil sætte stor pris på den beliggenhed fra morgen til aften. 

Strandluksus på Koh Samui

Den store finale på jeres familiesommer i Siambugten bliver en lækker villa på Santiburi Koh Samui 4+*, beliggende på en af Koh Samuis bedste strande. 

I vil nok mest bruge tiden på resortet og nyde alt lige fra stranden over restauranterne til den smukke spa, men I har også mulighed for hyggelige udflugter f.eks. til charmerende Fishermans’ Village i Bophut små 5 km fra resortet. Glæd jer til en familierejse, der virkelig holder balancen mellem afslapning og oplevelser.

Small Thailand Koh Samui Santiburi Beach View
XL Thailand Snorkeling Mother And Child People
Xl Thailand Koh Samui New Star Beach Resort Kayak Couple
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Thailand, hvor I lander i Bangkok dag 2 lokal tid.

XL Buddha Temple Statue Bangkok Thailand

I lufthavnen i Bangkok står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen. I bliver kørt til hotellet, hvor I skal bo de næste 3 nætter. 

Sukhumvit Road er Thailands længste vej og løber hele vejen fra hjertet af hovedstaden til Cambodjas grænse langt mod øst. Det er her, i den spæde start af Sukhumvit, at I virkelig mærker storbyens puls, omringet af skyskrabere, metro og højbanen Skytrain. Men det er også her, I finder ro i de små sidegader. Hvor de lokale stopper for en snak med hinanden og markedet disker op med alskens overraskelser.

Xl Thailand Akyra TAS Sukhumvit Bangkok Rise Rooftop Bar Pool

Introduktion til jeres lokalområde

Den bedste måde at komme ind i rytmen på er at komme ud for at opleve lidt. Da I samtidig vil få stor glæde af at kende jeres lokalområde og det offentlige transportsystem, arrangerer vi en lille rundtur i lokalområdet.

I bliver hentet på hotellet og fulgt rundt af en guide, der viser de gode steder og hemmelige smutveje.

Xl Thailand Bangkok Skytrain Transport

Dagene er sat af til, at I kan udforske Bangkok ud fra jeres interesser. Har I ikke været i Bangkok før, er der nok nogle store templer og paladser på ønskelisten, mens de mere garvede nok vil se i retning af de store shoppingcentre eller små gyder med autentiske markeder og butikker. 

Xl Thailand Bangkok The Grand Palace And Wat Phra Kaeo

Tæt på det autentiske - væk fra det pulserende centrum

Jeres rejserådgiver kan hjælpe med gode tips. Vi kan bl.a. arrangere en smagfuld rundtur i Bangkoks gadekøkkener. Husk bare god appetit!

Vi kan også varmt anbefale en sejltur på Bangkoks store flod Chao Phraya, hvor I kommer tæt på det autentiske, når I sejler ind i de små kanaler (klongerne). Kontakt os, hvis vi skal sikre jer en plads.

Endelig kan vi anbefale at bruge lidt tid ved poolen og slappe godt og grundigt af.

Xl Thailand Bangkok Canal Klong Boat Fruit Couple

Small Thailand Buri Rasa Village Koh Pha Ngan Beach Chairs

Nu går jeres ferie i Thailand fra by til strand. I bliver hentet på Chatrium Riverside Hotel og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver en god time til Koh Samui. 

I lander i den sødeste lufthavn. Farverige ”busser” uden vinduer futter rundt med passagererne mellem fly og terminalen, der står med åbne sider og palmetækkede tage. Man bliver fyldt med feriestemning, men det er trods alt en lufthavn, så I skal videre. 

I bliver kørt til havnen og sejler en halv times tid til tropeøen Koh Pha Ngan, hvor strandlivet venter. 

Buri Rasa Village 4*, Koh Pha Ngan

De næste 6 nætter skal I bo på det super hyggelige hotel Buri Rasa Village i den billedskønne Tong Nai Pan-bugt med jungle i den kuperede baghave. Glæd jer til tilbagelænet strandidyl og et ocean front deluxe room. 

I kan træde lige fra jeres terrasse ud i det bløde sand! Fantastisk, når man rejser med børn. I er simpelthen på stranden fra I står op, til I går i seng.

XL Thailand Buri Rasa Village Koh Pha Ngan Deluxe Terrace Room

Xl Thailand Koh Pha Ngan Phangan Wat Maduea Wan Temple Khao Ra Steps

De næste dage er til at lave så meget eller lidt, I har lyst til. Dase under palmerne, bade i det klare vand, tage snorkelture til naboøerne og bare nyde at have masser af tid sammen. Som nævnt kan I gå lige fra jeres værelse ud i sandet på Buri Rasa Village, og mange vil nok ikke gå meget længere.  

Jungle, templer og landsbyer

Koh Pha Ngan har dog meget mere end strandliv. Inde på øen rejser bjergene sig, og junglen står tæt. Her er små landsbyer, plantager og templer. Ved Maduawan-templet går en trappe op ad bjerget til øens højeste punkt, Khao Ra. 

I ved selv bedst, hvad jeres børn er klar til, men tal evt. med jeres rejserådgiver, hvis I vil opleve det hele.

Xl Thailand Bike Cycling Cyclist Tropical Forest Trail

Small Thailand Koh Samui Santiburi Beach And Palms

I siger farvel til Koh Pha Ngan, og efter en sejltur siger Koh Samui velkommen tilbage. I bliver budt velkommen og kørt op til den nordøstlige del af Koh Samui, Mae Nam, hvor I skal nyde den sidste del af jeres rejse til Thailand i luksus. 

Santiburi Koh Samui 4+*, Koh Samui

I skal bo 5 nætter på det luksuriøse resort Santiburi Koh Samui, der ligger ud til 300 m rolig strand med masser af skyggegivende palmer og en afslappet atmosfære. I har en lækker villa med god plads til hele familien.

Small Thailand Koh Samui Santiburi Villa

Et af nøgleordene på Santiburi Koh Samui er plads. God plads i villaen. Masser af plads til at tumle på i de grønne områder. Og mere plads på stranden. Kort sagt, der er plads til begejstring for både store og små.

Aktiviteterne spænder fra leg og sandslotte til skønne besøg i spaen. Måske fordelt lidt efter alder. Børnene vil elske den lille legeplads, trampolinen, hønsene og kaninerne og selvfølgelig den enorme pool.

Tæt på resortet ligger Bophut (Fisherman’s Village) med hyggelige restauranter helt ud i sandet. Fredag aften er her fyldt med madboder og liv på den gode måde, når Night Market åbner. Virkelig en tur værd. Hvornår har I f.eks. sidst smagt græshopper?

Small Thailand Koh Samui Santiburi Pool

XL Thailand Koh Samui Santiburi Beach

Jeres sommerferie med familien i Siambugten er forbi. Det er tid til at vende hjem til Danmark. I bliver kørt i lufthavnen og lander i Danmark dag 17. Velkommen hjem fra en skøn rejse til Thailand.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bangkok / Koh Samui-København (via Bangkok)
 • Lufthavnsskatter
 • Transport til hotel fra Bangkoks lufthavn t/r.
 • 3 nætter på Chatrium Hotel Riverside, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Velkommen til Bangkok
 • Indenrigsfly Bangkok-Koh Samui
 • Transport med bil og speedbåd fra Koh Samui lufthavn til hotellet på Koh Pha Ngan
 • 5 nætter på Buri Rasa Village 4*, Koh Pha Ngan. Ocean front deluxe room med 2 opredninger, inkl. morgenmad.
 • Transport med speedbåd og minibus fra Buri Rasa Village til Santiburi Koh Samui.
 • 5 nætter på Santiburi Koh Samui 4+*, Koh Samui.  Deluxe Garden Villa med 2. opredninger, inkl. morgenmad
 • Daglig afternoon tea på Santiburi mellem kl. 16-17
 • Aktiviteter på Santiburi såsom Junior Camp, forskellige slags bold- og ketchersport, vandsport og en ugentlig yoga-time
 • På Santiburi spiser børn til og med 12 år gratis måltider fra børnemenuen
 • Transport fra Santiburi Beach til Koh Samui lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Sommer med familien i Siambugten, voksne
RejseperiodeDobbelt
24.05.22 ‑ 24.06.2221.000‑24.000
25.06.22 ‑ 11.07.2225.000‑27.000
12.07.22 ‑ 15.08.2228.000‑30.000
16.08.22 ‑ 31.08.2224.000‑26.000
01.09.22 ‑ 14.12.2220.000‑23.000
15.12.22 ‑ 21.12.2226.000‑29.000
22.12.22 ‑ 09.01.2333.000‑36.000
10.01.23 ‑ 22.04.2327.000‑30.000
23.04.23 ‑ 30.04.2325.000‑27.000
01.05.23 ‑ 24.06.2321.000‑23.000
25.06.23 ‑ 11.07.2326.000‑28.000
12.07.23 ‑ 15.08.2330.000‑32.000
16.08.23 ‑ 31.08.2325.000‑27.000
01.09.23 ‑ 29.09.2321.000‑23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Sommer med familien i Siambugten, børn (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
24.05.22 ‑ 24.06.229.000‑11.00010.000‑12.000
25.06.22 ‑ 15.08.2212.000‑14.00013.000‑15.000
16.08.22 ‑ 14.12.229.000‑11.0009.000‑11.000
15.12.22 ‑ 21.12.2212.000‑14.00013.000‑15.000
22.12.22 ‑ 23.12.2214.000‑16.00014.000‑16.000
24.12.22 ‑ 31.03.2310.000‑12.00011.000‑13.000
01.04.23 ‑ 24.06.239.000‑11.00011.000‑13.000
25.06.23 ‑ 29.09.2311.000‑13.00011.000‑15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Thailand

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere oplevelser, vil se flere øer i Siambugten eller måske forkæle jer selv med et ekstra godt hotel. Hvad med f.eks. at slutte på Six Senses Samui 5*, hvor børn bor og spiser gratis? Alt kan skræddersys efter jeres ønsker.

Rejsen kan gøres hele året, men er bedst i sommerhalvåret fra februar til september i forhold til vejr og vind.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.