• Kør op af den smukke kystlinje på Maui, Hawaii
  • Maui Ocean Center, Hawaii
  • Se Hawaii fra oven fra en zipline
  • Se Hawaii fra en helikopter
  • Et kig ned i Puu Oo krateret med det flydende lava, Kilauea vulkanen, Big Island, Hawaii

Det store familieeventyr på Hawaii

Oplev San Francisco og 3 Hawaii-øer, 21 dage, voksne fra 50.000 kr., børn fra 17.500 kr.

Glæd jer til:

Udflugter, hoteller og rute udvalgt til rejser til Hawaii med børn

Stop i San Francisco med besøg på Alcatraz

Hawaii Big Island, Maui og Honululu på Oahu

I helikopter over aktiv vulkan

Rummelig SUV - en bil med plads til hele familien

Læs mere

Eventyret til jer, der rejser til Hawaii med børn og samtidig vil opleve rigtig meget i roligt tempo. Stop i San Francisco på udrejsen, oplev 3 Hawaii-øer, spændende udflugter fra tur i helikopter over vulkan til vandretur til vandfald. Børnevenlige hoteller og stor SUV bil.

På det store familieeventyr på Hawaii oplever I San Francisco og 3 fantastiske Hawaii-øer på udvalgte hoteller med pool og en skøn ferielejlighed ud til en af Mauis bedste strande. 

Skabt til rejser til Hawaii med børn

Alt på denne rejse er sammensat ud fra, at I rejser til Hawaii med børn. Rute, tempo, oplevelser, hoteller og bil er valgt, så jeres Hawaii rejse bliver et hit for både store og små.  Udrejsen er delt op, så I har et stop i San Francisco. Hotellet har pool, og det er en skøn by for hele familien. 

På Hawaii er ruten lagt, så I kan flyve direkte mellem 3 øer. I har god tid hvert sted og kører i en rummelig bil, hvor alle har godt udsyn til den fantastiske natur. De børnevenlige hoteller har pool og ligger centralt i de solrige områder, og på Maui har I en stor ferielejlighed med havudsigt. 

Spændende udflugter på Hawaii

Allerede i San Francisco inkluderer vi en udflugt til fængselsøen Alcatraz. På Hawaii Big Island skal I flyve i helikopter over en aktiv vulkan og opleve store vandfald fra luften. På Maui skal I ud i regnskoven og snorkle ved Molokini.

3 vidt forskellige Hawaii-øer

I skal opleve Hawaii Big Island, Maui og Oahu med Honolulu. Øerne er vidt forskellige, men lige overdådige i natur, tilbud og afslappede stemning. 

Hawaii Big Island er den største med kæmpe vulkaner, golde landskaber, regnskov og dejlige strande. På Maui er et utal af strande, golf, frodige bjerge med vandfald, snorkling og masser af vandsport. Og på Oahu nyder I den unikke kombination af by og strand i Honolulu med mulighed for f.eks. at se Pearl Harbor. 

Tal med os om rejser til Hawaii med børn

Alt kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med Nyhavn Rejsers Hawaii-eksperter om jeres ønsker, så I får sammensat det rigtige eventyr for jer, når I rejser til Hawaii med børn.

Program

Dag 1
I rejser til San Francisco

Udendørs swimmingpoolen på Handlery Union Square Hotel 3*, San FranciscoI er på vej på det store familieeventyr på Hawaii. I skal ikke bare opleve et øhop på Hawaii med 3 fantastiske øer, I skal også opleve Californien på vejen. Da I rejser til Hawaii med børn, har vi indlagt et spændende stop i San Francisco, så udrejsen deles op. I flyver direkte fra København til San Francisco med SAS. Og vi har valgt et hotel med pool i San Francisco.

The Handlery Union Square 3*, San Francisco

I skal bo 3 nætter på The Handlery, der ligger ved Union Square og dermed super centralt i San Francisco. Det familieejede hotel har en afslappet stemning og ikke mindst et skønt poolområde.

Dag 2-3
Alcatraz og flere oplevelser i San Francisco

Sporvogn i San Francisco, CalifornienDe næste dage slapper I af ved poolen og går på opdagelse i San Francisco. Byen opleves bedst til fods og med de berømte sporvogne, som børnene vil elske. 

San Francisco er international i bedste forstand. China Town og Japan Town er begge byer i byen. North Beach blander det bedste af italiensk og irsk kultur. SoMa (South of Market Street) danner en smeltedigel for thai- og cubansk kultur.

Golden Gate Bridge, San francisco, CalifornienAttraktioner i San Francisco

Hyggelige Fisherman's Wharf, de victorianske huse på Alamo Square, shopping-distriktet ved Union Square, hvor I bor, og den snoede vej Lombard Street er blandt de mange attraktioner i byen. En cykeltur over Golden Gate kan også anbefales. Her kan alle være med, selv de yngste.

Oplev det berygtede fængsel Alcatraz

Vi inkluderer et besøg på den historiske fængselsø Alcatraz i San Francisco Bay. I sejler i kølvandet på hårdkogte forbrydere og får indblik i det barske liv her. Hør om det tidligere fort gennem de indsattes egne fortællinger. Vi reserverer plads til en specifik afgang, så I er sikre på at komme derover.

Dag 4
I rejser til Hawaii Big Island

Courtyard by marriott king kamehameha's kona beach hotelDet er dagen, hvor I rejser til Hawaii. Ruten og rækkefølgen af øerne er lagt, så I hele tiden kan flyve direkte fra ø til ø, hvilket især børnene vil sætte pris på. I dag går flyveturen med United Airlines direkte til Kailua Kona, Hawaii Big Island. 

Courtyard by Marriott King Kamehameha 3+* Kona Beach Hotel, Hawaii Big Island

I Kona på Hawaii Big Island skal I bo centralt i byen på Courtyard by Marriott King Kamehameha Kona Beach Hotel. Hotellet har pool og ligger ud til en lille sandstrand, hvilket faktisk er et særsyn ved Kona. I har værelse med delvis havudsigt. 

Stor familiebil!

Allerede når I henter jeres bil i lufthavnen, mærker I, at denne rejse bliver bliver tænkt på hele familien. I skal køre i en stor SUV, hvor I sidder lidt højere så alle har et godt udsyn. Her er naturligvis også god plads til bagagen.

Dag 5-9
Oplevelser på Hawaii Big Island

Et kig ned i Pu'u O'o krateret med det flydende lava, Big Island, HawaiiHawaii Big Island er den største af de i alt syv beboede Hawaii øer. Få steder i verden kan byde på så mangfoldig natur. I kan vandre omkring i øde landskaber med golde lava klipper, bade fra vidunderlige strande, gå på opdagelse i tropisk regnskov og opleve kæmpe vulkaner. 

Østkysten med den største by Hilo får mest regn og er dermed mest frodig og med prægtige vandfald. Vestkysten, hvor I bor, har flere solskinstimer og mere tørvejr. En perfekt base for oplevelser på Hawaii Big Island.

Kilauea på Big Island er Jordens mest aktive vulkan I helikopter over aktiv vulkan 

Vi inkluderer en fantastisk udflugt, hvor I oplever vulkanen Kilauea fra en helikopter. I svæver over den dampende åbning til jordens indre, ser lavaens ødelæggende kræfter og oplever store vandfald og den rå kyst fra luften.

Dag 10
I rejser til Maui

Pool på Palms at Wailea by Outrigger, Maui, HawaiiI rejser til Maui med direkte fly. Også her kører I SUV med optimalt udsyn for alle og masser af plads. Det skal være sjov. Og det skal være komfortabelt. I en  SUV sidder I desuden højere, så alle super udsyn.

PALMS AT WAILEA MAUI BY OUTRIGGER 3*

I skal bo 6 nætter på smukke Palms at Wailea Maui by Outrigger. I har en stor ferielejlighed med separat soveværelse og havudsigt. Hotellet, der ligger i eksklusive Wailea med butikker og restauranter, er omgivet af grønne arealer med pool og masser af plads at boltre sig på.

Udsigt over Wailea på Maui, HawaiiInden for få minutters kørsel er 3 prisbelønnede golfbaner, og lige i nærheden finder I Wailea Coastal Walk og nogle af de smukkeste strande på Maui.

Dag 11-15
Oplevelser på Maui

Svøm ved et vandfald på Maui, HawaiiMaui er et strand- og surfparadis formet af to vulkaner, der er forbundet af en bred landtange. På den østlige side ligger vulkankrateret Haleakala med sit månelignende landskab. På den modsatte side i vest ligger vulkanen Kahalawai med stejle og frodige bjergsider og den gamle hvalfangerby Lahaina. 

Her er 80 strande, golfbaner, frodige bjergsider med vandfald, snorkling og dykning og et hav af andre vandsportsmuligheder. Og  fra omkring december kommer pukkelhvalerne hertil. 

Molokini Crater set fra oven. Et fantastisk sted at snorkle og dykke på Hawaii2 UDFLUGTER: VANDRETUR TIL VANDFALD OG FANTASTISK SNORKELTUR

Vi inkluderer to spændende udflugter, hvor I virkelig udlever drømmen om Hawaii. I skal på sporet af Paradisets have på vandretur til regnskovens vandfald, og I skal opleve forrygende snorkling ved Molokini

Dag 16
I rejser til Oahu

Queen Kapiolani Hotel i Honolulu, HawaiiNu fortsætter jeres store familieeventyr på Hawaii med direkte fly fra Maui til Honolulu på Oahu. I lufthavnen i Honolulu bliver I budt velkommen med blomsterkranse af vores lokale partner, der kører jer til hotellet. 

Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu

I skal bo 4 nætter i et Ocean View Balcony værelsee med havudsigt på Queen Kapiolani Hotel, der har et smukt poolområde, restaurant og bar. En kort gåtur er nok til at få sand mellem tæerne på Waikiki Beach.

Dag 17-19
Afslapning og byliv i Honolulu

Tag ud og surfe med familien på HawaiiHonolulu ligger smukt mellem Waikiki Beach og de knejsende græsgrønne bjergskråninger. Honolulu er kendt for sine solnedgange, og er I her en fredag aften, skal I huske at se det store fyrværkeri ved Hilton ved Waikiki Beach. Honolulu er "easy going", og det er netop denne afslappede ”hang loose”-stemning, mange rejser til Hawaii for. 

Besøg Jurassic Park på Kualoa Ranch, Hawaii

Udflugter fra Honolulu

I er i Honolulu for den unikke kombination af strand og by med god shopping. Men selvfølgelig er der også masser at se på Oahu. 

Nord for Honolulu finder I de berømte surf strande. I Polynesian Cultural Center på nordkysten er opstillet 7 stillehavslandsbyer, så I på tæt hold kan opleve alt fra opvisning i kano til hula dans. På Kualoa Ranch kan i opleve et naturens legeland, mens Dole Plantation inviterer til rundtur i den store ananasplantage i tog. Glæd jer til en ananasis.

Den gamle U-båd USS Bowfin ved Pearl Habour, Honolulu, Oahu

I Honolulu kan I køre på cykel til den udslukte vulkan Diamond Head og til chinatowns små gader, marked osv. Honolulu har også en skøn ZOO, der ligger for enden af Waikiki Beach. Endelig er en udflugt til Pearl Harbor en både spændende og tankevækkende oplevelse. I kan tage bybussen derud.

Dag 20-21
Hjem fra rejse til Hawaii

Havskildpadder i koralrevet, Maui, HawaiiDet store familieeventyr på Hawaii er slut. Alt afhængig af, hvilket fly I skal hjem med, bliver I hentet tidlig morgen eller sidst på eftermiddagen for at køre i lufthavnen. Hjemkomst dag 21 eller 22 – igen afhængig af afrejsetidspunkt. Vi tilstræber at få fly, hvor I kun har 1 skift, når I rejser hjem fra Hawaii.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Det store familieeventyr på Hawaii, voksne
RejseperiodeDobbelt
10.12.21 - 15.12.2146.000-48.000
16.12.21 - 15.12.2249.000-56.000
16.12.22 - 31.12.2257.000-59.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (3-11 år)

Det store familieeventyr på Hawaii, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
02.12.21 - 15.12.2116.000-18.00016.000-18.000
16.12.21 - 31.12.2120.000-22.00020.000-22.000
01.01.22 - 24.06.2217.000-19.00017.000-19.000
25.06.22 - 11.08.2220.000-22.00020.000-22.000
12.08.22 - 15.12.2217.000-19.00017.000-19.000
16.12.22 - 31.12.2220.000-22.00020.000-22.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
  • Andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg/Billund
  • Kontakt os hvis I ønsker at forlænge rejsen og/eller kombinere med andre øer eller rejsemål