Xl Hawaii Maui Arial View Scenic Road Along Coastline

Det store familieeventyr på Hawaii

Det store familieeventyr på Hawaii

21 dage fra 56.500 kr. | BØRN fra 20.000 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Oplev San Francisco
og 3 Hawaii-øer

Eventyret til jer, der rejser til Hawaii med børn og samtidig vil opleve rigtig meget i roligt tempo. Oplev San Francisco og tre Hawaii-øer med spændende udflugter såsom helikoptertur over vulkan til vandretur til vandfald. I bor på børnevenlige hoteller og kører på udflugt i stor SUV bil.

På det store familieeventyr på Hawaii oplever I San Francisco og 3 fantastiske Hawaii-øer på udvalgte hoteller med pool og en skøn ferielejlighed ud til en af Mauis bedste strande. 

På Hawaii er ruten lagt, så I kan flyve direkte mellem 3 øer. I har god tid hvert sted og kører i en rummelig bil, hvor alle har godt udsyn til den fantastiske natur. De børnevenlige hoteller har pool og ligger centralt i de solrige områder, og på Maui har I en stor ferielejlighed med havudsigt. 

Glæd jer til

 • Udflugter, hoteller og rute udvalgt til rejser til Hawaii med børn
 • Stop i San Francisco med besøg på Alcatraz
 • Hawaii Big Island, Maui og Honululu på Oahu
 • I helikopter over vulkan
 • Rummelig SUV - en bil med plads til hele familien

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
San Francisco 3 nætter på San Francisco 3 Højdepunkter Cablecars, Chinatown, Alamo Square, Golden Gate Bridge, Alcatraz og vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter er lang i San Fransisco Cablecars, Chinatown, Alamo Square, Golden Gate Bridge, Alcatraz og vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter er lang i San Fransisco
Big Island 6 nætter på Big Island 6 Højdepunkter Den mangfoldige natur byder på golde lava klipper, vidunderlige strande, tropisk regnskov og kæmpe vulkaner. Sidsnævnte oplever I fra luften, når I med helikopter svæver henover den aktive vulkan Kilauea Den mangfoldige natur byder på golde lava klipper, vidunderlige strande, tropisk regnskov og kæmpe vulkaner. Sidsnævnte oplever I fra luften, når I med helikopter svæver henover den aktive vulkan Kilauea
Maui 6 nætter på Maui 6 Højdepunkter På Maui findes det Hawaii som vi alle kender: et strand- og surfparadis! Her er fantastiske muligheder for snorkling og dykning, men også frodige landskaber, hvor I bl.a. skal på sporet af Paradisets Have På Maui findes det Hawaii som vi alle kender: et strand- og surfparadis! Her er fantastiske muligheder for snorkling og dykning, men også frodige landskaber, hvor I bl.a. skal på sporet af Paradisets Have
Honolulu 4 nætter på Honolulu 4 Højdepunkter Hovedstaden Honolulu er en unik kombination af strand og by. Stemningen er afslappet, og solnedgangen magisk. Et perfekt sidste stop på et ø-hop Hovedstaden Honolulu er en unik kombination af strand og by. Stemningen er afslappet, og solnedgangen magisk. Et perfekt sidste stop på et ø-hop
Xl Hawaii Snorkeler Close To Turtle Close Up Nature Animal
Det skal i opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse er sammensat ud fra, at I rejser til Hawaii med børn. Rute, tempo, oplevelser, hoteller og bil er valgt, så jeres Hawaii rejse bliver et hit for både store og små.  Udrejsen er delt op, så I har et stop i San Francisco. Hotellet har pool, og det er en skøn by for hele familien.

I er på vej på det store familieeventyr på Hawaii. I skal ikke bare opleve et øhop på Hawaii med 3 fantastiske øer, I skal også opleve Californien på vejen. Da I rejser til Hawaii med børn, har vi indlagt et spændende stop i San Francisco, så udrejsen deles op. I flyver direkte fra København til San Francisco med SAS. Og vi har valgt et hotel med pool i San Francisco.

Xl Usa San Francisco Handlery Union Square Hotel Premier King Room Balcony

The Handlery Union Square 3*, San Francisco

I skal bo 3 nætter på The Handlery, der ligger ved Union Square og dermed super centralt i San Francisco. Det familieejede hotel har en afslappet stemning og ikke mindst et skønt poolområde.

De næste dage slapper I af ved poolen og går på opdagelse i San Francisco. Byen opleves bedst til fods og med de berømte sporvogne, som børnene vil elske. 

San Francisco er international i bedste forstand. China Town og Japan Town er begge byer i byen. North Beach blander det bedste af italiensk og irsk kultur. SoMa (South of Market Street) danner en smeltedigel for thai- og cubansk kultur.

Xl Usa California San Francisco Helicopter Golden Gate
XL California USA San Francisco Famous Lombard Street
Xl USA California San Francisco Alcatraz Jail Backside

Attraktioner i San Francisco

Hyggelige Fisherman's Wharf, de victorianske huse på Alamo Square, shopping-distriktet ved Union Square, hvor I bor, og den snoede vej Lombard Street er blandt de mange attraktioner i byen. En cykeltur over Golden Gate kan også anbefales. Her kan alle være med, selv de yngste.

Oplev det berygtede fængsel Alcatraz

Vi inkluderer et besøg på den historiske fængselsø Alcatraz i San Francisco Bay. I sejler i kølvandet på hårdkogte forbrydere og får indblik i det barske liv her. Hør om det tidligere fort gennem de indsattes egne fortællinger. Vi reserverer plads til en specifik afgang, så I er sikre på at komme derover.

Det er dagen, hvor I rejser til Hawaii. Ruten og rækkefølgen af øerne er lagt, så I hele tiden kan flyve direkte fra ø til ø, hvilket især børnene vil sætte pris på. I dag går flyveturen med United Airlines direkte til Kailua Kona, Hawaii Big Island. 

Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott King Kamehameha View
Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott King Kamehameha Ocean Front Room
Xl Hawaii Hotel Courtyard By Marriott King Kamehameha Room King Bed

Courtyard By Marriott King Kamehameha 3+* Kona Beach Hotel, Hawaii Big Island

I Kona på Hawaii Big Island skal I bo centralt i byen på Courtyard by Marriott King Kamehameha Kona Beach Hotel. Hotellet har pool og ligger ud til en lille sandstrand, hvilket faktisk er et særsyn ved Kona. I har værelse med delvis havudsigt. 

Stor familiebil!

Allerede når I henter jeres bil i lufthavnen, mærker I, at denne rejse bliver bliver tænkt på hele familien. I skal køre i en stor SUV, hvor I sidder lidt højere så alle har et godt udsyn. Her er naturligvis også god plads til bagagen.

Hawaii Big Island er den største af de i alt syv beboede Hawaii øer. Få steder i verden kan byde på så mangfoldig natur. I kan vandre omkring i øde landskaber med golde lava klipper, bade fra vidunderlige strande, gå på opdagelse i tropisk regnskov og opleve kæmpe vulkaner. 

Østkysten med den største by Hilo får mest regn og er dermed mest frodig og med prægtige vandfald. Vestkysten, hvor I bor, har flere solskinstimer og mere tørvejr. En perfekt base for oplevelser på Hawaii Big Island.

XL Hawaii Eruption Volcano Lava

I helikopter over aktiv vulkan 

Vi inkluderer en fantastisk udflugt, hvor I oplever vulkanen Kilauea fra en helikopter. I svæver over den dampende åbning til jordens indre, ser lavaens ødelæggende kræfter og oplever store vandfald og den rå kyst fra luften.

I rejser til Maui med direkte fly. Også her kører I SUV med optimalt udsyn for alle og masser af plads. Det skal være sjov. Og det skal være komfortabelt. I en  SUV sidder I desuden højere, så alle super udsyn.

Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger Pool
Xl Hawaii Hotel Andaz Maui At Wailea Guestroom Andaz Ocean Queen Queen 2
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea By Outrigger Maui Aerial View

Palms at Wailea Maui By Outrigger 3*

I skal bo 6 nætter på smukke Palms at Wailea Maui by Outrigger. I har en stor ferielejlighed med separat soveværelse og havudsigt. Hotellet, der ligger i eksklusive Wailea med butikker og restauranter, er omgivet af grønne arealer med pool og masser af plads at boltre sig på.

Inden for få minutters kørsel er 3 prisbelønnede golfbaner, og lige i nærheden finder I Wailea Coastal Walk og nogle af de smukkeste strande på Maui.

XL Hawaii Maui Molokini Snorkeling Trigger Fish Coral

Maui er et strand- og surfparadis formet af to vulkaner, der er forbundet af en bred landtange. På den østlige side ligger vulkankrateret Haleakala med sit månelignende landskab. På den modsatte side i vest ligger vulkanen Kahalawai med stejle og frodige bjergsider og den gamle hvalfangerby Lahaina. 

Her er 80 strande, golfbaner, frodige bjergsider med vandfald, snorkling og dykning og et hav af andre vandsportsmuligheder. Og  fra omkring december kommer pukkelhvalerne hertil. 

Xl Hawaii Waterfall Couple Enjoying Bath Under Waterfall

2 Udflugter: vandretur til vandfald og fantastisk snorkeltur

Vi inkluderer to spændende udflugter, hvor I virkelig udlever drømmen om Hawaii. I skal på sporet af Paradisets have på vandretur til regnskovens vandfald, og I skal opleve forrygende snorkling ved Molokini

Nu fortsætter jeres store familieeventyr på Hawaii med direkte fly fra Maui til Honolulu på Oahu. I lufthavnen i Honolulu bliver I budt velkommen med blomsterkranse af vores lokale partner, der kører jer til hotellet. 

Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Pool Panorama View

Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu

I skal bo 4 nætter i et Ocean View Balcony værelsee med havudsigt på Queen Kapiolani Hotel, der har et smukt poolområde, restaurant og bar. En kort gåtur er nok til at få sand mellem tæerne på Waikiki Beach.

Honolulu ligger smukt mellem Waikiki Beach og de knejsende græsgrønne bjergskråninger. Honolulu er kendt for sine solnedgange, og er I her en fredag aften, skal I huske at se det store fyrværkeri ved Hilton ved Waikiki Beach. Honolulu er "easy going", og det er netop denne afslappede ”hang loose”-stemning, mange rejser til Hawaii for. 

Xl Hawaii Father Boy Surfing On Water People
XL Hawaii Oahu Kualoa Ranch Movie Tour Jurassic Park
Xl Hawaii Memorial In Pearl Harbor With Submarine USS Bowfin. Honolulu, Oahu Copy

Udflugter fra Honolulu

I er i Honolulu for den unikke kombination af strand og by med god shopping. Men selvfølgelig er der også masser at se på Oahu. 

Nord for Honolulu finder I de berømte surf strande. I Polynesian Cultural Center på nordkysten er opstillet 7 stillehavslandsbyer, så I på tæt hold kan opleve alt fra opvisning i kano til hula dans. På Kualoa Ranch kan i opleve et naturens legeland, mens Dole Plantation inviterer til rundtur i den store ananasplantage i tog. Glæd jer til en ananasis.

I er i Honolulu for den unikke kombination af strand og by med god shopping. Men selvfølgelig er der også masser at se på Oahu.

Det store familieeventyr på Hawaii er slut. Alt afhængig af, hvilket fly I skal hjem med, bliver I hentet tidlig morgen eller sidst på eftermiddagen for at køre i lufthavnen. Hjemkomst dag 21 eller 22 – igen afhængig af afrejsetidspunkt. Vi tilstræber at få fly, hvor I kun har 1 skift, når I rejser hjem fra Hawaii.

Xl Hawaii Detail Wood Box Flower Close Up
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Allerede i San Francisco inkluderer vi en udflugt til fængselsøen Alcatraz. På Hawaii Big Island skal I flyve i helikopter over en aktiv vulkan og opleve store vandfald fra luften. På Maui skal I ud i regnskoven og snorkle ved Molokini.

I skal opleve Hawaii Big Island, Maui og Oahu med Honolulu. Øerne er vidt forskellige, men lige overdådige i natur, tilbud og afslappede stemning. 

Hawaii Big Island er den største med kæmpe vulkaner, golde landskaber, regnskov og dejlige strande. På Maui er et utal af strande, golf, frodige bjerge med vandfald, snorkling og masser af vandsport. Og på Oahu nyder I den unikke kombination af by og strand i Honolulu med mulighed for f.eks. at se Pearl Harbor. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Tal med os om rejser til Hawaii med børn

Alt kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med Nyhavn Rejsers Hawaii-eksperter om jeres ønsker, så I får sammensat det rigtige eventyr for jer, når I rejser til Hawaii med børn.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-San Francisco / Honolulu-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på The Handlery Union Square Hotel 3*, San Francisco. Dobbeltværelse i den historiske del
 • Oplevelse: Oplev det berygtede fængsel Alcatraz
 • Fly San Francisco-Hawaii Big Island
 • 6 nætter på Courtyard by Marriott King Kamehameha Kona Beach Hotel 3+*, Hawaii Big Island. Værelse med delvis havudsigt 
 • Billeje (SUV) alle dage på Hawaii Big Island
 • Oplevelse: I helikopter til Circle of fire, Big Island
 • Indenrigsfly Hawaii Big Island-Maui
 • 6 nætter på Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*, Maui. 1 Bedroom Oceanview Condo
 • Billeleje (SUV) alle dage på Maui
 • Oplevelse: På sporet af Paradisets Have
 • Oplevelse: Snorkling ved Molokini
 • Indenrigsfly Maui-Honolulu
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu, Oahu. Ocean View Balcony værelse med 2 queen beds
 • Billeleje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Det store familieeventyr på Hawaii, voksne
RejseperiodeDobbelt
29.05.24 ‑ 15.12.2456.000‑64.000
16.12.24 ‑ 31.12.2465.000‑72.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Det store familieeventyr på Hawaii, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
21.05.24 ‑ 24.06.2419.000‑21.00019.000‑21.000
25.06.24 ‑ 11.08.2423.000‑25.00023.000‑25.000
12.08.24 ‑ 15.12.2419.000‑21.00019.000‑21.000
16.12.24 ‑ 31.12.2424.000‑26.00024.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 
 • Andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg/Billund
 • Kontakt os hvis I ønsker at forlænge rejsen og/eller kombinere med andre øer eller rejsemål
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.