• Udsigt over dal og regnskov på Maui
 • Hawaii er beriget med en fantastisk farverig flora
 • Vandretur i regnskoven på Mauis
 • Svøm ved et vandfald på Maui, Hawaii

På sporet af Paradisets Have

Mauis regnskov, vandfald og dybe dale med ekspertguide

Vandfald på vejen til Hana, Maui, Hawaii
Læs mere

Hovedvejen langs Mauis østkyst er blandt verdens smukkeste køreture. Vejen bugter sig gennem det kuperede og barske landskab, hvor bølgerne slår mod klipperne til den ene side, og eviggrøn regnskov rejser sig stejlt til den anden.

Områdets megen regn sikrer regnskovens frodighed og forsyner de mange vandfald. Man kan sagtens besøge mange af dem på egen hånd, men de smukkeste og mest uberørte kræver en guide, der kender hele området ned til mindste detalje.

Det gigantiske 120 meterhøje Waimoku Fall på Maui, HawaiiParadisiske vandfald

På denne tur kommer I til at opleve de smukkeste og mest paradisiske vandfald. Nogle af dem falder i dybe pools, som man kan bade i fra klipperne omkring. Der er noget nærmest hypnotiserende ved at vandre gennem regnskov med bjerge og dybe dale og pludselig møde et vandfald, der vælter ud fra nærmest usynlige huller mellem træerne. Det er rå natur ad libitum.

Hawaii er beriget med en fantastisk farverig floraEn guide, der gør en forskel

Vores samarbejdspartners guider lever i området og ånder ikke mindst for deres skønne natur. De kender vandfald og ruter og ved, hvor man skal gå hen for at få oplevelsen af den uberørte natur og vandfald uden horder af turister. Det i sig selv gør en verden til forskel.

Men guiderne kender ikke mindst også til regnskoven som økosystem og til Hawaiis kultur og historie. Det er spændende og lærerigt på samme tid. Glæd jer til at kigge efter kamæleoner, plukke frisk frugt direkte fra træerne og blive introduceret for de mange planters medicinske virkning.

De fleste kan være med

Turen tager ca. 5-6 timer inkl. køreturen fra mødestedet. Selve vandreturen er på ca. 4 km i kuperet terræn. Der er mange stop undervejs, så de fleste i normal fysisk form kan være med. Frokost, drikkevarer og snacks er inkluderet. I holder typisk frokostpause på en klippe ved et af vandfaldene.

Vi anbefaler sportssko eller gode sandaler, der kan stå fast på glatte sten, og som godt må blive beskidte. Husk også badetøj, håndklæde og solcreme.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.