XL USA Californien San Francisco Family

Familieeventyr i Californien

Familieeventyr i Californien

19 dage fra 49.000 kr. | BØRN fra 14.000 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

Bil med god plads og godt udsyn fra bagsæderne

Nyd en rejse til Californien, hvor I oplever en masse fra fantastisk natur og dyreliv til sjove temaparker og en tur i fængsel. I kan bl.a. se frem til Yosemite, Disneyland, ”en tur bag tremmer” i det berygtede Alcatraz-fængsel og meget mere inkl. fantastisk besøg på hangarskibet USS Midway.

God tid til oplevelser og en tur i poolen

På denne rejse til USA har I god tid til det hele: sightseeing, de store temaparker, pauser undervejs på køreturen og hyggestunder på de familievenlige 3+-4* hoteller, som alle har pool – et sikkert hit hos især de mindste! Køreruten er børnevenlig med forholdsvis korte strækninger.

Glæd jer til

 • San Francisco med besøg på fængselsøen Alcatraz
 • Havoddere, sæler og hvaler
 • Disneyland, filmstjernernes Hollywood og USS Midway
 • Familievenlige 3*-4* hoteller med god beliggenhed og pool
 • Bil med god plads og godt udsyn fra bagsæderne

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
San Francisco 3 nætter på San Francisco 3 Højdepunkter Cablecars, Chinatown, Alamo Square, Golden Gate Bridge og Alcatraz vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter er lang i San Fransisco Cablecars, Chinatown, Alamo Square, Golden Gate Bridge og Alcatraz vi kunne blive ved. Listen med højdepunkter er lang i San Fransisco
Yosemite National Park 2 nætter på Yosemite National Park 2 Højdepunkter El Capitan der rejser sig lodret fra jorden og naturens kæmper ved Tuolumne- og Merced Grove får alle og enhver til at føle sig uendelig små i den kompromiløse natur El Capitan der rejser sig lodret fra jorden og naturens kæmper ved Tuolumne- og Merced Grove får alle og enhver til at føle sig uendelig små i den kompromiløse natur
Monterey 2 nætter på Monterey 2 Højdepunkter Kystbyen er hjemsted for et rigt marineliv, glæd jer til at opleve søde havoddere, flotte gopler og underholdende søløver. Afslut dagen med at besøge vestkystens ældste fyrtårn. Kystbyen er hjemsted for et rigt marineliv, glæd jer til at opleve søde havoddere, flotte gopler og underholdende søløver. Afslut dagen med at besøge vestkystens ældste fyrtårn.
Santa Barbara 2 nætter på Santa Barbara 2 Højdepunkter Et af verdens bedste steder for hvalsafari, hvor muligheden for at se hvaler, delfiner, søløver og andre havdyr er næsten garanteret. Der er noget magisk over synet, når hvalerne dukker op til havoverfladen Et af verdens bedste steder for hvalsafari, hvor muligheden for at se hvaler, delfiner, søløver og andre havdyr er næsten garanteret. Der er noget magisk over synet, når hvalerne dukker op til havoverfladen
Anaheim 3 nætter på Anaheim 3 Højdepunkter I Disneyland udfolder den vidunderlige og forunderlige verden sig. Det utrolige univers og mødet med alle vennerne fra Andeby bringer barndomsminder frem hos enhver I Disneyland udfolder den vidunderlige og forunderlige verden sig. Det utrolige univers og mødet med alle vennerne fra Andeby bringer barndomsminder frem hos enhver
San Diego 5 nætter på San Diego 5 Højdepunkter Der er mange højdepunkter i området i og omkring San Diego bl.a. muligheden for at snorkle med hajer. Men især det 300 meter lange hangarskib USS Midway er en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor selv de mindst interesserede i fly og skibe lader sig overbevise af oplevelsen og den amerikanske historie Der er mange højdepunkter i området i og omkring San Diego bl.a. muligheden for at snorkle med hajer. Men især det 300 meter lange hangarskib USS Midway er en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor selv de mindst interesserede i fly og skibe lader sig overbevise af oplevelsen og den amerikanske historie
Xl USA California Sea Lions On Cliffs, La Jolla Near Coronado
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Historisk topsikret fængsel

Vi har inkluderet en række spændende udflugter, så I allerede hjemmefra har de store højdepunkter på plads. I San Francisco skal I en tur til USA’s nok mest berygtede fængsel, Alcatraz.

Familievenlige oplevelser

Senere venter mødet med havets kæmper på hvalsafari fra Santa Barbarra. Bagefter står den på underholdning for børn og barnlige sjæle i Disneyland, hvor I har billetter til 2 dage med mulighed for at besøge begge Disney parker. Og endnu en kæmpe oplevelse venter: det kæmpe hangarskib USS Midway, der er ladet med spændende fortællinger og ikke mindre spændende fly.

Store naturoplevelser

USA er ikke blot temaparkernes, men også nationalparkernes paradis. Få en fantastisk naturoplevelse med børnene og besøg Yosemite National Park med de lodrette klippevægge og det rige dyreliv inkl bjørne og prærieulve.

Husk også at hilse på søløverne på Pier 39 i San Francisco samt sælerne og søelefanterne i Big Sur. Og tag jer tid til at besøge de søde havoddere i Monterey Bay Aquarium.

USA Californien Yosemite National Park Road Sign Shutterstock 575988694
XL USA Califonia Kid Waves Boy
Xl Usa California Santa Barbara Humpback Whale With Huge Pectoral Fin Raised Lunge Feeding In The Channel Islands National Park
Det skal i opleve

Dagsprogram

I rejser til Californien fra Danmark og lander i San Francisco. Der er flere muligheder for transport fra lufthavnen ind til byen. BART toget er hurtigt og billigt. Rejser I til San Francisco med mindre børn, kan I med fordel tage en taxa eller bestille en transfer hjemmefra enten i bus, privat bil eller en limousine, hvis turen skal startes med manér!

XL USA California San Francisco Hyde Street Cable Car Tram Of The Powell Hyde

Handlery Union Square Hotel 3+*

Jeres hotel i San Francisco er Handlery Union Square Hotel, der ligger perfekt ved Union Square i centrum af San Francisco. Det er et familiedrevet hotel med rummelige værelser og en opvarmet swimmingpool. San Franciscos berømte cable cars kører tæt ved, og der er masser af spisesteder i nabolaget.

Efter en god nats søvn er det tid til at udforske San Francisco. Byen opleves bedst til fods og de berømte cable cars – et stort hit blandt børn i alle aldre!!

Xl Usa San Francisco Handlery Union Square Hotel Premier King Room Balcony

Xl USA California San Francisco Alcatraz Jail Backside

I fængsel på Alcatraz

I skal på udflugt til Alcatraz, den berygtede fængselsø i San Francisco Bay, hvor blandt andet AlCapone har været før jer – dog knap så frivilligt. En færge sejler i pendulfart over til øen, og I kan gå rundt i jeres eget tempo og selv bestemme, hvornår det er tid at vende mod byen igen. I får udleveret audioudstyr, der fortæller om det I ser og giver jer fortællinger fra indsatte og fængselsbetjente, der fortæller om det barske liv i Alcatraz. Vi reserverer en specifik afgang med båden over, så I er sikre på at komme af sted. Om sommeren bliver der hurtigt udsolgt.

Fisherman's Wharf

Mulighederne i San Francisco er mange alt efter interesse og alder. Fisherman's Wharf med restauranter, butikker, frisk fisk og søløver er et hyggeligt udflugtsmål. Kør i bil ned ad snoede Lombard Street og brug tid på at tage byens gadebillede ind. San Franciscos stejle gader er pyntet med cafeer og restauranter og går I rundt i det hyggelige kvarter, Haight-Asbury, så kan I se nogle af byens flotteste victorianske huse. 

San Francisco byder også på børnemuseér, smukke parker, og I kan tage på helikoptertur over bugten og under Golden Gate Bridge. Shopping er her selvfølgelig også. I kan også leje cykler med hjælpemotor, eller prøve de sjove GoCars. Nogle gange skal der også være tid til lidt leg, så køb lidt frokost i en deli og tag det med hen på en rigtig god legeplads f.eks. i Yerba Buena.

Xl USA California San Francisco Haight Ashbury Decor Legs Window

Nu starter jeres kør selv rejse i Californien for alvor. I henter bilen om morgenen og kursen sættes mod Yosemite National Park. Afhængigt af antal stop undervejs er der måske tid en kortere tur i parken og måske et lille dyp i hotellets swimmingpool efter ankomsten.

USA California Yosemite National Park,

Yosemite View Lodge 3*

I overnatter 1 nat på Yosemite View Lodge, som ligger smukt langs Merced River ved indgangen til Yosemite National Park. Vi anbefaler altid River View værelser. De er gode og store med indendørs spa og har, som navnet siger, udsigt mod floden, hvor vandet kan buldre om foråret og næsten forsvinde om efteråret afhængig af regnmængderne.

Xl USA CA Yosemite View Lodge Yosemite NP Pool

Xl USA California Yosemite National Park Deer Group Flock Wild Animals

Yosemite er Californiens mest populære nationalpark - og efter manges mening en af de absolut smukkeste nationalparker, man kan opleve på en rejse til USA. Yosemite National Park byder på flotte klippeformationer, smukke vandfald, kæmpe fyrretræer og et fascinerende dyreliv med vaskebjørne, sorte bjørne, ulve og et utal af forskellige hjorte.

Kom ud i naturen!

Når man tager på en rejse til USA med egen bil, glædes man hele tiden over, at alt er baseret på at komme rundt på 4 hjul. I kan derfor opleve meget fra bilen, men vi kan kun anbefale, at I kommer ud i den fri natur og suger til jer af oplevelserne og den friske luft. Man skal jo også huske at få strakt benene.

Det er en god idé at starte med et besøg i parkens visitor center. Her får I kort over parken og kan få vejledning om ture og oplevelser der passer til jeres families behov og evner. Det er muligt at leje cykler i Yosemite Valley til både børn og voksne. Eller hvad med en hest!

Der går gratis shuttle-busser rundt i parken. Nationalparkens ikon er bjerget El Capitan, der rejser sig lodret 910 m i vejret, mens Yosemite Falls er det højeste vandfald i hele Nordamerika. Bliver det for varmt, så sørg for at have badetøjet med – Det er nemlig muligt at bade i Merced River fra Sentinel Beach.

XL Yosemite National Park Mariposa Grove Redwoods California USA

Kæmpe Redwoods

Alt er bare lidt større i USA. Vi anbefaler, at I ser de kæmpe Redwoods, også kaldet Sequoia-træer, i den sydlige ende af nationalparken ved Mariposa Grove. Mariposa Grove er den største sequoia-lund i Yosemite med mere end 500 kæmpe sequoia-træer.

Træet The Grizzly Giant er ét af de største som måler 28 m. i omkreds ved jorden. Kort herfra står California Tunnel Tree, hvor der i 1895 blev skåret en tunnel, så hestevogne kunne køre igennem. 

Vi anbefaler at se naturens kæmper ved Tuolumne Grove eller Merced Grove. Begge steder skal I ud på en lille gåtur, der har lidt stigning på vejen, men det er oplevelsen værd. Der er et begrænset antal parkeringspladser.

Nyd formiddagen i parken, før jeres rejse til Californien går videre gennem Sierra Nevada bjergene mod kysten til Monterey. På et tidspunkt kører I langs jernbanen, og kommer der et godstog, så kan børnene beskæftiges længe med at tælle godsvogne!

San Juan Bautiasta og outlet

Stop evt. i den historiske by San Juan Bautiasta, der er som skåret ud af en gammel western krydret med masser af mexicansk stemning. Her ligger Californiens ældste mission, der er et af de steder i byen, der er erklæret National Landmark. Den lille by har også Californiens eneste tilbageblevne mexicanske plaza. I kan også vælge at lægge vejen omkring byen Gilroy, der byder på et stort outlet!

Xl USA California Sea Lions On Cliffs, La Jolla Near Coronado

Portola Hotel & Spa 3+*

I skal bo 2 nætter på Portola Hotel & Spa, der er et familievenligt hotel med god beliggenhed i gåafstand til havnen, stranden og alle byens attraktioner. Her er en hyggelig gårdhave og pool.

I har hele dagen til at nyde livet i og omkring Monterey. I kan tage på en 3-4 timers hvalsafari i Monterey Bay, nyde dagen på stranden eller besøge byens hyggelige akvarium med de søde havoddere og flotte gopler.

Mor jer over de sjove søløver ved havet og spis middag på en af Cannery Rows mange restauranter. Eller besøg vestkystens ældste fyrtårn som stadig virker, men i dag er museum.

Vil I køre en tur, er der kort til smukke 17-mile Drive, der går til hyggelige Carmel, hvor I kan bruge et par timer. Det koster en afgift at køre ad denne vej, men det er alle pengene værd.

 

Xl USA California Monterey Bay Sea Otter Pup

Dagens rute går langs den smukkeste del af Highway One, start derfor dagen tidligt, så der er god tid til at stoppe undervejs!

Oplevelser På Highway 1

Snyd ikke jer selv for et stop i Big Sur og Julia Pfeiffer Burns State Park. Hold øje med søløver, sæler og søelefanter der ligger og slapper af på strandene og de søde jordegern der spiser!

Hearst Castle ved San Simeon er absolut et besøg værd. Bladkongen Randolph Hearst byggede sit palæ inspireret af en spansk katedral og mange forskellige europæiske slotte og paladser og endte med et utroligt palæ. Stedet var et yndet tilholdssted for alverdens Hollywood stjerner, politikere og sportsstjerner. Her er 165 værelser, romerske søjlegange, smukke haver, masser af skulpturer og meget andet, der er en kejser værdigt.

Xl USA California Mcway Falls Julia Pfeiffer Burns State Park Big Sur Highway 1
Xl Harbor View Inn Santa Barbara California USA Pool Bar
Xl Harbor View Inn Santa Barbara California USA Beach

Harbor View Inn 4*, Santa Barbara

Målet for dagens oplevelser er  Harbor View Inn i Santa Barbara. Det er et skønt hotel, som ligger lige ned til Santa Barbaras flotte strand og tæt på marinaen. Værelserne er smagfulde, poolen indbydende og havudsigten uovertruffen fra den hyggelige restaurant. I bor to nætter på Harbor View Inn.

I dag skal I på en kæmpe oplevelse til søs. I er lige ved et af de bedste steder i verden at se hvaler, delfiner, søløver og andre havdyr, vi aldrig ser derhjemme. 

Så det er bare om at komme af sted. I skal på hvalsafari fra Santa Barbara på udkig efter primært havets kæmper. Det er et magisk øjeblik, når hvalens hoved eller halefinne rejser sig over vandoverfladen. 

XL USA California Santa Barbara Channel Islands Humpback Whale Santa Barbara Condor Express

I er i vild natur, så man ved aldrig, hvad dagen bringer. Det er en del af spændingen.

Nu går jeres ferie i USA så videre sydpå mod Anaheim med Disneyland.

Stop i Santa Monica

Hvis tiden tillader det, anbefaler vi at gøre stop i Santa Monica og opleve stemningen på Santa Monica Pier og strandpromenaden. Det tager ca. en halv time at gå til Venice Beach langs promenaden, men I kan også leje cykler. Forsæt til Disneylands hjemby, Anaheim lidt uden for Los Angeles.

Springhill Suites Anaheim 3+*

I skal bo 3 nætter på SpringHill Suites Anaheim i Kids Suite med køjeseng. Hotellet ligger I gåafstand fra Disneyland. En kæmpe fordel ikke at skulle ud på store parkeringspladser med bilen, og I kan nemt komme hjem og tage et hvil midt på dagen og stadig nå at opleve aftenens parader mm i Disneyland.

XL California USA Santa Monica Venice Beach View

Efter en god nats søvn venter Walt Disneys forunderlige verden i Disneyland California. Vi har inkluderet entre til Disneylands to parker, Disneyland Park og Disney California Adventure Park, så I har en dag til hver park.

Når man går ind i en temapark i USA, overgiver man sig hurtigt til hele det utrolige univers, der er bygget op, hvor alt bare fungerer. I området ligger flere andre forlystelsesparker, så I kan også overveje at lægge vejen forbi f.eks. Universal Studios en af dagene.

USA California Los Angeles Hollywood Sign

Beverly Hills og Hollywood

Mulighederne i Los Angeles og omegn spænder vidt. Fra Beverly Hills og Hollywood og til historiske Olvera Street med bl.a. Firehouse Museum med gamle brandbiler og Wells Fargo History Museum, hvor guldstykker, en gammel diligence og andet fra midten af 1850-tallet er udstillet. Sørg for at planlægge dagen, da der kan være meget trafik i Los Angeles.

Nu går jeres rejse til USA så ind i næste eventyr. De følgende dage er nemlig afsat til en skøn finale.

Et par timers kørsel sydpå tæt på grænsen til Mexico ligger San Diego, som er Californiens næststørste by efter Los Angeles. I kører fra Anaheim til San Diego ad Pacific Coast Highway, der flere steder løber lige ud til den flotte kyst. Langs kysten lever sæler, søløver og søelefanter.

Sælerne i La Jolla

Vil I opleve sælerne, er Children's Pool i La Jolla [udtales la hoja] et godt sted. Det ligger lige før, I kører ind i byen, så I kan stoppe på vejen eller tage dertil fra jeres hotel. Oprindeligt var Children's Pool en strand beskyttet af klipper, som blev brugt af de lokale børn, men sælerne fandt også ud af, at her er dejligt og fredeligt. De to parter deler nu området, der er super til et godt foto

Xl USA California San Diego Catamaran Hotel View Beach Garden Ocean
Sea Lions And Albatros On Isla In Beagle Channel Near Ushuaia (Argentina)
Xl USA California San Diego Catamaran Pool

The Catamaran Resort Hotel and Spa 3+*, San Diego

I skal bo 3 nætter på The Catamaran Resort Hotel and Spa, hvor I har et studio med kichenette. Hotellet ligger ud til Mission Bay, hvor vandet er roligt og stranden bred. Som gæster på The Catamaran sejler I gratis med flodbåden på Mission Bay.

Glæd jer også til smukke solnedgange på Mission Beach på den anden side af gaden, hvor I kan slentre langs havet til Belmont Park og tage en tur i den skønne gamle rutsjebane.

Nyd dagene med afslapning og hygge ved poolen eller tag ud og besøg en af de hyggelige badebyer i området. Her er gode strande med og uden bølger.

San Diego er en god blanding af nyt og gammelt, af mexicansk og amerikansk, shopping, strandliv, restauranter m.m. Gå en tur i det gamle Gaslamp District og udforsk også restauranterne i Litte Italy. Der er masser af shopping i byen, men vil I gå all in, så tag til f.eks. Fashion Valleys 200 butikker.

Kør evt. også ud på smukke Coronado Island, hvor det storslåede Hotel del Coronado ligger som et arkitektonisk kunstværk ud til sandet. Nyd det grønne, alle museerne og San Diego ZOO i Balboa Park - et perfekt sted for flight spotting, hvor man føler, man skal dukke sig for flyene - og nyd udsigten fra det gamle fyrtårn på Point Loma, hvor I kører gennem den enorme militærkirkegård på vejen. 

Xl Usa California San Diego Uss Midway
Xl USA California San Diego From Ferry Landing In Coronado
Xl Usa California San Diego Ja Jolla Cove Leopard Shark

Der er almindelige busser, sporvogn og hop on/hop off busser i centrum, hvis I ikke vil køre rundt selv. Der er gratis parkering i byen efter kl. 18 om aftenen - dog efter kl. 20 i Gaslamp District. 

Hangarskibet USS Midway 

Vi inkluderer entre til det næsten 300 meter lange hangarskib USS Midway, der er en kæmpe oplevelse - også selv om man hverken interesserer sig for fly eller skibe. Det er et vigtigt stykke amerikansk historie.

Snorkling med hajer!

Vil I bade og snorkle, så tag til La Jolla Cove et kvarters kørsel fra hotellet. Hvis nogen råber "HAJER!!", skal I ikke skynde jer i skjul, men i stedet se ude i vandet, hvor de ufarlige leopardhajer kan komme forbi i flokke. De er kun farlige, hvis man f.eks. er en musling.

Jeres ferie i Californien er ved at være slut. I afleverer bilen og finder flyet hjem. Måske med drømme om nye rejser til Californien eller det øvrige USA i bagagen? I flyver fra San Diego og lander i Danmark dag 19.

Xl Usa California 17 Mile Drive The Lone Cypres
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Som et ekstra plus skal I ikke pakke sammen og haste videre til et nyt hotel hver dag. Rejsen er lavet, så I har 2-3 overnatninger på hvert hotel inden den store finale med 5 overnatninger i San Diego. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne
Familieeventyr i Californien, voksne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
29.06.24 ‑ 11.08.2460.000‑65.00098.000‑107.000
12.08.24 ‑ 27.03.2548.000‑56.00081.000‑92.000
29.06.25 ‑ 11.08.2563.000‑68.000102.000‑112.000
12.08.25 ‑ 03.11.2550.000‑54.00085.000‑90.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Familieeventyr i Californien, børn 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
22.06.24 ‑ 03.11.2513.000‑15.00013.000‑15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, entréer udover de nævnte, parkerings afgifter, benzin mm.
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra Billund/Aarhus/Aalborg
 • Vær opmærksom på at der på mange hoteller vil være tillæg for et større værelse /ekstra værelse ved 3 børn, da de ovenstående priser er beregnet på værelser med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år.
 • Priserne er vejledende og vi tager forbehold for udsolgte hoteller og fly. Ring til os og få et tilbud på den periode I ønsker at rejse i.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.