Xl Hawaii Hula Girls Dance On Beach

New York og Hawaii for børn

New York og Hawaii for børn

16 dage fra 47.000 kr. | BØRN fra 15.500 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

16 dages ferie fra puls i Big Apple til hang-loose på Maui og Oahu

Lad børnene mærke pulsen i verdens sejeste by, New York, og tag videre til øhop på Hawaii. På Maui venter ferielejlighed, fantastisk strand og skønne udflugter. Og på Oahu skal I opleve afslappet byliv og Waikiki Beach i Honolulu.

Denne rejse er tilrettelagt ud fra, at I rejser til New York og Hawaii med børn. I har god tid til at opleve og til bare at være sammen. I bor centralt i New York, og på Hawaii har vi udvalgt et børnevenligt hotel og en ferielejlighed ud til vidunderlig strand. 

Bankende puls i New York

Når I rejser til Hawaii med børn, kan udrejsen føles lidt lang. Heldigvis kan I dele rejsen op med et stop i New York. Det skal dog ikke bare være et stop for stoppets skyld, men et eventyr i sig selv. Derfor har I 4 overnatninger på et hotel centralt på Manhattan. I har en rummelig one bedroom suite med et lille tekøkken og masser af plads til hele familien.

New York er verdens sejeste by, uanset hvor gamle børnene er. Husene går op i skyerne, og der er genial shopping fra mærkevarebutikker til gigantiske legetøjsbutikker. Der er samtidig masser af fredfyldte oaser. 

Glæd jer til

 • Verdens sejeste by New York
 • Stor ferielejlighed på Maui
 • Spændende udflugter på Maui - vandretur og snorkling
 • Rummelig SUV bil på Maui
 • Waikiki Beach og hotel med pool i Honolulu, Oahu

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
New York 4 nætter på New York 4 Højdepunkter New York på egen hånd med base i skønne Upper West Side. New York på egen hånd med base i skønne Upper West Side.
Maui 6 nætter på Maui 6 Højdepunkter Vandreture til paradisiske vandfald og fabelagtig snorkling i marinereservatet ved Molokini. Vandreture til paradisiske vandfald og fabelagtig snorkling i marinereservatet ved Molokini.
Honolulu 6 nætter på Honolulu 6 Højdepunkter Waikik Beach og mulighed for udflugter til vulkanen Diamond Head, Pearl Harbour, naturens legeland Kualoa Ranch og meget mere. Waikik Beach og mulighed for udflugter til vulkanen Diamond Head, Pearl Harbour, naturens legeland Kualoa Ranch og meget mere.
Xl Hawaii Molokai Beach Sea Sand Nature

Dagsprogram

I rejser til New York, og når I er fremme tager I en taxi eller toget ind til byen. 

Hotel Beacon 3+*

I skal bo 4 nætter i en one bedroom suite på Hotel Beacon, der ligger i et af New Yorks mest eftertragtede kvarterer, Upper West Side. Her bor I blandt lokale, trendy restauranter, udendørs caféer, historiske bygninger og gader med træer og små oaser. Der er kun 5 minutters gang til Central Park.

Xl Usa New York Hotel Beacon Facade Evening Photo Peter Vidor

I kan dårligt give jeres børn et sejere rejsemål end New York. Huse, der går op i skyerne. Genial shopping. En puls, der banker døgnet rundt. Og bare det at være der selv. 

At gå i gaderne på Manhatten, stryge gennem undergrunden i metroen, se skatere og gademusikanter, spise på en diner og hænge ud i Central Park. Det kan godt være, de ikke ved, hvem John Lennon var, når I passerer Strawberry Fields, men de kan sikkert også fortælle jer en ting eller to.  

Byen er nem at finde rundt i, og der er utallige pladser at hvile benene på. Mange af dem har endda gode legepladser, hvis børnene er små. Et andet pusterum er en sejltur på Hudson River eller en gåtur i High Line Park, der er en gammel højbane bygget om til parkområde. Gå en tur over Brooklyn Bridge eller tag turen på cykel. Og se det hele fra en helikopter, hvis I vil fuldende oplevelsen.

Xl Usa New York City Coney Island Luna Park Rollercoaster
XL New York Person In Costume Statue Of Liberty Battery Park Lower Manhattan USA
XL New York City Times Square Broadway Axi Cabs Signs USA

Efter storbyens bankende puls venter strande og natur på Maui. I flyver fra New York til Kahului på Maui, hvor I henter jeres bil i lufthavnen. 

Stor SUV med plads til alle

Det skal være sjov. Og det skal være komfortabelt. Derfor venter der en rummelig SUV på Maui. I sidder højere og derfor har alle super udsyn, og der er god plads til bagagen.

Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*

I skal bo 6 nætter på smukke Palms at Wailea Maui by Outrigger. I har en stor ferielejlighed med separat soveværelse og havudsigt. Hotellet, der ligger i eksklusive Wailea med butikker og restauranter, er omgivet af grønne arealer med pool og masser af plads at boltre sig på.

Inden for få minutters kørsel er 3 prisbelønnede golfbaner, og lige i nærheden finder I Wailea Coastal Walk og nogle af de smukkeste strande på Maui. 
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger Pool
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger Grounds Garden
Xl Hawaii Hotel Palms At Wailea Maui By Outrigger 2 Bedroom Livingroom

Maui er et strand, surf, sol og forunderlig natur. Øen er formet af to vulkaner, der er forbundet af en bred landtange. På den vestlige side ligger vulkanen Kahalawai med stejle og frodige bjergsider og den gamle hvalfangerby Lahaina. På den østlige side et månelignende landskab ved vulkankrateret Haleakala. 

Selv om det er fristende bare at blive ved den dejlige strand, så skal I selvfølgelig udforske Maui. Her er 80 strande at vælge mellem, skønne golfbaner og frodige bjergsider med vandfald. Og så er der god snorkling på Maui og et hav af andre vandsportsmuligheder. 

2 udflugter: vandretur til vandfald og fantastisk snorkeltur

Vi inkluderer to spændende udflugter, hvor I virkelig udlever drømmen om Hawaii. I skal på sporet af Paradisets have på vandretur til regnskovens vandfald, og I skal opleve forrygende snorkling ved Molokini. 

XL Hawaii Maui Molokini Snorkeling Trigger Fish Coral
Xl Hawaii Maui Waterfall In Hana Highway
Xl Hawaii Maui Ocean Center Exhibit Turtle People Family

Jeres rejse til New York og Hawaii går nu mod nye eventyr. I flyver til Honolulu på Oahu. Fra den lille hyggelige strand på Maui til legendariske Waikiki Beach. I lufthavnen i Honolulu bliver I budt velkommen med blomsterkranse af vores lokale partner, der kører jer til hotellet. 

Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu

I skal bo 6 nætter i en Ocean View Balcony værelse med 2 queen beds på eksklusive Queen Kapiolani Hotel, der for nyligt er gennemrenoveret. Her er et smukt poolområde, restaurant, poolbar og forskellige aktiviteter. En kort gåtur er nok til at få sand mellem tæerne på Waikiki Beach.

Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Waikiki View Beach
Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Ocean View Balcony Room Diamond Head
Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Pool Panorama View

I startede jeres rejse til New York og Hawaii med bystemning i højeste puls. I slutter også med bystemning, men fuldstændig tilbagelænet i ægte "hang-loose"-stemning, som kun Hawaii kan give. Honolulu ligger med Waikiki Beach på den ene side og de grønne bjergskråninger på den enden. Byen er kendt for sine solnedgange, og er I her en fredag aften, skal I huske at se det store fyrværkeri ved Hilton ved Waikiki Beach. 

Udflugter fra Honolulu

Selvfølgelig er der også masser at se på Oahu. De berømte surfstrande ligger nord for Honolulu. I Polynesian Cultural Center på nordkysten er opstillet 7 stillehavslandsbyer, så I på tæt hold kan opleve alt fra opvisning i kano til hula dans. Kualoa Ranch er et naturens legeland, mens Dole Plantation inviterer til rundtur i den store ananasplantage i tog. 

Vælger I blot at blive I Honolulu, kan I køre på cykel til Chinatown og videre til den udslukte vulkan Diamond Head lige syd for Waikiki Beach og ZOO. Man kan også køre ind i selve krateret gennem en tunnel. Endelig er en udflugt til Pearl Harbor en både spændende og tankevækkende oplevelse. I kan tage bybussen derud.

Xl Hawaii Surfing At Sunset In Waikiki Beach
Xl Hawaii Oahu Pearl Harbor USS Arizona Museum 2
Small Hawaii Oahu Waikiki Paddle Board Activity Ocean

Jeres rejse til New York og Hawaii er slut. Alt afhængig af, hvilket fly I skal hjem med, bliver I hentet tidlig morgen eller sidst på eftermiddagen for at køre i lufthavnen. Hjemkomst dag 16 eller 17 – igen afhængig af afrejsetidspunkt. 

Ovenstående er blot vores anbefaling til, hvordan I kan sammensætte rejsen. Tal med vores USA-eksperter om, hvordan I ønsker at rejse til New York og Hawaii med børn.  Alt kan tilpasses jeres ønsker.

Xl Hawaii Kids Hula Dans Family
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Under hele opholdet på Maui har I en sjov og rummelig SUV med plads til hele familien! Vi inkluderer to spændende udflugter: Vandretur til vandfald og fantastisk snorkeludflugt

Vil I opleve endnu mere af Hawaii? Se Det store Hawaii Familieeventyr med San Francisco og øhop med 3 øer på Hawaii.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Fra New York går turen til Maui på Hawaii. Her skal I bo 6 nætter i en stor ferielejlighed med separat soveværelse på Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*. Hotellet ligger i eksklusive Wailea på den sydlige vestkyst på Maui. Her er masser af plads at boltre sig på og stor saltvandspool. 

Hang loose i Honolulu på Oahu

Sidste del af jeres Hawaii-rejse er 6 nætter på det eksklusive Queen Kapiolani Hotel, der ligger få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach. Nyd den unikke kombination af skøn strand og afslappet byliv. Der er samtidig masser af udflugtsmuligheder fra sjov togtur gennem ananasplantage til tankevækkende udflugt til Pearl Harbor. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-New York / Honolulu-København
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter Hotel Beacon 3+*, New York. 1 One Bedroom Suite
 • Fly New York-Maui
 • 6 nætter på Palms at Wailea Maui by Outrigger 3*, Maui. 1 Bedroom Oceanview Condo
 • Billeje (SUV) alle dage på Maui
 • Oplevelse: På sporet af Paradisets Have
 • Oplevelse: Snorkling ved Molokini
 • Indenrigsfly Maui-Honolulu
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport lufthavn-hotel t/r
 • 6 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu, Oahu. Ocean View Balcony værelse med 2 queen beds
 • Billeleje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
New York og Hawaii for børn, voksne
RejseperiodeDobbelt
31.05.24 ‑ 24.06.2446.000‑49.000
25.06.24 ‑ 31.08.2449.000‑56.000
01.09.24 ‑ 15.12.2447.000‑49.000
16.12.24 ‑ 31.12.2457.000‑66.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
New York og Hawaii for børn, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
24.05.24 ‑ 24.06.2415.000‑17.00014.000‑16.000
25.06.24 ‑ 11.08.2418.000‑20.00018.000‑20.000
12.08.24 ‑ 15.12.2415.000‑17.00014.000‑16.000
16.12.24 ‑ 31.12.2419.000‑21.00019.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

Bemærk

 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.