XL USA Pennsylvania Amish Buggy Goes Down Road In Rural Pennsylvania

Northeastern Highlights

Northeastern Highlights

15 dage fra 34.500 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

15 dage - kør selv inkl. udflugter - naturen, magten og historier

Oplev Washington D.C.'s seværdigheder, storslået natur og metropolen New York i det nordøstlige USA. I rejsen har vi inkluderet en bådtur ved Niagara Falls og en udflugt til Amish folket.

USA's historiske landemærker

Ruten, der er sammensat af Nyhavn Rejsers eksperter, går fra Washington D.C. over Gettysburg, Amish Country, Niagara Falls, Finger Lakes og Adirondack Park.

Langs ruten kan I se flere imponerende og spændende minder fra den amerikanske borgerkrig.

Glæd jer til

 • Gettysburg - borgerkrigens milepæl
 • Bådtur ved buldrende Niagara Falls
 • Spændende møde med Amish-folket
 • Storslået natur med bjerge og endeløse vidder
 • Storbyliv og shopping i New York

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Washington D.C. 2 nætter på Washington D.C. 2 Højdepunkter Det Hvide Hus, Capitol, Lincoln Memorial, shopping på M Street og et væld af gallerier og museer om National Gallery of Art og Smithsonian. Det Hvide Hus, Capitol, Lincoln Memorial, shopping på M Street og et væld af gallerier og museer om National Gallery of Art og Smithsonian.
Lancaster 2 nætter på Lancaster 2 Højdepunkter Amerikansk borgerkrigshistorie ved Gettysburg og berigende møde med Amish-folket. Amerikansk borgerkrigshistorie ved Gettysburg og berigende møde med Amish-folket.
Niagara Falls, Canada 2 nætter på Niagara Falls, Canada 2 Højdepunkter Bådtur med "Maid of the Mist", hvor I kommer tæt på en af verdens største naturvidundere, Niagara Falls. Bådtur med "Maid of the Mist", hvor I kommer tæt på en af verdens største naturvidundere, Niagara Falls.
Ithaca 1 nat på Ithaca 1 Højdepunkter Hyggelige byer langs Erie-kanalen og sølandet omkring naturskønne Finger Lakes. Hyggelige byer langs Erie-kanalen og sølandet omkring naturskønne Finger Lakes.
Lake Placid 2 nætter på Lake Placid 2 Højdepunkter Mountainbike, ridning, riverrafting og meget mere i spektakulær natur omkring Lake Placid og Adirindack Park. Mountainbike, ridning, riverrafting og meget mere i spektakulær natur omkring Lake Placid og Adirindack Park.
Woodstock 1 nat på Woodstock 1 Højdepunkter Smuk køretur mod New York med overnatning i den hyggelige by Woodstock. Smuk køretur mod New York med overnatning i den hyggelige by Woodstock.
New York City 3 nætter på New York City 3 Højdepunkter Udforsk The Big Apple med base i Chinatown med mange af byens store attraktioner i gåafstand. Udforsk The Big Apple med base i Chinatown med mange af byens store attraktioner i gåafstand.
XL Washington DC Cherry Blossom Trees Flowers Lake Washington Monument USA

Dagsprogram

I flyver med SAS direkte til Washington D.C., hvor I er fremme på jeres hotel midt på eftermiddagen lokal tid. USA's hovedstad har utroligt meget at byde på, så I har to overnatninger i byen.

Hotel Zena 4*, Washington D.C.

Fremme i Washington tager I en taxi til hotellet. I skal bo 2 nætter på Hotel Zena 4*, som ligger i hjertet af Washington D.C. med kort gåafstand til nogle af byens største seværdigheder (eks. 15 min. til fods til Det Hvide Hus). Hotellet har en moderne, minimalistisk indretning og byens nok bedste udsigt fra loungen på tagterrassen, hvor japansk streetfood og cocktails serveres.

XL USA Hotel Zena Washington D.C Guestroom 1

I er nu i magtens og historiens centrum, og næsten alt ligger, så I nemt kan nå rundt til fods: Det Hvide Hus, Capitol, Lincoln Memorial og National Mall er blot begyndelsen.

Shopping og museer i verdensklasse!

Her er shopping på M Street, fantastiske restauranter og et væld af gallerier og museer i verdensklasse som National Gallery of Art og Smithsonian med National Air & Space Museum, hvor I kan se rumsonder og meget mere fra USA's rumprogram.

Xl USA Washington DC Vietnam War Memorial Names Flags Flowers
Xl USA Washington DC Lincoln Memorial Statue Night
Xl USA Washington DC Arlington Cemetery John F Kennedy Gravestone Eternal Flame

Pentagon, Arlington og J.F. Kennedy

Man kan ikke undgå at blive berørt på Pentagons mindeplads for de 184 døde ved terrorangrebet 11. september 2001, og det samme gælder på Arlington kirkegården, hvor de hvide gravsten står i snorlige rækker så langt øjet rækker. 290.000 veteraner og dræbte fra USA's krige lige fra revolutionen til Irak-krigen hviler her.

På Memorial Day den sidste mandag i maj prydes hver eneste gravsten med et amerikansk flag. Det er også her, I kan se John F. Kennedys grav med den evige flamme.

Charmerende Alexandria

Kort herfra ligger byen Alexandria med sin hyggelige hovedgade med gamle huse, restauranter og butikker.

I henter bilen i Reagan-lufthavnen ikke langt fra centrum. Senere kører I ved Gettysburg ind i et af de mest væsentlige afsnit i den amerikanske historiebog. Her stod et af de afgørende slag i den amerikanske borgerkrig.

50.000 faldne på 3 dage

Nord og Syd kæmpede i tre dage, 50.000 soldater døde, og sydstaternes hær kom sig aldrig rigtigt oven på deres nederlag her. I dag er slagmarken omdannet til National Military Park med et utal af minder fra borgerkrigen. 

Xl Usa Pennsylvania Gettysburg Battlefield Statue Canon
XL USA PA Lancaster Arts Hotel Lobby
XL USA PA Lancaster Arts Hotel Room

Lancaster Arts Hotel 3*, Lancaster

I skal bo to nætter på Lancaster Arts Hotel i Lancaster. Hotellet er indrettet i et gammelt pakhus. Rå mursten møder råt tømmer, der igen møder kunstværk efter kunstværk skabt af primært lokale kunstnere. Det er en totaloplevelse med en masse indtryk.

Lancaster ligger i Amish Country, hvor Amish-folket lever som for 200 år siden uden telefoner, biler og andre moderne hjælpemidler.

Vi inkluderer en udflugt med besøg hos Amish-folket, hvor der er rig mulighed for at lære mere om og se nærmere på denne særegne levevis.

Steder, der er gode at komme helt tæt på Amish-folkets historie og liv, er i Amish Village Museum i Strasburg og The Amish Experience i Lancaster.

XL USA Pennsylvania Amish Buggy In Lancaster County
XL USA Pennsylvania Little Amish Girl Gathering Eggs
Xl USA Pennsylvania Amish Country Overalls On Clothes Line

Dagens rute går langs Susquehanna River forbi industribyen Harrisburg og gennem små samfund, som i sin tid var en del af industriens vugge i USA. Her er både jern og kul i bjergene, og man kan stadig se både miner og nedlagte stålværker i næsten alle byerne.

Stål - og kulbaroner i Williamsport

I Williamsport kan I få et indtryk af fordums rigdom på den velbevarede "Millionaire's Row", hvor stål- og kul-baronerne byggede deres kæmpe luksusboliger. I sin tid var den hovedby i området og den by i verden med flest millionærer set i forhold til indbyggertallet.

Xl Usa Pennsylvania Harrisburg
Xl Canada Niagara The Oakes Hotel Aerial View Hotel Waterfall
Xl Canada Niagara The Oakes Hotel Room King Bed Waterfall View2

Tid til at smage ice wine

For vin-entusiaster fører ruten videre gennem et af staten New Yorks bedste hvidvinsdistrikter, Wyoming- distriktet, der blandt andet er kendt for sine søde ice wines. Flere vingårde byder gæster velkommen med rundvisninger, smagsprøver og salg "fra stalddøren".

Oakes Hotel Overlooking the Falls 3+*, Niagara

I slutter faktisk dagen med at forlade USA og køre ind i Canada. For her har vi fundet det absolut bedst beliggende hotel, hvis i skal opleve Niagara Falls. Oakes Hotel Overlooking the Falls ligger med udsigt til Horseshoe Falls, det mest ikoniske vandfald i Niagara. I har to overnatninger her.

Niagara Falls er en af de største naturoplevelser, I kan give jer selv, og selv 1.000 billeder og store beskrivelser kan aldrig gøre det ud for oplevelsen af at være der selv, høre bulderet og mærke den fine støvregn.

Når vandstanden er på sit højeste, passerer her 280.000 liter vand … i sekundet!

Tre vandfald udgør Niagara Falls

Niagara Falls består i virkeligheden af tre vandfald: Det 230 meter brede American Falls og det mindre Bridal Veil Falls, brudesløret, på den amerikanske side og det 671 meter brede og 53 meter høje Horseshoe Falls på den canadiske side.

Xl Usa Niagara Falls From Above
Xl Usa Excursion Under Niagara Falls
XL Niagara Falls Tourist Boat Cruise Waterfall New York USA

Inkluderet bådtur "Maid of the Mist"

Vi har inkluderet en bådtur med "Maid of the Mist", som sejler ganske tæt på faldene. Sørg for at have tørt tøj klar, når I kommer i land igen.

En halv times kørsel herfra, hvor Niagara River løber ud i Lake Ontario, ligger den smukke by Niagara-on-the-Lake med historiske bygninger, fine parker, shopping og restauranter. Her ligger Nordamerikas ældste golfbane, og I kan tage på guidet cykeltur ud i vinlandet.

I dag bevæger I jer ad en utrolig smuk rute gennem historiske områder og små byer langs Erie-kanalen og videre til det naturskønne og hyggelige Finger Lakes område, hvor søer på stribe strækker sig nord-syd som krogede fingre.

Undervejs kan I opleve en sejltur på kanalen med hestetrukken båd, præcis som man gjorde for 150 år siden.

La Tourelle 4*, Ithaca

Ved sydspidsen af en af søerne, Cayuga Lake, ligger byen Ithaca. Lige syd for den ligger La Tourelle, hvor I skal bo en enkelt nat. La Tourelle ligger i et frodigt kuperet område med smukke udsigter. Tilsæt springvand, skulpturer, pavilloner og veltrimmede græsplæner.

Xl Usa New York State Ithaca Ithaca Falls Waterfall In Finger Lake Region
XL USA NY Ithaca La Tourelle Hotel Finger Lakes Pond Outdoor
XL USA NY Ithaca La Tourelle Hotel Finger Lakes Deluxe Fireplace King Rooms

I fortsætter nu mod spektakulær natur i Lake Placid og Adirondack Park. 

Fort Stanwix National Monument

Ved byen Rome kan I se det restaurerede Fort Stanwix National Monument, der oprindeligt blev bygget af englænderne i 1758 som en del af forsvaret af vandvejen mellem Ontario-søen og Hudson-floden. 

Under revolutionen blev fortet indtaget og genopbygget af de amerikanske tropper, der siden blev belejret i 21 dage i 1777. Belejringen mislykkedes og fortet ses derfor som et væsentligt bidrag til den endelige sejr og frigørelse. 

Best Western Adirondack Inn 3*, Lake Placid

Den sidste del af ruten kører I inde i de fantastiske naturområder i Adirondack Park, hvor rå bjerge, rivende floder og brusende vandfald danner baggrund for et rigt dyreliv. I har to overnatninger på hyggelige Best Western Adirondack Inn i Lake Placid sydspidsen af Mirror Lake.

Xl Usa New York State Fort Stanwix National Monument
Xl Usa Lake Placid Best Western Adirondack Inn Exterior
Xl Usa Lake Placid Best Western Adirondack Inn Outdoor Deck View To Olympic Stadium

Om vinteren er Lake Placid et stort skiområde. Om sommeren er byen centrum for aktive oplevelser i Adirondack, fra mountainbike over ridning til riverrafting. Om aftenen er her et afslappet feriemiljø med hygge, god mad og vin.

Vi har afsat to overnatninger i Lake Placid, men vil I opleve flere af de mange aktiviteter i dette naturens legeland, kan I vælge at forlænge med en ekstra dag.

Xl Usa New York State Lake Placid Mirror Lake Adirondack Chairs

I kører nu gennem smukke, skovklædte bjerge med flotte udsigter og forbi små og store skovsøer, der oser af idyl. 

Når I kommer til den mere end 200 km lange Lake Champlain, kan I stoppe ved Champlain Memorial Lighthouse og nyde den fantastisk udsigt over søen. Synes I, at der er en krusning ude på vandet? Det er bare Champ eller Champy, som de lokale kalder det monster, de er sikre på bor i søen.

Når I bagefter krydser broen over søen, krydser I også statsgrænsen. Velkommen til Vermont. Og velkommen til landbrugslands. 

Woodstock Inn & Resort 4*, Woodstock

I skal nyde en enkelt nat på Woodstock Inn & Resort i byen Woodstock. Woodstock Inn & Resort blev oprindeligt skabt af Mary og Laurance Rockefeller, der var dybt involveret i naturbeskyttelse mange steder. De var samtidig aktive for at bevare byens charme.

Sig til, hvis I vil blive en dag ekstra og f.eks. tage på udflugt til Green Mountains nord for byen.

Xl Usa New York State Champlain Memorial Lighthouse Lake Champlain Crown Point
XL USA Woodstock Inn Resort Vermont Hotel Pool Area
XL USA Woodstock Inn Resort Vermont Hotel The Woodstock Double Room

USA New York New York City Skyline W Brooklyn Bridge

Nu går jeres rejse til USA fra betagende natur til lige så betagende storbyjungle i New York. I kører en smuk tur sydpå, hvor I ofte følges med Connecticut River. Planen er dog ikke en masse stop, men at I kører lige igennem til JFK lufthavnen for at aflevere bilen. I skal jo ikke ligge og lede efter P-plads på Manhattan. 

Lufthavnen ligger på jeres vej, og det er samtidig nemt at komme ind til New York fra derfra. I tager Airport Link til Howard Beach og subway derfra lige ind i hjertet af Manhattan. Velkommen til Big Apple. 

Hotel 50 Bowery 3+*, New York City

I skal bo 3 nætter på Hotel 50 Bowery, der nok har byens bedste udsigt fra baren og tagterrassen på 21. etage. Hotellet ligger i historiske Chinatown med byens mange hovedattraktioner inden for gåafstand.

Xl Usa New York Hotel 50 Bowery Rooftop Bar Lounge

New York er en by i evig bevægelse og forandring. Nye trends opstår og andre går i glemmebogen. Hver enkelt bydel i New York har sit eget særpræg og steder at udforske, så tal med jeres rejserådgiver om aktuelle tips og råd. 

Vi kan samtidig give gode råd om restauranter, og skal I se et Broadway Show, kan vi hjælpe med at bestille billetter.  

Xl Usa New York Ground Zero Memorial 9 11 World Trade Center
Xl New York Harlem Martin Luther King Boulevard Sign USA
Xl Usa New York Central Park John Lennon Memorial Imagine Mosaic

Oplevelser op gennem Manhattan

Hotellets beliggenhed på Lower Manhattan betyder også, at I stille og roligt kan bevæge jer op gennem Manhattan med kurs mod Central Park. Når I ikke orker mere, tager I bare undergrunden hjem. 

En meget populær attraktion er den gamle jernbane, High Line, der nu er et grønt spor gennem byen. Ja, den er faktisk så populær, at vi anbefaler at finde andre steder i weekenden. 

Ground Zero

9/11 vil for evigt være en del af historien i New York. Et besøg ved Ground Zero monumentet og det nye Freedom Tower er for mange et must. Det er stemningsfuldt og tankevækkende, og der er generelt nyt liv i området.

Og selvfølgelig er der meget mere. Harlem, SoHo og Greenwich Village er bare få eksempler. Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art lidt flere. Hertil kommer selvfølgelig formidabel shopping i New York. Igen: Tal med jeres rejserådgiver om aktuelle muligheder.

Nyd den sidste dag i New York, før det er tid til at tage i lufthavnen og rejse hjem til Danmark. Ankomst til Danmark dag 15.

Xl Usa New York City Brooklyn Bridge Father Daughter
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Oplev Amish-folket

I skal på et spændende besøg hos Amish-folket, hvor I oplever "levende historie". Amish folkets liv har ikke ændret sig væsentligt de seneste 200 år.

Niagara Falls

En af de største naturoplevelser er gigantiske Niagara Falls, hvor vi har inkluderet en bådtur. I kommer også gennem fascinerende landskaber i det nordlige Pennsylvania, i den store Adirondack Naturpark og ikke mindst Lake Placid.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I overnatter på gode 3-4* hoteller, der er nøje udvalgt ud fra deres beliggenhed. I følger en gennemtænkt og afprøvet rute, der bringer jer til de største atttraktioner og slutter med tre dage i New York med alt, hvad byen har at byde på.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Washington D.C. / New York/Newark-København
 • Lufthavnsskatter
 • 9 dages billeje, Intermediate SUV med alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 2 nætter på Hotel Zena 4*, Washington D.C.. Standard King Room
 • 2 nætter på Lancaster Arts Hotel 3*, Lancaster. Standard Studio Room
 • Oplevelse: Besøg Amish-folket i Pennsylvania
 • 2 nætter på Oakes Hotel Overlooking the Falls 3+*, Niagara Falls (Canada). Double Fallsview Room
 • Oplevelse: Bådtur til buldrende Niagara Falls
 • 1 nat på La Tourelle 4*, Ithaca. King Room
 • 2 nætter på Best Western Adirondack Inn 3*, Lake Placid. Double Guest Room, inkl. continental morgenmad
 • 1 nat på Woodstock Inn & Resort 4*, Woodstock. Main Inn Guest Room
 • 3 nætter på Hotel 50 Bowery 3+*, New York City. Cityview King Room
Pris per person ved 2 voksne
Northeastern Highlights, 15 dages kør selv-ferie i USA
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.05.24 ‑ 19.06.2534.000‑40.00060.000‑67.000
20.06.25 ‑ 11.08.2541.000‑43.00069.000‑71.000
12.08.25 ‑ 03.10.2535.000‑37.00062.000‑64.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, diverse entreer, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Denne rejse kan med fordel kombineres med f.eks.: Sommeridyl i New England, New England Country Inns eller Virginia, Vanderbilt og vild natur. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for at udvide rejsen i USA.
 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.