• Det Hvide Hus i Washington D.C.
  • Hos Amish-folket går piger og kvinder i kjoler af hessian og med håret under en kyse.
  • Niagara Falls, USA

Northeastern Highlights

Naturen, magten og historien, kør selv inkl. udflugter, 15 dage fra 22.000 kr.

Glæd jer til:

Gettysburg - borgerkrigens milepæl

Bådtur ved buldrende Niagara Falls

Spændende møde med Amish-folket

Storslået natur med bjerge og endeløse vidder

Storbyliv og shopping i New York

Læs mere

Oplev Washington D.C.'s seværdigheder, storslået natur og metropolen New York i det nordøstlige USA. I rejsen har vi inkluderet en bådtur ved Niagara Falls og en udflugt til Amish folket.

USA's historiske landemærker

Ruten, der er sammensat af Nyhavn Rejsers eksperter, går fra Washington D.C. over Gettysburg, Amish Country, Niagara Falls, Finger Lakes og Adirondack Park.

Langs ruten kan I se flere imponerende og spændende minder fra den amerikanske borgerkrig.

I skal også på et spændende besøg hos Amish-folket, hvor I oplever "levende historie". Amish folkets liv har ikke ændret sig væsentligt de seneste 200 år.

Niagara Falls

En af de største naturoplevelser er gigantiske Niagara Falls, hvor vi har inkluderet en bådtur. I kommer også gennem fascinerende landskaber i det nordlige Pennsylvania, i den store Adirondack Naturpark og ikke mindst Lake Placid.

Undervejs overnatter I på gode 3-4* hoteller, der er nøje udvalgt ud fra deres beliggenhed. I følger en gennemtænkt og afprøvet rute, der bringer jer til de største atttraktioner og slutter med tre dage i New York med alt, hvad byen har at byde på.

Program

Dag 1
I rejser til Washington D.C.

Lobby på The Churchill Hotel, Washington D.CI flyver med SAS direkte til Washington D.C., hvor I er fremme på jeres hotel midt på eftermiddagen lokal tid. USA's hovedstad har utroligt meget at byde på, så I har to overnatninger i byen.

The Churchill Hotel 3+*, Washington D.C.

I skal bo på The Churchill Hotel, der er medlem af "Historic Hotels of America". Hotellet ligger i en smuk Beaux Arts bygning nær Dupont Circle. Her er en dejlig atmosfære og blot ca. 15 minutters gang til Det Hvide Hus og The National Mall.

Dag 2
Washington D.C.

Oplev Smithsonian's National Air and Space Museum i Washington D.C., USAI er nu i magtens og historiens centrum, og næsten alt ligger, så I nemt kan nå rundt til fods: Det Hvide Hus, Capitol, Lincoln Memorial og National Mall er blot begyndelsen.

Lincoln Memorial i Washington D.C., USA

SHOPPING OG MUSEER I VERDENSKLASSE!

Her er shopping på M Street, fantastiske restauranter og et væld af gallerier og museer i verdensklasse som National Gallery of Art og Smithsonian med National Air & Space Museum, hvor I kan se rumsonder og meget mere fra USA's rumprogram.

PENTAGON, ARLINGTON OG J.F. KENNEDY

Man kan ikke undgå at blive berørt på Pentagons mindeplads for de 184 døde ved terrorangrebet 11. september 2001, og det samme gælder på Arlington kirkegården, hvor de hvide gravsten står i snorlige rækker så langt øjet rækker. 290.000 veteraner og dræbte fra USA's krige lige fra revolutionen til Irak-krigen hviler her.

John F. Kennedys gravsted med den evige flamme på Arlington i Washington D.C., USA

På Memorial Day den sidste mandag i maj prydes hver eneste gravsten med et amerikansk flag. Det er også her, I kan se John F. Kennedys grav med den evige flamme.

CHARMERENDE ALEXANDRIA

Kort herfra ligger byen Alexandria med sin hyggelige hovedgade med gamle huse, restauranter og butikker.

Dag 3
Washington D.C. - Gettysburg - Lancaster, 220 km.

National Military Park i Gettysburg, PennsylvaniaI henter bilen i Reagan-lufthavnen ikke langt fra centrum. Senere kører I ved Gettysburg ind i et af de mest væsentlige afsnit i den amerikanske historiebog. Her stod et af de afgørende slag i den amerikanske borgerkrig.

50.000 faldne på 3 dage

Nord og Syd kæmpede i tre dage, 50.000 soldater døde, og sydstaternes hær kom sig aldrig rigtigt oven på deres nederlag her. I dag er slagmarken omdannet til National Military Park med et utal af minder fra borgerkrigen. 

Værelset på Lancaster arts hotel, PennsylvaniaLancaster Arts Hotel 3*, Lancaster

I skal bo to nætter på Lancaster Arts Hotel i Lancaster. Hotellet er indrettet i et gammelt pakhus. Rå mursten møder råt tømmer, der igen møder kunstværk efter kunstværk skabt af primært lokale kunstnere. Det er en totaloplevelse med en masse indtryk.

Dag 4
På opdagelse i Amish Country

Amish-folket afskriver sig al moderne teknologi fra efter det 17. århundrede og man kommer omkring i hestevogn.  Lancaster ligger i Amish Country, hvor Amish-folket lever som for 200 år siden uden telefoner, biler og andre moderne hjælpemidler.

Vi inkluderer en udflugt med besøg hos Amish-folket, hvor der er rig mulighed for at lære mere om og se nærmere på denne særegne levevis.

Steder, der er gode at komme helt tæt på Amish-folkets historie og liv, er i Amish Village Museum i Strasburg og The Amish Experience i Lancaster.

Dag 5
Lancaster - Niagara Falls, 550 km.

Harrisburg, PennsylvaniaDagens rute går langs Susquehanna River forbi industribyen Harrisburg og gennem små samfund, som i sin tid var en del af industriens vugge i USA. Her er både jern og kul i bjergene, og man kan stadig se både miner og nedlagte stålværker i næsten alle byerne.

Stål- og kulbaroner i Williamsport

I Williamsport kan I få et indtryk af fordums rigdom på den velbevarede "Millionaire's Row", hvor stål- og kul-baronerne byggede deres kæmpe luksusboliger. I sin tid var den hovedby i området og den by i verden med flest millionærer set i forhold til indbyggertallet.

Susquehanna River i Pennsylvania, USATid til at smage ice wine

For vin-entusiaster fører ruten videre gennem et af staten New Yorks bedste hvidvinsdistrikter, Wyoming- distriktet, der blandt andet er kendt for sine søde ice wines. Flere vingårde byder gæster velkommen med rundvisninger, smagsprøver og salg "fra stalddøren".

Fallsview Room med direkte og uforstyrret udsigt til Niagara på Oakes Hotel Overlooking the Falls.Oakes Hotel Overlooking the Falls 3+*, Niagara

I slutter faktisk dagen med at forlade USA og køre ind i Canada. For her har vi fundet det absolut bedst beliggende hotel, hvis i skal opleve Niagara Falls. Oakes Hotel Overlooking the Falls ligger med udsigt til Horseshoe Falls, det mest ikoniske vandfald i Niagara. I har to overnatninger her.

Dag 6
Niagara Falls

Niagara Falls, USANiagara Falls er en af de største naturoplevelser, I kan give jer selv, og selv 1.000 billeder og store beskrivelser kan aldrig gøre det ud for oplevelsen af at være der selv, høre bulderet og mærke den fine støvregn.

Når vandstanden er på sit højeste, passerer her 280.000 liter vand … i sekundet!

TRE VANDFALD UDGØR NIAGARA FALLS

Niagara Falls består i virkeligheden af tre vandfald: Det 230 meter brede American Falls og det mindre Bridal Veil Falls, brudesløret, på den amerikanske side og det 671 meter brede og 53 meter høje Horseshoe Falls på den canadiske side.

Kom helt tæt på Niagara Falls, USAINKLUDERET BÅDTUR "MAID OF THE MIST"

Vi har inkluderet en bådtur med "Maid of the Mist", som sejler ganske tæt på faldene. Sørg for at have tørt tøj klar, når I kommer i land igen.

En halv times kørsel herfra, hvor Niagara River løber ud i Lake Ontario, ligger den smukke by Niagara-on-the-Lake med historiske bygninger, fine parker, shopping og restauranter. Her ligger Nordamerikas ældste golfbane, og I kan tage på guidet cykeltur ud i vinlandet.

Dag 7
Niagara Falls - Finger Lakes, 300 km.

Ithaca Falls i Finger Lake regionen i staten New YorkI dag bevæger I jer ad en utrolig smuk rute gennem historiske områder og små byer langs Erie-kanalen og videre til det naturskønne og hyggelige Finger Lakes område, hvor søer på stribe strækker sig nord-syd som krogede fingre.

Undervejs kan I opleve en sejltur på kanalen med hestetrukken båd, præcis som man gjorde for 150 år siden.

Udendørs afslapningsområde på La Tourelle Hotel, Finger LakesLa Tourelle 3*, Ithaca

Ved sydspidsen af en af søerne, Cayuga Lake, ligger byen Ithaca. Lige syd for den ligger La Tourelle, hvor I skal bo en enkelt nat. La Tourelle ligger i et frodigt kuperet område med smukke udsigter. Tilsæt springvand, skulpturer, pavilloner og veltrimmede græsplæner.

Dag 8
Finger Lakes - Lake Placid og Adirondack Park, 395 km.

Fort Stanwix National Monument i staten New YorkI fortsætter nu mod spektakulær natur i Lake Placid og Adirondack Park. 

Fort Stanwix National Monument

Ved byen Rome kan I se det restaurerede Fort Stanwix National Monument, der oprindeligt blev bygget af englænderne i 1758 som en del af forsvaret af vandvejen mellem Ontario-søen og Hudson-floden. 

Under revolutionen blev fortet indtaget og genopbygget af de amerikanske tropper, der siden blev belejret i 21 dage i 1777. Belejringen mislykkedes og fortet ses derfor som et væsentligt bidrag til den endelige sejr og frigørelse. 

Best Western Adirondack Inn, Lake PlacidBest Western Adirondack Inn 3*, Lake Placid

Den sidste del af ruten kører I inde i de fantastiske naturområder i Adirondack Park, hvor rå bjerge, rivende floder og brusende vandfald danner baggrund for et rigt dyreliv. I har to overnatninger på hyggelige Best Western Adirondack Inn i Lake Placid sydspidsen af Mirror Lake.

Dag 9
Lake Placid

Mirror Lake ved Lake Placid i staten New York, USAOm vinteren er Lake Placid et stort skiområde. Om sommeren er byen centrum for aktive oplevelser i Adirondack, fra mountainbike over ridning til riverrafting. Om aftenen er her et afslappet feriemiljø med hygge, god mad og vin.

Vi har afsat to overnatninger i Lake Placid, men vil I opleve flere af de mange aktiviteter i dette naturens legeland, kan I vælge at forlænge med en ekstra dag.

Dag 10
Lake Placid – Rockefellers lodge i Woodstock, 205 km

Champlain Memorial Lighthouse ved Lake Champlain i staten New YorkI kører nu gennem smukke, skovklædte bjerge med flotte udsigter og forbi små og store skovsøer, der oser af idyl. 

Når I kommer til den mere end 200 km lange Lake Champlain, kan I stoppe ved Champlain Memorial Lighthouse og nyde den fantastisk udsigt over søen. Synes I, at der er en krusning ude på vandet? Det er bare Champ eller Champy, som de lokale kalder det monster, de er sikre på bor i søen.

Når I bagefter krydser broen over søen, krydser I også statsgrænsen. Velkommen til Vermont. Og velkommen til landbrugslands. 

Poolen på Woodstock Inn & Resort, VermontWoodstock Inn & Resort 4*, Woodstock

I skal nyde en enkelt nat på Woodstock Inn & Resort i byen Woodstock. Woodstock Inn & Resort blev oprindeligt skabt af Mary og Laurance Rockefeller, der var dybt involveret i naturbeskyttelse mange steder. De var samtidig aktive for at bevare byens charme.

Sig til, hvis I vil blive en dag ekstra og f.eks. tage på udflugt til Green Mountains nord for byen.

Dag 11
Woodstock – New York City, 525 km

Central Park på Manhattan i New YorkNu går jeres rejse til USA fra betagende natur til lige så betagende storbyjungle i New York. I kører en smuk tur sydpå, hvor I ofte følges med Connecticut River. Planen er dog ikke en masse stop, men at I kører lige igennem til JFK lufthavnen for at aflevere bilen. I skal jo ikke ligge og lede efter P-plads på Manhattan. 

Lufthavnen ligger på jeres vej, og det er samtidig nemt at komme ind til New York fra derfra. I tager Airport Link til Howard Beach og subway derfra lige ind i hjertet af Manhattan. Velkommen til Big Apple. 

Fra tagterrassen på 21. etage kan I nyde udsigten ud over New YorkHotel 50 Bowery 4*, New York City

I skal bo 3 nætter på Hotel 50 Bowery, der nok har byens bedste udsigt fra baren og tagterrassen på 21. etage. Hotellet ligger i historiske Chinatown med byens mange hovedattraktioner inden for gåafstand.

Dag 12-13
Oplevelser i New York

New York med the statue of Liberty i front, NYCNew York er en by i evig bevægelse og forandring. Nye trends opstår og andre går i glemmebogen. Hver enkelt bydel i New York har sit eget særpræg og steder at udforske, så tal med jeres rejserådgiver om aktuelle tips og råd. 

Vi kan samtidig give gode råd om restauranter, og skal I se et Broadway Show, kan vi hjælpe med at bestille billetter.  

Mindepladen for John Lennon i Central Park, New Yorkoplevelser op gennem Manhattan

Hotellets beliggenhed på Lower Manhattan betyder også, at I stille og roligt kan bevæge jer op gennem Manhattan med kurs mod Central Park. Når I ikke orker mere, tager I bare undergrunden hjem. 

En meget populær attraktion er den gamle jernbane, High Line, der nu er et grønt spor gennem byen. Ja, den er faktisk så populær, at vi anbefaler at finde andre steder i weekenden. 

Ground Zero Memorial - World Trade Center, New YorkGround Zero 

9/11 vil for evigt være en del af historien i New York. Et besøg ved Ground Zero monumentet og det nye Freedom Tower er for mange et must. Det er stemningsfuldt og tankevækkende, og der er generelt nyt liv i området.

Og selvfølgelig er der meget mere. Harlem, SoHo og Greenwich Village er bare få eksempler. Frihedsgudinden, Empire State Building, Guggenheim, Museum of Modern Art lidt flere. Hertil kommer selvfølgelig formidabel shopping i New York. Igen: Tal med jeres rejserådgiver om aktuelle muligheder.

Dag 14-15
New York - hjemrejse

Brooklyn Bridge i New York, USANyd den sidste dag i New York, før det er tid til at tage i lufthavnen og rejse hjem til Danmark. Ankomst til Danmark dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne


Børnepriser: Kontakt os venligst for pris

Northeastern Highlights, 15 dages kør selv-ferie i USA
RejseperiodeDobbeltEnkelt
03.12.21 - 15.12.2122.000-24.00037.000-40.000
16.12.21 - 04.01.2224.000-27.00039.000-44.000
05.01.22 - 26.04.2221.000-24.00035.000-40.000
27.04.22 - 19.06.2223.000-25.00040.000-42.000
20.06.22 - 11.08.2228.000-30.00044.000-46.000
12.08.22 - 20.12.2223.000-27.00039.000-45.000
21.12.22 - 04.01.2325.000-29.00040.000-48.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, diverse entreer, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
  • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada

Bemærk