Xl USA California Los Angeles Venice Beach Sunrise Aerial View

Vintersol over det sydvestlige USA

Vintersol over det sydvestlige USA

14 dage fra 36.000 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

Fra Arizonas vilde western-landskaber til Californiens skønne strande

Skøn kør selv-ferie på vinterlune breddegrader – besøg bl.a. Palm Springs, som har mere end 350 soldage om året! Inkl. jeepudflugt i Sedonas Red Rock-landskaber og guidet cykeltur gennem LA’s eksklusive stjernekvarterer.

Glæd jer til

 • Cykeltur i West Hollywood og Beverly Hills – se hvor stjernerne bor
 • Offroad-køretur i jeep ved Sedona
 • SUV bil med god plads til både passagerer og bagage
 • Perfekt kørerute i mildt klima
 • God tid med 2-3 nætter hvert sted

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Phoenix 2 nætter på Phoenix 2 Højdepunkter I Scottsdale er Rawhide autentisk Wild West-stemning og Desert Botanical Gardens fyldt med kaktusser I Scottsdale er Rawhide autentisk Wild West-stemning og Desert Botanical Gardens fyldt med kaktusser
Sedona 2 nætter på Sedona 2 Højdepunkter Offroad-køretur i Submarine Rock, hvor I mærker de rå og støvede rødlige landskaber Offroad-køretur i Submarine Rock, hvor I mærker de rå og støvede rødlige landskaber
Palm Springs 2 nætter på Palm Springs 2 Højdepunkter Tag Palm Springs Aerial Tramway op i himlen og til tops på Mt San Jacinto. Udsigten på turen og på toppen er ubeskrivelig Tag Palm Springs Aerial Tramway op i himlen og til tops på Mt San Jacinto. Udsigten på turen og på toppen er ubeskrivelig
San Diego 3 nætter på San Diego 3 Højdepunkter Selvom du hverken interessere dig for skibe eller fly er et besøg på hangarskibet USS Midway det hele værd Selvom du hverken interessere dig for skibe eller fly er et besøg på hangarskibet USS Midway det hele værd
Los Angeles 3 nætter på Los Angeles 3 Højdepunkter Stjernestøv og ikoniske kulisser. Gå ad "Walk of Fame" og udforsk Beverly Hills med eksklusive Rodeo Drive, hvor alle de kendte stjerner bor Stjernestøv og ikoniske kulisser. Gå ad "Walk of Fame" og udforsk Beverly Hills med eksklusive Rodeo Drive, hvor alle de kendte stjerner bor
XL USA Los Angeles Point Vicente Parlos Verdes
XL USA Arizona Pink Jeep Tours Sedona Broken Arrow Tour 6
XL USA California Palm Springs Aerial Tramway Going Up

Solbyerne Phoenix og Palm Springs

Ja tak! Ikke nok med at vintertemperaturerne generelt ligger lunt i svinget i det sydvestlige hjørne af USA. I har også to af USA’s mest solrige byer på programmet: Phoenix og Palm Springs.

I Palm Springs er de årlige soldage helt oppe over 350, og byen er tilmed udnævnt som en af de mest romantiske vinterdestinationer af det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure Magazine.

Strand, golf og måske Mexico? 

Med 2-3 overnatninger hvert sted behøver I ikke jage af sted. Tværtimod så har I god tid til både at opleve, slappe af og nyde hinanden.

Skal I have lidt ekstra oplevelser med jer hjem, kan I f.eks. tage en runde golf på en af de mange golfbaner. Eller hvad med en strandtur og dukkert i Stillehavet?

Selvom vandet er lidt køligere om vinteren, er det bestemt stadigvæk til en dukkert eller to. I kan også spice rejsen ekstra op og tage en tur over grænsen til Mexico, der ligger i kort køreafstand fra San Diego.

 

XL California USA Santa Monica Venice Beach View
Det skal i opleve

Dagsprogram

Den perfekte USA-rejse i vinterhalvåret, for jer der gerne vil have god tid, masser af oplevelser og lidt lunere temperaturer! Køreruten er lagt, så risikoen for sne er minimal.

Tilmed er køreafstandene overkommelige med maks. 225 kilometer per stræk. Køreturene og de landskaber, I kommer igennem, er i sig selv en vigtig del af rejseoplevelsen: fra Arizonas Wild West-bjerge til den frodige ørkendal Coachella Valley og videre til Californiens smukke kystscenerier.

I lander i Phoenix, henter jeres bil i lufthavnen og kører det korte lille stræk til nabobyen Scottsdale, hvor I har to overnatninger.

Scottsdale blev oprettet som diligencestation i 1800-tallet, og selvom der er sket en del siden da, har byen stadigvæk et umiskendeligt western-touch over sig – godt hjulpet på vej af de westernagtige kaktuslandskaber, der omgiver byen.

Xl USA Arizona Sunset Over Scottsdale, Northern Sonoran Desert

Hilton Phoenix Resort at The Peak 4*, Phoenix, Arizona

I skal bo 2 nætter på Hilton Phoenix Resort at the Peak, der ligger centralt med skønne værelser og et kæmpe poolområde. Et fantastisk sted at starte for at ryste jetlag af og komme i feriehumør for alvor.

XL USA Arizona Hilton Phoenix Resort At The Peak Rico Exterior

På de her kanter skinner solen i gennemsnit 359 dage om året.

Området er et sandt paradis for golfspillere, men her er også andre interessante ting, I kan udforske.

F.eks. frilandsmuseet Rawhide med autentisk Wild West-stemning og Desert Botanical Gardens, som angiveligt rummer verdens største samling af agaver og kaktusser. Nogle er så små, at man skal bruge lup for at se dem, mens andre er 4-5 meter høje!

Har I lyst til at opleve endnu mere Wild West, kan I besøge den legendariske sherif Wyatt Earps by Tombstone og kvægfolden O.K. Corral.

Det var her, hvor Wyatt Earp var involveret i en nærmest sagnomspunden duel, der siden er filmatiseret, beskrevet og debatteret et utal af gange.

Xl USA Arizona Tombstone Stagecoach Waiting

I kører nordpå gennem dale og bjerge. Efterhånden som I nærmer jer Sedona, vil I se, at bjergene skifter form og farve.

Sedona ligger i det betagende "Red Rock Country" med de karakteristiske, flade mesa-bjerge. Et eventyrligt og nærmest ufatteligt smukt resultat af mange millioner års erosion.

Det var i dette område, mesterinstruktøren John Ford optog sine berømte westernfilm. Ja, i det hele taget er der blevet skudt et væld af film on location i Sedona og omegn. I kan få et lille indblik i den lokale filmhistorie på det lille lokalhistoriske museum, Sedona Heritage Museum.

USA Arizona Sedona The View Of Cathedral Rock

The Wilde Resort & Spa 3+*, Arizona

I skal bo to nætter på The Wilde Resort & Spa, der efter vores kare opfattelse er det absolut bedste familiehotel i Sedona. I er tæt på sceneriet og kan vende hjem til en opvarmet pool og dejlige spabehandlinger.

Placeholder Image

Én ting er at køre igennem de smukke røde klippelandskaber på de reglementerede veje. Noget helt andet er for alvor at komme ud og ”mærke” de rå og rødstøvede landskaber på en offroad-køretur.

Off road i Sedona

Det er dog ikke noget, I skal gøre I jeres lejebil! Vi har i stedet sørget for, at I kommer på en guidet køretur i jeep. Udflugten fører jer bl.a. forbi mesa-bjergene Submarine Rock, Chicken Point og ned ad den stejle ”Road of no Return”.

Har I appetit på endnu mere Red Rock-natur, kan I evt. også besøge Red Rock State Park lidt syd for Sedona.

USA Arizona Sedona Touring The Red Rock Jeep

Turen går nu videre mod Palm Springs, men læg endelig vejen omkring Joshua Tree National Park på vejen.  Her er store vidder med smukke ørkenlandskaber, forunderlige klippeformationer og de finurlige joshuatræer, der ser ud som om, de ikke har besluttet, om de vil være et træ, kaktus eller noget helt tredje.

I kan i princippet køre igennem Joshua Tree uden stop undervejs, men und jer selv at tage på opdagelse. Her er et stort net af veje, og I får et kort og en informationsfolder ved indgangen. I kan stoppe og gå en tur, hvor I har lyst. Det myldrer jo ikke med butikker sådan et sted, så sørg for at have lidt vand og frugt i bilen.

XL USA California Joshua Tree National Park A Joshua Tree Rock Formation

Westernstemning i Pioneertown

Når I lægger vejen omkring Joshua Tree National Park, får I også mulighed for endnu en sjov oplevelse på vejen. Pioneertown. Det er et gammelt filmset, hvor adskillige westerns er optaget, men hovedattraktionen er forrygende Pappy & Harriet's, der er både restaurant og spillested. Stemningen er fantastisk, maden det samme, og de lokale fortæller med stolthed om den gang, hvor Paul McCartney spilled eher.

Xl Usa California Pioneertown Pappy Harriett

Dagen slutter i Palm Springs, der ligger som en oase i Coachella Valley og er kendt for filmstjerners og andre kendissers feriehuse samt et væld af golfbaner og modebutikker. Palm Springs er en af ni byer i Greater Palm Springs, der også inkluderer f.eks. Indian Wells og eksklusive Palm Dessert.

XL USA California Palm Springs Road Coachella Valley. Highway 111 In Indian Wells

Kimpton Rowan Palm Springs 4+*

I skal nu bo to nætter på skønne Kimpton Rowan Palm Springs i hjertet af Palm Springs. Fra hotellet er den mest fantastiske udsigt til byen og bjergene - især fra poolen på tagterrassen. Få skridt bringer jer til Indian Canyon Drive med butikker, restauranter og Palm Springs Walk of Stars.

XL USA California Kimpton Rowan Palm Springs Pool Sun Chairs

I 1950’erne og 60’erne slog Elvis, Liberace og Frank Sinatra sig løs i Palm Springs.

Byen er stadigvæk en kendisfavorit og et hipt feriested, der er særligt populært blandt golf-elskere. Slap af ved hotellet, slik lidt sol, gå på opdagelse i byen og en tur f.eks. ad Andreas Canyon Trail en kort køretur fra byen.

Xl Usa California Palm Springs Andreas Canyon Trail Mountain

Andreas Canyon Trail

I går langs floden mellem smukke palmer og ind gennem en kløft i de røde klipper. Læg mærke til en af de helt store sten ved parkeringspladsen. Her er en række forundelige fordybninger i stenen. Det er spor efter de indianske stammer, der brugte fordybningerne som mortere og millimeter for millimeter har slebete sig ned i stenen. I kan også se en kopi af de hytter, indianerne boede i.

Xl Usa California Palm Springs Andreas Canyon Trail River

En tur i Himlen med Palm Springs Aerial Tramway

Dagens helt store oplevelse er en tur med Palm Springs Aerial Tramway. Svævebanen tager jer op langs stejle kløfter til Mount San Jacinto med fantastiske udsigter både på vejen og fra toppen. Der kan være sne på toppen om vinteren! 

XL USA California Palm Springs Aerial Tramway Close

Nu går jeres rejse til Californien mod kysten. Helt ud til Stillehavet ligger San Diego, der er en "lille skyskaberby", med al den stemning og alle de højhuse, der følger med den beskrivelse. Glæd jer til en dejligt tilbagelænet, californisk stemning. I kan lige så godt køre lige igennem, for der er masser at få tiden til at gå med I San Diego. 

Xl USA California San Diego From Ferry Landing In Coronado

The Catamaran Resort Hotel And Spa 3+*, San Diego

I skal bo 3 nætter på The Catamaran Resort Hotel i San Diego. Nyd et stort værelse med balkon og perfekt beliggenhed ud til Mission Bays brede strand. Vil I gå en tur på stranden langs Stillehavet og nyde de fantastiske solnedgange her, er der kun et par minutters gang over den smalle tange dertil. I kommer samtidig nemt til områdets store attraktioner.

Xl USA California San Diego Catamaran Hotel View Beach Garden Ocean

Nyd dagne i selve San Diego og tag på opdagelse omkring byen.

Coronado Island

Sejl med færgen eller tag turen over broen til den lille, sofistikerede strandby Coronado på North Island ud for San Diego. Den lille ø er berømt for sine smukke strande, grønne parker og en 18-hullers golfbane. Her hersker ren idyl. Ud til stranden ligger det ikoniske hotel Del Coronado, der har mange magtfulde præsidenter og feterede filmstjerner i gæstebogen.

Placeholder Image

Old Town og Gaslamp District

I Old Town kan I virkelig mærke den gamle spanske stemning og nærheden til Mexico. Gå endelig også en tur gennem det historiske Gaslamp District, hvor de gamle smukke huse er fyldt med butikker, barer, restauranter og ikke mindst glade mennesker. Little Italy byder på flere restauranter, denne gang på italiensk. 

Endnu et udflugtsmål er store Bilboa Park med de mange museer og San Diego Zoo. Det er det perfekte sted for flight spotting, for man føler, man skal dukke sig, hver gang et fly kommer forbi mod lufthavnen nede ved vandet. 

Xl Usa California San Diego Gaslamp District Ghirardelle Icecream

Besøg på hangarskibet USS Midway

San Diego er hjemhavn for USA's kæmpe Stillehavsflåde. En af dagene inkluderer vi et virkeligt spændende besøg på hangarskibet USS Midway. Man behøver hverken interessere sig for skibe eller fly for at blive fascineret af de mange fortællinger, der venter blandt andet i mødet med de mange frivillige veteraner. 

Xl Usa California San Diego Uss Midway At Sea

Hils på sælerne i La Jolla

Lidt nord for San Diego ligger den lille eksklusive by La Jolla. Hils på sælerne på stranden, og nyd de rå kystlandskaber i The Cove, ”vigen”, som er La Jollas kendemærke.

Xl USA California Sea Lions On Cliffs, La Jolla Near Coronado

Håb, held og hårdt slid … Velkommen til filmbyen Los Angeles, hvor drømmene lever, og stjernestatus og velstand er det ypperste mål for mange. Se bl.a. Walk of Fame, Mann's Chinese Theatre og Kodak Theatre, hvor de årlige Oscar-uddelinger finder sted, og hvorfra der er en glimrende udsigt til det berømte Hollywood-skilt.

USA California Los Angeles Hollywood Sign

The Garland 3+*, Los Angeles

I skal bo 3 nætter på The Garland i Los Angeles. Det hyggelige hotel med både gårdhave og pool ligger perfekt for at udforske Los Angeles, Universal Studios og Hollywood.

XL USA Los Angeles North Hollywood Hotel The Garland Pool Movie Night

På trods af Los Angeles’ gigantiske areal ligger mange af seværdighederne inden for et forholdsvis lille område. Det er således en overkommelig rute, når I cykler af sted på en guidet halvdagstur og kommer tæt på byens stjernestøv i West Hollywood og Beverly Hills, hvor I bl.a. ser byens hotteste steder og en række celebrity-villaer, de sidste kun udefra naturligvis!

Xl USA Californien Los Angeles Bike Tour Bikers

Lyst til mere sightseeing?

Efter cykelturen kan I fortsætte med LA-sightseeing på egen hånd.

Tag evt. metroen, hvis I vil længere væk end Hollywood. I Downtown kan I bl.a. se den ikoniske Walt Disney Concert Hall, tegnet af den verdensberømte arkitekt Frank Gehry, samt den moderne romerskkatolske domkirke Cathedral of Our Lady of the Angels.

XL Usa Los Angeles Biketour Witch House

Én ting er sikkert – man behøver bestemt ikke kede sig i LA. Måske skal den sidste hele dag i filmbyen bruges på at ose lidt i butikker? I kan også gå en tur på stranden mellem de legendariske strandbyer Santa Monica og Venice Beach vest for Los Angeles.

Om aftenen kan I atter kigge på byens stjerner, denne gang fra Griffith Observatory (lukket om mandagen). Få det timet, så I er der allerede ved solnedgang. Der er en fantastisk udsigt ud over den gigantiske millionby, der tager sig ekstra smukt ud ved solnedgangstid.

XL USA California Los Angeles Santa Monica The Manhattan Beach Pier Sunset

Alt efter jeres hjemrejsetidspunkt kan I nå at få lidt flere oplevelser med i filmbyen, inden I begiver jer til lufthavnen. Efter en lun vinterferie i det vestlige USA er I atter tilbage i Danmark dag 14.

USA California Los Angeles Santa Monica Beach
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

I rejsen er der inkluderet to spændende og lidt anderledes udflugter med guide. I Sedona skal I ud og køre offroad i jeep gennem de vilde westernagtige Red Rock-landskaberne, og i Los Angeles cykler I på opdagelse i de eksklusive filmstjerne-kvarterer.

Hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Phoenix / Los Angeles-København
 • Lufthavnsskatter
 • 13 dages billeje, standard SUV inkl. alle forsikringer, en tank benzin, op til 4 chauffører, GPS og fri km.
 • 2 nætter på Hilton Phoenix Resort at the Peak 4*, Phoenix. Standard Suite
 • 2 nætter på The Wilde Resort & Spa 3+*, Sedona. Deluxe Room
 • Oplevelse: Off road i Sedona
 • 2 nætter på Kimpton Rowan 4+*, Palm Springs. King Room
 • Oplevelse:  Til toppen af verden med Palm Springs Aerial Tramway
 • 3 nætter på The Catamaran Resort Hotel and Spa 3+*, San Diego. Standard Doubble Room
 • Oplevelse: USS Midway Museum i San Diego
 • 3 overnatninger på The Garland 3+*, Los Angeles. Deluxe King Room
 • Oplevelse: West Hollywood og Beverly Hills på cykel
Pris per person ved 2 voksne
Vintersol over det sydvestlige USA, 14 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
22.02.24 ‑ 19.06.2435.000‑39.00058.000‑64.000
20.06.24 ‑ 11.08.2442.000‑44.00066.000‑69.000
12.08.24 ‑ 19.06.2536.000‑42.00060.000‑67.000
20.06.25 ‑ 06.07.2544.000‑46.00069.000‑72.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, diverse entréer, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til USA

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.