• Red Rock, Sedona, Arizona
  • San Diegos skyline
  • Palmer langs gaderne i Beverly Hills, Los Angeles, Californien, USA

Vintersol over det sydvestlige USA

Fra Arizonas vilde western-landskaber til Californiens skønne strande, 14 dage fra 24.000 kr.

Glæd jer til:

Cykeltur i West Hollywood og Beverly Hills – se hvor stjernerne bor

Offroad-køretur i jeep ved Sedona

SUV bil med god plads til både passagerer og bagage

Perfekt kørerute i mildt klima

God tid med 2-3 nætter hvert sted

Læs mere

Skøn kør selv-ferie på vinterlune breddegrader – besøg bl.a. Palm Springs, som har mere end 350 soldage om året! Inkl. jeepudflugt i Sedonas Red Rock-landskaber og guidet cykeltur gennem LA’s eksklusive stjernekvarterer.

Optimal kørerute på lunere breddegrader

Den perfekte USA-rejse i vinterhalvåret, for jer der gerne vil have god tid, masser af oplevelser og lidt lunere temperaturer! Køreruten er lagt, så risikoen for sne er minimal.

Tilmed er køreafstandene overkommelige med maks. 225 kilometer per stræk. Køreturene og de landskaber, I kommer igennem, er i sig selv en vigtig del af rejseoplevelsen: fra Arizonas Wild West-bjerge til den frodige ørkendal Coachella Valley og videre til Californiens smukke kystscenerier.

Solbyerne Phoenix og Palm Springs

Ja tak! Ikke nok med at vintertemperaturerne generelt ligger lunt i svinget i det sydvestlige hjørne af USA. I har også to af USA’s mest solrige byer på programmet: Phoenix og Palm Springs.

I Palm Springs er de årlige soldage helt oppe over 350, og byen er tilmed udnævnt som en af de mest romantiske vinterdestinationer af det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure Magazine.

Inkluderede udflugter

I rejsen er der inkluderet to spændende og lidt anderledes udflugter med guide. I Sedona skal I ud og køre offroad i jeep gennem de vilde westernagtige Red Rock-landskaberne, og i Los Angeles cykler I på opdagelse i de eksklusive filmstjerne-kvarterer.

Strand, golf og måske Mexico?

Med 2-3 overnatninger hvert sted behøver I ikke jage af sted. Tværtimod så har I god tid til både at opleve, slappe af og nyde hinanden.

Skal I have lidt ekstra oplevelser med jer hjem, kan I f.eks. tage en runde golf på en af de mange golfbaner. Eller hvad med en strandtur og dukkert i Stillehavet?

Selvom vandet er lidt køligere om vinteren, er det bestemt stadigvæk til en dukkert eller to. I kan også spice rejsen ekstra op og tage en tur over grænsen til Mexico, der ligger i kort køreafstand fra San Diego.

>> Se alle vores rejser til USA

Program

Dag 1
Ankomst til Phoenix/Scottsdale

 Kaktuslandskab ved Scottsdale i ArizonaI lander i Phoenix, henter jeres bil i lufthavnen og kører det korte lille stræk til nabobyen Scottsdale, hvor I har to overnatninger.

Scottsdale blev oprettet som diligencestation i 1800-tallet, og selvom der er sket en del siden da, har byen stadigvæk et umiskendeligt western-touch over sig – godt hjulpet på vej af de westernagtige kaktuslandskaber, der omgiver byen.

Pointe Hilton Squaw Peak Resort 4*, Phoenix, Arizona

I skal bo 2 nætter på Pointe Hilton Squaw Peak Resort, der ligger centralt med skønne værelser og et kæmpe poolområde. Et fantastisk sted at starte for at ryste jetlag af og komme i feriehumør for alvor.

Dag 2
Phoenix/Scottsdale. Afslapning, kaktusser og Wild West-stemning

Mulighed for at tage en tur med diligencen i Tombstone, ArizonaPå de her kanter skinner solen i gennemsnit 359 dage om året.

Området er et sandt paradis for golfspillere, men her er også andre interessante ting, I kan udforske.

F.eks. frilandsmuseet Rawhide med autentisk Wild West-stemning og Desert Botanical Gardens, som angiveligt rummer verdens største samling af agaver og kaktusser. Nogle er så små, at man skal bruge lup for at se dem, mens andre er 4-5 meter høje!

Har I lyst til at opleve endnu mere Wild West, kan I besøge den legendariske sherif Wyatt Earps by Tombstone og kvægfolden O.K. Corral.

Det var her, hvor Wyatt Earp var involveret i en nærmest sagnomspunden duel, der siden er filmatiseret, beskrevet og debatteret et utal af gange.

Dag 3
Scottsdale - Sedona, 195 km.

Cathedral Rock i Sedona, ArizonaI kører nordpå gennem dale og bjerge. Efterhånden som I nærmer jer Sedona, vil I se, at bjergene skifter form og farve.

Sedona ligger i det betagende "Red Rock Country" med de karakteristiske, flade mesa-bjerge. Et eventyrligt og nærmest ufatteligt smukt resultat af mange millioner års erosion.

Det var i dette område, mesterinstruktøren John Ford optog sine berømte westernfilm. Ja, i det hele taget er der blevet skudt et væld af film on location i Sedona og omegn. I kan få et lille indblik i den lokale filmhistorie på det lille lokalhistoriske museum, Sedona Heritage Museum.

Pool på Sedona Rouge Hotel & Spa i Arizona, USASedona Rouge Hotel & Spa 3+*, Arizona

I skal bo to nætter på Sedona Rouge Hotel & Spa, der efter vores kare opfattelse er det absolut bedste familiehotel i Sedona. I er tæt på sceneriet og kan vende hjem til en opvarmet pool og dejlige spabehandlinger.

Dag 4
Sedona, udflugt i firehjulstrækker

På tur i jeep omkring af the Red Rock, ArizonaÉn ting er at køre igennem de smukke røde klippelandskaber på de reglementerede veje. Noget helt andet er for alvor at komme ud og ”mærke” de rå og rødstøvede landskaber på en offroad-køretur.

Off road i Sedona

Det er dog ikke noget, I skal gøre I jeres lejebil! Vi har i stedet sørget for, at I kommer på en guidet køretur i jeep. Udflugten fører jer bl.a. forbi mesa-bjergene Submarine Rock, Chicken Point og ned ad den stejle ”Road of no Return”.

Har I appetit på endnu mere Red Rock-natur, kan I evt. også besøge Red Rock State Park lidt syd for Sedona.

Dag 5
Sedona - Joshua Tree National Park - Palm Springs, 532 km.

Joshua Tree National Park

Turen går nu videre mod Palm Springs, men læg endelig vejen omkring Joshua Tree National Park på vejen.  Her er store vidder med smukke ørkenlandskaber, forunderlige klippeformationer og de finurlige joshuatræer, der ser ud som om, de ikke har besluttet, om de vil være et træ, kaktus eller noget helt tredje.

I kan i princippet køre igennem Joshua Tree uden stop undervejs, men und jer selv at tage på opdagelse. Her er et stort net af veje, og I får et kort og en informationsfolder ved indgangen. I kan stoppe og gå en tur, hvor I har lyst. Det myldrer jo ikke med butikker sådan et sted, så sørg for at have lidt vand og frugt i bilen.

Skøn restaurant i Pioneertown nær Joshua Tree National Park

westernstemning i Pioneertown

Når I lægger vejen omkring Joshua Tree National Park, får I også mulighed for endnu en sjov oplevelse på vejen. Pioneertown. Det er et gammelt filmset, hvor adskillige westerns er optaget, men hovedattraktionen er forrygende Pappy & Harriet's, der er både restaurant og spillested. Stemningen er fantastisk, maden det samme, og de lokale fortæller med stolthed om den gang, hvor Paul McCartney spilled eher.

Palm Springs, Californien

Dagen slutter i Palm Springs, der ligger som en oase i Coachella Valley og er kendt for filmstjerners og andre kendissers feriehuse samt et væld af golfbaner og modebutikker. Palm Springs er en af ni byer i Greater Palm Springs, der også inkluderer f.eks. Indian Wells og eksklusive Palm Dessert.

Tagterrasse med pool på Kimpton Rowan Palm Springs i CalifornienKimpton Rowan Palm Springs 4+*

I skal nu bo to nætter på skønne Kimpton Rowan Palm Springs i hjertet af Palm Springs. Fra hotellet er den mest fantastiske udsigt til byen og bjergene - især fra poolen på tagterrassen. Få skridt bringer jer til Indian Canyon Drive med butikker, restauranter og Palm Springs Walk of Stars.

Dag 6
Palm Springs, afslapning, svævebane og gåtur

Andreas Canyon Trail lige uden for Palm SpringsI 1950’erne og 60’erne slog Elvis, Liberace og Frank Sinatra sig løs i Palm Springs.

Byen er stadigvæk en kendisfavorit og et hipt feriested, der er særligt populært blandt golf-elskere. Slap af ved hotellet, slik lidt sol, gå på opdagelse i byen og en tur f.eks. ad Andreas Canyon Trail en kort køretur fra byen.

Andreas Canyon Trail lige uden for Palm SpringsAndreas Canyon Trail

I går langs floden mellem smukke palmer og ind gennem en kløft i de røde klipper. Læg mærke til en af de helt store sten ved parkeringspladsen. Her er en række forundelige fordybninger i stenen. Det er spor efter de indianske stammer, der brugte fordybningerne som mortere og millimeter for millimeter har slebete sig ned i stenen. I kan også se en kopi af de hytter, indianerne boede i.

Svæv op i himlen med Palm Springs Aerial Tramway

En tur i himlen med Palm Springs Aerial Tramway

Dagens helt store oplevelse er en tur med Palm Springs Aerial Tramway. Svævebanen tager jer op langs stejle kløfter til Mount San Jacinto med fantastiske udsigter både på vejen og fra toppen. Der kan være sne på toppen om vinteren! 

Dag 7
Palm Springs - San Diego, 210 km.

San Diego, set fra CoronadoNu går jeres rejse til Californien mod kysten. Helt ud til Stillehavet ligger San Diego, der er en "lille skyskaberby", med al den stemning og alle de højhuse, der følger med den beskrivelse. Glæd jer til en dejligt tilbagelænet, californisk stemning. I kan lige så godt køre lige igennem, for der er masser at få tiden til at gå med I San Diego. 

Strand området lige ud for Catamaran Resort & Spa, San DiegoThe Catamaran Resort Hotel and Spa 3+*, San Diego

I skal bo 3 nætter på The Catamaran Resort Hotel i San Diego. Nyd et stort værelse med balkon og perfekt beliggenhed ud til Mission Bays brede strand. Vil I gå en tur på stranden langs Stillehavet og nyde de fantastiske solnedgange her, er der kun et par minutters gang over den smalle tange dertil. I kommer samtidig nemt til områdets store attraktioner.

 
Dag 8-9
San Diego - idylliske Coronado og sæler i La Jolla

Del Coronado 5*, San DiegoNyd dagne i selve San Diego og tag på opdagelse omkring byen.

CORONADO ISLAND

Sejl med færgen eller tag turen over broen til den lille, sofistikerede strandby Coronado på North Island ud for San Diego. Den lille ø er berømt for sine smukke strande, grønne parker og en 18-hullers golfbane. Her hersker ren idyl. Ud til stranden ligger det ikoniske hotel Del Coronado, der har mange magtfulde præsidenter og feterede filmstjerner i gæstebogen.

Old Town og Gaslamp District

I Old Town kan I virkelig mærke den gamle spanske stemning og nærheden til Mexico. Gå endelig også en tur gennem det historiske Gaslamp District, hvor de gamle smukke huse er fyldt med butikker, barer, restauranter og ikke mindst glade mennesker. Little Italy byder på flere restauranter, denne gang på italiensk. 

Endnu et udflugtsmål er store Bilboa Park med de mange museer og San Diego Zoo. Det er det perfekte sted for flight spotting, for man føler, man skal dukke sig, hver gang et fly kommer forbi mod lufthavnen nede ved vandet. 

Besøg på hangarskibet USS Midway 

San Diego er hjemhavn for USA's kæmpe Stillehavsflåde. En af dagene inkluderer vi et virkeligt spændende besøg på hangarskibet USS Midway. Man behøver hverken interessere sig for skibe eller fly for at blive fascineret af de mange fortællinger, der venter blandt andet i mødet med de mange frivillige veteraner. 

Sæler i La Jolla nær San Diego

HILS PÅ SÆLERNE I LA JOLLA

Lidt nord for San Diego ligger den lille eksklusive by La Jolla. Hils på sælerne på stranden, og nyd de rå kystlandskaber i The Cove, ”vigen”, som er La Jollas kendemærke.

Dag 10
San Diego - Los Angeles, 195 km.

Hollywood, Los AngelesHåb, held og hårdt slid … Velkommen til filmbyen Los Angeles, hvor drømmene lever, og stjernestatus og velstand er det ypperste mål for mange. Se bl.a. Walk of Fame, Mann's Chinese Theatre og Kodak Theatre, hvor de årlige Oscar-uddelinger finder sted, og hvorfra der er en glimrende udsigt til det berømte Hollywood-skilt.

Filmaften ved poolen på The Garland, Los AngelesThe Garland 3+*, Los Angeles

I skal bo 3 nætter på The Garland i Los Angeles. Det hyggelige hotel med både gårdhave og pool ligger perfekt for at udforske Los Angeles, Universal Studios og Hollywood.

Dag 11
LA - cykeltur i filmstjernes fodspor

Oplev nye sider af Los Angeles på en Bike TourPå trods af Los Angeles’ gigantiske areal ligger mange af seværdighederne inden for et forholdsvis lille område. Det er således en overkommelig rute, når I cykler af sted på en guidet halvdagstur og kommer tæt på byens stjernestøv i West Hollywood og Beverly Hills, hvor I bl.a. ser byens hotteste steder og en række celebrity-villaer, de sidste kun udefra naturligvis!

Witch House på Walden Drive i Los Angeles, USALYST TIL MERE SIGHTSEEING?

Efter cykelturen kan I fortsætte med LA-sightseeing på egen hånd.

Tag evt. metroen, hvis I vil længere væk end Hollywood. I Downtown kan I bl.a. se den ikoniske Walt Disney Concert Hall, tegnet af den verdensberømte arkitekt Frank Gehry, samt den moderne romerskkatolske domkirke Cathedral of Our Lady of the Angels.

Dag 12
LA - shopping, strandliv og stjernehimmel

Santa Monica ligger nord for Los Angeles og er bl.a. kendt for de smukke strandeÉn ting er sikkert – man behøver bestemt ikke kede sig i LA. Måske skal den sidste hele dag i filmbyen bruges på at ose lidt i butikker? I kan også gå en tur på stranden mellem de legendariske strandbyer Santa Monica og Venice Beach vest for Los Angeles.

Om aftenen kan I atter kigge på byens stjerner, denne gang fra Griffith Observatory (lukket om mandagen). Få det timet, så I er der allerede ved solnedgang. Der er en fantastisk udsigt ud over den gigantiske millionby, der tager sig ekstra smukt ud ved solnedgangstid.

Dag 13-14
Hjemrejse og ankomst til Danmark

Stranden i Santa Monica, Los Angeles, CalifornienAlt efter jeres hjemrejsetidspunkt kan I nå at få lidt flere oplevelser med i filmbyen, inden I begiver jer til lufthavnen. Efter en lun vinterferie i det vestlige USA er I atter tilbage i Danmark dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Vintersol over det sydvestlige USA, 14 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
07.08.20 - 11.08.2027.000-29.00042.000-44.000
12.08.20 - 19.06.2123.000-27.00038.000-43.000
20.06.21 - 11.08.2128.000-30.00044.000-46.000
12.08.21 - 20.12.2124.000-28.00040.000-44.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, diverse entréer, benzin og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA 

Bemærk

  • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra provinsen