XL Vietnam Hanoi Capella Hanoi Grand Opera Suite Terrace
Hanoi, Vietnam

Capella Hanoi

Mærk fordums magi i hjertet af Hanois franske kvarter

Med Capella Hanoi har den verdensberømte hoteldesigner Bill Bensley skabt en drøm af et hotel, der på skønneste vis vækker en svunden tid af glamour, opera og fyldte champagneglas til den sene nat. Det er intet under, at det luksuriøse hotel er kåret blandt de bedste storbyhoteller i Asien. 

Stjernestøv, opera og overdådigt design

Et af Asiens ypperste storbyhoteller

Capella Hanoi ligger tæt på Hanois operahus i hjertet af byens franske kvarter, og tæt på Hanois ikoniske samlingspunkt, Hoan Kiem-søen. Hotellet er skabt som en hyldest til Hanois nærliggende operahus, hvis stjerner plejede at frekventere et tidligere hotel på adressen, dengang byen var juvelen i Fransk Indokina.

I dag er Capella Hanoi en moderne juvel blandt Asiens ypperste storbyhoteller – et mesterværk, der med sine blot 47 værelser formår at føles personligt, intimt, overdådigt og ekstravagant på én og samme tid. 

Det stof, som drømme er gjort af

At ankomme til Capella Hanoi, er som at træde ind i 1920’erne og 1930’ernes haute société i Hanoi – en svunden tid af art nouveau, art deco, silkekjoler, smoking-jakker, champagne og cigaretrøg, der rejser sig til den hæse lyd af en grammofon, der spiller til den tidlige morgen. Skabt i en moderne glamourøs fortolkning, der trækker tråde til Hollywoods iscenesættelse af samme periode.

Det er om at træde ind i en levende og luksuriøs filmkulisse, der bygger bro mellem kunst, virkelighed, historie og fantasi. Og findes der noget så godt, som den drømmeagtige frihed til at vandre og svæve frit mellem fortiden og nutiden? Det er ganske enkelt mageløst.

XL Vietnam Hanoi Capella Hanoi Indoor Swimming Pool

Faciliteter og services

Gastronomi og cocktails med ophøjet stil

Capella Hanois restauranter er skabt med en vidunderlig sans for den stemning og charme, man forbinder med 1920’erne – fra Nordvietnamesisk cuisine på fabelagtige The Backstage og japansk køkkenkunst på Koki, til østers, kaviar og sjældne whiskys på det New York-inspirerede The Hudson Rooms. Glæd jer også til at fuldende jeres dag i Hanoi med cocktails i Diva’s Lounge. Der er simpelthen alt for få barer som denne i verden.    

Spa, fitness og indendørs pool

Hotellets Auriga Spa har ikke alene en fortryllende indretning, men også en helt unik og original wellness-filosofi, der bl.a. tager afsæt i månens bevægelser, vietnamesiske traditioner og naturens egen medicin. Vi siger ikke mere, men snyd ikke jer selv for en spaoplevelse, der er lige så inspirerede og eventyrlig, som den er meditativ og afslappende.

Capella Hanoi har et fitnesscenter og en indendørs pool med sauna og dampbad, men det er særligt indretningen på La Grotta, der løfter oplevelsen til det ekstraordinære. Det er et spektakulært rum, der mest af alt minder om et glamourøst refugie for filmdivaer og operastjerner. Og det er selvfølgelig kun passende.

Skønne værelser og suiter

Capella Hanoi har 47 værelser fordelt på 9 værelseskategorier: Fra en Premier Room (35 m2) og en Premier Suite (67 m2) til hotellets overdådige Opera Suites, der topper med en Grand Opera Suite (194 m2) med egen rooftop jacuzzi. Alle værelser er vidunderligt indrettet i hotellets særegne kombination af art deco og art nouveau med fyrstelige, vietnamesiske fortegn. For ikke at nævne de luksuriøse badeværelser i marmor.

Der følger trådløse Marshall-højtalere, forfriskninger og cocktail-set med til alle værelseskategorier – mens nogle værelser har franske balkoner ud mod gaden, og de større suiter også har terrasser. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.