Xl Vietnam Saigon Hotel Des Arts Sky Deluxe Room
Saigon, Vietnam

Hotel Des Arts Saigon

Byens hotteste hotel

Hotel Des Arts er et af Saigons hotteste og mest luksuriøse hoteller med infinity-pool og Skybar på tagterrassen. Her får I et centralt boutiquehotel, hvis stil bedst kan beskrives som en fusion af fransk kolonitidsstil, moderne design og lokal kunst.

Varm atmosfære og personlig service

I bliver budt varmt velkommen på Hotel Des Arts, hvor I kan nyde den unikke indretning fyldt med smukke detaljer og kunst, der drager tankerne mod Vietnams fortid og historie. Alt sammen med et moderne og nutidigt udtryk, som skaber en varm atmosfære. 

I finder hotellet centralt i Saigon i den pulserende Ho Chi Minh-by, hvorfra I har gåafstand til Notre Dame-katedralen, Operahuset og mange flere af de store seværdigheder samt farverige markeder.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomiske oplevelser

På Hotel Des Arts kan I få alt, hvad hjertet begærer i hotellets restaurant og barer. Restauranten Saigon Kitchen har tre åbne køkkener, hvor I kan se kokkene tilberede de forskellige retter. Og så er Interiøret inspireret af de asiatiske Street Food markeder. 

Her kan I dykke ned i et stort, varieret menukort, som byder på fransk-inspirerede retter og traditionel vietnamesisk mad af friske råvarer, der sender jeres smagsløg på et kulinarisk eventyr.

Afternoon tea og skøn brunch

Når eftermiddagen trænger sig på, anbefaler vi et besøg i den sofistikerede Café des Beaux-Arts. Bestil eksempelvis afternoon Tea, synk ned i de bløde møbler og lad tonerne fra klaveret forføre jer.

Er I her på en søndag, så er hotellets Social Club restaurant på 23. etage med byen populæreste brunch-event bestemt et besøg værd. Her serverer køkkenchefen signatur-brunchretter, mens Dj’en spiller, og I får serveret champagne.

Infinity-pool med udsigt

Tag en kold dukkert i infinity-poolen på tagterrassen, bestil en drink i Sky baren og nyd den fantastiske udsigt ud over byens pulserende liv og markeder.

Spa og fitnessområde

I spaen på 3. etage tager de professionelle massageterapeuter hånd om jer, når I får en behandling, der giver plads til ro i kroppen, tankerne og sjælen. 

For de aktive er der mulighed for at vedligeholde træningsrutinerne i hotellets fitnesscenter, som er veludstyret og har aircondition.

Elegante værelser og suiter

I bor i store værelser eller suiter med en elegant, men komfortabel møblering, åbne signatur badeværelser by Asprey, lækre morgenkåber, Nespresso-maskine, luksuriøse toiletartikler og meget mere.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Vietnam Six Senses Con Dao, Con Dao Pool Sunset
Saigon, Vietnam, Asien

Glæd jer til

Pulserende Saigon på designhotellet Hotel Des Arts Saigon 5*

Saigons forførende kaffekultur med lokal guide

Cu Chi-tunnellerne med speedbåd ad Saigonfloden

Con Daos strande, jungle og koralrev på Six Senses Con Dao 5*

Selvforkælelse på Six Senses berømte spa

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.