Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Beachfront Pool Villa Pool

Barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay

Barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay

12 dage fra 33.000 kr. | BØRN fra 12.000 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Forkælelse på stranden og Saigons hemmeligheder

Små to timer fra feriebyen Nha Trang - først med bil og så med speedbåd - ligger Vietnams uden sammenligning bedste strandresort i den isolerede og paradisiske Ninh Van Bay. Gør stop i Saigon på vejen og nyd en perfekt rejse for både familier og tosomhed.

Glæd jer til

 • Lækre poolvillaer og paradisisk strand
 • Vidunderlig, afslappet luksus for både par og børnefamilier
 • Skøn gastronomi og masser oplevelser inkluderet
 • Pulserende Saigon bag facaden
 • Cu Chi-tunnelerne med speedbåd
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Strandluksus og storby i Sydvietnam

Barfodsluksus, kultur og historie er nøgleordene for denne rejse til Vietnam, hvor I oplever Saigons gadekøkkener, Vietnamkrigens Cu Chi-tunneller og 7 dages ultimativ strandferie på Six Senses Ninh Van Bay 5*. Med andre ord, oplever I to helt forskellige sider af Vietnam fra laveste gear til højeste. 

I Saigon bor I helt centralt på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*, og her venter byens farverige markeder og gadekøkkener, mens jeres udflugt til Cu Chi-tunnelsystemet er i en klasse for sig selv. I ankommer nemlig ad Saigon-floden i en speedbåd i stedet for at tage den lange og lidt småkedelige køretur dertil.

Six Senses Ninh Van Bay 5*

Små to timer fra turistbyen Nha Trang - først med bil og så med speedbåd - ligger Vietnams uden sammenligning bedste strandresort i den isolerede og paradisiske Ninh Van Bay. På den over 500 meter lange, private strand gemmer Six Senses Ninh Van Bays 35 villaer sig under palmerne og mellem den tætte bevoksning. De er ikke meget mere end 20 meter fra vandet, og alligevel er de svære at få øje på, når man kommer sejlende fra fastlandet. Bugten indkredses af enorme klippesten i hver ende og bagtil rejser den frodige jungle sig stejlt op ad bjergsiden.

Rundt omkring står store, runde sten og vogter over bugten som søvnige kæmper. Når båden lægger til ved den lille træmole, står den personlige butler smilende og tager imod – klar til hurtigt at køre jer til villaen i en lille golfvogn – elektrisk naturligvis, for her på stedet går man, trods det luksuriøse islæt, meget op i bæredygtighed.

Også plads til familier 

Børnene vil elske at bo så kort fra vandkanten, og de vil elske at hoppe i den private pool. Heldigvis er der også god plads til dem i villaen, for samtlige strandvillaer består af to etager. Nederst er soveværelset med aircondition og en stor dobbeltseng, og øverst er en åben stue med en kæmpe daybed, hvor der snildt kan sove 2 børn. Den friske brise, der blæser let ind fra havet, sørger for en naturlig kølighed om natten, og et myggenet sikrer mod insekter. De fleste lidt større børn vil elske det, og mindre børn kan sove på en opredning hos mor og far i soveværelset.

Et ekstra gode er, at børn (0-11 år) spiser gratis fra buffet og børnemenu ved ophold på minimum 5 nætter (dog ikke i perioden over jul, nytår, påske og kinesisk nytår)

Behageligt klima både vinter og sommer 

Området omkring Nha Trang er velsignet med et mildt og solrigt klima med relativt lidt regn på årsbasis. Det betyder, at Ninh Van Bay kan besøges både vinter og sommer. Faktisk er det statistisk set et af de mest solsikre steder i hele regionen om sommeren og dermed et godt valg til fx sommerferie eller bryllupsrejse. Selv i den korte regntid, der som regel går fra medio oktober til december, vil man ofte se solen skinne en del.

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh Night Business And Administrative Center

I rejser fra Danmark på dag 1, hvor I lander i Saigon Lufthavn på dag 2. Her bliver I mødt i lufthavnen af jeres private chauffør, som kører jer til Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*, hvor I skal bo de næste 3 nætter.

I bor lige i hjertet af Saigon med udsigt over byens tage og lys. Så snart I træder ud på gaden mærker i byens puls og I er i gåafstand til restauranter og parker, Ben Thanh-markedet og det imponerende Bitexco Financial Tower, som absolut er et besøg værd.

Saigon er Vietnams økonomiske kraftcenter og byen har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, der for alvor tog fart op gennem 90'erne. Det mærker I på køreturen til hotellet. Byen er Vietnams største med godt 8 millioner indbyggere.

Xl Vietnam Saigon Liberty Central Saigon Citypoint Hotel Pool Daylight

Resten af dagen har I på egen hånd til at lande blidt efter flyrejsen, og til at indsnuse lidt af den pulserende stemning, som er Saigon. Oppe på hotellets tagterrasse er der ikke bare en fantastisk udsigt, her finder I også en dejlig pool, som I kan nyde i dag og hver dag, efter jeres udflugter. Efter vores mening er det 4-stjernede hotel bedre end mange af byens 5-stjernede.

Glæd jer til en fantastisk dag i Saigon, der officielt nu hedder Ho Chi Minh City, men det gamle navn hænger ved. I skal møde en ung madinteresseret mand ved navn Vu, som taler glimrende engelsk, for han er australsk gift og har boet Down Under. Men nu er han tilbage i Saigon, som han kender hver en krog af.

Xl Vietnam Saigon Vietnam Coffee Culture Soup

Xl Vietnam Cu Chi Vietcong Hide Into The Tunnel

I dag skal I på en rejse gennem Vietnams turbulente historie. Tæt på Saigon ligger de såkaldte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam i Vietnamkrigen.

Udgravningen af tunnelsystemet blev påbegyndt under uafhængighedskrigene mod Frankrig og senere brugt i krigen mod Sydvietnam og USA, som et afsæt for guerillaangreb. Under jorden var der våbenlagre, hospitaler, forråd og ikke mindst livsfarlige fælder.

 

Xl Vietnam Cu Chi Med Speedbaad

De fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt kedsommelige. Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden før de fleste andre. I bliver hentet tidligt om morgenen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden I sejler tilbage om eftermiddagen.

Turen tager cirka 1,5 t hver vej og der er masser at se langs flodbredden. Tilbage i Saigon har I resten af dagen på egen hånd til at gå på opdagelse i byen eller slappe af på hotellet. 

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Aerial View Beach Villas

I dag skifter jeres rejse til Vietnam fuldstændig karakter. I flyver til kystbyen Nha Trang, hvor jeres private chauffør venter på jer i lufthavnen. Herfra kører og sejler I til jeres hjem i de næste syv nætter, Six Senses Ninh Van Bay 5*, som ganske enkelt er et betagende smukt luksusresort i uspoleret naturparadis. Det her er strandluksus, når det er allerbedst.

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Restaurant Dining By The Bay

I bor i en pragtfuld Beachfront Pool Villa, omkranset af klippesten og jungle med direkte adgang til en paradisisk strand, som bugter sig for jeres fødder. 

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Children Sand Castle

De næste syv nætter handler bare om at læne jer tilbage, lade roen vokse,  nyde stemningen, stranden, jeres store poolvilla, den udsøgte gastronomi og den exceptionelle service. At være på et Six Senses resort er en følelse, der gør godt helt ind i sjælen. 

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Bbq Dinner Beach
Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Bikes Through Resort
Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Cinema Beach

Six Senses Ninh Van Bay inkluderer en valgfri oplevelse hver eneste dag under jeres ophold. Og det kan bl.a. være alt fra 30 minutters massage, sejltur, trekking, kulturelle oplevelser, vietnamesisk kokkeskole eller picnic på stranden. Og meget mere. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Jetty At Dusk [

Jeres rejse til Vietnam er ved vejs ende. I forlader Six Senses Nha Trang og flyver – oftest via Saigon - hjem mod Damark, hvor I lander på dag 13.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

En gratis oplevelse hver dag

Six Senses Ninh Van Bay inkluderer en valgfri oplevelse hver eneste dag under jeres ophold. Det kan bl.a. være 30 minutters massage, vietnamesisk kokkeskole eller picnic på stranden.
Ring og hør mere.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Nha Trang t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Liberty Central Saigon Citypoint Hotel 4*. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Saigons hemmeligheder og gadekøkkkener
 • Oplevelse: Cu Chi-tunnellerne i speedbåd
 • 7 nætter på Six Senses Ninh Van Bay 5*. Beach Pool Villa, inkl. morgenmad
 • 1 gratis oplevelse hver dag for 2 voksne og 2 børn
 • Børn til og med 11 år spiser gratis fra børnemenuen (gælder ikke over kinesisk nytår, påske, jul og nytår)
 • Transport til/fra lufthavne og hoteller med bil og speedbåd
Pris per person ved 2 voksne
Barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay
RejseperiodeDobbelt
25.05.24 ‑ 21.08.2437.000‑43.000
22.08.24 ‑ 31.10.2433.000‑38.000
01.11.24 ‑ 14.12.2432.000‑34.000
15.12.24 ‑ 16.12.2442.000‑44.000
17.12.24 ‑ 05.01.2558.000‑68.000
06.01.25 ‑ 23.01.2547.000‑49.000
24.01.25 ‑ 02.02.2557.000‑59.000
03.02.25 ‑ 04.05.2545.000‑52.000
05.05.25 ‑ 02.09.2540.000‑47.000
03.09.25 ‑ 29.09.2539.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Barfodsluksus på Six Senses Ninh Van Bay, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
25.05.24 ‑ 15.08.2413.000‑15.00014.000‑16.000
16.08.24 ‑ 14.12.2411.000‑13.00013.000‑15.000
15.12.24 ‑ 31.12.2419.000‑21.00021.000‑23.000
01.01.25 ‑ 14.03.2516.000‑18.00018.000‑20.000
15.03.25 ‑ 31.03.2519.000‑21.00022.000‑24.000
01.04.25 ‑ 15.08.2514.000‑16.00015.000‑17.000
16.08.25 ‑ 29.09.2513.000‑15.00014.000‑16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

En valgfri oplevelse hver dag 

Når I bor på Six Senses Ninh Van Bay inkluderer vi en valgfri oplevelse hver dag under jeres ophold. Vælg bl.a. mellem følgende:
 • Vietnamesisk kokkeskole
 • Mousserende vin og lækre kanapeer serveret på terrassen i jeres villa
 • High Tea serveret på The Jetty
 • 30-minutters fodmassage i spaen
 • Guidet meditation eller yoga i spaen
 • Picnic på stranden
 • Guidet vandretur til smuk natur og dyreliv
 • Lokalt besøg på en fiske- og hummerfarm
 • Sejltur med lokal fiskebåd
 • 15 minutter på vandski med guide
 • Morgenmad serveret på sengen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.