Xl Vietnam Cam Ranh Bay The Anam Beach Overview
Cam Ranh Bay, Vietnam

The Anam Resort

Sublimt resort i fredfyldte omgivelser ved privat strand

Bo i fredfyldte omgivelser ved privat strand og nyd super service, udsøgte restauranter, spa, tre pools og store, moderne villaer. Skal I have egen pool?

Nyd livet under en palmeparasol

The Anam Resort åbnede i 2017. I finder Anam Resort syd for den travle, energiske by Nha Trang, som I intet mærker til på resortet. Resortet ligger kun et kvarters kørsel fra lufthavnen, og derfor den perfekte strandbase eksempelvis i starten eller slutningen af jeres rejse rundt i Vietnam.

De turkisblå bølger skvulper indbydende frem og tilbage i strandkanten. Og ud over palmerne, der med lange mellemrum rasler blidt, når en brise melder sin ankomst, emmer her af fred og ro. The Anam Resort ligger nemlig lige ud til en 300 meters privat sandstrand, og det betyder, at I kan nyde alt det bedste, stranden har at byde på – fra de bløde loungemøbler og solsenge med palmeparasoller til slentreture i vandkanten mens solen går ned. Helt uden at skulle dele eller møde en masse andre turister fra nærliggende resorts.

Store villaer med mulighed for egen pool

Resortet har 117 charmerende villaer, der varierer i størrelsen fra 50 til 267 m2. Her bor I enten i resortets tropiske, grønne have med muligheden for at vågne op til fuglekvidder eller med panoramaudsigt og direkte adgang til stranden og havet. Det store spørgsmål er, om I skal have jeres egen pool?

Moderne indretning og faciliteter

Alle villaerne har et stort badeværelse med badekar samt en moderne indretning. Nogle med smukke mosaikgulve andre med mørke trægulve. Fælles for indretningen er dog den lyse møblering, hvor fantastiske blå farver, skaber et harmonisk udtryk og drager tankerne mod oceanet, som venter på jer lige udenfor.

Villaerne har desuden enten en king size seng og/eller king size senge samt aircondition, Wi-Fi, minibar, kaffe- og tefaciliteter m.m.

Xl Vietnam Cam Ranh Bay The Anam Garden View Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fra yoga til tennis og snorkling

På The Anam Resort er der masser af aktiviteter for både store og små. Den gyldne sandstrand foran resortet indbyder eksempelvis til en perlerække af vandsportsaktiviteter såsom snorkling, kajaksejlads, surfing m.m. Og er I morgenfriske kan I deltage i fredfyldte yogatimer på stranden, mens solen står op over havet. 

Resortet har desuden et veludstyret motionslokale samt tennisbane.

3 pools og forkælelse i spaen

The Anam Resort har tre pools, hvoraf den ene er infinity-pool med en dragende panoramaudsigt ud over Stillehavet og de majestætiske bjerge i det fjerne, som skaber rammerne for smukke solnedgange.

Trænger I til ekstra forkælelse, kan I besøge hotellets sublime spa, som byder på en perlerække af velgørende behandlinger. Det professionelle personale tager bl.a. udgangspunkt i traditionelle balinesiske massageteknikker, der med garanti sender alle hverdagens tanker og stress på himmelflugt. Glæd jer til balsam for krop og sjæl.

Et kulinarisk smagseventyrer

På The Anam Resort kan I nyde kulinariske oplevelser fra morgen til aften i hovedrestauranten The Indochine, hvis menukort byder på udsøgte retter inspireret af alt det bedste fra det vietnamesiske, asiatiske og vestlige køkken.

Her starter I eksempelvis dagen med stor brunchbuffet med nybagt brød, friskkværnet kaffe, friskpresset juice og meget mere. Og I bestemmer naturligvis selv, hvordan jeres morgenæg skal tilberedes af kokkene, som står klar til at imødekomme jeres ønsker og smagsløg ved det åbne køkken. Senere på dagen kan I nyde en traditionel, vietnamesisk frokost, og hen ad aftenen byder menukortet bl.a. på spændende signatur-retter med friskfangede kammuslinger, hummer, fisk m.m.

Udforsk det franske køkken

I forlængelse af restauranten The Indochine ligger Indochine Grill, hvor I kan nyde klassiske retter fra det franske køkken akkompagneret af en nøje udvalgt vinmenu, alt imens en pianist fylder restauranten med sprøde jazz- og poptoner.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Woman Weaving Bamboo Fish Trap Basket
Halong Bay, Vietnam, Asien

Det autentiske Nordvietnam

15 dage fra

37.000 kr.

Glæd jer til

Cruise med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt

Hanois Train Street og Den Røde Flod

Risterrasser i gudesmukke Pu Luong

Cykelture, sejlture og hellige grotter i Ninh Binh

Vidunderlig strandferie på The Anam 4*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.