Xl Vietnam Yen Bai Chang Chai Terraced Rice Fields 3 Women

Det autentiske Nordvietnam

Det autentiske Nordvietnam

15 dage fra 37.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Landsbyliv og cruise i Halong Bay - med finale på stranden

Tag på det ultimative eventyr i Nordvietnam - væk fra den slagne vej, som de fleste turister følger. I skal opleve det ægte landsbyliv, omgivet af grønne marker, risterrasser og bjerge i Pu Luong. Bagefter skal I sejle mellem rismarker i Ninh Binh og kalkstensklipper i Halong-bugten, inden I afslutter med strandluksus og snorkling på The Anam 4*.

Glæd jer til

 • Cruise med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt
 • Hanois Train Street og Den Røde Flod
 • Risterrasser i gudesmukke Pu Luong
 • Cykelture, sejlture og hellige grotter i Ninh Binh
 • Vidunderlig strandferie på The Anam 4*
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Mærk Hanois charme og stemning

Eventyret starter i Hanoi, hvor I både har tid på egen hånd til at udforske byen og skal på en guidet tur. På den guidede tur oplever i lokallivet på jernbanen på Hanoi Train Street, besøger byens sidste Hang Trong-kunstner og kører med lokaltoget over Den Røde Flod. 

Alt imens I bor på det skønne boutiquehotel Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel 3+*, som ligger i Hanois gamle bydel.

Autentisk landsbyliv og smukke rismarker

I skifter nu Hanois charmerende byliv ud med først et tre dage i gudesmukke Pu Luong, omgivet af de grønneste risterrasser og majestætisk, frodige bjerge - langt fra alfarvej på Pu Luong Retreat. Glæd jer til at vandre og cykle ud i landskabet for at opleve lokallivet, og tag på en fredfyldt sejltur på Cham-floden.

Efter Pu Luong går turen videre til naturskønne Ninh Binh og Tam Coc Garden, hvor I bl.a. skal udforske lokale grotter og landsbyer, lige som I også stævner ud i en traditionel sampan på områdets historiske kanaler, der snoer sig mellem rismarker og kalkstensklipper. En perfekt forsmag på rejsens næste højdepunkt, Dragebørnenes Bugt. 

 

Sejl til Dragebørnenes Bugt

At sejle med Dragon Pearl 3+* i Halong-bugten er et magisk eventyr mellem kalkstensklipper, øer og flydende fiskerlandsbyer. I har tre dage på junken med kurs mod Bai Tu Long. Undervejs tager I på smukke ture eksempelvis med en mindre båd til laguner. I udforsker grotter, besøger landsbyer, uberørte strande og meget mere.

Luksusliv og badeferie på The Anam

Jeres store eventyr i Nordvietnam slutter med et brag af en badeferie, snorkling og ren afslapning på det nye resort The Anam 4*, Cam Ranh Bay. Resortet har privat badestrand, så I ikke skal dele med andre turister. Her er gode restauranter, tre pools, spa og alt, hvad hjertet ellers måtte begære. Mens I bor på The Anam, skal I også på cykeltur til det autentiske Nha Trang med guide.

I kan også vælge at gå op i stjerner og få barfodsluksus på Six Senses Ninh van Bay eller kigge mod øen Phu Quoc og hyggeligt La Veranda helt i syd.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Boat
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alle vores rejser til Vietnam kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker. Måske I vil have flere oplevelser? Have andre hoteller med højere eller lavere antal stjerner? Eller flere dage på The Anam til badeferie og luksusliv? Tal med jeres Vietnam-ekspert om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Xl Vietnam Hanoi Ancient Temple

I rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Hanoi på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel 3+*

I har resten af dagen på egen hånd til at pakke ud, slappe af og måske udforske Hanoi.

Xl Vietnam Hanoi Vendor Fake Flowers Street Woman
Xl Vietnam Hanoi Woman Bench Banks Of Hoan Kiem Lake
Xl Vietnam Hanoi Streetfood

Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel

I Hanoi skal I bo på det charmerende boutiquehotel Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel 3+*, der ligger i hjertet af Hanois gamle bydel. I bliver budt varmt velkommen, og kan forvente personlig service i øjenhøjde fra start til slut. Hotellet har en fin restaurant med vietnamesiske retter, og I finder flere restauranter i nærområdet.

I har tre overnatninger i et Deluxe Room.

Xl Vietnam Hanoi La Siesta Hotel Deluxe Bedroom

XL Hanoi Street Food Kitchen Vietnam

På dag 3 skal I opleve Hanoi sammen med en lokal guide. Undervejs fortæller guiden om lokallivet og byens såvel som Vietnams historie og kulturer, og I har god tid til at stoppe og fordybe jer. Hanoi er nemlig en energisk og farverig by. Når I giver jer tid til at opleve en lokal på vej til et marked med sin overpakkede cykel eller bare stopper op på gaden for at betragte livet, der glider forbi, kan det derfor være det sidste lille krydderi, som gør jeres oplevelse allermest magisk.

Dagens højdepunkter er Hanoi Train Street, byens eneste Hang Trong-kunstner og en tur med det lokale tog over Den Røde Flod.

Xl Vietnam Hanoi Vendor Fish Selling Bike Aerial View

Hanoi på egen hånd

I har dag 4 på egen hånd. Måske I vender tilbage til nogle af alle de steder, I oplevede dagen inden for at fordybe jer endnu mere? 

Måske går I bare ud af døren og lader jer gribe af stemningen og føle med strømmen. Udenfor jeres hotel venter den gamle bydel med sine farverige butikker, markeder og hyggelige sidegader. I har også gåafstand til den smukke Hoan Kiem-sø, hvor de lokale hænger ud på bænkene eller dyrker deres morgengymnastik. Skal der ske lidt mere, er det pulserende Dong Xuan marked også tæt på.

Og efter en oplevelsesrig dag i Hanoi kan I forkæle jer selv med et besøg i spaen på hotellet.

Xl Vietnam Pu Luong Retreat Ricefields Nature

I dag drager I fra Hanoi til det simple landsbyliv i Pu Luong. Et område, som kun de færreste kender til og oplever på deres rejse i Nordvietnam. Køreturen varer cirka 4 timer gennem det ene smukke, grønne landskab efter det andet. 

De næste tre dage skal I bo på Pu Luong Retreat, omgivet af de smukkeste, grønne risterasser og tropeklædte bjerge. Pu Luong-distriktet strækker sig helt fra Mai Chau til Cuc Phuong nationalpark i det nordvestlige Vietnam. Et fantastisk, fredfyldt naturområde, der byder på endeløse eventyr til lands og til vands.

Xl Vietnam Pu Luong Retreat Cham Lake Nature Buffalo
Xl Vietnam Pu Luong Retreat Cycling
Xl Vietnam Pu Luong Retreat Pool

Når I ankommer på dag 5, får I serveret en skøn frokost efterfulgt af skøn vandretur langs Cham-floden i selskab med en lokal guide fra jeres lodge. Pu Luong Retreat har desuden en fin lille pool med infinity-udsigt til bjergene og rismarkerne, som I kan nyde, når I kommer hjem fra dagens vandretur.

Vandretur i øjenhøjde med lokallivet

Er I morgenfriske, står I på dag 6 tidligt op og oplever solopgangen over bjergene og dalen. Senere står dagen i vandringens tegn, hvor I kan glæde jer til at opleve rismarker, tropeskove og landsbyer, som kun de færreste rejsende kommer forbi. Forvent derfor store smil, vink og nysgerrige blikke fra de lokale på jeres færden gennem naturen og landsbyerne. Midt på dagen nyder I en picnic i det fri og køler af ved et rindende vandfald, der er som en oase i tropeskoven.

Vandreturen kan tilpasses aktivitetsniveau, trætte ben og små størrelser eksempelvis med bil et stykke ad vejen og kortere gåture.

Efter morgenmad er det blevet tid til at tage afsked med Pu Luong, men ikke med landlivet – I skal nemlig til Ninh Binh, et af Vietnams smukkeste landområder, hvor I skal overnatte på det charmerende hotel Tam Coc Garden mellem kalkstensklipper, rismarker og lokale landsbyer.     

 

Small Vietnam Ninh Binh Tam Coc Premium King View

Efter I er landet på jeres hotel og har hvilet jer med lidt frokost, er det til at opdage Ninh Binh – I begynder med en smuk cykeltur omkring landsbyen Tho Ha, efterfulgt af en fredfyldt sejltur på en af området kanaler - i en traditionel sampan båd, naturligvis. Sejlturen varer cirka 1,5 time, og bringer jer frem til flere af områdets grotter, som I også får tid til at udforske. I kan lige så godt få det hele med, mens I er her.

Efter jeres overnatning i Ninh Binh går turen mod den magiske Halong-bugt og havnen Han Gai. Her tjekker I ind på Dragon Pearl skibet sidst på formiddagen, får serveret en velkomstdrink og begiver jer ud på den magiske bugt mellem kalkstensklipper mod den flydende fiskerlandsby ved Bai Tu Long, hvor I kaster anker for natten – glæd jer til jeres første soldnedgang i dette fortryllende hjørne af Vietnam. Det er mageløst.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Women I Boats

Strande og storslået natur

Efter morgenmad på dag 9 fortsætter I cruiset til Cong Dam, der kun har knap 120 indbyggere. Området er en geologisk nationalpark og lige så smukt, som det er uberørt. Her er en stor koncentration af koralrev med underjordiske søer og grotter inde i klipperne. Her er samtidig mange dejlige strande med fint sand og klart vand.

I er så langt fra land nu, at de normale turistruter ikke går denne vej. De få turister, der kommer her, slapper af med fantastiske udsigter, badeture og fisketure med de lokale. Senere kan I slappe af på Dragon Pearl, før nye oplevelser venter ved øen Hon Co, hvor der er barbecue-frokost på stranden. Hvis årstid og vejr er til det, kan I tage en dejlig svømmetur.

Xl Vietnam Bai Tu Long Bay Halong Bay Beach Kayaks

Landsbybesøg og videre mod stranden

På dag 10 nyder I endnu en fredfyldt morgen i bugten, før I oplever den flydende landsby Vung Vieng fra en robåd.

Herfra sejler I tilbage med Dragon Pearl til havnen i Bai Tu Lung, kører videre til Hanoi Lufthavn og flyver til Nha Trang, hvor resten af jeres ferie står på strandluksus på The Anam 4* (fire nætter i Garden Villa).

Xl Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Cruise Ship Deck

Xl Vietnam Cam Ranh Bay The Anam Overview

Når I lander I Nha Trang Lufthavn, bliver I hentet og kørt til The Anam 4*. Et resort, som ligger syd fra energiske Nha Trang - i fredfyldte omgivelser ud til privat sandstrand. Her har I de næste par dage til ren afslapning og badeferie i et tempo, som I selv bestemmer.

Xl Vietnam Cam Ranh Bay The Anam Infinitypool
Xl Vietnam Cam Ranh Bay The Anam Garden View Room
Xl Vietnam Cam Ranh Bay The Anam Beach

På The Anam Resort kan I nyde kulinariske oplevelser fra morgen til aften i hovedrestauranten The Indochine, hvis menukort byder på udsøgte retter inspireret af alt det bedste fra det vietnamesiske, asiatiske og vestlige køkken. Derudover er her tre pools og en stor spa, hvor I kan forkæle jer selv med massage og andre velgørende behandlinger. Trænger I til at være aktive kan I spille tennis, snorkle og dyrke yoga i strandkanten. Behøver vi sige mere?

Xl Vietnam Nha Trang Biking Tour Bike Nature

På mountainbike undefor Nha Trang

Som en del af jeres rejse skal I på en cykeltur med en lokal guide til landsbyliv udenfor Nha Trang, rismarker og et indblik ind i landbruget. I bestemmer selv, hvilken af dagene mens I bor på The Anam, I vil tage på cykelturen. Vi anbefaler, at I bruger dag 12 på afslapning og tager afsted på et to-hjulet eventyr på dag 13. 

Cykelturen kan gøres så lang eller kort, som I ønsker. Men uanset, hvor langt I vil cykle, slutter I af med frokost og afslapning på Memento Country Home.

Xl Vietnam Cam Ranh Bay The Anam Dinner Pool

Jeres eventyr i Nordvietnam er ved at være ved vejs ende, så det er tid til en sidste dukkert i poolen og afsked med den gyldne sandstrand.

I flyver fra Nha Trang Lufthavn på dag 14 og lander i København på dag 15.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Hanoi / Nha Trang-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al lokal transport i bil/minibus mellem lufthavne og hoteller m.m.
 • 3 nætter på Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel 3+*, Hanoi. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Livet på jernbanen, den Røde Flod og Hang Trong-kunst
 • 3 dages oplevelse: Eventyr i gudesmukke Pu Luong, Bungalow, inkl. alle måltider
 • 1 nat på Tam Coc Garden, Ninh Binh
 • 3 dages oplevelse: Med Dragon Pearl til dragebørnene bugt, Standard Room, inkl. alle måltider
 • Indenrigsfly Hanoi-Nha Trang
 • 4 nætter på The Anam 4*, Cam Ranh Bay. Garden Villa, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På mountainbike i det autentiske Nha Trang
Pris per person ved 2 voksne
Det autentiske Nordvietnam
RejseperiodeDobbelt
21.05.24 ‑ 31.10.2437.000‑40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

 • Det er muligt at opgradere eller nedgradere hotellerne efter budget og ønske. Tal med jeres Vietnam-ekspert om jeres behov og ønsker.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.