• Solnedgang ved The Anam
  • Halong Bay i Vietnam
  • Train Street i Hanoi
  • Dragon Pearl om morgenen i Halong-bugten, Vietnam

Det autentiske Nordvietnam

Fra landsbyliv til cruise i Halong Bay og luksus på strandresort, 16 dage fra 25.000 kr.

Glæd jer til:

Cruise med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt

Hanois Train Street og Den Røde Flod

Fredfyldte Pu Bin langt fra alfarvej

Luksusliv og badeferie på The Anam 4*

Risterrasser i gudesmukke Pu Luong

Læs mere

Tag på eventyr i Nordvietnam - væk fra den slagne vej, som de fleste turister følger. I skal opleve det simple landsbyliv omgivet af grønne marker, risterrasser og bjerge i Pu bin samt i Pu Luong. Sejle mellem kalkstensklipper i Halong-bugten og nyde luksus, strande og snorkling på The Anam 4*.

Mærk Hanois energi og stemning

Eventyret starter i Hanoi, hvor I både har tid på egen hånd til at udforske byen og skal på en guidet tur. På den guidede tur oplever i lokallivet på jernbanen på Hanoi Train Street, besøger byens sidste Hang Trong-kunstner og kører med lokaltoget over Den Røde Flod. 

Alt imens I bor på det skønne boutiquehotel Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel 3+*, som ligger i Hanois gamle bydel.

Autentisk Landsbyliv og smukke rismarker 

I skifter nu Hanois energiske byliv ud med først et to dages eventyr midt i rismarkerne i Pu bin. Her bor I simpelt, men godt og møder de lokale helt i øjenhøjde, når I eksempelvis hjælper til i køkkenhaven og senere er med til at tilberede jeres egen frokost. 

Fra Pu Bin til gudesmukke Pu Luong med tre dage omgivet af de grønneste risterrasser og majestætisk, frodige bjerge - langt fra alfarvej på Pu Luong Retreat. Glæd jer til at vandre og cykle ud i landskabet for at opleve lokallivet, og tag på en fredfyldt sejltur på Cham-floden.

Sejl til dragebørnenes bugt

At sejle med Dragon Pearl 3+* i Halong-bugten er et magisk eventyr mellem kalkstensklipper, øer og flydende fiskerlandsbyer. I har tre dage på junken med kurs mod Bai Tu Long. Undervejs tager I på smukke ture eksempelvis med en mindre båd til laguner. I udforsker grotter, besøger landsbyer, uberørte strande og meget mere.

Luksusliv og badeferie på The Anam

Jeres store eventyr i Nordvietnam slutter med et brag af en badeferie, snorkling og ren afslapning på det nye resort The Anam 4*, Cam Ranh Bay. Resortet har privat badestrand, så I ikke skal dele med andre turister. Her er gode restauranter, tre pools, spa og alt, hvad hjertet ellers måtte begære. Mens I bor på The Anam, skal I også på cykeltur til det autentiske Nha Trang med guide.

I kan også vælge at gå op i stjerner og få barfodsluksus på Six Senses Ninh van Bay eller kigge mod øen Phu Quoc og hyggeligt La Veranda helt i syd.

Skræddersyet rejse til NORDvietnam

Alle vores rejser til Vietnam kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker. Måske I vil have flere oplevelser? Have andre hoteller med højere eller lavere antal stjerner? Eller flere dage på The Anam til badeferie og luksusliv?

Tal med jeres Vietnam-ekspert om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Hanoi

Oplev Hanois lokallivI rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Hanoi på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel 3+*

I har resten af dagen på egen hånd til at pakke ud, slappe af og måske udforske Hanoi.

Soveværelset i jeres Deluxe-værelse på La Siesta Hotel i Hanoi, VietnamHanoi La Siesta Classic Ma May Hotel

I Hanoi skal I bo på det charmerende boutiquehotel Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel 3+*, der ligger i hjertet af Hanois gamle bydel. I bliver budt varmt velkommen, og kan forvente personlig service i øjenhøjde fra start til slut. Hotellet har en fin restaurant med vietnamesiske retter, og I finder flere restauranter i nærområdet.

I har tre overnatninger i Deluxe Room.

Dag 3-4
Oplev Hanoi i øjenhøjde

Train Street, HanoiPå dag 3 skal I opleve Hanoi sammen med en lokal guide. Undervejs fortæller guiden om lokallivet og byens såvel som Vietnams historie og kulturer, og I har god tid til at stoppe og fordybe jer. Hanoi er nemlig en energisk og farverig by. Når I giver jer tid til at opleve en lokal på vej til et marked med sin overpakkede cykel eller bare stopper op på gaden for at betragte livet, der glider forbi, kan det derfor være det sidste lille krydderi, som gør jeres oplevelse allermest magisk.

Dagens højdepunkter er Hanoi Train Street, byens eneste Hang Trong-kunstner og en tur med det lokale tog over Den Røde Flod.

Kvinde på en bænk ved Hoan Kiem søen i Hanoi. Turtle Tower ses i baggrunden.Hanoi på egen hånd

I har dag 4 på egen hånd. Måske I vender tilbage til nogle af alle de steder, I oplevede dagen inden for at fordybe jer endnu mere? 

Måske går I bare ud af døren og lader jer gribe af stemningen og føle med strømmen. Udenfor La Siesta Hotel venter den gamle bydel med sine farverige butikker, markeder og hyggelige sidegader. I har også gåafstand til den smukke Hoan Kiem-sø, hvor de lokale hænger ud på bænkene eller dyrker deres morgengymnastik. Skal der ske lidt mere, er det pulserende Dong Xuan marked også tæt på.

Og efter en oplevelsesrig dag i Hanoi kan I forkæle jer selv med et besøg i spaen på hotellet.
Dag 5-6
To dages eventyr i Pu Bins rismarker

Kom med ud i rismarkerneI dag drager I fra Hanoi til det simple landsbyliv i Pu Bin. En landsby, som kun de færreste kender til og oplever på deres rejse i Nordvietnam. Køreturen varer cirka 4 timer gennem det ene smukke, grønne landskab efter det andet. 

Udforsk naturen på egen hånd ved Pu Bin

Simpelt, men smukt

Vel fremme skal I bo på Pu Bin Hills i et traditionelt hus bygget af træ, sten og bambus med udsigt til grønne rismkarker og bjerge. Den første dag har I tid på egen hånd til at gå på eventyr i området, rismarkerne og landsbyen, hvor I kan hilse på de lokale. Dagen efter nyder I den smukke solopgang, og møder de lokale i øjenhøjde, når I eksempelvis hjælper til i køkkenhaven og køkkenet med at tilberede jeres egen frokost. Alle måltider er inkluderet i oplevelsen.

På dag 6 midt på dagen har I transport videre til gudesmukke Pu Luong, hvor I skal bo de næste tre dage.

Dag 6-8
Risterasser, lokalliv og bjerge i Pu Luong

Udforsk Pu Luongs endeløse rismarker og besøg lokale landsbyer

Fra Pu Bin til Pu Luong. De næst tre dage skal I bo på Pu Luong Retreat omgivet af de smukkeste, grønne risterasser og tropeklædte bjerge. Pu Luong-distriktet strækker sig helt fra Mai Chau til Cuc Phuong nationalpark i det nordvestlige Vietnam. Et fantastisk, fredfyldt naturområde, der byder på endeløse eventyr til lands og til vands, og som kun de færreste rejsende finder vej til på egen hånd. 

Når I ankommer på dag 6, får I serveret en skøn frokost efterfulgt af en afslappende sejltur ned ad Cham-floden. Pu Luong Retreat har desuden en fin lille pool med infinity-udsigt til bjergene og rismarkerne, som I kan nyde.

Solopgang i Pu Luong

Vandretur i øjenhøjde med lokallivet

Er I morgenfriske, står I på dag 7 tidligt op og oplever solopgangen over bjergene og dalen. Senere står dagen i vandringens tegn, hvor I kan glæde jer til at opleve rismarker, tropeskove og landsbyer, som kun de færreste rejsende kommer forbi. Forvent derfor store smil, vink og nysgerrige blikke fra de lokale på jeres færden gennem naturen og landsbyerne. Midt på dagen nyder I en picnic i det fri og køler af ved et rindende vandfald, der er som en oase i tropeskoven.

Vandreturen kan tilpasses aktivitetsniveau, trætte ben og små størrelser eksempelvis med bil et stykke ad vejen og kortere gåture.

Overnatning i hanoi

I har formiddagen i jeres eget tempo på dag 8, hvorefter I bliver kørt til Hanoi og har endnu en overnatning på  Hanoi La Siesta Classic Ma May Hotel i Deluxe Room.

Dag 9-11
På cruise til dragebørnenes bugt

Dragon Pearl om morgenen i Halong-bugten, VietnamEfter jeres overnatning i Hanoi går turen mod den magiske Halong-bugt og havnen Han Gai (cirka 3,5 times kørsel). Her tjekker I ind på Dragon Pearl skibet, får serveret en velkomstdrink og begiver jer ud på den magiske bugt mellem kalkstensklipper mod den flydende fiskerlandsby ved Bai Tu Long. Her kaster I anker for natten, mens I nyder solnedgangen fra dækket. 

Canh Son Island i Halong-bugten, VietnamStrande og storslået natur

Efter morgenmad på dag 10 fortsætter I cruiset til Cong Dam, der kun har knap 120 indbyggere. Området er en geologisk nationalpark og lige så smukt, som det er uberørt. Her er en stor koncentration af koralrev med underjordiske søer og grotter inde i klipperne. Her er samtidig mange dejlige strande med fint sand og klart vand.

I er så langt fra land nu, at de normale turistruter ikke går denne vej. De få turister, der kommer her, slapper af med fantastiske udsigter, badeture og fisketure med de lokale. Senere kan I slappe af på Dragon Pearl, før nye oplevelser venter ved øen Hon Co, hvor der er barbecue-frokost på stranden. Hvis årstid og vejr er til det, kan I tage en dejlig svømmetur.
 

Halong Bay i VietnamLandsbybesøg og videre mod strandluksus

På dag 11 nyder I endnu en fredfyldt morgen i bugten, før I oplever den flydende landsby Vung Vieng fra en robåd.

Herfra sejler I tilbage med Dragon Pearl til havnen i Bai Tu Lung, kører videre til Hanoi Lufthavn og flyver til Nha Trang, hvor resten af jeres ferie står på strandluksus på The Anam 4* (fire nætter i Garden Villa).

Dag 12-14
Badeferie på The Anam 4*, Cam Ranh Bay

Velkommen til The AnamNår I lander I Nha Trang Lufthavn, bliver I hentet og kørt til The Anam 4*. Et nyt resort, som ligger syd fra energiske Nha Trang - i fredfyldte omgivelser ud til privat sandstrand. Her har I de næste par dage til ren afslapning og badeferie i et tempo, som I selv bestemmer.

På The Anam Resort kan I nyde kulinariske oplevelser fra morgen til aften i hovedrestauranten The Indochine, hvis menukort byder på udsøgte retter inspireret af alt det bedste fra det vietnamesiske, asiatiske og vestlige køkken. Derudover er her tre pools og en stor spa, hvor I kan forkæle jer selv med massage og andre velgørende behandlinger. Trænger I til at være aktive kan I spille tennis, snorkle og dyrke yoga i strandkanten. Behøver vi sige mere?

Lokale farmere i rismarken, Nha TrangPå mountainbike i det autentiske Nha Trang

Som en del af jeres rejse skal I på en cykeltur med en lokal guide til landsbyliv udenfor Nha Trang, rismarker og et indblik ind i landbruget. I bestemmer selv, hvilken af dagene mens I bor på The Anam, I vil tage på cykelturen. Vi anbefaler, at I bruger dag 12 på afslapning og tager afsted på et to-hjulet eventyr på dag 13. 

Cykelturen kan gøres så lang eller kort, som I ønsker. Men uanset, hvor langt I vil cykle, slutter I af med frokost og afslapning på Memento Country Home.

Dag 15-16
Afrejse og hjemkomst til Danmark

Nyd badeferie på The Anam ved Cam Ranh BayJeres eventyr i Nordvietnam er ved at være ved vejs ende, så det er tid til en sidste dukkert i poolen og afsked med den gyldne sandstrand.

I flyver fra Nha Trang Lufthavn på dag 15 og lander i København på dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Det autentiske Nordvietnam
RejseperiodeDobbelt
19.10.20 - 14.12.2024.000-26.000
15.12.20 - 30.04.2126.000-30.000
01.05.21 - 31.10.2124.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

  • Det er muligt at opgradere eller nedgradere hotellerne efter budget og ønske. Tal med jeres Vietnam-ekspert om jeres behov og ønsker.