• Solopgang i Pu Luong
 • Slap af ved infinity-poolen, Pu Luong Retreat
 • Udforsk Pu Luongs endeløse rismarker og besøg lokale landsbyer
 • Bungalow med eget badeværelse, Pu Luong Retreat

3 dages eventyr i gudesmukke Pu Luong

Bo i bungalow med udsigt til risterrasser og bjerge krydret med natur og landsbyliv

Pu Luong Retreat er omgivet af grønne, magiske rismarker og små landsbyer
Læs mere

Tag på eventyr fra Hanoi til Pu Luong Retreat i det nordlige Vietnam omgivet af magiske dale med risterrasser, bjerge og landsbyer. Glæd jer til tre dage langt fra alfarvej, hvor I sejler, cykler, vandrer og møder de lokale i øjenhøjde.

Pu Luong Retreat er omgivet af grønne, magiske rismarker og små landsbyerPu Luong - langt fra alfarvej

Pu Luong-distriktet strækker sig helt fra Mai Chau til Cuc Phuong nationalpark i det nordvestlige Vietnam. Et fantastisk, fredfyldt naturområde, der byder på endeløse eventyr til lands og til vands, og som kun de færreste rejsende finder vej til på egen hånd. 

Her oplever I naturen og landsbylivet på et helt andet, fredfyldt og autentisk niveau, end hvis I eksempelvis besøger de mere travle naturdistrikter Mai Chau og Ninh Binh.

Pu Luong Retreat ligger på en lille bjergsideDag 1: Kurs mod Pu Luong naturreservat

I bliver hentet tidlig morgen efter morgenmad på jeres hotel i Hanoi, hvor I sætter kurs mod Pu Luong naturreservat. Køreturen tager omkring fem timer, så I har god tid til bare at læne jer tilbage og nyde de mangfoldige landskaber, der glider forbi udenfor. Turen går gennem majestætiske bjergpas med udsigt ud over grønne, dybe dale. Undervejs stopper jeres chauffør, så I kan strække benene. Og kører I forbi steder, som I for en kort stund vil fordybe jer i, siger I blot til.

Bungalow med eget badeværelse, Pu Luong RetreatBo i bungalow på naturskøn bjergside

Selve Pu Luong Eco Retreat 3+* er en oase, som ligger på en bjergside. Her bor I i en stor bungalow med grønne køkkenhaver, farverige frugttræer og den mest spektakulære panoramaudsigt lige uden for døren. Så langt øjet rækker, folder en palette af grønne nuancer sig ud i smuk kontrast til den lune, blå himmel. Fra de frodige risterrasser, der ligger som bløde penselstrøg i dalen til de store bjerge med sine tætte, tropiske skovsider. Kun afbrudt af små landsbyer og lokale gårde, der ligger som idylliske oaser i landskabet.

Her trækker I vejret dybt. Dybt. Dybt. Og føler jer for en stund berigede af livet og naturens gudesmukke kulisse, der venter for fødderne af jer.

Cham-floden nær Pu Luong RetreatUdforsk naturen til vands

Ved ankomst får I serveret en skøn frokost, hvorefter I tager en afslappende sejltur.

Først bliver I kørt små 3 km ned til den idylliske Cham-flod, hvor en traditionel bambusbåd venter på jer. Langs floden kan I nyde de grønne omgivelser, hvor søvnige vandbøfler græsser uforstyrret, mens et par lokale er i gang med dagens sysler og et par børn sopper i vandkanten. 

Slap af ved infinity-poolen, Pu Luong Retreat

Afslapning og god vietnamesisk aftensmad

Tilbage i naturreservatet har I resten af dagen på egen hånd til afslapning, hvor I eksempelvis kan køle af i infinity-poolen, der går i et med de grønne rismarker.

Hen ad aftenen spiser I middag i Pu Luong Eco Retreats lille restaurant, som serverer traditionelle, vietnamesiske retter, krydret med vestlige og asiatiske indspark. Restauranten er hyggelig og danner også ramme for fælles samvær, så I kan forvente at sidde lidt tæt på de fine bambusmøbler. Til gengæld er maden god og stemningen i top.

Eventyrligt landskab, Pu Luong RetreatDag 2: I øjenhøjde med natur og lokalliv

Er I morgenfriske, vågner I tidligt og oplever solen stå op over bjergene og dalen. Se, hvordan tæppet af dis omfavner de grønne rismarker og langsomt slipper sit tag i takt med at solen stiger op bag bjergene og kaster et eldorado af røde og orange farver ind over landskabet.

Fra Pu Luong Retreat kan I bl.a. tage på udflugt til smukke vandfald, tropeskove og lokale landsbyerEn dag i vandringens tegn

Dagen står i vandringens tegn, når I sammenlagt skal på en 15 km rute med privat guide. Så I spænder kondiskoene, pakker en ekstra flaske vand i tasken og tager jeres kamera under armen.

Glæd jer til at vandre gennem rismarker og tropisk skov ad små stier bl.a. til landsbyen Uoi og landsbyen Lan, hvor kun de færreste rejsende kommer forbi. Forvent derfor store smil og medbring en god portion nysgerrighed, når I møder de grinende børn i landsbyen og bonden i rismarken. Senere nyder I en picnic. I skal også lære, hvordan de lokale væver farverige tekstiler og besøge landsbyen Hieu, der er kendt for sit smukke vandfald. Vandfaldet er som en oase, hvor I kan køle af før det sidste stykke af turen til en nærliggende, større vej, hvor I bliver hentet og kørt tilbage til Pu Luong Eco Retreat.

Udflugten tager cirka 7 timer, og I har resten af dagen på egen hånd inklusiv aftensmad i restauranten.

Mulighed for kortere vandretur

Vandreturen kan tilpasses efter aktivitetsniveau, trætte ben og små størrelser eksempelvis med kørsel i bil fra Pu Luong Retreat til landsbyerne Uoi og Lan. Her kan I slentre omkring 2 km gennem landsbyerne for at opleve det autentiske lokalliv kombineret med kørsel til landsbyen Hieu, hvor I vandrer 3 km til vandfaldet. Inklusiv kørsel tilbage til Pu Luong Retreat.

Solopgang i Pu LuongDag 3: Farvel og på gensyn

I står op I jeres eget tempo, nyder morgenmaden og siger farvel til nye bekendtskaber såvel som de smukke, grønne landskaber, der med garanti har brændt sig fast på nethinden som evige minder.

Herfra bliver I hentet af jeres chauffør, som atter sætter kurs mod Hanoi.

Inkluderet i oplevelsen:

 • Transport t/r. Hanoi – Pu Luong Eco Retreat 3+*
 • Overnatning i privat bungalow
 • Frokost og aftensmad på dag 1
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på dag 2
 • Morgenmad på dag 3
 • Engelsktalende guide
 • Alle nævnte aktiviteter og udflugter
Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.