Xl Vietnam Pu Luong Retreat Pool
Oplevelse i Vietnam

3 dages eventyr i gudesmukke Pu Luong

Landsbyliv og bungalow med udsigt til risterrasser og bjerge

Tag på eventyr fra Hanoi til Pu Luong Retreat i det nordlige Vietnam omgivet af magiske dale med risterrasser, bjerge og landsbyer. Glæd jer til tre dage langt fra alfarvej, hvor I sejler, cykler, vandrer og møder de lokale i øjenhøjde.

Pu Luong - langt fra alfarvej

Pu Luong-distriktet strækker sig helt fra Mai Chau til Cuc Phuong nationalpark i det nordvestlige Vietnam. Et fantastisk, fredfyldt naturområde, der byder på endeløse eventyr til lands og til vands, og som kun de færreste rejsende finder vej til på egen hånd. 

Her oplever I naturen og landsbylivet på et helt andet, fredfyldt og autentisk niveau, end hvis I eksempelvis besøger de mere travle naturdistrikter Mai Chau og Ninh Binh.

Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Kurs mod Pu Luong naturreservat

I bliver hentet tidlig morgen efter morgenmad på jeres hotel i Hanoi, hvor I sætter kurs mod Pu Luong naturreservat. Køreturen tager omkring fem timer, så I har god tid til bare at læne jer tilbage og nyde de mangfoldige landskaber, der glider forbi udenfor. Turen går gennem majestætiske bjergpas med udsigt ud over grønne, dybe dale. Undervejs stopper jeres chauffør, så I kan strække benene. Og kører I forbi steder, som I for en kort stund vil fordybe jer i, siger I blot til.

Bo i bungalow på narturskøn bjergside

Selve Pu Luong Eco Retreat 3+*er en oase, som ligger på en bjergside. Her bor I i en stor bungalow med grønne køkkenhaver, farverige frugttræer og den mest spektakulære panoramaudsigt lige uden for døren. Så langt øjet rækker, folder en palette af grønne nuancer sig ud i smuk kontrast til den lune, blå himmel. Fra de frodige risterrasser, der ligger som bløde penselstrøg i dalen til de store bjerge med sine tætte, tropiske skovsider. Kun afbrudt af små landsbyer og lokale gårde, der ligger som idylliske oaser i landskabet.

Her trækker I vejret dybt. Dybt. Dybt. Og føler jer for en stund berigede af livet og naturens gudesmukke kulisse, der venter for fødderne af jer.

Udforsk naturen til vands

Ved ankomst får I serveret en skøn frokost, hvorefter I tager en afslappende sejltur.

Først bliver I kørt små 3 km ned til den idylliske Cham-flod, hvor en traditionel bambusbåd venter på jer. Langs floden kan I nyde de grønne omgivelser, hvor søvnige vandbøfler græsser uforstyrret, mens et par lokale er i gang med dagens sysler og et par børn sopper i vandkanten. 

Afslapning og god vietnamesisk aftensmad

Tilbage i naturreservatet har I resten af dagen på egen hånd til afslapning, hvor I eksempelvis kan køle af i infinity-poolen, der går i et med de grønne rismarker.

Hen ad aftenen spiser I middag i Pu Luong Eco Retreats lille restaurant, som serverer traditionelle, vietnamesiske retter, krydret med vestlige og asiatiske indspark. Restauranten er hyggelig og danner også ramme for fælles samvær, så I kan forvente at sidde lidt tæt på de fine bambusmøbler. Til gengæld er maden god og stemningen i top.

Dag 2: I øjenhøjde med natur og lokalliv

Er I morgenfriske, vågner I tidligt og oplever solen stå op over bjergene og dalen. Se, hvordan tæppet af dis omfavner de grønne rismarker og langsomt slipper sit tag i takt med at solen stiger op bag bjergene og kaster et eldorado af røde og orange farver ind over landskabet.

En dag i vandringens tegn

Dagen står i vandringens tegn, når I sammenlagt skal på en 15 km rute med privat guide. Så I spænder kondiskoene, pakker en ekstra flaske vand i tasken og tager jeres kamera under armen.

Glæd jer til at vandre gennem rismarker og tropisk skov ad små stier bl.a. til landsbyen Uoi og landsbyen Lan, hvor kun de færreste rejsende kommer forbi. Forvent derfor store smil og medbring en god portion nysgerrighed, når I møder de grinende børn i landsbyen og bonden i rismarken. Senere nyder I en picnic. I skal også lære, hvordan de lokale væver farverige tekstiler og besøge landsbyen Hieu, der er kendt for sit smukke vandfald. Vandfaldet er som en oase, hvor I kan køle af før det sidste stykke af turen til en nærliggende, større vej, hvor I bliver hentet og kørt tilbage til Pu Luong Eco Retreat.

Udflugten tager cirka 7 timer, og I har resten af dagen på egen hånd inklusiv aftensmad i restauranten.

Mulighed for kortere vandretur

Vandreturen kan tilpasses efter aktivitetsniveau, trætte ben og små størrelser eksempelvis med kørsel i bil fra Pu Luong Retreat til landsbyerne Uoi og Lan. Her kan I slentre omkring 2 km gennem landsbyerne for at opleve det autentiske lokalliv kombineret med kørsel til landsbyen Hieu, hvor I vandrer 3 km til vandfaldet. Inklusiv kørsel tilbage til Pu Luong Retreat.

Dag 3: Farvel og på gensyn

I står op I jeres eget tempo, nyder morgenmaden og siger farvel til nye bekendtskaber såvel som de smukke, grønne landskaber, der med garanti har brændt sig fast på nethinden som evige minder.

 

Xl Vietnam Pu Luong Retreat Ricefields Sunset

Inkluderet i oplevelsen

 

  • Transport t/r. Hanoi – Pu Luong Eco Retreat 3+*
  • Overnatning i privat bungalow
  • Frokost og aftensmad på dag 1
  • Morgenmad, frokost og aftensmad på dag 2
  • Morgenmad på dag 3
  • Engelsktalende guideAlle nævnte aktiviteter og udflugter
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Vietnam Boys Children Kids Buffalo River Happy Animal
Halong Bay, Vietnam, Asien

Nyhavns Vietnam - fra nord til syd

17 dage fra

37.500 kr.

Glæd jer til

Guidet tur til Hanois gadekøkkener og kokkeskole med ekspert

Pu Luong Retreat omgivet af grønne, magiske rismarker og landsbyer

2 dages cruise i spektakulære Bai Tu Long ved Halong-bugten

Kejserhistorie i Hue, cykeltur i Hoi An og i speedbåd til Cu Chi-tunnelerne

Mekongs magiske verden og flydende markeder

Xl Vietnam Woman Weaving Bamboo Fish Trap Basket
Halong Bay, Vietnam, Asien

Det autentiske Nordvietnam

15 dage fra

36.500 kr.

Glæd jer til

Cruise med Dragon Pearl til dragebørnenes bugt

Hanois Train Street og Den Røde Flod

Risterrasser i gudesmukke Pu Luong

Cykelture, sejlture og hellige grotter i Ninh Binh

Vidunderlig strandferie på The Anam 4*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.