Xl Vietnam Boys Children Kids Buffalo River Happy Animal

Nyhavns Vietnam - fra nord til syd

Nyhavns Vietnam - fra nord til syd

17 dage fra 38.000 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Komplet rundrejse med håndplukkede udflugter

Dette er rejsen til Vietnam for jer, der vil opleve alle de største attraktioner og samtidig have ro til at nyde det hele. Ruten går fra Hanoi i nord til Mekong i syd med natureventyr i Pu Luong og Halong, historie i Cu Chi og kejserbyen Hue og idyl i Hoi An. Undervejs bor I på skønne 3* eller 4* hoteller - vælg selv niveauet!

Oplev vidunderlige Vietnam på en komplet rejse gennem det lange land med stop ved alle de store attraktioner. Vi har udvalgt en række udflugter, så I får et mangfoldigt indtryk af Vietnam fra historie over gadekøkkener og markeder til de hjertevarme vietnamesere selv.

Glæd jer til

 • Guidet tur til Hanois gadekøkkener og kokkeskole med ekspert
 • Pu Luong Retreat omgivet af grønne, magiske rismarker og landsbyer
 • 2 dages cruise i spektakulære Bai Tu Long ved Halong-bugten
 • Kejserhistorie i Hue, cykeltur i Hoi An og i speedbåd til Cu Chi-tunnelerne
 • Mekongs magiske verden og flydende markeder
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Hanois gadekøkkner og markeder

I skal nyde gadelivet i Hanoi med guidet udflugt til markeder og gadekøkkener. Her møder I for alvor det autentiske liv og gamle traditioner. Men I skal også med bag gryderne og lære alle hemmelighederne selv, når I kommer på kokkeskole med Chef Ai.

Vietnameserne elsker deres mange smage og friske ingredienser. Forstår I madkulturen er I godt på vej til at forstå vietnameserne.

Eventyr i gudesmukke Pu Luong

En fem timers køretur fra Hanoi bringer jer til Pu Luongs magiske dale med risterrasser, bjerge og små landsbyer. Her kan I glæde jer til et tre dages eventyr langt fra alfarvej, hvor I skal sejle, vandre og møde de lokale i øjenhøjde.

Cruise i Haong og Bai Tu Long - væk fra de mange

Naturoplevelserne fortsætter ved Halong-bugtens spektakulære kalkstensøer. Vi har nøje udvalgt et cruise med overnatning, der sejler videre ind i Bai Tu Long-bugten, der er lige så smuk, men meget mindre befærdet end storebroen Halong. Det er magisk at se på stjernehimlen inden I kraveler til køjs, og at vågne mens disen langsomt letter mellem kalkstensklipperne.

Kejserhitorie i Hue og speedbåd til Cu Chi

I Hue i det centrale Vietnam venter et unikt glimt ind i livet under kejsertidens Vietnam, når I åbner dørene til byens historiske 'havehuse', fyldt med kejserhistorie, hverdagsliv og magi.

De historiske indtryk fortsætter senere på rejsen ved et af ikonerne for Amerika-krigen, Cu Chi-tunnellerne. Mens andre kører hertil ad en lidt kedelig vej, ankommer I med speedbåd!

Idyl og cykeltur i Hoi An

En af Vietnams mest charmerende og romantiske byer er Hoi An. Her får I god tid til at nyde stemningen og måske få syet tøj eller finde nye sko. I skal på en dejlig cykeltur til det smukke landbrugsland, der omgiver byen.

På opdagelse i Mekongs hjerte

Ved Mekong i det sydlige Vietnam skal I på 2 dages fantastisk udflugt. I kommer med bil, båd og cykel til Mekongdeltaets hjerte, hvor floderne mødes, og ud i de hektiske flydende markeder, hvor de lokale mødes. En oplevelse fyldt med autentiske indtryk af natur og kultur.

XL Vietnam Hue Boat station at Perfume River near Thien Mu pagoda
Xl Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Cruise Ship Deck
Xl Vietnam Hanoi Flower Market Woman
Det skal I opleve

Dagsprogram

Nyhavn Rejser sørger for alt det praktiske

Al lokal transport mellem lufthavne og hoteller etc. er arrangeret på
forhånd og foregår med privat bil eller minibus med engelsktalende guide.
I skal bare koncentrere jer om at holde ferie i Vietnam. God rejse!

I rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer midt på dag 2 til Hanoi i Vietnam. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i centrum. Hanoi er Vietnams hovedstad. Her emmer af historie og liv, og byen bugner med sanseindtryk og oplevelser. I Hanoi er det en oplevelse i sig selv bare at være der, at gå rundt og snuse, lytte og kigge. 

Duften af friske krydderurter spreder sig fra boblende gryder i de små gadekøkkener. Her er store og små markeder, butikker, værksteder og templer. Og I lærer hurtigt, hvordan man krydser en gade med en flod af scootere. 

Xl Vietnam Hanoi Vendor Fake Flowers Street Woman

Hanois gadekøkkener og markeder med lokal guide

Efter en lang flyvetur er det fristende bare at lægge sig på sengen, men I skal ind i rytmen, og der er så meget at opleve. Derfor har vi allerede første dag sidst på eftermiddagen arrangeret en lille gåtur gennem Hanois gamle kvarter.

Målet med turen er at få en introduktion til Hanois utallige gadekøkkener, der serverer den skønneste mad. Men turene giver samtidig et glimrende første indtryk af livet, der i Hanoi leves på gaden. Og I har en lokal til at lære jer, hvordan I krydser en vej med en flod af scootere. 

XL Vietnam Hanoi La Siesta Premium Hang Be Rooftop

Overnatning på La Siesta Classic Ma May Hotel 3+* eller Hotel De L'Opera 4* (Morgenmad, aftensmad).

Efter en god nats søvn fortsætter det kulinariske eventyr, når I skal I køkkenet med den særdeles passionerede Chef Ai. Hun er noget nærmest den perfekte læremester med utallige års erfaring i at fremtrylle det vietnamesiske køkkens unikke og variererede samge. Og så har hun deltaget i Master Chef Vietnam, hvor hun kom i top 5 - det siger ikke så lidt.

Xl Asia Vietnam Hanoi Cooking With Chef Ai

Men egentlig vil Chef Ai bare gerne lave mad, og endnu hellere lære fra sig. Tag med hende på det lokale marked, hvor I smager og dufter jer frem til de allerbedste ingredienser. Herefter kommer I med til Chef Ais hus, hvor I trækker I kokketøjet og sammen tilbereder et formidabelt måltid. 

Xl Vietnam Hanoi Ancient Temple

Der er tid til at spørge undervejs, så I får det hele med. Timerne giver en formidabel forståelse for det vietnamesiske køkken, som kommer jer til gavn på resten af jeres rejse. Og så kan I selvfølgelig imponere venner og familie, når I er hjemme igen.

Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning på La Siesta Classic Ma May Hotel 3+* eller Hotel De L'Opera 4* (Morgenmad, aftensmad).

I bliver hentet tidlig morgen på jeres hotel i Hanoi og sætter kurs mod Pu Luong Retreat. Køreturen tager cirka 5 timer, så I har god tid til bare at læne jer tilbage og nyde de mange flotte landskaber, der glider forbi udenfor vinduet.

Selve Pu Luong Retreat er en oase, som ligger på en bjergside. Her bor I i en stor bungalow med grønne køkkenhaver, farverige frugttræer og den mest spektakulære panoramaudsigt lige uden for døren. Så langt øjet rækker, folder en pallette af grønne nuancer sig ud i smuk kontrast til den lune, blå himmel. Fra de frodige risterrasser, der ligger som bløde penselstrøg i dalen til de store bjerge med sine tætte, tropiske skovsider. Kun afbrudt af små landsbyer og lokale gårde, der ligger som idylliske oaser i landskabet.

Xl Vietnam Pu Luong Retreat Local Life Cham Lake

Dag 4: Kom med på sejltur

Vel fremme venter en skøn frokost. Herefter kan I nyde en afslappende sejltur ned ad Cham-floden omgivet af frodig natur og venlige lokale.

Aftenen har I på egen hånd på Pu Luong Retreat (inkl. aftensmad).

Xl Vietnam Pu Luong Retreat Bungalow Exterior

Dag 5: Vandretur til landsbyliv og marker

Dagen står i vandringens tegn, når I sammenlagt skal på en 15 km rute med privat guide. Så I spænder kondiskoene, pakker en ekstra flaske vand i tasken og tager jeres kamera under armen.
 
Glæd jer til at vandre gennem rismarker og tropisk skov ad små stier bl.a. til landsbyen Uoi og landsbyen Lan, hvor kun de færreste rejsende kommer forbi. Forvent derfor store smil og medbring en god portion nysgerrighed, når I møder de grinende børn i landsbyen og bonden i rismarken. Senere nyder I en picnic. I skal også lære, hvordan de lokale væver farverige tekstiler og besøge landsbyen Hieu, der er kendt for sit smukke vandfald. Vandfaldet er som en oase, hvor I kan køle af før det sidste stykke af turen til en nærliggende, større vej, hvor I bliver hentet og kørt tilbage til Pu Luong Retreat.
 
Udflugten tager cirka 7 timer, og I har resten af dagen på egen hånd inklusiv aftensmad i restauranten. Alternativt kan I vælge en kortere vandretur, der er tilpasset jeres niveau og små størrelser.
Xl Vietnam Pu Luong Retreat Waterwheel Nature Cham Lake

Dag 6: Videre mod Hanoi

I står op og har formiddagen på egen hånd, før turen går tilbage mod Hanoi.

Overnatning på La Siesta Classic Ma May Hotel 3+* eller Hotel De L'Opera 4* (Morgenmad, aftensmad).

Om morgenen bliver I hentet på hotellet og kørt 3½ time til kysten langs rismarker og gennem små landsbyer. I havnen stiger I om bord på junken Dragon Pearl.

I skal på 2 dages cruise, hvor I oplever Halong-bugtens vidunderlige kalkstensøer ad en rute, der går væk fra alfarvej. Hvor de fleste både bevæger sig ud i selve Halong-bugten, sejler I mod nordøst til den mindst lige så spektakulære Bai Tu Long-bugt, der byder på væsentlig mere fred og uberørthed. Slap af, nyd dejlig mad, fantastiske udsigter, store grotter og besøg i flydende fiskerlandsby.

XL Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Boat

Dragon Pearl 3+* 

Junken Dragon Pearl har 11 dejlige kahytter, alle med havudsigt, så I kan nyde scenerierne fra I slår øjnene op om morgenen. Stemningen oser af det maritime med masser af træ overalt.  

Overnatning på Dragon Pearl (morgenmad, frokost og aftensmad). 

I kan vælge at opgradere til Dragon Legend 4*, som er en lidt større båd med en lille plunge pool på toppen.

Når i går i land, bliver I kørt til lufthavnen i Hanoi for at flyve til kejserbyen Hue. Her står Nyhavn Rejsers lokale repræsentant klar for at køre jer til jeres hotel. 

Overnatning i Hue på The Scarlett Boutique Hotel 3* eller Pilgrimage Village Boutique Resort 4* (morgenmad).

I dag skal I opleve kejsertidens Vietnam på en heldagsudflugt ad Duftenes Flod til Thien Mu-pagoden, hvorefter I fortsætter til tre kejserlige mausoleer og det kejserlige citadel med Den Forbudte By.

Dagens udflugt begynder efter morgenmaden. I skal på en stille og dejlig sejltur ad Duftenes Flod, som også kaldes Parfumefloden. Floden skærer sig gennem Hue, og sejlturen bringer jer frem til byens vartegn, den hellige Thien Mu-pagode. Jeres rejse gennem Hues - og Vietnams - historie, er begyndt. 

XL Vietnam Hue Thien Mu Pagoda

Fra Hue går det nu over det smukke Hai Van-pas til den gamle handelsby Hoi An. Som vejen snegler sig op ad bjergsiden bliver udsigten og landskabet smukkere og smukkere. Efter ca. 3 timer er I fremme i Hoi An.

Hoi An er en vidunderlig by. Den gamle bydel er på UNESCO's liste over verdens naturarv, og det forstår man til fulde, når man slentrer gennem de smalle gader med gallerier, cafeer, fantastiske restauranter, butikker, markeder og templer. Her er så hyggeligt. 

View On The Old Town Of Hoi An

Meget af livet udspiller sig langs floden og ved Den Kinesiske Bro, og om aftenen tændes de typiske vietnamesiske farvede lamper som romantisk gadebelysning. 

Her er et utal af skræddere og skomagere, der næsten har det hele færdigt, før I forlader butikken, så I kan sagtens nå at supplere garderoben.

I dag skal I ud i det grønne til rismarker og landsbyer med guide. Og I skal det på cykel! 

Hoi An er omgivet af smukt landbrugsland med fine og utroligt velplejede urtehaver, rismarker, landsbyer og vandveje. Det er fladt og perfekt til en cykeltur ad de små veje.

Xl Vietnam Hoi An Bike Tour View Fishing

Overalt bliver I budt hjerteligt velkommen af de lokale. Og hist og her kigger en vandbøffel eller et par svin ud for at se, hvem der nu kommer forbi.

I cykler til en lille, familiedrevet fiskesauceproducenter og til små landsbyer, hvor sivmåtter og andet håndværk har været udført i århundrede. Undervejs nyder I en frokost hos en vietnamesisk familie.

XL Vietnam Hoi An Rickshaw driver

I har nu endnu en dag til at nyde den smukke by eller til at tage på udflugter i omegnen. Måske skal tøjet fra skrædderen prøves og rettes til? Og der er ganske givet flere restauranter, der fortjener et besøg. Hoi An ligger så tæt på stranden, at I kan låne cykler på hotellet og køre en tur hertil med afstikkere langs rismarkerne. I kan også tage på snorkelture til øer med koralrev. Ø-gruppen Cu Lau Cham kan nås på en dagstur. 

Tag alternativt ind i landet til de Unesco-beskyttede Chamruiner ved My Son. 

Fra det centrale Vietnam flyver I nu mod syd til Saigon (eller Ho Chi Minh City, som byen retfærdigvis hedder i dag, men det gamle navn hænger fast også hos de lokale). Saigon har en anden karakter end Hanoi.

Alt går hurtigere her. Byen har været drivkraften bag den økonomiske udvikling i Vietnam, som tog fart op gennem 90'erne. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet, hvorefter jeres guide vil tage jer med på en stille og rolig 3 timers gåtur gennem det centrale Saigons små sidegader, gemte markeder og templer.

Xl Vietnam Saigon Ho Chi Minh Night Business And Administrative Center

I dag skal I have et tankevækkende indblik i Vietnams turbulente historie. Tæt på Saigon ligger de berømte Cu Chi-tunneller, der er blevet et ikon for vietnamesernes udholdenhed og Nordvietnams sejr over Sydvietnam. 

Tunnelsystemet blev udgravet under krigene mod Frankrig og USA og brugt som udgangspunkt for guerillaangreb. Under jorden var våbenlagre, hospitaler, forråd … og livsfarlige fælder.

Xl Vietnam Cu Chi Med Speedbaad

De fleste kører hertil, men de små 2 timers køretur hver vej kan godt være lidt lange. Derfor ankommer I med speedbåd ad Saigonfloden før de fleste andre! I bliver hentet tidligt om morgenen og spiser frokost på en lokal restaurant, inden sejler tilbage. Resten af dagen er på egen hånd til at gå på opdagelse i Saigon. 

Nu forlader I Saigon for at tage på en fantastisk 2-dages udflugt i Mekongdeltaet. Glæd jer til at opleve den kontrastfulde verden af flydende markeder, idylliske landsbyer og det farverige lokalliv på og langs floderne. I skal bl.a. sejle på delatets største, flydende marked og på en lille cykeltur langs rismarker, landsbyer og kanaler.

Xl Vietnam Mekong Lady Coconut River Boat

Afrejse mod Danmark og ankomst

Efter frokost på dag 16 vender I atter næserne mod Saigon. Denne gang dog ikke til et hotel, men til lufthavnen, for jeres rejse gennem Vietnam er nået til vejs ende.

I ankommer til København om morgenen dansk tid på dag 17.

Mange oplevelser, men god tid

Det skal I opleve på jeres rejse

I skal opleve rigtigt meget på denne rejse, men den er planlagt, så alt foregår i et roligt tempo. Der er tid til at opleve og til at lade oplevelserne rodfæste sig. Samtidig er der en god vekselvirkning mellem planlagte aktiviteter og tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Når det er sagt, kan I nemt forlænge med nogle dage, hvis I f.eks. ønsker flere pauser, at sejle længere tid i Halong-bugten eller en afslutning på stranden.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Når det kommer til hotellerne, kan I vælge mellem 3* og 4* niveauer. Vores Vietnam-eksperter har personligt udvalgt alle hoteller, så I er sikre på en god oplevelse, uanset hvad I vælger, men med 4* får I lidt mere komfort. Vil I hellere rejse helt på toppen kan I overveje et Luksuriøst Eventyr i Vietnam.

Skal I også til stranden?

Forlæng evt. jeres ferie med afslappende dage på en af Vietnams smukke strande - til at fordøje oplevelserne og tanke op på sol og varme inden hjemrejsen. La Veranda Phu Quoc er en af vores favoritter og Six Senses Ninh Van Bay lokker med sine poolvillaer og smukke bugt.

Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay Beachfront Pool Villa Pool
Xl Vietnam Six Senses Ninh Van Bay High Tea
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Hanoi / Saigon-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne/hoteller/oplevelser i bil/minibus
 • 3 nætter i Hanoi på valgte hotelkategori, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Hanois gadekøkkener og markeder med lokal guide
 • Oplevelse: Vietnamesisk kokkeskole i Hanoi
 • 3 dages oplevelse: Gudesmuk natur i Pu Luong
 • 2 dages oplevelse: Halong-bugten væk fra alfarvej
 • Indenrigsfly Hanoi-Hue
 • 2 nætter i Hue på valgte hotelkategori, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: I båd til kejserens Hue
 • 3 nætter i Hoi An på valgte hotelkategori, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På cykel i Vietnams hjerteland omkring Hoi An
 • Indenrigsfly Danang-Saigon
 • 2 nætter i Saigon på valgte hotelkategori, inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Livet i Saigon opleves til fods
 • Oplevelse: I speedbåd til Cu Chi-tunnellerne
 • 2 dages oplevelse: På opdagelse i Mekong Deltaets hjerte på Nam Bo Boutique 3*

Voksenpris - 3 stjerne hoteller

Pris per person ved 2 voksne
Nyhavns Vietnam fra nord til syd 3* hoteller
RejseperiodeDobbelt
22.05.24 ‑ 31.10.2437.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Voksenpris - 4 stjerne hoteller

Pris per person ved 2 voksne
Nyhavns Vietnam fra nord til syd 4* hoteller
RejseperiodeDobbelt
22.05.24 ‑ 31.10.2445.000‑48.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Vietnam

Bemærk

Opgradér hoteller fra 3* til 4* og bo på:

 • Hotel De L'Opera 4*, Hanoi (Deluxe Room)
 • Pilgrimage Village Boutique Resort & Spa 4*, Hue (Deluxe Room)
 • Anantara Hoi An Resort 4*, Hoi An (Deluxe Balcony Room)
 • Bach Suites Saigon 4*, Saigon (Bach Room)
 • Victoria Can Tho Hotel 4*, Can Tho (Deluxe Room)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.