• Nyd den imponerende natur og bjerge i Denali National Park i Alaska, USA
 • Imponerende gevir på en elg i Denali National Park i Alaska, USA
 • Oplev Alaskas betagende natur på Denali Backcountry Adventure Tour
 • Oplev Alaskas vildmark på Denali Backcountry Adventure Tour

Vild natur og vilde dyr i Denali National Park

Oplev nationalparken fra Denali Backcountry Lodge over 3 dage

Oplev Alaskas vildmark på Denali Backcountry Adventure Tour
Læs mere

Hvor mange overnatter uden for Denali National Park, får I her hele tre dage inde i den UNESCO-beskyttede nationalpark. Oplev de største seværdigheder og udforsk hemmelige kroge med Denali Backcountry Lodge som base.

Tag bussen fra Denali Backcountry Lodge ind i Denali National Park i Alaska, USAHist, hvor vejen slår en bugt

Dybt inde i Denali National Park. Så langt, at det er her den eneste vej i nationalparken ender. Og så langt, at I med andre ord ikke kan komme længere ud i ødemarken. Her finder I Denali Backcountry Lodge, hvorfra I kan få den vildmarksoplevelse, som alle drømmer om, når man tænker på Alaska. 

Lodgen blev i 2017 (bl.a. på grund af sin unikke beliggenhed) udnævnt af National Geographic til at være en af verdens 10 bedste adventure lodges.

Det hyggelige Denali Backcountry Lodge i Denali National Park, Alaska, USARustik lodge i fredfyldt dal

Denali Backcountry Lodge ligger fredfyldt i en rolig, grøn dal. Og hvor der i en centrale del af nationalparken passerer mange busser forbi dagligt, er det kun få busser, der har tilladelse til at køre helt ned til lodgen. Moose Creek strømmer i baghaven, og I kan nyde udsigten til floden fra restauranten, hvor alle måltider serveres på faste tidspunkter. Morgenbuffeten byder på friskbagt brød, vafler, juicer og andre lækkerier. Frokosten er et udvalg af supper, sandwichs, salater m.m. Og aftenen byder på forskellige retter fra det amerikanske køkken.

I bor i en af lodgens 42 rustikke, men komfortable hytter, der ligger fordelt i området. Her skal I ikke blive overraskede, hvis en elg spadserer forbi på stierne. I er jo i vildmarken.

Der ér WiFi på lodgen, men forbered dig på, at det kan være ustabilt.

148km af variende, nordamerikansk landskab tilbagelægges på Denali Backcountry Adventure Tour i AlaskaDag 1: Med bus gennem nationalparken

Der må ikke køre biler i Denali National Park, så I går om bord i en autoriseret bus ved nationalparkens hovedindgang. Bussen afgår klokken 13.30 og med knap 150 kilometer forude, ankommer I først til Denali Backcountry Lodge ved 20-tiden. Sæt jer godt til rette i sædet og nyd nationalparkens landskaber, der er præget af tundra, skov, floder og bjerge så høje, at I flere steder kan se sne på toppen. Dyrelivet er også fantastisk, så det er en god idé at have kameraet ved hånden, hvis I skulle få øje på en bjørn, elg, ulv eller andet vildt. Spotter I dem, så råb endelig højt, så bussen kan stoppe, og alle kan få glæde af opdagelsen.

Chaufføren fortæller undervejs om nationalparkens historie, flora og fauna, og I stopper for at strække benene ved nogle af de store seværdigheder såsom Teklanika river, udkigspunktet ved Polychrome, Toklat River og Eielson Visitor Center.

I sørger selv for frokost på dag 1, men snacks og aftensmad er inkluderet.

Oplev Alaskas vildmark på Denali Backcountry Adventure TourDag 2: Vandring, cykling og guldgraveri

Efter en god nats søvn er dagen helt jeres egen, og der er masser af aktivitetsmuligheder fra Denali Backcountry Lodge. I kan tage på guidede vandreture med lodgens natureksperter eller selv drage afsted med et kort i hånden. Her er vandreruter for begynderen såvel som den øvede, og skovgrænsen er lav, så I skal ikke højt op, før I kan nyde fantastiske panoramaudsigter over nationalparkens endeløse vidder!

Skal der lidt mere fart over feltet, kan I låne gode mountainbikes på lodgen. Historieinteresserede kan besøge Fannie Quigley’s Cabin for at få et indblik i de gamle minearbejderes liv og selv prøve lykken med at søge efter guld. Er I interesserede i at fiske, kan I prøve kræfter med fluefiskeri ved nogle af de bedste søer i området (fiskelicens købes på lodgen). 

Total afslapning er naturligvis også en mulighed. Måske kombineret med en tur til til Wonder Lake, der er på listen over must-sees i Denali National Park? Shuttlebus går fra lodgen. Husk kamera! 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet på dag 2.

148km af variende, nordamerikansk landskab tilbagelægges på Denali Backcountry Adventure Tour i AlaskaDag 3: Drag videre på den store Alaska-rejse

Jeres ophold på Denali Backcountry Lodge er ved at være ved vejs ende. I nyder en tidlig morgenmad, før I atter sætter jer om bord i bussen og kører til nationalparkens hovedindgang. 

Bussen afgår fra lodgen cirka kl. 6.00 om morgenen.

Fantastisk natur i den godt 25.000 km2 store Denali National Park i Alaska, USAVil I også opleve Denali National Park fra luften?

Ønsker I at sove længere, tage den med ro og opleve en ny side af Denali National Park, kan I toppe vildmarksoplevelsen ved at lade bussen køre … og i stedet stige om bord på et lille fly (tilkøb). Flyveturen varer 35 minutter, hvor I kommer helt tæt på Nordamerikas højeste bjerg Mount Denali på 6.168 meter og ser utallige gletsjere, skove, søer og vidder. I lander ved nationalparkens hovedindgang.

Tal med jeres Alaska-ekspert om, hvis I også ønsker at flyve!

Inkluderet i jeres 3-dages oplevelse:

 • Bus fra Denali National Parks hovedindgang til Denali Backcountry Lodge t/r.
 • Indgangsbillet til Denali National Park
 • 2 nætter på Denali Backcountry Lodge 3*
 • Alle nævnte måltider samt soft drinks
 • Masser af aktivitetsmuligheder

Bemærk, at det kun er tilladt at medbringe 13 kg pr. person, så det er en god idé at medbringe en rygsæk eller lille kuffert til de ting, I har brug for over de næste par dage.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.