Xl Argentina Bariloche Llao Llao Resort Golf And Spa Pool
Bariloche, Argentina

Llao Llao Resort, Golf & Spa

Ikonisk luksusresort i hjertet af Argentinas alpeland

Få steder i Argentina, om nogen, kan prale af en så sublim beliggenhed som Llao Llao Resort, Golf & Spa ved alpebyen Bariloche. Her finder I tidløs luksus og et væld af aktiviteter på forreste række til et af Argentinas smukkeste naturområder. Og så finder I en af verdens bedste golfbaner.
Xl Argentina Bariloche Llao Llao Resort Golf And Spa Aerial View
Xl Argentina Bariloche Llao Llao Resort Golf And Spa Spa Woman
Xl Argentina Bariloche Llao Llao Resort Golf And Spa Golf

Llao Llao Resort, Golf & Spa - Midt i naturen

Lige siden dørene åbnede for første gang i 1940, har det stilfulde alperesort Llao Llao Resort, Golf & Spa været et fyrtårn for eksklusiv rekreation i hele Sydamerika. Det historiske luksusresort ligger ikke alene i hjertet den betagende nationalpark Nahuel Huapi - det ligger hævet over søbredden på en halvø, omgivet af dybblå vande, frodige øer og sneklædte Andesbjerge. Placeringen er ganske enkelt sublim.

Lige siden dørene åbnede for første gang i 1940, har det stilfulde alperesort Llao Llao Resort, Golf & Spa været et fyrtårn for eksklusiv rekreation i hele Sydamerika. Det historiske luksusresort ligger ikke alene i hjertet den betagende nationalpark Nahuel Huapi - det ligger hævet over søbredden på en halvø, omgivet af dybblå vande, frodige øer og sneklædte Andesbjerge. Placeringen er ganske enkelt sublim.

Argentinas Grand Old Lady

Llao Llao Resort, Golf & Spa er et af de mest ikoniske og velkendte resorts i denne del af verden. Hotellets varme og elegante indretning kombinerer moderne luksus med den gamle verdens tidløse klasse, og sender jer tilbage til en tid, hvor stilfulde aftenselskaber blev afrundet med en sherry og cigar ved ildstedet eller et glas portvin over kortspillet.  

De mørke trævægge, klassiske møbler, smukke lysekroner, jagttrofæer og rigt dekorerede tapeter sætter den helt rigtige stemning til sødmefulde dage i den friske Andesluft. Udenfor viser blide havelandskaber jer vej til resortets utallige tilbud - fra tennisbaner til opvarmede pools med skønne udsigter til Nahuel Huapi-søens blå vande og Andesbjergene.  

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Friluftsliv og seriøs selvforkælelse

Nahuel Huapi er Argentinas ældste nationalpark og regnes for et landets mest tillokkende naturområder. På Llao Llao Resort, Golf & Spa, har I det perfekte afsæt til at udforske de skønne omgivelser – til vands og til lands. I kan f.eks. begynde dagen med en fredfyldt kajaktur på de spejlblanke vande, cykle en smuk tur i skoven eller fluefiske - og slutte eftermiddagen af med golf og sundowners under de sneklædte bjerge.   

Resortet tilbyder et væld af aktiviteter til børn og voksne – fra yoga, massage og tangoundervisning til aktive og kreative legeklubber for børn i alle aldersgrupper. For de mere konkurrencelystne, arrangerer resortet en række turneringer i forskellige sportsgrene, men der er også rig mulighed for at finde ro og velvære i mere stilfærdige aktiviteter – f.eks. i spaen, på det hyggelige bibliotek eller i bridge salonen.

Smagen af Patagonien og cocktails ved søbredden

I har flere restauranter, barer og cafeer at vælge mellem. På den varme og stemningsfulde Patagónia Restaurant kan I nyde et bredt udvalg af internationale og argentinske retter i mere uformelle og familievenlige omgivelser, mens Asador Criollo præsenterer jer for Argentinas hæderkronede grilltraditioner – helstegt patagonisk lamb er en af husets specialiteter.

På golfbanen, finder I den stilfulde Club House, hvor I kan nyder sandwiches, kager og drinks, mens resortets Winther Garden byder på frokoster og High Tea om eftermiddagen.

Har I lyst til noget stærkere, kan I finde vej til Moreno Bar ved søbredden, som sørger for skønne cocktails med solnedgang over søen. 

Stort udvalg af værelser og suites på Llao Llao Resort

Der er 205 forskellige værelser at vælge mellem på resortet – og en privat chalet ved søbredden. Værelserne fordeler sig mellem Rooms, Studios og Suites, og mange af dem har udsigt til søen og bjergene. 

I den gamle Bustillo fløj fra 1940, finder I de oprindelige klassiske værelser med mørke træfarver, uldtæpper, blomstertapeter og traditionelle møbler. I Moreno fløjen, som blev tilbygget i 2008, er indretningen ligeledes stilfuld, men mere nutidig. Alle værelser på resortet har Wi-Fi, minibar og TV.

Hør med jeres personlige rejserådgiver, om hvilke værelsestype, der passer jer bedst.  

Skisport om vinteren

Afhængig af vejret, varer skisæsonen omkring Nahuel Huapi fra cirka midt Juni til midt Oktober. I denne periode forvandles Llao Llao Resort, Golf & Spa til et skiresort med direkte forbindelse til det nærliggende skiområde ved Mount Catedral.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.